APOTHEEK ST.LEONARDUS

Contactgegevens APOTHEEK ST.LEONARDUS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data APOTHEEK ST.LEONARDUS: address, phone, fax, email, website, opening hours

APOTHEEK ST.LEONARDUS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DORPSSTRAAT 26; 2960; BRECHT, België

Telefoon (phone): 33138006 (+32-33138006) 33138006 (+32-33138006)

Fax (fax): +32 (55) 963-50-49 +32 (55) 963-50-49

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) APOTHEEK ST.LEONARDUS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "APOTHEEK ST.LEONARDUS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "APOTHEEK ST.LEONARDUS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van APOTHEEK ST.LEONARDUS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen APOTHEEK ST.LEONARDUS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of APOTHEEK ST.LEONARDUS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees APOTHEEK ST.LEONARDUS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti APOTHEEK ST.LEONARDUS
Products information APOTHEEK ST.LEONARDUS

BTW identificatienummer (tax): BE01195831298
Ondernemingsnummer: 5697753906
Hoofdstad (capital): 612,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 115,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in APOTHEEK ST.LEONARDUS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pharmaciens

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor APOTHEEK ST.LEONARDUS
(Get full report from official database of BE for APOTHEEK ST.LEONARDUS)

Aanvulling soorten activiteiten voor APOTHEEK ST.LEONARDUS
Addition kinds of activities for APOTHEEK ST.LEONARDUS

4923. Gas transmissie en distributie | Gas transmission and distribution
557100. Motorrijders | Motorcycle dealers
861101. Vakverenigingen | Trade associations
01390100. Voedergewassen | Feeder crops
20240300. Nondairy gebaseerde bevroren desserts | Nondairy based frozen desserts
20480103. Vogelvoer, bereid | Bird food, prepared
20879907. Siroop, aroma (behalve drank) | Syrups, flavoring (except drink)
23210000. Mannen en jongens meubilair | Men's and boy's furnishings
36340400. Huishoudelijke artikelen, exclusief kookgerei en keukengerei | Housewares, excluding cooking appliances and utensils
51120102. Pennen en / of potloden | Pens and/or pencils

Werken bij APOTHEEK ST.LEONARDUS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in APOTHEEK ST.LEONARDUS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor APOTHEEK ST.LEONARDUS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for APOTHEEK ST.LEONARDUS. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator 3 ploegen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een metaalbedrijf in Genk zijn we op zoek naar een technisch operator. Je staat vnl in voor het bedienen en manipuleren van machines lijnen bevoorraden kwaliteitscontrole basis onderhoud van productielijnen Het gaat om een opdracht voor langere duur met kans op een vast contract na een succesvolle interimperiode. Een interne opleiding wordt door het bedrijf voorzien. Je bent bereid om in 3 ploegen te werken.

  • Productiearbeider (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Overpelt zijn we op zoek naar productiemedewerkers in 2 ploegen of in de vaste nacht. Het gaat hier om een tijdelijk opdracht van een aantal weken. Als je bereid bent om in 2 ploegen te werken en je kan fysiek zwaar werk aan, dan is dit misschien een leuke job voor jou!

  • Productiemedewerker (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Overpelt gespecialiseerd in kunststof zijn wij op zoek naar een gemotiveerde productiemedewerker. Je zal instaan voor:   Controle uitvoeren op producten vooraleer ze verwerkt worden Kleine assemblages uitvoeren

