Prochiphar SA

Contactgegevens Prochiphar SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Prochiphar SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Prochiphar SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Boulevard G茅n茅ral Wahis 20 Box 41; 1030; Bruxelles (Schaerbeek), België

Telefoon (phone): 02 726 00 44 (+32-02 726 00 44) 02 726 00 44 (+32-02 726 00 44)

Fax (fax): 02 726 33 10 (+32-02 726 33 10) 02 726 33 10 (+32-02 726 33 10)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Prochiphar SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Prochiphar SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Prochiphar SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Prochiphar SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Prochiphar SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Prochiphar SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Prochiphar SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Prochiphar SA
Products information Prochiphar SA

BTW identificatienummer (tax): BE09600097656
Ondernemingsnummer: 7192718505
Hoofdstad (capital): 522,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 772,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in Prochiphar SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pharmaceutical products

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Prochiphar SA
(Get full report from official database of BE for Prochiphar SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Prochiphar SA
Addition kinds of activities for Prochiphar SA

20820102. Extract, mout | Extract, malt
28190603. hydrazine | Hydrazine
32910706. Wietstones, kunstmatig | Whetstones, artificial
35650206. Vacuüm verpakkingsmachines | Vacuum packaging machinery
37149908. Derde assen of zeswielaandrijvingen voor motorvoertuigen | Third axle attachments or six wheel units for motor vehicles
39499912. Schaatsen en delen, roller | Skates and parts, roller
50320601. Kalk, behalve landbouw | Lime, except agricultural
64119902. Laboratoria voor brandverzekeringsondernemingen | Fire insurance underwriters' laboratories
73730201. Lokaal netwerk (lan) systeem integrator | Local area network (lan) systems integrator

Werken bij Prochiphar SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Prochiphar SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Prochiphar SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Prochiphar SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator plooibank (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Lommel zijn we op zoek naar een gemotiveerde operator die overweg kan met een plooibank. De verantwoordelijkheden voor deze functie bestaan uit: - Het bewerken van diverse metalen stukken/onderdelen door deze op maat te plooien. - Zelfstandig technische tekeningen lezen. - Zelfstandig bepalen van instellingen van de machine. - Instaan voor het productiewerk.

  • Vacature | slager | (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je kan alle soorten werken in de beenhouwerij uitvoeren ontbenen bereidingen afgewerkte producten schotels charcuterie pensen en worsten . Je spreekt Nederlands en kent de basis van het Frans.

  • Teamleader nacht (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Waregem is AGO Jobs & HR op zoek naar een teamleader voor in de nacht. Als teamleader sta je in voor het aansturen van een ploeg van 20 à 30 mensen over verschillende afdelingen. Je staat in voor de picking voor te bereiden en aan te sturen. Je gaat hierbij telkens motiverend te werk. Daarnaast zal je ook zelf fysiek werk verrichten. Als teamleader rapporteer je steeds aan de ploegchef

  • HR Business Partner (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als HR Business Partner ben je verantwoordelijk voor het uitwerken en implementeren van een coherent HR beleid in overeenstemming met de bedrijfsstrategie teneinde bij te dragen tot de realisatie van de vooropgestelde doelstellingen. Je draagt volgende verantwoordelijkheden: In nauwe samenwerking met SSC HR ontwikkel en implementeer je het HR-beleid; Je speelt een actieve rol in het beheren en uitvoeren van diverse HR-activiteiten (bv. rekruterings- on-boarding opleidings- remuneratiebeleid etc..); Je geeft leiding begeleiding en coaching aan jouw medewerkers; Je vervult een dienstverlenende rol als klankbord ten aanzien van directie en medewerkers; Je superviseert en controleert de loon- en personeelsadministratie. Verder beheer en bewaak je de personeelskost; Je houdt je kennis continu op de hoogte van trends en evoluties binnen dit vakdomein en je onderhoudt contacten met diverse externe relaties; Je initieert implementeert en begeleidt diverse HR-projecten; Je maakt een selectie onderhoudt en volgt de samenwerking met externe leveranciers van HR-diensten op; Je bent lid van de directie en van het HR Forum van de groep.

  • Recruitment Consultant (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de persoon die zich ergens in vastbijt en niet meer loslaat? Diegene die telkens opnieuw het onderste uit de kast wil halen? Omschrijven jouw vrienden je als iemand die de lat altijd dat tikkeltje hoger legt gewoon omdat je van stevige uitdagingen houdt? Ben je gebeten door de bouw of heb je een gezonde interesse? Dan ben jij de geschikte kandidaat om onze groei bij Accent Construct mee vorm te geven. Lees zeker verder. De taken die je als Recruitment Consultant voor jouw rekening neemt: samen met jouw team leg je scherpe targets vast je zoekt actief naar passende kandidaten voor jouw vacatures of je zoekt passende vacatures voor jouw kandidaten de telefoon is jouw beste vriend smeer jouw stembanden alvast in dankzij jouw enthousiasme en sales- technische skills neem je kandidaten op sleeptouw je neemt gesprekken en testen af waaruit je snel de behoeften van de tegenpartij in kaart brengt naast sales is er ook een administratief luik: opstellen van contracten invullen sociale documenten medisch onderzoeken aanvragen...

