CLAUDINE COUVREUR

Contactgegevens CLAUDINE COUVREUR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CLAUDINE COUVREUR: address, phone, fax, email, website, opening hours

CLAUDINE COUVREUR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PORTE D'OGY 26; 7860; LESSINES, België

Telefoon (phone): 68332546 (+32-68332546) 68332546 (+32-68332546)

Fax (fax): +32 (86) 846-67-57 +32 (86) 846-67-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CLAUDINE COUVREUR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CLAUDINE COUVREUR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CLAUDINE COUVREUR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CLAUDINE COUVREUR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CLAUDINE COUVREUR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CLAUDINE COUVREUR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CLAUDINE COUVREUR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CLAUDINE COUVREUR
Products information CLAUDINE COUVREUR

BTW identificatienummer (tax): BE01152984619
Ondernemingsnummer: 6713989257
Hoofdstad (capital): 575,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 226,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in CLAUDINE COUVREUR zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pharmaciens

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CLAUDINE COUVREUR
(Get full report from official database of BE for CLAUDINE COUVREUR)

Aanvulling soorten activiteiten voor CLAUDINE COUVREUR
Addition kinds of activities for CLAUDINE COUVREUR

281200. Alkalieën en chloor | Alkalies and chlorine
364899. Verlichtingsapparatuur, nec, nec | Lighting equipment, nec, nec
26210307. Melkfilter schijven | Milk filter disks
34639903. Automotive smeedstukken, nonferrous | Automotive forgings, nonferrous
35850401. Airconditioning condensatoren en condensatie-eenheden | Air conditioning condensers and condensing units
97219907. Verenigde Naties | United nations

Werken bij CLAUDINE COUVREUR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CLAUDINE COUVREUR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CLAUDINE COUVREUR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CLAUDINE COUVREUR. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker mechanisch onderhoud (m/v) DAG ploeg, mooie verloning! (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor het bedrijf Innovia Films zoeken we een gemotiveerde medewerker mechanisch onderhoud. Innovia Films is een chemisch bedrijf gelegen in de rand rond Gent (Merelbeke). Het bedrijf maakt allerhande folies (of films) die vervolgens dienen als (deel van) de verpakking van o.a. tabakproducten, chocolade, thee, en allerhande consumptiegoederen van 's werelds bekendste merken. Innovia Films is reeds 40 jaar gevestigd te Merelbeke en telt 130 gemotiveerde medewerkers, die dagelijks instaan voor het goede verloop van het bedrijf. Jij kan de volgende medewerker worden, want Innovia Films werft een medewerker mechanisch onderhoud aan. Concreet gezien zal je terecht komen in een team van zo'n 12 mensen. De focus ligt werkelijk op het mechanische, daar er een afzonderlijke dienst is voor Elektriciteit en Instrumentatie. Dit betekent echter niet dat je nooit te maken krijgt met iets elektrisch. Innovia Films is op zoek naar iemand die al enkele jaren ervaring op haar/zijn palmares heeft staan, en die ook de nodige diploma's of certificaten kan voorleggen. Concreet zal je instaan voor: Het preventief onderhouden van de mechanische uitrusting (schoonmaken, smeren, bijstellen, ...); Herstellen, testen en/of afregelen van (defecte) mechanische stukken en onderdelen (tandwielen, lagers, kettingwielen, ...) Controleren van het materiaal (correcte werking e.d.), de instrumentgegevens (druk, temperatuur, ..) en de kritieke punten (zoals slijtage, smering, ...); Op maat brengen, vormgeven (aan) en aanpassen van mechanische stukken en onderdelen (draaien, frezen, boren, zagen, slijpen, ...); Het registreren en tijdelijk bij bestellen van gebruikte producten, daarnaast moet je ook tijdig hoeveelheden doorgeven aan de magazijnier of aankoper; De binnenkomende, bestelde goederen controleren op juistheid (afwerking, dimensies, ...); Terugkoppelen naar je leidinggevenden over uitgevoerde werkzaamheden; Samenwerken met verschillende afdelingen in het bedrijf, in het bijzonder met de dienst Elektriciteit en Instrumentatie. Ben jij geïnteresseerd in deze vacature? Heb jij ervaring als mechanieker? Ben je op zoek naar een (nieuwe) uitdaging, in een stabiele en leuke werkomgeving? Aarzel dan niet om ons te contacteren en solliciteer vandaag nog!

