A. TROUSSART

Contactgegevens A. TROUSSART: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A. TROUSSART: address, phone, fax, email, website, opening hours

A. TROUSSART

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PLACE REINE-ASTRID 2B4; 4000; LI?GE, België

Telefoon (phone): 42634888 (+32-42634888) 42634888 (+32-42634888)

Fax (fax): +32 (58) 737-77-97 +32 (58) 737-77-97

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A. TROUSSART: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A. TROUSSART"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A. TROUSSART"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A. TROUSSART, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A. TROUSSART. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A. TROUSSART, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A. TROUSSART. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A. TROUSSART
Products information A. TROUSSART

BTW identificatienummer (tax): BE03886657714
Ondernemingsnummer: 4588409423
Hoofdstad (capital): 657,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 551,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in A. TROUSSART zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pharmaciens

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A. TROUSSART
(Get full report from official database of BE for A. TROUSSART)

Aanvulling soorten activiteiten voor A. TROUSSART
Addition kinds of activities for A. TROUSSART

596299. Merchandising machine operators, nec | Merchandising machine operators, nec
17310103. Stand-by of noodstroom specialisatie | Standby or emergency power specialization
20460106. Aardappelzetmeel | Potato starch
24310600. Binnen- en sierhoutwerk en trim | Interior and ornamental woodwork and trim
72990900. Kleding verhuur diensten | Clothing rental services

Werken bij A. TROUSSART: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A. TROUSSART: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A. TROUSSART. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A. TROUSSART. Looking for open vacancies in other companies

  • Klantenbeheerder Deinze/Aalter (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    Met meer dan 4.500 thuishulpen en meer dan 20.000 klanten vormt Plus Home Services één van de grootste spelers op de markt van de dienstencheques. Op dertien jaar tijd is het bedrijf geëvolueerd naar een betrouwbare en stabiele organisatie die garant staat voor ervaring en kwaliteit. In 56 kantoren over heel Vlaanderen en Brussel zetten dagelijks meer dan 150 enthousiaste kantoormedewerkers hun schouders onder de missie en waarden van Plus Home Services. Zij stellen op een economisch rendabele en sociaal verantwoorde manier thuishulpen te werk bij particulieren voor huishoudelijke activiteiten zoals poetsen, strijken, koken, boodschappen doen, enz… Plus Home Services stelt hierbij kwalitatieve dienstverlening van en aan alle medewerkers centraal en doet er alles aan deze kwaliteit op zo veel mogelijk vlakken te kunnen blijven garanderen. Je bent het gezicht van Plus Home Services voor zowel klanten als thuishulpen. Je communiceert op een vlotte manier face to face, telefonisch en per mail. Je overtuigt mensen om voor Plus Home Services te kiezen. Aan de hand van een intakegesprek selecteer je kandidaat-thuishulpen en krijg je zicht op hun mogelijkheden en beperkingen. Je zorgt voor een snelle en goede match tussen hen en de klant. Klanten kunnen bij jou steeds terecht met vragen en klachten. Je legt de nodige creativiteit aan de dag om snelle oplossingen te vinden. Je bent een administratieve duizendpoot die dossiers up-to-date houdt, uurroosters opmaakten dienstencheques verwerkt . Je zal tevens instaan voor de verwerking van prestaties, de voorbereiding van de loonberekening, debehandeling vansociale documenten, … kortom je houdt het kantoor draaiende samen met je kantoorverantwoordelijke. Je wordt ingeschakeld als klantenbeheerder in onze kantoren van Deinze en Aalter.