  • Junior Brand Manager (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Go4Jobs Merksem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bloeiend bedrijf in Antwerpen centrum zijn we op zoek naar een junior brand/merchandising manager. Het bedrijf ontwerpt gadgets & promo materiaal op maat van de klant. Ze staan gekend voor hun creativiteit & hun out of the box-denken. Wat houdt deze geweldige functie in? Je start eerst als assistent van de managing director, van hem leer je de kneepjes van het vak. Zo groei je door naar je eigen projecten & je eigen klanten. Je staat in voor de sales, maar ook voor de creatieve kant. Je gaat op klantenbezoeken waarbij je een gedetailleerd bedrijfsprofiel schetst. (Wie is het bedrijf, wat doen ze, wat is hun doelgroep,....) Luisteren is dus zeer belangrijk! Je gaat netwerken, lunchen, .... er komt dus ook avondwerk bij kijken. Hiervan maak je een pitchboek & werk je ideeën uit voor gadgets & merchandising op maat. Wat denk je? Klinkt fantastisch toch?! Wie zoeken we? Iemand creatief, je denkt mee met je klanten en werkt ideeën uit. Je bent trendgevoelig. Nieuwe trends volg je op de voet! Instagram, pinterest, facebook,... je hebt overal een account. Jouw commerciële skills zijn ideaal voor deze functie, je bent persoonlijk & geen 'gladde verkoper'. Je bent flexibel & hebt geen 9 to 5 mentaliteit. Een rijbewijs B heb je op zak. Ons hoofdkantoor zit in Nederland, waar jij dus ook 1x per week moet gaan samenwerken met de andere top collega's! Uiteraard voorzien we daar alles voor jou, zelfs eten & een overnachting indien nodig. Verder zoek je een job op lange termijn en wil je mee je schouders onder een groeiend bedrijf zetten. Spreekt deze vacature jou volledig aan? Stuur dan snel je cv door naar [email protected] Heb je nog vragen? Bel ons op het nummer 03 612 55 50 Hopelijk tot snel!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Velm – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VELM)

    Regio: VELM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudelijke hulp in Hooglede, Gits - vanaf 10 tot 38u per week (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hulp in huis is op zoek naar iemand die zeer gemotiveerd is en aan de slag wil als huishoudhulp regio Hooglede en Gits. U neemt met de glimlach alle huishoudelijke taakjes over van uw klanten, u houdt van orde en netheid en bent stipt en klantvriendelijk. U kan bij ons aan de slag vanaf 10uur tot fulltime 38uur per week, met een werkschema aangepast aan jouw levensstijl. Mooie loonvoorwaarden, vaste job, maaltijdcheques, extralegale voordelen, gezinsvriendelijke uren, gratis rijbewijs, verlof vrij te kiezen,...

  • Jobstudent beenhouwerij M/V (SINT-HUIBRECHTS-LILLE)

    Regio: SINT-HUIBRECHTS-LILLE

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Sint-Huibrechts Lille zijn wij op zoek naar een jobstudenten die meehelpen in de beenhouwerij. Als winkelmedewerker ga je: helpen met chipolata's maken hamburgers maken klanten verderhelpen en bedienen

  • Jobstudent (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Brand Ambassadors Hair & Beauty (België)

    Regio: België

    Bedrijf: Think and Go

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant Babyliss stellen we een nieuwe demonstratie team samen! Ben jij opzoek naar een leuke bijverdienste in de Hair & Beauty sector? Ben jij vaak beschikbaar op woensdag, vrijdag of zaterdag? Zit verkoop in uw DNA? Wij zoeken enthousiaste, stijlvolle teammembers! Na een korte, maar grondige opleiding zal je op een professionele manier deze innovatieve producten van onze klant voorstellen aan het grote publiek! Profiel Je hebt affiniteit met Beauty en Hairstyling. Je hebt een commerciële drive, hebt een stijlvol voorkomen en bent enthousiast! Je bent een sociale, open persoonlijkheid; Flexibel inzetbaar tijdens weekends & vakantieperiodes Wat bieden wij? Een marktconform salaris aangevuld met een kilometervergoeding Werk in eigen regio! Betaalde producttraining en omkadering! Een werkrooster dat perfect aansluit op je studie (indien student)! Een leuke professionele ervaring die je kan toevoegen op uw CV! Stel u vandaag nog kandidaat!

  • Projectleider (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: NOVA Engineering Gent

    Type: Vaste Job

    Je maakt offertes op en je doetwerfbezoeken/opmetingen bij klanten ter voorbereiding van de montages Je bent verantwoordelijk voorde planning van de transporten, keuringen, onderhoud en andere praktischeafspraken met de klant Je geeft richtlijnen aan deonderhoudstechniekers en monteurs Je bent het eerstelijnsaanspreekpunt voor de klant op een project Je plaatst bestellingen bijleveranciers Je helpt bij het uitwerken vankwaliteitscontrole processen Occasioneel spring je bij om teladen, te monteren of onderhoud te doen aan de machines bij klanten De helft van de tijd zit je inons hoofdkantoor in Beernem, de andere helft ben je op baan om klanten enwerven te bezoeken Bedrijfsprofiel: Voor onze klant zijn wij op zoek naar een projectleider stellingbouw. Met een 10-tal werknemers zijn zijmarktleider in België in de verhuur, verkoop, montage en onderhoud vanbouwliften en hefsteigers. Hun klanten zijn grote bouwbedrijven en industriëlesites die kiezen voor service en expertise. Bij onze klant krijgt iedereenverantwoordelijkheid en ruimte om zich te ontwikkelen in een gemoedelijkesfeer.