  • Productiearbeider DD/NAP (KINROOI)

    Regio: KINROOI

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een productiebedrijf in Kinrooi zijn wij op zoek naar een medewerker voor de beton. Je werkt in 2 ploegen of in de nacht. Je wil fysiek zwaar werk, wil werken in een stoffige omgeving.

  • TECHNIEKER (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In de regio Schelle zijn we op zoek naar een technieker databekabeling voor deze vacature ziet het takenpakket er als volg uit: je kan uitvoeren van diverse montage- en bekabelingswerken; je kan het plaatsen van kabelbanen en wandgoten in bureelomgevingen valse plafonds en kelders; Monteren trekken en uitmeten van kabels voor telefonie en computernetwerken; je kan het plaatsen van aluminium kabelkolommen; je kan het aansluiten van connectoren op datakabels.

  • Customer service dealer support Orange (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als customer service medewerker op de afdeling dealer support ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Je bent de link tussen Orange en de winkels die Orange producten verkopen Je bent verantwoordelijk voor het binnenkomende en uitgaande telefoonverkeer van de aan jou toegewezen klanten en biedt ondersteuning bij praktische vragen Je geeft on-site ondersteuning, neemt deel aan klantenbezoeken en interne klantenvergaderingen Je communiceert de klanteninformatie met de betrokken departementen in het bedrijf (verkoop, naverkoop en marketing)

  • Aanleg en algemeen tuinonderhoud (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Konvert Interim Geel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant gelegen te Westerlo zijn wij op zoek naar tuinbouwmedewerkers. Je taak bestaat uit het aanleggen en onderhouden van tuinen. Je staat in voor het onderhoud van de beplantingen. Je bent in staat om mee te werken aan het plaatsen van plantmateriaal. Je kan producten volgens kenmerken, bestellingen en wijze van transport verpakken. Heb jij een passie voor tuinen? Aarzel dan niet en contacteer ons op het nummer 014 56 00 44 of mail ons op [email protected]

  • Accountmanager/ Keukenverkoper - regio West-Vlaanderen (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U beschikt over de gave om de dromen van potentiële klanten om te zetten in een keukenontwerp op maat van hun wensen. U geeft advies en weet als geen ander de kwaliteiten van een keuken naar de klant over te brengen. Na het afronden van de verkoop staat u in voor het opmeten ter plaatse en de opvolging van uw dossiers.

  • Gemotiveerde huishoudhulp in de regio Boechout (BOECHOUT)

    Regio: BOECHOUT

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij: - Graag bezig met huishoudelijk werk? - Verantwoordelijk? - Klantvriendelijk? - Eerlijk en betrouwbaar? - Beschik je over een eigen wagen of brommer? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Zelzate (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: PARTENA

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO SINT-JAN-IN-EREMO (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Studenten op afroepbasis week en/of weekend | regio Mortsel en omstreken (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Studentenjob

    De studentenvacatures beginnen binnen te stromen dus we zijn op zoek naar een aantal studenten: Orderpicken en samenstellen van foodboxen in Hoboken, vast voor enkele dagen per week Op afroepbasis helpen bij het afleveren en monteren van zitkrukjes samen met een collega Voor in de maanden juli/augustus/september zoeken we ook studenten die een aantal weken aan een stuk kunnen werken bij verschillende klanten: administratie, logistieke taken, ...

