Jochmans Gebr BVBA

Contactgegevens Jochmans Gebr BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Jochmans Gebr BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Jochmans Gebr BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Heuvelstraat 89; 3390; Tielt-Winge (Tielt), België

Telefoon (phone): 016 63 44 39 (+32-016 63 44 39) 016 63 44 39 (+32-016 63 44 39)

Fax (fax): 016 64 04 81 (+32-016 64 04 81) 016 64 04 81 (+32-016 64 04 81)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Jochmans Gebr BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Jochmans Gebr BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Jochmans Gebr BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Jochmans Gebr BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Jochmans Gebr BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Jochmans Gebr BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Jochmans Gebr BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Jochmans Gebr BVBA
Products information Jochmans Gebr BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01826995849
Ondernemingsnummer: 6304748535
Hoofdstad (capital): 524,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 307,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Garden centres; Livestock food - Retail; Fertilizers - Merchants

Product categorie (product category): Pet shops - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Jochmans Gebr BVBA
(Get full report from official database of BE for Jochmans Gebr BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Jochmans Gebr BVBA
Addition kinds of activities for Jochmans Gebr BVBA

305302. Inpak materiaal | Packing materials
14110200. Granietdimensionele steen | Granite dimension stone
17510201. Garage deur, installatie of erectie | Garage door, installation or erection
20460112. Tarwezetmeel | Wheat starch
50460300. Commerciële keuken- en levensmiddelenuitrusting | Commercial cooking and food service equipment

Werken bij Jochmans Gebr BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Jochmans Gebr BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Jochmans Gebr BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Jochmans Gebr BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Chef-kok (m/v) Lovendegem (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een restaurant in Lovendegem is op zoek naar een ervaren chef-kok die hen wilt ondersteunen in de keuken. Je bent in het bezit van een grote portie ervaring en vakkennis die je tot uiting kan laten komen in gerechten. Je hebt een passie voor koken, specifiek in de gastronomische basiskeuken. Je staat in voor het bereiden en dresseren van gerechten, helpen bij het opstellen van menu's, de voorraad opvolgen en je werkt volgens de normen voor hygiëne en voedselveiligheid. Zij bieden jouw een voltijdse job aan op lange termijn met optie vast. uurrooster: Ma: 10u - 15u Di en woe: vrij Do: 10u - 15u en 18u - 22u Vrij: 10u - 15u en 18u 22u30 Za: 17u30 - 24u Zo: 10u30 - 15u en 18u-22u30

  • Verpleegkundige Psychogeriatrie 2B (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Vacaturenummer: 5618 Locatie: ZNA Sint-Elisabeth in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: 2B Psychogeriatrie Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: vervangingscontract (zwangerschap) miv 1/11/2018 met optie tot vast contract Wil je samen met je collega’s garant staan voor kwaliteitsvolle zorg? Jouw uitdaging: Je verleent individuele, planmatige en deskundige zorg met oog voor de lichamelijke en psychosociale behoeften van elke patiënt en zijn directe omgeving. Vertrouwt de behandelende arts jou een verpleegkundige opdracht toe, dan voer je die correct, zorgzaam en conform de wettelijke bepalingen uit. Je verzekert de continuïteit van de zorgverlening via mondelinge besprekingen, schriftelijke registraties in het verpleegdossier en verpleegkundige transfertnota’s. Daarbij verlies je de kwaliteit en verbetering van de verpleegkundige dienstverlening nooit uit het oog. De actieve promotie van gezondheidspreventie, -voorlichting en -opvoeding is vanzelfsprekend in jouw functie. Je staat onder leiding van de hoofdverpleegkundige en behartigt diens taken indien nodig om de goede werking van de afdeling te waarborgen. Op administratief, technisch en huishoudelijk vlak draag je eveneens jouw steentje bij, o.a. door mee te werken aan opgelegde taken door de instelling of overheid (bv. registratie, minimale verpleegkundige gegevens, …). De opvang, begeleiding en evaluatie van stagiair(e)s is bij jou ook in goede handen. Je kan werken met wisselende uren alsook weekends en nachten. Dit mag je van ons verwachten: Prettig werkklimaat met erkenning en ondersteuning voor jouw ambities, inbreng en creativiteit. Evenwichtig loonpakket met talloze extra’s (o.a. maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, terugbetaling woon-werkverkeer, enz.) en toeslagen voor prestaties voor weekend- of nachtwerk. Maar dat is lang niet alles! Ontdek hier alle voordelen van een job bij ZNA, want wij leggen je als medewerker graag in de watten. Voel jij je aangesproken?

  • PLC programmeur (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: - het opvolgen van projecten bij verschillende klanten - het programmeren van de PLC's en in gebruik stellen van machines - begeleiden van de klanten in het volledige proces, bij vragen,...

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Wachtebeke (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: PARTENA

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Medewerker schoonmaak (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DEVOGEL SCHOONMAAK DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je wordt ingeschakeld om schoon te maken bij particuliere klanten thuis. Je werkt voor één vaste klant te Roeselare (met mogelijkheid tot uitbreiding klantenbestand).