  • Groenarbeider rijbewijs B(E) (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: ANROB

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het groenonderhoud van de openbare weg Je staat in voor netheid van het Vlaams wegennet Je staat in voor het maaien van bermen Je kan overweg met een kettingzaag, grasmachine, motoculteur, bosmaaier en heggeschaar

  • UX/UI Developer (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: FOREACH

    Type: Vaste Job

    Wijs developers en gebruikers de weg als onze nieuwe UX/UI expert. De complexe webapplicaties die we bouwen bij Foreach, hebben een intuïtieve gebruikersinterface nodig. Van belang hierbij is het efficiënt slicen van het design, zodat dit vlot ontwikkeld kan worden. Je maakt graag functionele designs die de gebruikers vlot door onze producten leiden. Maar je bent vooral technisch sterk en ziet vlot de achterliggende structuur van elk design. Dat kan je vervolgens vlot opdelen en doorgeven aan de developers. Je maakt even graag een strakke mock-up als een sprekende illustratie, en kan de behoeften van een klant omzetten naar concrete wireframes en strategieën. De eindgebruiker zit bij elke beslissing in je achterhoofd, en die beslissingen kan je ook goed uitleggen en verantwoorden aan zowel je team als aan de klant.

Zoek naar antwoorden van APOTHEEK ST.LEONARDUS in sociale netwerken
Look for responds of APOTHEEK ST.LEONARDUS in social networks

Lees alle opmerkingen voor APOTHEEK ST.LEONARDUS. Laat een reactie achter voor APOTHEEK ST.LEONARDUS. APOTHEEK ST.LEONARDUS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for APOTHEEK ST.LEONARDUS. Leave a respond for APOTHEEK ST.LEONARDUS. APOTHEEK ST.LEONARDUS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie APOTHEEK ST.LEONARDUS op de google maps. Adres en contacten APOTHEEK ST.LEONARDUS
Location of APOTHEEK ST.LEONARDUS on the google maps. Address and contacts of APOTHEEK ST.LEONARDUS

Andere gerelateerde bedrijven als come APOTHEEK ST.LEONARDUS APOTHEEK ST.LEONARDUS: VAN ZELE | GEMEENTEBESTUUR | Foto Video G Maes | G. WILLEKENS | E-NAVIGATION DOOMS KRIS

Other related companies as APOTHEEK ST.LEONARDUS: VAN ZELE | GEMEENTEBESTUUR | Foto Video G Maes | G. WILLEKENS | E-NAVIGATION DOOMS KRIS

APOTHEEK ST.LEONARDUS is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is APOTHEEK ST.LEONARDUS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01195831298. Het bedrijf APOTHEEK ST.LEONARDUS bevindt zich op het adres: DORPSSTRAAT 26; 2960; BRECHT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 612,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 115,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Pharmaciens. Producten gemaakt in APOTHEEK ST.LEONARDUS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van APOTHEEK ST.LEONARDUS is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van APOTHEEK ST.LEONARDUS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van APOTHEEK ST.LEONARDUS, openstaande posities, locatie van APOTHEEK ST.LEONARDUS op de kaart.

APOTHEEK ST.LEONARDUS is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is APOTHEEK ST.LEONARDUS, company assigned to the tax number BE01195831298. The company APOTHEEK ST.LEONARDUS is located at the address: DORPSSTRAAT 26; 2960; BRECHT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 612,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 115,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Pharmaciens. Products created in APOTHEEK ST.LEONARDUS were not found.
The main activity of APOTHEEK ST.LEONARDUS is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of APOTHEEK ST.LEONARDUS is not available. You also can look at reviews of APOTHEEK ST.LEONARDUS, open positions, location of APOTHEEK ST.LEONARDUS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over APOTHEEK ST.LEONARDUS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf APOTHEEK ST.LEONARDUS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about APOTHEEK ST.LEONARDUS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company APOTHEEK ST.LEONARDUS, employees, financial statistics.