APOTHEEK LAMBRICHTS

Particuliere bedrijvenFood and Kindred Products • APOTHEEK LAMBRICHTS
Private companiesFood and Kindred Products • APOTHEEK LAMBRICHTS

Contactgegevens APOTHEEK LAMBRICHTS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data APOTHEEK LAMBRICHTS: address, phone, fax, email, website, opening hours

APOTHEEK LAMBRICHTS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SINT-BENEDICTUSSTRAAT 47; 2640; MORTSEL, België

Telefoon (phone): 34498349 (+32-34498349) 34498349 (+32-34498349)

Fax (fax): +32 (67) 820-37-80 +32 (67) 820-37-80

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) APOTHEEK LAMBRICHTS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "APOTHEEK LAMBRICHTS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "APOTHEEK LAMBRICHTS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van APOTHEEK LAMBRICHTS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen APOTHEEK LAMBRICHTS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of APOTHEEK LAMBRICHTS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees APOTHEEK LAMBRICHTS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti APOTHEEK LAMBRICHTS
Products information APOTHEEK LAMBRICHTS

BTW identificatienummer (tax): BE09765441894
Ondernemingsnummer: 8001861572
Hoofdstad (capital): 293,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 459,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in APOTHEEK LAMBRICHTS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pharmaciens

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor APOTHEEK LAMBRICHTS
(Get full report from official database of BE for APOTHEEK LAMBRICHTS)

Aanvulling soorten activiteiten voor APOTHEEK LAMBRICHTS
Addition kinds of activities for APOTHEEK LAMBRICHTS

621199. Beveiligingsmakelaars en dealers, nec | Security brokers and dealers, nec
22840202. Zijden draad | Silk thread
28440200. Mondelinge preparaten | Oral preparations
52110203. Garage deuren, verkoop en installatie | Garage doors, sale and installation
59990300. Banners, vlaggen, decals en posters | Banners, flags, decals, and posters
73890408. Rugbinding | Rug binding
95120102. Spel en binnenlands visbureau, overheid | Game and inland fish agency, government

Werken bij APOTHEEK LAMBRICHTS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in APOTHEEK LAMBRICHTS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor APOTHEEK LAMBRICHTS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for APOTHEEK LAMBRICHTS. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker | Regio Kempen | Ploegen (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Synergie Turnhout Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb jij een passie voor techniek? Beschik je over elektrisch en/of mechanische kennis? Spreekt het onderhouden van een machinepark jou aan? Stuur ons dan zeker even je gegevens door! Synergie Turnhout heeft verschillende vacatures openstaan in deze richting. We overlopen deze graag met jou! Stuur je CV of contacteer ons op [email protected] , 014/40.43.30 of solliciteer op deze vacature! Trefwoorden : Elektrisch - Elektriciteit - Mechanica - Mechanisch - Hydraulica - Onderhoud - Technieker - Onderhoudstechnieker - Onderhoudsmechanieker - Technische dienst -

  • VERKOPER/VERKOOPSER BAKKERIJ (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bakkerij in Mechelen zijn we op zoek naar een deeltijds verkoper M/V voor in de winkel te staan. (24uur per week) Je staat in voor de vriendelijke bediening van klanten.

  • Bediende Inbound (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE LOKEREN CAREERS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een callcenter in het Gentse zijn wij op zoek naar een medewerker (/-ster). Je staat in voor de inbound telefoontjes en doet aan upselling en afsprakenbeheer. Je werkt van 8u30-16u ofwel 12u-20u: tijdens deze uren moet je dus steeds beschikbaar zijn. Je zal 1 weekend op de twee moeten werken (zaterdag of zondag), zo heb je een recupdag tijdens de week. Belangrijk om te weten, de eerste drie maanden zal je enkel in de late shift meewerken van 12u tot 20u. Nadien kan je uurrooster bekeken worden. De agenten die op deze afdeling werken ontvangen oproepen van klanten van Proximus die een vraag hebben over hun factuur. De agenten helpen de klant verder maar proberen op het einde van het gesprek nog een upsell te doen. Voor deze functie moet je vaardig zijn in het Nederlands: meertaligheid is een plus maar geen vereiste.

  • Poetshulp Turnhout (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: PUUUR TURNHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • JOBSTUDENTEN BEDIENDEN (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Je bent nog op zoek naar een vakantiejob en je kan je een maand vrijmaken om te werken in het onderhoud. Je voorkeur gaat uit naar technisch administratief werk

  • Magazijnier avond shift! (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Als magazijnier ben je verantwoordelijk voor het sorteren, het scannen en het labelen van (zware) pakketten, alsook het sorteren & het in- en uitladen van vrachtwagens, Wil je iets bijverdienen en schrikt zwaar werk je niet af? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken!

  • JOBSTUDENT POLYVALENTE MEDEWERKER (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: DE KELLE

    Type: Studentenjob

    Voor ons gastronomisch restaurant zoeken wij een gemotiveerde en enthousiaste kandidaat voor hulp in de zaal. U staat in voor het bedienen van onze klanten en verder helpt u bij voorbereidende taken, aanvullen frigo's, brood en boter inzetten, bordjes klaarzetten met koekjes voor bij koffie, afwas tussenin,... Je bent beschikbaar één of meerdere dagen in het weekend en/of ook mogelijkheden in de vakantieperiodes. Dit is in onderling overleg af te spreken.

  • Student (M/V) te Oostende 2 (filiaal 468) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: WIBRA

    Type: Studentenjob

    - etikettering en aanduiding van koopwaar - rekken vullen met goederen - onder de verantwoordelijkheid werken van de winkelverantwoordelijke - klanten informeren - kassawerk verrichten, omgaan met geld en andere betaalmiddelen - instaan voor het onderhoud van de werkplek

  • Student schoonmaak herfstvakantie m/v (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

    Type: Studentenjob

    Voor de herfstvakantie zoeken wij een gemotiveerde student die graag in de schoonmaak wil werken!