  • Huishoudhulp regio Nevele/Landegem (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: AMBY

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Huishoudhulp dienstencheques Roeselare - Oekene - Rumbeke - Beveren (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Schoonmaker (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Studentenjob

    Voor een gezellige Bed & Breakfast in Rumst zoeken wij een medewerker die op zeer regelmatige basis op vrijdag kan werken van 10:00 tot 13:00. Je zal in staan voor het onderhoud van de kamers en de gezamelijke vertrekken. Je zorgt voor een hygiënische badkamer. Je ontdoet de kamer van stof. Je zorgt voor verversen van het beddengoed en voor propere handdoeken.

  • STUDENT WINKELBEDIENDE m/v (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Ben je student en op zoek naar weekendwerk? Voor een bakkerij te Waregem zoeken we een STUDENT voor in de weekends! Bedienen van klanten Hulp in bakkerij waar nodig

  • Allround administratief bediende regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Ter ondersteuning van ons team zijn wij op zoek naar een allround administratief bediende. Je takenpakket zal bestaan uit: Opmaken van contracten Inplannen afspraken Ingave van de contracten Ingave volumes Afwegen van verse producten Facturatie en controle

  • Kelners m/v (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: HET KLAVERBLAD

    Type: Vaste Job

    Het Klaverblad is op zoek naar kelners om zijn team te versterken.

  • Architect (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: Ausy Engineering

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als Architect werk je mee aan investeringsprojecten (stations, parkings, dienstgebouwen, technische gebouwen, werkplaatsen,…) Dit houdt volgende opdrachten in: Het ontwerpen van gebouwen, van schetsontwerp tot volledige uitvoeringsdossiers Het coördineren van het ontwerpteam (tekenaars, studies technische uitrusting, uitvoerende dienst) Het standaardiseren door typeteksten en typeplans Het opvolgen van de regelgeving en het opstellen van technische richtlijnen De aanpak is projectmatig, met respect voor de klassieke regels van projectwerk. Het coördineren van het ontwerpteam, de opvolging van de bouwkundige tekenaars, aanspreekpunt voor de ontwerpers van de technische uitrustingen. Instaan voor het overleg tussen alle betrokken partijen. Het waken over de kosten en planning van het project. Het optreden als technisch adviseur en de districten bijstaan tijdens de uitvoering van het bouwproject. Instaan voor de technische controle van de uitvoeringsdossiers van de districten. Het permanent opvolgen van de regelgeving en technische ontwikkelingen in het vakgebied en instaan voor het opstellen van richtlijnen, typebeschrijvingen en standaardisatie door procedures.

Zoek naar antwoorden van Prochiphar SA in sociale netwerken
Look for responds of Prochiphar SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Prochiphar SA. Laat een reactie achter voor Prochiphar SA. Prochiphar SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Prochiphar SA. Leave a respond for Prochiphar SA. Prochiphar SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Prochiphar SA op de google maps. Adres en contacten Prochiphar SA
Location of Prochiphar SA on the google maps. Address and contacts of Prochiphar SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Prochiphar SA Prochiphar SA: Tertio SPRL | BOND MOYSON | BLAREGNIES B.C. | DE LA VIGNE AU PR? | ALL KEEP BVBA

Other related companies as Prochiphar SA: Tertio SPRL | BOND MOYSON | BLAREGNIES B.C. | DE LA VIGNE AU PR? | ALL KEEP BVBA

Prochiphar SA is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Prochiphar SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09600097656. Het bedrijf Prochiphar SA bevindt zich op het adres: Boulevard G茅n茅ral Wahis 20 Box 41; 1030; Bruxelles (Schaerbeek). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 522,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 772,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Pharmaceutical products. Producten gemaakt in Prochiphar SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Prochiphar SA is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Prochiphar SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Prochiphar SA, openstaande posities, locatie van Prochiphar SA op de kaart.

Prochiphar SA is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is Prochiphar SA, company assigned to the tax number BE09600097656. The company Prochiphar SA is located at the address: Boulevard G茅n茅ral Wahis 20 Box 41; 1030; Bruxelles (Schaerbeek). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 522,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 772,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Pharmaceutical products. Products created in Prochiphar SA were not found.
The main activity of Prochiphar SA is Printing, Publishing and Allied Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Prochiphar SA is not available. You also can look at reviews of Prochiphar SA, open positions, location of Prochiphar SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Prochiphar SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Prochiphar SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Prochiphar SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Prochiphar SA, employees, financial statistics.