  • Digital Marketing/Customer Experience Traineeship - Be innovative & take ownership of your career! (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1666071-inline.html?cid=Partner_VDAB Dixon & Company is a partner and specialist in recruitment. For our Candidates we look for the best available professional opportunity; for our Clients we look for the best suited professionals. For more info about our focus and recent positions, visit our website www.dixon.be   Our client is an innovative company that is passionate about sustainability, modern technologies and digital communication. They timely jumped on the high-speed train of a changing company environment in a rapid digitalising world. They offer a unique opportunity to get a taste of different customer experience/digital roles in an entrepreneurial environment.   Our client is looking for high potentials with a hands-on mentality and eagerness to learn. You will receive the chance to discover different and broad aspects of Customer Experience/Digital Marketing. The traineeship will allow you to develop yourself, following a personalized coaching path. You will get a taste of different assignments in various departments within one company. you will discover what you’re capable of but also learn to perform to the best of your potential. After 18 months of traineeship, when you have been able to gain a 360° vision, you will be offered a permanent contract in your preferred area.

  • Beenhouwer (m/v) (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: DB SHOPPING

    Type: Vaste Job

    De verrassing-tussen-de-boterhammen, de gezelligheid onder elkaar: het start bij jou. Want met jouw oog voor kwaliteit stimuleer jij onze klanten om gezondheid en variatie elke dag op het menu te zetten. Is beenhouwen je passie? En klantentevredenheid jouw drijfveer? Dan ben je bij ons op je plek. Je verwerkt en versnijdt het fijnste vlees – meestal van Belgische oorsprong – tot lekkere specialiteiten en kwalitatieve producten. Dat daar ook een verzorgde presentatie in de toonbank bij hoort, spreekt voor zich. Je staat onze klanten vriendelijk te woord, en tovert met plezier een glimlach op hun gezicht. Samen met je collega’s vorm je een hecht team. Een nieuwe vaardigheid aanleren of invallen voor iemand? Voor jullie is het vanzelfsprekend.

Zoek naar antwoorden van CLAUDINE COUVREUR in sociale netwerken
Look for responds of CLAUDINE COUVREUR in social networks

Lees alle opmerkingen voor CLAUDINE COUVREUR. Laat een reactie achter voor CLAUDINE COUVREUR. CLAUDINE COUVREUR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CLAUDINE COUVREUR. Leave a respond for CLAUDINE COUVREUR. CLAUDINE COUVREUR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CLAUDINE COUVREUR op de google maps. Adres en contacten CLAUDINE COUVREUR
Location of CLAUDINE COUVREUR on the google maps. Address and contacts of CLAUDINE COUVREUR

Andere gerelateerde bedrijven als come CLAUDINE COUVREUR CLAUDINE COUVREUR: CARL | NANA | BANCONTACT-MISTER CASH | NAESSENS GEBRS | BENO?T LENGELE

Other related companies as CLAUDINE COUVREUR: CARL | NANA | BANCONTACT-MISTER CASH | NAESSENS GEBRS | BENO?T LENGELE

CLAUDINE COUVREUR is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CLAUDINE COUVREUR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01152984619. Het bedrijf CLAUDINE COUVREUR bevindt zich op het adres: PORTE D'OGY 26; 7860; LESSINES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 575,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 226,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Pharmaciens. Producten gemaakt in CLAUDINE COUVREUR zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CLAUDINE COUVREUR is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CLAUDINE COUVREUR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CLAUDINE COUVREUR, openstaande posities, locatie van CLAUDINE COUVREUR op de kaart.

CLAUDINE COUVREUR is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is CLAUDINE COUVREUR, company assigned to the tax number BE01152984619. The company CLAUDINE COUVREUR is located at the address: PORTE D'OGY 26; 7860; LESSINES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 575,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 226,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Pharmaciens. Products created in CLAUDINE COUVREUR were not found.
The main activity of CLAUDINE COUVREUR is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of CLAUDINE COUVREUR is not available. You also can look at reviews of CLAUDINE COUVREUR, open positions, location of CLAUDINE COUVREUR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CLAUDINE COUVREUR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CLAUDINE COUVREUR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CLAUDINE COUVREUR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CLAUDINE COUVREUR, employees, financial statistics.