DIERENSPECIAALZAAK DROOPY

Particuliere bedrijvenPersoonlijke Dienstverlening • DIERENSPECIAALZAAK DROOPY
Private companiesPersonal Services • DIERENSPECIAALZAAK DROOPY

Contactgegevens DIERENSPECIAALZAAK DROOPY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DIERENSPECIAALZAAK DROOPY: address, phone, fax, email, website, opening hours

DIERENSPECIAALZAAK DROOPY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Gentsesteenweg 176; 9240; Zele, België

Telefoon (phone): +32 (57) 737-55-85 +32 (57) 737-55-85

Fax (fax): +32 (16) 385-58-12 +32 (16) 385-58-12

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DIERENSPECIAALZAAK DROOPY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DIERENSPECIAALZAAK DROOPY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DIERENSPECIAALZAAK DROOPY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DIERENSPECIAALZAAK DROOPY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DIERENSPECIAALZAAK DROOPY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DIERENSPECIAALZAAK DROOPY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DIERENSPECIAALZAAK DROOPY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DIERENSPECIAALZAAK DROOPY
Products information DIERENSPECIAALZAAK DROOPY

BTW identificatienummer (tax): BE02852844238
Ondernemingsnummer: 3954498291
Hoofdstad (capital): 426,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 113,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Garden houses

Product categorie (product category): Pet shops - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DIERENSPECIAALZAAK DROOPY
(Get full report from official database of BE for DIERENSPECIAALZAAK DROOPY)

Aanvulling soorten activiteiten voor DIERENSPECIAALZAAK DROOPY
Addition kinds of activities for DIERENSPECIAALZAAK DROOPY

5963. Directe verkoopinstellingen | Direct selling establishments
306915. Rubber hardware | Rubber hardware
331208. Gereedschap en stalen staal en legeringen | Tool and die steel and alloys
23290303. Voetbaluniforms: mannen, jongeren en jongens | Football uniforms: men's, youths', and boys'
35899908. Servicemachines, met uitzondering van stomerij, wasgoed: muntstuk. | Servicing machines, except dry cleaning, laundry: coin-oper.
37110104. Auto's, elektrische, montage van | Cars, electric, assembly of
50230107. Tupperware | Tupperware
50399905. Deuren, glijden | Doors, sliding

Werken bij DIERENSPECIAALZAAK DROOPY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DIERENSPECIAALZAAK DROOPY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DIERENSPECIAALZAAK DROOPY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DIERENSPECIAALZAAK DROOPY. Looking for open vacancies in other companies

  • Toonzaaladviseur rolluiken (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het ontvangen van de bezoekers in de toonzaal. Door middel van je productenkennis adviseer je klanten en staat hen bij bij de keuze van hun rolluik en/of zonwering. Uiteindelijk werk je een offerte uit en volgt deze correct op.

  • Halfautomaat - TIG lasser (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO JOBS & HR BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in plaat- en metaalbewerking zijn wij dringend op zoek naar een halfautomaat - TIG lasser. Jouw takenpakket zal bestaan uit: - Het registreren van de opvolggegevens van interventies en deze info doorgeven aan de betrokken dienst - Verschillende elementen onderling of op een drager assembleren en lassen - Het controleren van de conformiteit van het laswerk, de constructies en de assemblages - Het controleren van het materiaal en de lasparameters (intensiteit, debiet,...) regelen volgens het materiaal en de uit te voeren lasverbindingen - Het evalueren van fouten en de nodige hernemingen of afwerkingsbewerkingen uitvoeren (lasnaden, afzettingen, oppervlaktestaat, etc.) - Preventief of correctief basisonderhoud van machines of uitrustingen uitvoeren - De materialen en de laswijzen bepalen op basis van instructies, technische documenten, plannen,... - Wijzigingen voorstellen en mee de werkwijze voor het lassen bepalen - Laswerken uitvoeren volgens een proces: Tungsten Inert Gas (TIG) - De verbindingen voorbereiden en de stukken, platen, buizen of profielen onderling of op een drager positioneren - Het uitvoeren van deze verbindingen: Hoeknaad- en plaatverbindingen - Werken op verschillende plaatdiktes: 0,5 - 5 mm, 5-20 mm, 20+ mm - Werken met materialen: koper, nikkel, aluminium en legeringen, staal en legeringen, inox

  • Tuin-/Groenarbeider (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Zandhoven zijn wij op zoek naar een gemotiveerde tuinarbeider. Je zal in eerste instantie instaan voor het aanleg en onderhoud van tuinen. Terrassen en opritten aanleggen  

  • huishoudhulp (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: SUSANA GOMES

    Type: Dienstenchequebaan

    Als poetsvrouw of poetsman word je in ons dienstenchequebedrijf ingeschakeld in huishoudelijke taken bij particuliere mensen thuis. Je hebt volgende taken: schoonmaken ruiten wassen wassen en strijken afwassen kleine naaiwerken bereiden van maaltijden boodschappen doen

  • Huishoudhulp 18u/w (M/V) (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Neerpelt

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor een gezin in Neerpelt zijn wij dringend op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Je werkt er op maandag 7u, dinsdag 7u en woensdag 4u. Het takenpakket ziet er als volgt uit: - vloeren schoonmaken - meubilair afstoffen - ramen lappen - strijken (4u/w) - ...

