GLAXO WELLCOME BELGIUM

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • GLAXO WELLCOME BELGIUM
Private companiesTransportation by Air • GLAXO WELLCOME BELGIUM

Contactgegevens GLAXO WELLCOME BELGIUM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GLAXO WELLCOME BELGIUM: address, phone, fax, email, website, opening hours

GLAXO WELLCOME BELGIUM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Tilleul 13; 1332; Rixensart (Genval), België

Telefoon (phone): 02 656 21 11 (+32-02 656 21 11) 02 656 21 11 (+32-02 656 21 11)

Fax (fax): +32 (82) 261-35-82 +32 (82) 261-35-82

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GLAXO WELLCOME BELGIUM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GLAXO WELLCOME BELGIUM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GLAXO WELLCOME BELGIUM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GLAXO WELLCOME BELGIUM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GLAXO WELLCOME BELGIUM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GLAXO WELLCOME BELGIUM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GLAXO WELLCOME BELGIUM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GLAXO WELLCOME BELGIUM
Products information GLAXO WELLCOME BELGIUM

BTW identificatienummer (tax): BE01166992187
Ondernemingsnummer: 4824066162
Hoofdstad (capital): 380,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 729,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in GLAXO WELLCOME BELGIUM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pharmaceutical products

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GLAXO WELLCOME BELGIUM
(Get full report from official database of BE for GLAXO WELLCOME BELGIUM)

Aanvulling soorten activiteiten voor GLAXO WELLCOME BELGIUM
Addition kinds of activities for GLAXO WELLCOME BELGIUM

1541. Industriële gebouwen en magazijnen | Industrial buildings and warehouses
354700. Molen machines | Rolling mill machinery
382503. Elektrische energie meetapparatuur | Electrical energy measuring equipment
35310504. Ladder slooters, verticale boom of wiel | Ladder ditchers, vertical boom or wheel
39650203. Veiligheidsspelden | Safety pins
59999915. Kaarten en grafieken | Maps and charts
63319903. Ketelverzekering | Boiler insurance
72990604. Informatiediensten, consumenten | Information services, consumer
80629907. Ziekenhuis, ama goedgekeurd verblijf | Hospital, ama approved residency
86610105. Boeddhistische tempel | Buddhist temple

Werken bij GLAXO WELLCOME BELGIUM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GLAXO WELLCOME BELGIUM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GLAXO WELLCOME BELGIUM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GLAXO WELLCOME BELGIUM. Looking for open vacancies in other companies

  • ERP Project Manager (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de IT-afdeling van onze klant is Let's Work op zoek naar een ERP Project Manager. Hierbij ben je verantwoordelijk voor het opleveren van succesvolle ERP-projecten en ondersteun je een internationale ERP omgeving met ongeveer 800 gebruikers wereldwijd. Als ERP Project Manager omvat uw takenpakket het volgende: - Je denkt mee over hoe ERP applicaties het best ingezet worden om optimaal onze bedrijfsdoelstellingen te halen. - Als project manager lever je samen met de applicatie analisten en ontwikkelaars succesvolle projecten in het domein van ERP. - Je neemt beslissingen over de ERP architectuur en je weegt standaardconfiguratie af ten opzichte van maatwerkoplossingen, alsook de integratie met aanverwante applicaties en het product en application lifecycle management. - Je bespreekt met de bedrijfsgebruikers hun noden en wensen en vertaalt die naar projecten, solution requirements, initial design concepts, functionele requirements en software specificaties. Daarbij is er ook ondersteuning door een business analyst mogelijk. - Je volgt de projecten en wijzigingen nauwgezet op, zodat deze binnen de gestelde budgettaire en tijdslimieten gerealiseerd worden. Een nauwe samenwerking met IT collega’s en key-users zijn hierbij belangrijk. - Je brengt op die manier een uitgebreide portfolio aan boeiende ERP-implementatieprojecten tot realisatie, die het bedrijf steeds voorop houdt in de marktcompetitie. - Je geeft leiding aan een Agile ontwikkelingsteam en werkt samen met de externe partijen binnen het domein van ERP. Je zorgt daarbij dat het projectteam zich verder kan ontplooien zowel in kennis van ERP als in de optimale ontwikkelingsmethoden. - Je blijft continu op de hoogte van evoluties en ontwikkelingen op het gebied van ERP toepassingen en je deelt die kennis met je collega’s.

