Provalion BVBA

Contactgegevens Provalion BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Provalion BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Provalion BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Franklin Rooseveltlaan 16; 9000; Gent, België

Telefoon (phone): 0477 39 18 39 (+32-0477 39 18 39) 0477 39 18 39 (+32-0477 39 18 39)

Fax (fax): 09 233 42 97 (+32-09 233 42 97) 09 233 42 97 (+32-09 233 42 97)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Provalion BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Provalion BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Provalion BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Provalion BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Provalion BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Provalion BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Provalion BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Provalion BVBA
Products information Provalion BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09088134765
Ondernemingsnummer: 7796966552
Hoofdstad (capital): 549,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 448,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in Provalion BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pharmaceutical products

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Provalion BVBA
(Get full report from official database of BE for Provalion BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Provalion BVBA
Addition kinds of activities for Provalion BVBA

347100. Plating en polijsten | Plating and polishing
20449902. Brouwers rijst | Brewers' rice
20460106. Aardappelzetmeel | Potato starch
20990802. Pasta, ongekookt: verpakt met andere ingrediënten | Pasta, uncooked: packaged with other ingredients
26780301. Papeteries: gemaakt van aangekochte materialen | Papeteries: made from purchased materials
32310502. Wetenschappelijk en technisch glaswerk: van aangekochte glas | Scientific and technical glassware: from purchased glass
34510000. Schroefmachine producten | Screw machine products
51360105. Mufflers, mannen en jongens ' | Mufflers, men's and boys'

Werken bij Provalion BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Provalion BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Provalion BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Provalion BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • medewerker bloemen- en boomkwekerij (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt in een of meerdere van de diverse afdelingen (azalea's, boomkwekerij,...) waarbij je allerhande taken hebt zoals onderhoud, proeven voorbereiden,...

  • Filliaalverantwoordelijke (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: ADECCO HALLE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Groot-Halle zoeken wij een filiaalverantwoordelijke (m/v). Wij zoeken iemand : Een beetje bossy is maar met zachte hand regeert Zich ergert aan wanorde in winkels Het verschil kent tussen een hamer en een beitel Een slechte sfeer van mijlenver ruikt De vrede wil bewaren Het beste uit mensen haalt Goedlachs en optimistisch is Kickt op verantwoordelijkheid Team spirit niet alleen van TV kent Gebrand is op verkoop en succes Originele acties bedenkt om nog meer winst te halen Klanten ook echt leuk vindt Zijn neus niet ophaalt voor wat papierwerk In het weekend liever komt werken dan thuis het gras afdoen

  • Administratief bediende ter ondersteuning van het HR departement (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    • Het beantwoorden van telefoons • Ondersteuning bieden bij het bijhouden en maken van personeelsdossiers • Dagelijkse controle tikkingen in het tijdsregistratiesysteem ter voorbereiding payroll, etc. • Andere administratieve taken zoals klassement ed.

  • Machine operator (vullijn) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR GENT ARBEIDERS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf actief in het verwerken en verpakken van potgronden zijn we op zoek naar vullijnoperatoren. Je bent verantwoordelijk voor het hele proces rond het verpakken van potgronden. Naast het afstellen van de machines ben je eveneens verantwoordelijk voor het bestellen van de basismaterialen die nodig zijn voor de productie, los je storingen op en rapporteer je naar de ploegbaas. Er wordt van je verwacht dat je het eindproduct aflevert dat voor 100% aan de normen beantwoordt.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Doel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DOEL)

    Regio: DOEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Zwalm (MUNKZWALM)

    Regio: MUNKZWALM

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • Jobstudent bakkerij M/V (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben jij als student op zoek naar een job binnen de verkoop? Wij bieden jou een leuke studentenjob in een bakkerij te Deinze. Jouw taken bestaan voornamelijk uit het bedienen van de klanten, de winkel op orde houden en helpen waar nodig.

