A. DARGENT

Contactgegevens A. DARGENT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A. DARGENT: address, phone, fax, email, website, opening hours

A. DARGENT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE COURTE DU PONT 36; 4800; VERVIERS, België

Telefoon (phone): 87330958 (+32-87330958) 87330958 (+32-87330958)

Fax (fax): +32 (19) 607-79-44 +32 (19) 607-79-44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A. DARGENT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A. DARGENT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A. DARGENT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A. DARGENT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A. DARGENT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A. DARGENT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A. DARGENT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A. DARGENT
Products information A. DARGENT

BTW identificatienummer (tax): BE08276245117
Ondernemingsnummer: 6514862060
Hoofdstad (capital): 321,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 897,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in A. DARGENT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pharmaciens

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A. DARGENT
(Get full report from official database of BE for A. DARGENT)

Aanvulling soorten activiteiten voor A. DARGENT
Addition kinds of activities for A. DARGENT

3612. Power, distributie en specialiteitstransformatoren | Power, distribution and specialty transformers
7033. Trailerparken en campings | Trailer parks and campsites
08310108. Teaberries verzamelen | Teaberries gathering
20320305. Kippensoep: verpakt in blikjes, potten, enz. | Chicken soup: packaged in cans, jars, etc.
22319906. Kleine stoffen: verven en afwerken van wol of soortgelijk goed | Narrow fabrics: dyeing and finishing of wool or similar good
25410202. Kluisjes, behalve gekoeld: hout | Lockers, except refrigerated: wood
62110102. Makelaars, veiligheid | Brokers, security
73779900. Computer verhuur en verhuur, nec | Computer rental and leasing, nec
76990606. Scheepschalen, aannemers | Ship scaling, contractors
92230000. Correctionele instellingen | Correctional institutions

Werken bij A. DARGENT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A. DARGENT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A. DARGENT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A. DARGENT. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruck chauffeur te Wilrijk (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ASAP XL Essers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het bedrijf werd opgericht in 1928 door Henri Essers en is intussen uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende bedrijven in Europa op het vlak van transport en logistiek voor sectoren als chemie, farmaceutica/healthcare en kwalitatief hoogstaande goederen. De afgelopen jaren kende het bedrijf een stevige uitbreiding, te danken aan de autonome groei en een aantal strategische overnames. In 2017 boekte H.Essers een omzet van 646 miljoen €. Het bedrijf telt momenteel 975.000 m² magazijnruimte, een vloot van 1.460 trekkers en 3.050 aanhangwagens en heeft meer dan 6.270 medewerkers verdeeld over 70 vestigingen in 17 landen in West- en Oost- Europa. Naast de hoofdzetel in Genk (België), heeft H.Essers een tweede thuisbasis in Roemenië.

  • Installateur centrale verwarming / sanitair regio Heist o/d Berg (verloning bouw) (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: RUNTIME BOUW Booischot

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als monteur wordt u ingeschakeld voor de complete installatie van HVAC projecten. U werkt in een team met een aantal andere collega's. Hoe groter het project, hoe groter ook het team waarin u werkt.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Oudenaarde– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau!!!

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Bonheiden – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren ! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Aaigem (AAIGEM)

    Regio: AAIGEM

    Bedrijf: Partena Ziekenfonds & Partners

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Huishoudhulp Beveren-Waas (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques St Niklaas

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp voor de regio Beveren-Waas/Melsele/Kruibeke. Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, eten klaarmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op!

  • Student/e voor broodjeszaak van 11u - 14u (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Ben je een enthousiaste student/e en ben je niet vies van volgende taken?: groentjes schoonmaken broodjes beleggen bereiding van koude pasta's kassawerkDan is dat de geknipte vakantiejob voor jou!

  • Jobstudent Verkoopsmedewerker (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: EDISAC

    Type: Studentenjob

    Voor onze winkel zijn we op zoek naar een jobstudent. Je voornaamste taken: bedienen van de kassa artikelen verkopen: klanten verwelkomen, adviseren en verder helpen) stock-onderhoud: helpen bij het ontvangen van leveringen en de artikelen naar de winkel brengen onderhoud van de winkel: dweilen, stofzuigen, vegen, ...

  • Bijlesgever/Coach voor WETENSCHAPPEN (m/v) REGIO TERVUREN/OVERIJSE/MEISE (UKKEL)

    Regio: UKKEL

    Bedrijf: My Sherpa

    Type: Studentenjob

    Jouw doel: ervoor zorgen dat jouw leerlingen hun doel bereiken door aan elke leerling een aangepaste methode aan te reiken en hen bijkomende uitleg te geven, evenals tips en tricks om te slagen. Je kiest zelf in welke regio je werkt, hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent. Je zal bijlessen geven aan leerlingen uit het lager, secundair of hoger onderwijs.