  • STUDENT - Inbound klantendienstmedewerk(st)ers gezocht - regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Studentenjob

    Ben jij iemand die graag mensen helpt, assisteert, ben je luistervaardig, kan je met de computer werken, telefoneer je graag? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! want voor een firma regio Gent zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten. Wat wil dit zeggen? Wel, je wordt namelijk op een project geplaatst (voornammelijk de facturatiedienst Proximus) en je contacteer bestaande klanten op. Jij bent het aanspreekpunt voor een bepaald project en presteert naar de voorgelegde targets. Je behandeld de klant als koning en als kers op de taart kom je terecht in een zeer snel groeiend bedrijf met stabiliteit, veel voordelen, leuke werksfeer en toffe collega's!

  • Student M/V (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Studentenjob

    Ben je student en zoek je een bijverdienste? wij zoeken dringend afwassers voor een restaurant te Geraardsbergen. Je spoelt de borden, glazen, bestek, etc. Je spoelt de potten en pannen van de keuken. Je behoudt een algemene netheid binnen de keuken aan, net zoals een optimaal tempo.

  • Zaalmedewerker jobstudent (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: GLI AMICI

    Type: Studentenjob

    Als zaalmedewerker zal je instaan voor het bedienen van gerechten, drank en drank voorbereiden. Je zal ook instaan voor het afruimen van de tafels, en afrekenen. Wij zijn opzoek naar jobstudenten.

  • Monteur/Elektricien/Technicus (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: ASC-SERVICE

    Type: Vaste Job

    ASC plaatst, onderhoudt en herstelt t oegangscontrole, automatisatie, camerabewaking, recreatietechnieken. Wij zoeken dringend een industrieel elektricien. Wij staan ook open voor IBO mits de nodige technische basiskennis aanwezig is. Kijk ook eens op www.asc-service.be voor meer info.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Schoonheidsspecialiste (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: SANTE MAGIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    Santé Magic, gelegen in het hartje van Leuven, zoekt nieuwe schoonheidsspecialisten om haar team te versterken. Belangrijkste missies: - Pedicure - Gellak, nailart, enz - Manicure - Gelaatsbehandeling - Ontharing

  • iOS Developer - tijdelijk (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: V-IT

    Type: Zelfstandige activiteit

    V-IT is op zoek naar meerdere Senior Developers iOS en Android voor onze klant in Antwerpen. Omschrijving Ervaring met het bouwen van een mobile banking app is een voordeel. Je moet een echt native developer zijn die de nodige ervaring heeft in complexere omgevingen. vb Security (Vasco of Gemalto) Je komt in het grote team. Bij de klantwerken ze vandaag via de SAFE methodologie voor ontwikkeling.

Zoek naar antwoorden van DIERENSPECIAALZAAK DROOPY in sociale netwerken
Look for responds of DIERENSPECIAALZAAK DROOPY in social networks

Lees alle opmerkingen voor DIERENSPECIAALZAAK DROOPY. Laat een reactie achter voor DIERENSPECIAALZAAK DROOPY. DIERENSPECIAALZAAK DROOPY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DIERENSPECIAALZAAK DROOPY. Leave a respond for DIERENSPECIAALZAAK DROOPY. DIERENSPECIAALZAAK DROOPY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DIERENSPECIAALZAAK DROOPY op de google maps. Adres en contacten DIERENSPECIAALZAAK DROOPY
Location of DIERENSPECIAALZAAK DROOPY on the google maps. Address and contacts of DIERENSPECIAALZAAK DROOPY

Andere gerelateerde bedrijven als come DIERENSPECIAALZAAK DROOPY DIERENSPECIAALZAAK DROOPY: OVEREINDE | VAN LAERE & CNOCKAERT | Sonauto SPRL | BENEDICT SERNEELS | KEWLOX SPRL

Other related companies as DIERENSPECIAALZAAK DROOPY: OVEREINDE | VAN LAERE & CNOCKAERT | Sonauto SPRL | BENEDICT SERNEELS | KEWLOX SPRL

DIERENSPECIAALZAAK DROOPY is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DIERENSPECIAALZAAK DROOPY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02852844238. Het bedrijf DIERENSPECIAALZAAK DROOPY bevindt zich op het adres: Gentsesteenweg 176; 9240; Zele. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 426,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 113,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Pet shops - Retail. Lijst met producten zijn Garden houses.
De hoofdactiviteit van DIERENSPECIAALZAAK DROOPY is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DIERENSPECIAALZAAK DROOPY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DIERENSPECIAALZAAK DROOPY, openstaande posities, locatie van DIERENSPECIAALZAAK DROOPY op de kaart.

DIERENSPECIAALZAAK DROOPY is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is DIERENSPECIAALZAAK DROOPY, company assigned to the tax number BE02852844238. The company DIERENSPECIAALZAAK DROOPY is located at the address: Gentsesteenweg 176; 9240; Zele. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 426,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 113,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Pet shops - Retail. List of products are Garden houses.
The main activity of DIERENSPECIAALZAAK DROOPY is Personal Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of DIERENSPECIAALZAAK DROOPY is not available. You also can look at reviews of DIERENSPECIAALZAAK DROOPY, open positions, location of DIERENSPECIAALZAAK DROOPY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DIERENSPECIAALZAAK DROOPY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DIERENSPECIAALZAAK DROOPY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DIERENSPECIAALZAAK DROOPY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DIERENSPECIAALZAAK DROOPY, employees, financial statistics.