FLTRANSPORT P. VOSTERS BVBA

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • FLTRANSPORT P. VOSTERS BVBA
Private companiesTransportation Services • FLTRANSPORT P. VOSTERS BVBA

Contactgegevens FLTRANSPORT P. VOSTERS BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLTRANSPORT P. VOSTERS BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLTRANSPORT P. VOSTERS BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hoge Mauw 7 2370 Arendonk Ind Terr - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-14-67-71-11 32-14-67-71-11

Fax (fax): 32-14-67-25-79 32-14-67-25-79

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLTRANSPORT P. VOSTERS BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLTRANSPORT P. VOSTERS BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLTRANSPORT P. VOSTERS BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLTRANSPORT P. VOSTERS BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLTRANSPORT P. VOSTERS BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLTRANSPORT P. VOSTERS BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLTRANSPORT P. VOSTERS BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLTRANSPORT P. VOSTERS BVBA
Products information FLTRANSPORT P. VOSTERS BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03993774414
Ondernemingsnummer: 6547821044
Hoofdstad (capital): 748,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 675,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in FLTRANSPORT P. VOSTERS BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Transport & Related Services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLTRANSPORT P. VOSTERS BVBA
(Get full report from official database of BE for FLTRANSPORT P. VOSTERS BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLTRANSPORT P. VOSTERS BVBA
Addition kinds of activities for FLTRANSPORT P. VOSTERS BVBA

5712. Meubelwinkels | Furniture stores
8222. Junior colleges | Junior colleges
239902. Paard- en huisdier accessoires, textiel | Horse and pet accessories, textile
22119914. Express strepen, katoen | Express stripes, cotton
22210604. Tapestry stoffen, kunstmatige vezels en zijden | Tapestry fabrics, manmade fiber and silk
27529907. Handelszegels, gelithografeerd | Trading stamps, lithographed
32720206. Silo staven, gegoten steen of beton | Silo staves, cast stone or concrete
76220000. Radio en televisie reparatie | Radio and television repair

Werken bij FLTRANSPORT P. VOSTERS BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLTRANSPORT P. VOSTERS BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLTRANSPORT P. VOSTERS BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLTRANSPORT P. VOSTERS BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Montage-arbeider voor werven (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ter versterking van het team zoekt Randstad een montage-arbeider. Je staat in voor het monteren van betonnen constructies op werven. Je vertrekt vanuit Lier naar de verschillende werven. Heb je interesse? Maak dan een afspraak: de procedure bestaat uit een test op kantoor (technisch plan lezen) en een gesprek. Neem telefonisch contact op of stuur een mail met recent cv en motivatie.

  • Reachtruckchauffeur (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP HOUTHALEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als magazijnier heb je een gevarieerd takenpakket. Je zal bestellingen moeten klaarzetten voor verzending. Anderzijds zal je instaan voor het picken van paletten en karton, de buffer leegrijden en goederen van en naar de productie brengen. jouw takenpakket zal voornamelijk bestaan uit het leeg rijden van de buffer.

  • Onderhoudsmechanieker (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar 2 onderhoudsmechaniekers om te werken in regio Kempen Als onderhoudsmechanieker sta je het preventief onderhoud van machines in een productieomgeving Ook storingen/curatief onderhoud behoort tot jouw takenpakket. Het gaat hier vnl. om mechanische defecten Je werkt autonoom op verplaatsing bij de klanten in jouw regioMechanisch bestaat jouw takenpakket uit: Het monteren, herstellen en uitlijnen van verschillende aandrijvingen Het plaatsen, afregelen, onderhouden en storingen oplossen van pompen of compressoren Herstellingen  uitvoeren, (de)monteren en vervangen van machineonderdelen en lagers Preventief onderhoud en het onderhouden en/of herstellen van pneumatische en hydraulische systemen Ook sta je in voor het opsporen van defecten in een PLC-gestuurde installatie  

  • Barmedewerker I Jobstudent (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: THE LAB GAME CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Als horecamedewerker bedien jij je gasten en sta je achter de bar. Je benadert gasten altijd op een enthousiaste en positieve manier. Je staat altijd op het juiste moment klaar om ze te helpen. De passievolle uitvoering van jouw functie zorgt er voor dat de klant optimaal van het bezoek kan genieten. Met jouw klantgerichte instelling en enthousiasme verleen jij een uitstekende klantenservice. Jij kent het assortiment en anticipeert op de behoefte van de klant. Vanzelfsprekend zorg jij voor een perfecte presentatie van de producten en een schone, nette werkomgeving. Bij The Lab vind je medewerkers met passie voor de producten en liefde voor het vak. Deel jij deze passie en ben je in staat om deze over te brengen op onze gasten? Werk je het liefst in teamverband en draag je graag bij aan een leuke werkomgeving? Ben je representatief, proactief, stressbestendig en beschik je over goede communicatieve en sociale vaardigheden? Ben je een teamplayer en flexibel met betrekking tot je uren en beschikbaarheid? Dan is deze baan wellicht iets voor jou!