  • HR-coach Engage & Grow (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: WijzeRaven

    Type: Zelfstandige activiteit

    Engage & Grow werkt met licenties (democratisch geprijsd) en is bij uitstek bedoeld voor mensen die actief zijn in het HR-veld. Werktevredenheid is één, betrokkenheid is twee. Dit programma stelt je in staat organisaties te begeleiden over periodes van 6 tot 12 of meer weken, in de richting van full engagement. Spectaculaire resultaten gegarandeerd, op basis van simpele principes, die wérken. Je krijgt een opleiding en instrumentarium die je in staat stelt al vanaf de eerste klant je licentiebedrag terug te verdienen. Ook ideaal voor zelfstandigen in bijberoep!

  • Computer Recruitment Services - Oracle and MS SQL DBA (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Nk386 Oracle and MS SQL DBA; Banking, Brussels Background The Data Services team is in charge of the Oracle and MS SQL Database infrastructures as well as the Business Intelligence & Analytics infrastructures. The team takes care of the installation, configuration of the software as well as the support of the production, test and development systems. It also provides technical guidelines and participates in design reviews, working in close collaboration with project leaders and development teams. It ensures the stability, performance and security of the infrastructure and manages the software versioning and patching. Job Description The candidate will be a member of the team in charge of the Oracle & SQL Server database infrastructures. This team is responsible for: Providing technical support for the database environment, including support of the production but also supporting the development and enhancement of applications Helping to achieve a state-of-the-art environment that meets current and future business objectives, highest reliability and performance possible Software installation procedure + configuration of the servers Release management Upgrade/migrations of databases Day-to-day administration of the infrastructure Disaster recovery plans Defining standards and guidelines Security of DB servers Replication of data Performance tuning Research & Development : Assessment and implementation of new technologies and providing IT with a long-term perspective on the relationship of database technology to the business opportunities Provides and designs tools to assist in the management of the databases. The candidate's skills 5+ years experience with Oracle DB (as from version 11g and above) and MS SQL Server (as from version 2008R2 and above) Strong operational focus including security, patch revision control, performance management and tuning, high availability and licensing Experience with Oracle Management Server (installation, configuration & usage) Autonomous Problem solver Proactive Good written and oral communication skills Fluent in English Able to prioritize and execute tasks in a high-pressure environment Experience working in a team-oriented, collaborative environment Operating Systems: Red Hat Linux, AIX, Windows The candidate should also accept to participate in the watch duty role (24/24 on call for a total of about 7/10 days/month). Details Reference: Nk386 Location: Brussels Rate: 500-525 euros per day Start date: ASAP Duration: 8 months This position is for starting as soon as possible for 8 months.

  • Flexi-jobs nieuwe Wok-A-Way (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Wok-a-Way

    Type: Flexijob

    In het station van Leuven hebben we recent een nieuwe Wok-A-Way Express met een aanbod van heerlijke take-a-way Aziatische gerechten geopend. Als medewerker heb je o.a. volgende taken: Bedienen van klanten aan de toonbank (verkoop en kassa) Bereiden van wokgerechten Mise en place (snijden van groenten, voorbereiding van gerechten,...) Het proper houden van je werkpost, helpen bij afwas en respecteren van hygiëneregels

Zoek naar antwoorden van A. DARGENT in sociale netwerken
Look for responds of A. DARGENT in social networks

Lees alle opmerkingen voor A. DARGENT. Laat een reactie achter voor A. DARGENT. A. DARGENT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A. DARGENT. Leave a respond for A. DARGENT. A. DARGENT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A. DARGENT op de google maps. Adres en contacten A. DARGENT
Location of A. DARGENT on the google maps. Address and contacts of A. DARGENT

Andere gerelateerde bedrijven als come A. DARGENT A. DARGENT: VANCLEEF PIERRE | JEANINE LIEGEOIS | MAISON AVALANCHE | G. & C. SERVICE CENTER | A Cr茅dit

Other related companies as A. DARGENT: VANCLEEF PIERRE | JEANINE LIEGEOIS | MAISON AVALANCHE | G. & C. SERVICE CENTER | A Cr茅dit

A. DARGENT is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A. DARGENT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08276245117. Het bedrijf A. DARGENT bevindt zich op het adres: RUE COURTE DU PONT 36; 4800; VERVIERS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 321,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 897,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Pharmaciens. Producten gemaakt in A. DARGENT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A. DARGENT is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A. DARGENT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A. DARGENT, openstaande posities, locatie van A. DARGENT op de kaart.

A. DARGENT is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is A. DARGENT, company assigned to the tax number BE08276245117. The company A. DARGENT is located at the address: RUE COURTE DU PONT 36; 4800; VERVIERS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 321,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 897,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Pharmaciens. Products created in A. DARGENT were not found.
The main activity of A. DARGENT is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of A. DARGENT is not available. You also can look at reviews of A. DARGENT, open positions, location of A. DARGENT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A. DARGENT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A. DARGENT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A. DARGENT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A. DARGENT, employees, financial statistics.