  • DRINGEND GEMOTIVEERDE POETSHULP (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: SANIVO

    Type: Dienstenchequebaan

    Kleine huishoudelijke taken bij particuliere klanten met dienstencheques. Strijken, boodschappen doen, ramen zemen, was doen,...

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS DESSELGEM/BEVEREN-LEIE (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: GREENHOUSE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit DESSELGEM & BEVEREN-LEIE zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Enthousiaste Huishoudhulpen regio Sint-Joris-Winge (SINT-JORIS-WINGE)

    Regio: SINT-JORIS-WINGE

    Bedrijf: TRIXXO HOME SCHERPENHEUVEL

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Mogelijke taken zijn voornamelijk poetsen. Verder kan je ook instaan voor het wassen, strijken en koken.

  • Huishoudhulp regio Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Lokeren

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job in het huishouden en is poetsen je passie? Een job in jouw onmiddellijke omgeving is belangrijk voor je? Dan ben jij dé kandidaat die wij graag aan het werk zetten want voor enkele gezinnen in Zele zijn wij op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Je kan rekenen op een stipte betaling en bent met alles in orde. Eén van onze sterke troeven is de goede communicatie tussen jou en het gezin. We vinden het belangrijk dat jij je goed voelt op het werk. Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op! Schoonmaken privéwoning Wassen en strijken

  • Magazijnier (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Start People Kapellen

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Kapellen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent(e) magazijn! Wat ga je doen? Inpakken - herpakken - verpakken. Magazijnwerk (heffen, ...). Heel soms een beetje administratief werk.

  • Studenten weekend in Zele gezocht! (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt regio Zele zijn wij op zoek naar studenten die om de 2 weken vrij zijn op zaterdag of zondag voormiddag. Je zal zowel instaan voor kassawerk als voor aanvulwerk in de winkel.

  • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Gent. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • Commercieel Adviseur - Regio Vlaams Brabant (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ADECCO LEUVEN INDUSTRIE

    Type: Vaste Job

    Zin om vandaag de bank van morgen uit te tekenen? In een bank in een wereld die verandert, maken onze medewerkers van die verandering hun sterkste troef en zetten ze uitdagingen om in opportuniteiten. Ze anticiperen om klanten innovatieve oplossingen aan te bieden die perfect aansluiten bij hun behoeften. BNP Paribas Fortis, de grootste bank van het land, geeft haar medewerkers de kans om zich continu te ontwikkelen in een stimulerende en agile werkomgeving. Voor ons kantorennet zoeken we nieuwe collega's die klaar zijn voor een uitdaging. Onze klantenportefeuille is zeer gevarieerd. En jouw job dus ook! Je toekomstige job: Jouw taken als commercieel medewerker: Je bent in een van onze agentschappen het aanspreekpunt voor onze klanten. Je helpt klanten en geeft hen advies in de domeinen daily banking, save & invest, verzekeringen en kredieten. Je rekent daarvoor op je commerciële geest. Je grijpt commerciële kansen met beide handen en zorgt voor situaties waarbij de klant, de bank én de maatschappij winnen. Je deelt spontaan de nieuwste digitale tools met onze klanten. Want innovatie en creativiteit fascineren je.