  • Jobstudent winkels (m/v) Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Lidl Belgium

    Type: Studentenjob

    Sta elke klant vriendelijk te woord. Zorg mee voor een nette winkel. Bedien klanten vlot en vriendelijk aan de kassa. Vul de winkelrekken aan. Rangschik de producten netjes. Vervang minder verse producten. Je ziet er samen met je collega’s op toe dat jouw Lidl-Winkel er altijd tip-top uitziet. Een klant kan met elke vraag bij jou terecht. Zo stimuleer je elke dag de verkoop in onze winkels.

  • Ondernemende Office Administrator (m/v) NL/FR (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Rainbow Resources Mechelen

    Type: Vaste Job

    We zoeken een administratieve duizendpoot die een team van consultants en trainers kan ondersteunen. Je doet dit op vele verschillende manieren: je bereid documenten voor, creëert rapporten en volgt 1 keer per maand de facturatie op. Je assisteert ook bij de organisatie van trainingen, je legt bijvoorbeeld de lokalen en de catering vast. Een job met veel variatie waar geen enkele dag dezelfde zal zijn!

  • Senior dossierbeheerder / Accountant - Regio Wemmel (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    Gespecialiseerd in Accountancy, Tax of Audi? U komt terecht in een accountantskantoor dat zich sinds enkele jaren behartigd over een diverse klantenportefeuille regio Wemmel (kmo's, grotere ondernemingen, vzw's, éénmanszaken, …). Om hun exponentiële groei te ondersteunen, zijn ze momenteel op zoek naar ervaren dossierbeheerder met sterke communicatieve capaciteiten voor hun kantoor. Op termijn krijg je ook de mogelijkheid om aan te sluiten als partner. Als senior dossierbeheerder /accountant ziet jouw takenpakket er zo uit: Je fungeert als eindverantwoordelijke voor de boekhouding & fiscaliteit van jouw klanten Je zorgt voor de accurate afwerking van de verschillende fiscale aangiften zoals de personenbelasting, de vennootschapsbelasting en de BTW. Na elke maand, elk kwartaal of elk boekjaar sta je in voor de balans en bijhorende rapporteringen. U bent de vertrouwenspersoon van de klanten en geeft op een professionele en persoonlijke manier advies. U zorgt in samenwerking met jouw team voor de verdere uitbouw van de klantenportefeuille.

  • Boekhouder (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: SIMPLY SELECT

    Type: Vaste Job

    - Verwerken van in / uitgaande facturen - Boeken financiëlen - Voorbereiden fiscale verplichtingen - Periodieke rapportering Verantw. Boekhouding - Voorbereiden BTW - aangifte en andere maandelijkse verplichtingen - Debiteurenbeheer - Opvolging advocaten dossiers - Wagenpark - Opvolging cash flow

  • magazijnmedewerker (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Konvert Interim Lommel

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in Lommel zijn we opzoek naar een magazijnmedewerker. Je zal te werk gesteld worden in een koude omgeving. (2-4 graden) Met behulp van een heftruck zal je het magazijn op orde houden, vrachtwagens laden en lossen,...

  • Beauty Advisor Social Media - Extra inkomen van thuis uit (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: BERT BEUSEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je houdt van make-up? Je geeft graag advies? Je werkt graag met sociale media? Je vindt het leuk om selfies te maken? Je maakt graag tutorials via video of Facebook live? Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij via sociale media ons doelpubliek uitbreiden. Daarvoor zoeken we vlotte, spontane, dynamische en ondernemende gebruikers van Facebook en/of Instagram die een business van thuis uit willen opbouwen.