  • SOFTWARE DEVELOPER (m/v) (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: GALLOO

    Type: Vaste Job

    In het kader van de groei en de evolutie van onze activiteiten werken we continu aan verbeteringen aan ons bestaand applicatielandschap. Na een opleidingsperiode (kennis van onze activiteit, huidige werking van ons ERP en omringende toepassingen), bouw je samen met ons team aan de nieuwe integraties en apps voor de business. Je werkt mee aan de vertaling van de behoeften van de gerbuikers naar concrete oplossingen en ontwikkelt deze in Microsoft .NET. Je begeleidt en volgt de implementaties mee op en geeft waar nodig interne opleiding aan de medewerkers. Je stelt daarbij ook een gebruikershandleiding op.

  • Matrijzenmaker dagwerk (GIJZEGEM)

    Regio: GIJZEGEM

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant regio Aalst gaan wij op zoek naar een matrijzenmaker (m/v) Een greep uit het takenpakket : Je herstelt bestaande matrijzen, om ze efficiënt en kwaliteitsvol in te zetten in onze productieafdeling Samen met onze engineering analyseer je matrijsproblemen Je optimaliseert nieuwe matrijzen via machinale en manuele aanpassingen

  • Zaalverantwoordelijke (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: RESTAURANT ZITA

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar zaalverantwoordelijken om ons team te versterken. Je zal instaan voor volgende taken: -Bestellingen opnemen, borden opdienen en afruimen -dranken serveren -tafels afruimen en opnieuw dekken, etc. Daarnaast help je mee voor de reservaties, het beantwoorden van e-mails en het opvolgen van bestellingen.

  • Gedreven chauffeur-magazijnier (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Konvert Interim Westmalle

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Malle zijn we op zoek naar een gedreven magazijnier met rijbewijs C. Samen met je collega's zorg je voor het algemeen magazijnwerk. Je verwerkt de inkomende goederen en neemt het laden en lossen van de vrachtwagens voor je rekening. Je staat in voor de orderpicking van de uitgaande goederen en het controleren van retourvrachten. Je houdt van afwisseling en bent bereid bij afwezigheid van de vaste chauffeur de distributie van onze goederen met de vrachtwagen in de regio over te nemen. Je lost de goederen op de bouwlocaties/ leverplaats. Ben jij de geschikte persoon voor deze functie, stuur dan je CV door naar [email protected]

  • Allround ICT’er (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: VERDATA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Kennis van hardware Kennis van netwerkconfiguratie Kennis van Microsoft Windows operating systemen (pc en server) Kennis van Microsoft Office Kennis van Microsoft Access / VBA en ontwikkeling / onderhoudvan software daarmee Commercieel talent Kennis van bedrijfsbeheer

Zoek naar antwoorden van Provalion BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Provalion BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Provalion BVBA. Laat een reactie achter voor Provalion BVBA. Provalion BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Provalion BVBA. Leave a respond for Provalion BVBA. Provalion BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Provalion BVBA op de google maps. Adres en contacten Provalion BVBA
Location of Provalion BVBA on the google maps. Address and contacts of Provalion BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Provalion BVBA Provalion BVBA: A-SERVICE | Winny | Dobbelaere & Zn | ANDREAS MARTENS | DENIS PAHAUT

Other related companies as Provalion BVBA: A-SERVICE | Winny | Dobbelaere & Zn | ANDREAS MARTENS | DENIS PAHAUT

Provalion BVBA is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Provalion BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09088134765. Het bedrijf Provalion BVBA bevindt zich op het adres: Franklin Rooseveltlaan 16; 9000; Gent. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 549,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 448,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Pharmaceutical products. Producten gemaakt in Provalion BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Provalion BVBA is Food and Kindred Products, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Provalion BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Provalion BVBA, openstaande posities, locatie van Provalion BVBA op de kaart.

Provalion BVBA is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is Provalion BVBA, company assigned to the tax number BE09088134765. The company Provalion BVBA is located at the address: Franklin Rooseveltlaan 16; 9000; Gent. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 549,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 448,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Pharmaceutical products. Products created in Provalion BVBA were not found.
The main activity of Provalion BVBA is Food and Kindred Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Provalion BVBA is not available. You also can look at reviews of Provalion BVBA, open positions, location of Provalion BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Provalion BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Provalion BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Provalion BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Provalion BVBA, employees, financial statistics.