  • Strijk(st)er (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: TEMPO STRIJKATELIER

    Type: Dienstenchequebaan

    Taken: Je staat in voor het strijken van kledij met machines en met de hand (met professioneel strijkijzer) in ons strijkatelier in Heverlee; Je hebt soms contact met klanten; Je doet mee met het naaiwerk.

  • Student JBC Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Als enthousiaste Jobstudent sta je in voor onderstaande taken verwerken van de levering op orde houden van winkel, paskamers en magazijn algemeen onderhoud van de winkel

  • Productiemedewerker volcontinu TOPVERDIENSTE (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

    Type: Vaste Job

    Voor een familiaal multimediabedrijf kijken wij uit naar productiemedewerkers voor de afwerking en de rotatie. FUNCTIE: •Je maakt deel uit van het productieteam dat werkzaam is aan de offset rotatiepersen, verzamelhechters of de verpakkingsmachines. •Je maakt, mits een doorgedreven opleiding, kennis met de diverse aspecten van het druk –en afwerkingsprocédé. •Je verwerft gaandeweg de nodige kennis en ervaring die jou toelaten zelfstandig één of meerdere delen van de drukpersen of afwerkingsmachines te bedienen.

  • plaatsing en montage van reclametoepassingen (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: ALTITUDE SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    plaatsing en montage van diverse vormen van signalisatie. - belettering - bannerframes (buizenframes, klopframes,...) - lichtreclames - doosletters - totems - bewegwijzering -...

  • Calculator in de bouw (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: BROUX HOUTCONSTRUCTIES

    Type: Vaste Job

    Functie: Je zorgt voor de kostprijsberekening van onze projecten en werkt een totaalofferte uit voor de klant. Dit alles doe je aan de hand van de beschikbare software en in nauwe samenwerking met je collega’s van divisie ‘verkoop’. Je bent het aanspreekpunt voor de klant en je licht hen de details van de offerte toe. Voor het dossier naar Divisie ‘Productie’ gaat stel je een correct en volledig werkdossier samen.

  • Zelfst. ondernemers in de dienstensector gezocht (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: GDS & CO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door het groeiende succes zijn we op zoek naar ondernemers op zelfstandige basis in hoofd- of bijberoep. Je helpt mensen besparen op hun maandelijkse facturen. Je vergelijkt de huidige facturen van de klant met het zeer competitieve aanbod van onze partners en sluit zo de contracten af. Je krijgt hiervoor een officiële licentie als verdeler van enkele grote spelers in de markt. Je bezoekt zowel particuliere klanten als zelfstandigen. Door ons uniek referentieprogramma kom je automatisch bij nieuwe klanten terecht, dus koude prospectie is niet noodzakelijk. Je krijgt de nodige opleiding en begeleiding door een ervaren expert. Plaats van samenkomst en meteen ook onze uitvalsbasis is de Ghelamco Arena.

  • BESPARINGSCONSULENT (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: VAN ATGAERDEN PRODUCTIONS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je kijkt na en berekent ook voor de klant wat ze direct substantieel kunnen besparen op hun lopende contracten van nutsvoorzieningen.

Zoek naar antwoorden van Jochmans Gebr BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Jochmans Gebr BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Jochmans Gebr BVBA. Laat een reactie achter voor Jochmans Gebr BVBA. Jochmans Gebr BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Jochmans Gebr BVBA. Leave a respond for Jochmans Gebr BVBA. Jochmans Gebr BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Jochmans Gebr BVBA op de google maps. Adres en contacten Jochmans Gebr BVBA
Location of Jochmans Gebr BVBA on the google maps. Address and contacts of Jochmans Gebr BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Jochmans Gebr BVBA Jochmans Gebr BVBA: 'T KERSENPITJE | Houbrix Eddy NV | R. VAN DER STRAETEN | VOS TECHNICS BVBA | Boligna BVBA

Other related companies as Jochmans Gebr BVBA: 'T KERSENPITJE | Houbrix Eddy NV | R. VAN DER STRAETEN | VOS TECHNICS BVBA | Boligna BVBA

Jochmans Gebr BVBA is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Jochmans Gebr BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01826995849. Het bedrijf Jochmans Gebr BVBA bevindt zich op het adres: Heuvelstraat 89; 3390; Tielt-Winge (Tielt). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 524,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 307,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Pet shops - Retail. Lijst met producten zijn Garden centres; Livestock food - Retail; Fertilizers - Merchants.
De hoofdactiviteit van Jochmans Gebr BVBA is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Jochmans Gebr BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Jochmans Gebr BVBA, openstaande posities, locatie van Jochmans Gebr BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Jochmans Gebr BVBA is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is Jochmans Gebr BVBA, company assigned to the tax number BE01826995849. The company Jochmans Gebr BVBA is located at the address: Heuvelstraat 89; 3390; Tielt-Winge (Tielt). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 524,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 307,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Pet shops - Retail. List of products are Garden centres; Livestock food - Retail; Fertilizers - Merchants.
The main activity of Jochmans Gebr BVBA is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Jochmans Gebr BVBA is not available. You also can look at reviews of Jochmans Gebr BVBA, open positions, location of Jochmans Gebr BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Jochmans Gebr BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Jochmans Gebr BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Jochmans Gebr BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Jochmans Gebr BVBA, employees, financial statistics.