  • Huishoudhulp M/V regio Torhout PT OF FT (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: PICO BELLO

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u proper en net en is schoonmaken echt jouw ding? Dan ben jij de geknipte kandidaat waarnaar wij op zoek zijn! In het kader van de dienstencheques gaat u poetsen bij mensen thuis. Het gaat hier om de wekelijkse schoonmaak zoals stof afnemen, stofzuigen, dweilen, bedden opmaken, ramen lappen... U wordt tewerkgesteld bij verschillende mensen in uw regio. Het aantal uren is bespreekbaar: van deeltijds tot voltijds. Wij zijn dan wel niet het grootste dienstenchequebedrijf in de regio, maar wij verkiezen liever een persoonlijke en kwalitatieve aanpak, zowel voor onze klanten als voor onze werknemers! Bent u reeds actief in de dienstenchequesector, maar bent u op zoek naar betere werkvoorwaarden? Ook dan bent u steeds welkom bij ons voor een vrijblijvend gesprek. Discretie verzekerd!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Linter – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LINTER)

    Regio: LINTER

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Doel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DOEL)

    Regio: DOEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Gent 8u/week (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, dagelijkse huishoudelijke taken, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klant,en hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Gent.U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken, huishoudelijke taken vervullen,. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • .Net developer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ASSIGN

    Type: Vaste Job

    Als .Net developer specialiseer je je in het bouwen van frameworks voor verschillende applicaties bij onze klanten. We zijn op zoek naar iemand met een sterke passie voor het ontwikkelen van infrastructuren met ervaring in API's en met Agile software development. In jouw enthousiasme hou je rekening met de gebruiker die jouw applicatie gebruikt en de planning en analyse die met je project gepaard gaat. Jouw verantwoordelijkheden als .Net developer bestaan uit het volgende: Je bedenkt, ontwerp en ontwikkel je oplossingen voor applicaties Je werkt samen met je collega ontwikkelaars en functionele experten, aan een verdere uitbreiding van verschillende oplossingen. Als .Net Developer werk je in team mee aan ontwikkeltrajecten binnen verschillende toepassingen Waarom Assign? Wij bieden jou de mogelijkheid om bij te leren en je uit te leven bij toonaangevende klanten. Projecten in Brussel, Vlaams-Brabant, Limburg, Kempen, Antwerpen en vlak over de grens, waarbij we zoveel mogelijk rekening houden met woon-werk afstand. Je bent geen nummertje en wij zorgen voor een persoonlijke opvolging. En niet te vergeten, we hebben gewoonweg topcollega's!

  • Verantwoordelijke verpakking (WIJTSCHATE)

    Regio: WIJTSCHATE

    Bedrijf: COVAMEAT

    Type: Vaste Job

    Covameat in Wijtschate is een voedingsbedrijf die gespecialiseerd is in het verwerken en het versnijden van varkens. In de afgelopen decennia is Covameat uitgegroeid tot een vleesspecialist van hoog niveau. Covameat is op zoek naar een verantwoordelijke voor de verpakkingsafdeling. In de verpakkingsafdeling worden verschillende stukken vlees verpakt op een productieve en hygiënische manier. Dit gebeurt in diverse verpakkingslijnen, bezet met een 15-tal medewerkers. Als verantwoordelijke werk je mee in de afdeling & zorg je voor een correct en efficiënt verloop van deze werkzaamheden zoals: Controle op de kwaliteit en de afwerking van de verpakking. Motiveren en sturen van de medewerkers op de juiste manier. Dagelijkse bijsturen in de planning en opmaken personeelsplanning. Pannes in goede banen leiden.

  • Metselaar te Deerlijk gezocht (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Konvert Construct Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Voor een firma te Deerlijk zoeken wij dringend een metselaar. Je staat in voor het metselen van façades en binnenmuren.

  • Docent Engels (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • TAALTRAINER IN BEDRIJVEN (LUIK)

    Regio: LUIK

    Bedrijf: CALLINWEST

    Type: Zelfstandige activiteit

    WENS JE NEDERLANDS TE ONDERWIJZEN ? GENOOT JE EEN BACHELOR OF MASTEROPLEIDING ? DAN KAN JIJ MISSCHIEN ONZE PLOEG TAALTRAINERS VERVOEGEN : WE ZOEKEN TRAINERS DIE ZICH KUNNEN VERPLAATSEN MET DE AUTO

  • Zelfstandig vastgoedmakelaar met ervaring (SLEIDINGE)