  • VOLWAARDIG DOSSIERBEHEERDER HASSELT | In dit boekhoudkantoor... (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    ...werken 5 gedreven collega's samen om de klanten te ondersteunen, ...heerst er dagelijks een fijne sfeer onderling, ...bestaat er een vlakke structuur, waardoor jij dicht bij de zaakvoerder en je klanten staat. Hun vacature momenteel gaat uit naar een ervaren dossierbeheerder die graag zelfstandig dossiers zou behandelen en veel ruimte krijgt voor groei binnen het kantoor. Deed jij al enkele jaren ervaring op en zie je jezelf wel werken in deze omgeving? Contacteer ons dan nu voor meer informatie! Volwaardig Dossierbeheerder | Boekhoudkantoor | De jobomschrijving Na een grondige inwerking behandel je een eigen portfolio aan dossiers van A tot Z, Hierbij horen de fiscale aangiftes, het opstellen van de balansen en een correcte afsluiting, Voer jij graag zelf besprekingen met de klanten? Hier ondersteunt de zaakvoerder je graag mee in combinatie met het behalen van een titel!

  • Bemiddelaar (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IN HARMONIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    In Harmonie is een gloednieuwe praktijk in een prachtig herenhuis. We zijn een huis voor levensvreugde. Gelegen in het centrum van het pittoreske Diest. In februari gaan we van start met een multidisciplinair topteam. Wil jij er graag bij zijn? We zijn op zoek naar mensen met een buitengewoon aanbod op het vlak van wellness, welzijn, gezondheid of vorming. Heb je een eigenzinninge aanpak en ben je graag je eigen baas? Maar wil je toch alle voordelen van het werken in een team? Grijp dan zeker deze unieke kans en sta mee aan de wieg van een uitzonderlijk praktijkhuis. In Harmonie is synoniem voor samen sterk. Je werkt er als zelfstandige en geniet bovendien van een schitterende uitstraling, gedeelde promo, een gedeeld klantenbestand, mogelijkheid tot intervisie, sterke klantenformules, unieke kansen voor samenwerking en zoveel meer. Klik op de volgende link voor foto’s van onze toekomstige stek: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.476971989465210&type=1&l=7d8bba9f11

  • Operatoren buitendienst (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: DEVLIEGER

    Type: Werfreserve

    In het kader van een verdere groeiambitie zijn wij dan ook op zoek naar een OPERATOR voor onze vestiging te KNOKKE-HEIST FUNCTIE: je staat in voor het uitvoeren van verschillende buitenproeven op werven bij onze klanten, zoals vervaardigen van proctors, uitvoeren van plaatproeven, uitvoeren van rioolinspekties met robotgestuurde camera en diepsonderingen Een interne opleiding is voorzien!

Zoek naar antwoorden van APOTHEEK LAMBRICHTS in sociale netwerken
Look for responds of APOTHEEK LAMBRICHTS in social networks

Lees alle opmerkingen voor APOTHEEK LAMBRICHTS. Laat een reactie achter voor APOTHEEK LAMBRICHTS. APOTHEEK LAMBRICHTS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for APOTHEEK LAMBRICHTS. Leave a respond for APOTHEEK LAMBRICHTS. APOTHEEK LAMBRICHTS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie APOTHEEK LAMBRICHTS op de google maps. Adres en contacten APOTHEEK LAMBRICHTS
Location of APOTHEEK LAMBRICHTS on the google maps. Address and contacts of APOTHEEK LAMBRICHTS

Andere gerelateerde bedrijven als come APOTHEEK LAMBRICHTS APOTHEEK LAMBRICHTS: FLMISA ECO BVBA | SAN MARINO | E.N.T.M. | Van de Woestyne M D.O. | KOFFIE-EETHUISJE

Other related companies as APOTHEEK LAMBRICHTS: FLMISA ECO BVBA | SAN MARINO | E.N.T.M. | Van de Woestyne M D.O. | KOFFIE-EETHUISJE

APOTHEEK LAMBRICHTS is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is APOTHEEK LAMBRICHTS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09765441894. Het bedrijf APOTHEEK LAMBRICHTS bevindt zich op het adres: SINT-BENEDICTUSSTRAAT 47; 2640; MORTSEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 293,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 459,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Pharmaciens. Producten gemaakt in APOTHEEK LAMBRICHTS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van APOTHEEK LAMBRICHTS is Food and Kindred Products, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van APOTHEEK LAMBRICHTS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van APOTHEEK LAMBRICHTS, openstaande posities, locatie van APOTHEEK LAMBRICHTS op de kaart.

APOTHEEK LAMBRICHTS is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is APOTHEEK LAMBRICHTS, company assigned to the tax number BE09765441894. The company APOTHEEK LAMBRICHTS is located at the address: SINT-BENEDICTUSSTRAAT 47; 2640; MORTSEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 293,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 459,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Pharmaciens. Products created in APOTHEEK LAMBRICHTS were not found.
The main activity of APOTHEEK LAMBRICHTS is Food and Kindred Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of APOTHEEK LAMBRICHTS is not available. You also can look at reviews of APOTHEEK LAMBRICHTS, open positions, location of APOTHEEK LAMBRICHTS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over APOTHEEK LAMBRICHTS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf APOTHEEK LAMBRICHTS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about APOTHEEK LAMBRICHTS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company APOTHEEK LAMBRICHTS, employees, financial statistics.