  • Bewakingsagent (Provincie Oost-Vlaanderen)

    Regio: Provincie Oost-Vlaanderen

    Bedrijf: OBSIN

    Type: Werfreserve

    OBSIN Security is steeds op zoek naar professionele en gemotiveerde bewakingsagenten om ons huidig team te komen versterken! Ben jij de juiste man/vrouw die wij zoeken? Je profiel Je bent een teamspeler maar je kan tevens zelfstandig werken Je spreekt goed Nederlands en kan je goed behelpen in het Frans en/of Engels Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden Je hebt een verzorgd voorkomen Je bent flexibel ingesteld Je bent bereid om Weekend- en nachtwerk te doen Je hebt een gezonde security awareness en je beschikt daarnaast over een grote dosis verantwoordelijkheidszin Je positieve houding maakt dat je erin slaagt om elke situatie op een discrete en professionele en manier te benaderen en af te handelen Je beschikt over een eigen wagen Je bent reeds in het bezit van het algemeen bekwaamheidsattest bewakingsagent en het PTO-atttest

  • medewerker Frituur DE DIKKE BOULET te Meerbeke, Ninove (MEERBEKE)

    Regio: MEERBEKE

    Bedrijf: ILBACO

    Type: Flexijob

    Bent u op zoek naar een leuke deeltijdse job in de week of in het weekend van tot 17u tot ??? Zoek je een flexi-job (voor wie minstens 4/5 werkt) of ben je student? Ben je gemotiveerd en klantvriendelijk? Lees dan snel verder! Taken • Bestelling opnemen • Vlees klaarleggen • Kassa • Eetzaal, keuken en materiaal reinigen en onderhouden • Afwassen • Burgers bereiden • Vlees bakken en inpakken van de bestelling • De toonbank aanvullen • Frieten halen en voorbakken • Bijspringen waar nodig Persoonsgebonden competenties • Plannen (= ordenen) • Creatief denken (Inventiviteit) • Regels en afspraken nakomen • Contactvaardig zijn • Resultaatgerichtheid • Zin voor nauwkeurigheid hebben • Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit) • Commercieel zijn • Omgaan met stress • Klantgerichtheid • Zelfstandig werken • Samenwerken als hecht team • Leervermogen hebben

Zoek naar antwoorden van FLTRANSPORT P. VOSTERS BVBA in sociale netwerken
Look for responds of FLTRANSPORT P. VOSTERS BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLTRANSPORT P. VOSTERS BVBA. Laat een reactie achter voor FLTRANSPORT P. VOSTERS BVBA. FLTRANSPORT P. VOSTERS BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLTRANSPORT P. VOSTERS BVBA. Leave a respond for FLTRANSPORT P. VOSTERS BVBA. FLTRANSPORT P. VOSTERS BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLTRANSPORT P. VOSTERS BVBA op de google maps. Adres en contacten FLTRANSPORT P. VOSTERS BVBA
Location of FLTRANSPORT P. VOSTERS BVBA on the google maps. Address and contacts of FLTRANSPORT P. VOSTERS BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLTRANSPORT P. VOSTERS BVBA FLTRANSPORT P. VOSTERS BVBA: Balhan & Fils SPRL | CLAUS KARL JEAN ET HUBERT | PAUL DE CLIPPELEIR | Peeters J | Krochtje ('t)

Other related companies as FLTRANSPORT P. VOSTERS BVBA: Balhan & Fils SPRL | CLAUS KARL JEAN ET HUBERT | PAUL DE CLIPPELEIR | Peeters J | Krochtje ('t)

FLTRANSPORT P. VOSTERS BVBA is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLTRANSPORT P. VOSTERS BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03993774414. Het bedrijf FLTRANSPORT P. VOSTERS BVBA bevindt zich op het adres: Hoge Mauw 7 2370 Arendonk Ind Terr - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 748,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 675,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Transport & Related Services. Producten gemaakt in FLTRANSPORT P. VOSTERS BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLTRANSPORT P. VOSTERS BVBA is Transportdiensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLTRANSPORT P. VOSTERS BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLTRANSPORT P. VOSTERS BVBA, openstaande posities, locatie van FLTRANSPORT P. VOSTERS BVBA op de kaart.

FLTRANSPORT P. VOSTERS BVBA is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLTRANSPORT P. VOSTERS BVBA, company assigned to the tax number BE03993774414. The company FLTRANSPORT P. VOSTERS BVBA is located at the address: Hoge Mauw 7 2370 Arendonk Ind Terr - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 748,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 675,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Transport & Related Services. Products created in FLTRANSPORT P. VOSTERS BVBA were not found.
The main activity of FLTRANSPORT P. VOSTERS BVBA is Transportation Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FLTRANSPORT P. VOSTERS BVBA is not available. You also can look at reviews of FLTRANSPORT P. VOSTERS BVBA, open positions, location of FLTRANSPORT P. VOSTERS BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLTRANSPORT P. VOSTERS BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLTRANSPORT P. VOSTERS BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLTRANSPORT P. VOSTERS BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLTRANSPORT P. VOSTERS BVBA, employees, financial statistics.