    Regio: SLEIDINGE

    Bedrijf: ZAKENKANTOOR WILLEMS - VERSELDER

    Type: Zelfstandige activiteit

    Onze Groep is op zoek naar een ervaren zelfstandig vastgoedmakelaar ter uitbreiding van onze vastgoedactiviteiten in ons kantoor te Sleidinge. U bent een commercieel talent met BIV nummer dat zowel voor de inkoop als verkoop zorgt in de regio Evergem. De regio zelf heeft voor u geen geheimen en u heeft bestaande contacten met bouwpromotoren, notarissen, investeerders.. Naast het commerciële talent, heeft u ook aandacht voor een juiste administratieve afhandeling van uw dossiers van start tot einde. Flexibele werkuren, gemotiveerd en resultaatgericht werken is geen issue voor u. Wij bieden u een competitief salaris in een groeiend bedrijf met 3 vestigingen in het Meetjesland. Het is daarbij de bedoeling dat U het uithangbord wordt van onze vastgoedafdeling in ons bestaand verzekeringskantoor te Sleidinge.

  • Bezorgers / koeriers /chauffeurs per direct gezocht (bijverdiensten/oproepbasis) (Regio Limburg (B)-Limburg (NL))

    Regio: Regio Limburg (B)-Limburg (NL)

    Bedrijf: INDUSTRIËLE DIENSTVERLENENDE BEDRIJVEN

    Type: Flexijob

    Functieomschrijving Als koerier / chauffeur / bezorger speel je een belangrijke rol binnen regio Limburg (NL + BE) of zelfs binnen Europa. Uw hoofdtaak zal bestaan uit het dagelijkse leveringen van voorraden aan diverse bedrijven zoals horecazaken, luxehotels, lokale cafetaria's, elektronica -en autobedrijven,... Ieder chauffeur heeft zijn vaste klanten waar u verantwoordelijk voor bent. Het op tijd leveren en de volledige levering is uiteraard van belang. Je begint om 6u s'morgens en eindigt in de loop van de dag zodra de route klaar is.

Zoek naar antwoorden van A. TROUSSART in sociale netwerken
Look for responds of A. TROUSSART in social networks

Lees alle opmerkingen voor A. TROUSSART. Laat een reactie achter voor A. TROUSSART. A. TROUSSART bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A. TROUSSART. Leave a respond for A. TROUSSART. A. TROUSSART on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A. TROUSSART op de google maps. Adres en contacten A. TROUSSART
Location of A. TROUSSART on the google maps. Address and contacts of A. TROUSSART

Andere gerelateerde bedrijven als come A. TROUSSART A. TROUSSART: AU MENU DU JOUR | FRANK THYSSEN | VCLB-CENTRUM | ACHILLE DE CLERCQ | JAN BESSEMS

Other related companies as A. TROUSSART: AU MENU DU JOUR | FRANK THYSSEN | VCLB-CENTRUM | ACHILLE DE CLERCQ | JAN BESSEMS

A. TROUSSART is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A. TROUSSART, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03886657714. Het bedrijf A. TROUSSART bevindt zich op het adres: PLACE REINE-ASTRID 2B4; 4000; LI?GE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 657,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 551,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Pharmaciens. Producten gemaakt in A. TROUSSART zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A. TROUSSART is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A. TROUSSART is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A. TROUSSART, openstaande posities, locatie van A. TROUSSART op de kaart.

A. TROUSSART is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is A. TROUSSART, company assigned to the tax number BE03886657714. The company A. TROUSSART is located at the address: PLACE REINE-ASTRID 2B4; 4000; LI?GE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 657,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 551,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Pharmaciens. Products created in A. TROUSSART were not found.
The main activity of A. TROUSSART is Personal Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of A. TROUSSART is not available. You also can look at reviews of A. TROUSSART, open positions, location of A. TROUSSART on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A. TROUSSART, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A. TROUSSART, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A. TROUSSART, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A. TROUSSART, employees, financial statistics.