  • Productiemedewerker (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Steenbakkerij VANDE MOORTEL

    Type: Vaste Job

    Als productiemedewerker heb je volgende taken: Zetten van de bakstenen voor het bakproces Lossen en stapelen van de bakstenen na het bakproces Sorteren, controleren en verpakken van de afgewerkte producten

  • Personal Trainer (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: GEZONDHEIDSPRAKTIJK WONDELGEM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gezonheidspraktijk Wondelgem is op zoek naar een collega die ons team wil versterken. De praktijk werkt rond 3 pijlers (voeding, psychologie en beweging) en dit moet dan ook bij onze teamleden centraal staan. Zelfstandige basis met mogelijkheid tot het uitbouwen van een eigen patiëntenbestand. Een goede portie enthousiasme, professionaliteit en de bereidheid om je als zelfstandige te profileren en positioneren, contacten met doorverwijzers te onderhouden en uit te bouwen. Nauw samenwerken met de andere teamleden ifv overleg, doorverwijzen, collegiale zorg Bereidheid tot zelfreflectie en groei door blijvende intervisie, supervisie, opleiding Bereidheid tot het gebruiken van sociale media (facebook, instagram,...) Geven van groeps- en individuele lessen.

  • Bijverdienste weekend / Flexijob HORECA - Huyze Gezelle (Kuurne) (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Huyze Gezelle (Kuurne) gaat op zoek naar gemotiveerde medewerkers die zich tijdens het weekend kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: Bar, opdienen, afruimen, helpen aan het buffet, afwassen, ... Je werkt op zaterdagavond en/of zondagmiddag.

Zoek naar antwoorden van GLAXO WELLCOME BELGIUM in sociale netwerken
Look for responds of GLAXO WELLCOME BELGIUM in social networks

Lees alle opmerkingen voor GLAXO WELLCOME BELGIUM. Laat een reactie achter voor GLAXO WELLCOME BELGIUM. GLAXO WELLCOME BELGIUM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GLAXO WELLCOME BELGIUM. Leave a respond for GLAXO WELLCOME BELGIUM. GLAXO WELLCOME BELGIUM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GLAXO WELLCOME BELGIUM op de google maps. Adres en contacten GLAXO WELLCOME BELGIUM
Location of GLAXO WELLCOME BELGIUM on the google maps. Address and contacts of GLAXO WELLCOME BELGIUM

Andere gerelateerde bedrijven als come GLAXO WELLCOME BELGIUM GLAXO WELLCOME BELGIUM: Covalim NV | MAISON DEBRUS | Mersch A. & Co | JEAN-PAUL MARTENS | Delen's Bowling BVBA

Other related companies as GLAXO WELLCOME BELGIUM: Covalim NV | MAISON DEBRUS | Mersch A. & Co | JEAN-PAUL MARTENS | Delen's Bowling BVBA

GLAXO WELLCOME BELGIUM is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GLAXO WELLCOME BELGIUM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01166992187. Het bedrijf GLAXO WELLCOME BELGIUM bevindt zich op het adres: Rue du Tilleul 13; 1332; Rixensart (Genval). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 380,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 729,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Pharmaceutical products. Producten gemaakt in GLAXO WELLCOME BELGIUM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GLAXO WELLCOME BELGIUM is Vervoer per lucht, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GLAXO WELLCOME BELGIUM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GLAXO WELLCOME BELGIUM, openstaande posities, locatie van GLAXO WELLCOME BELGIUM op de kaart.

GLAXO WELLCOME BELGIUM is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is GLAXO WELLCOME BELGIUM, company assigned to the tax number BE01166992187. The company GLAXO WELLCOME BELGIUM is located at the address: Rue du Tilleul 13; 1332; Rixensart (Genval). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 380,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 729,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Pharmaceutical products. Products created in GLAXO WELLCOME BELGIUM were not found.
The main activity of GLAXO WELLCOME BELGIUM is Transportation by Air, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of GLAXO WELLCOME BELGIUM is not available. You also can look at reviews of GLAXO WELLCOME BELGIUM, open positions, location of GLAXO WELLCOME BELGIUM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GLAXO WELLCOME BELGIUM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GLAXO WELLCOME BELGIUM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GLAXO WELLCOME BELGIUM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GLAXO WELLCOME BELGIUM, employees, financial statistics.