FLBENEPARTS BVBA

Contactgegevens FLBENEPARTS BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLBENEPARTS BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLBENEPARTS BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bleukenln. 17 2300 Turnhout - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-14-67-22-08 32-14-67-22-08

Fax (fax): 32-14-67-15-03 32-14-67-15-03

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLBENEPARTS BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLBENEPARTS BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLBENEPARTS BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLBENEPARTS BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLBENEPARTS BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLBENEPARTS BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLBENEPARTS BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLBENEPARTS BVBA
Products information FLBENEPARTS BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09680297851
Ondernemingsnummer: 7136688232
Hoofdstad (capital): 336,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 668,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in FLBENEPARTS BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Transport & Related Services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLBENEPARTS BVBA
(Get full report from official database of BE for FLBENEPARTS BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLBENEPARTS BVBA
Addition kinds of activities for FLBENEPARTS BVBA

26560201. Bevroren voedsel containers: gemaakt van aangekocht materiaal | Frozen food containers: made from purchased material
26780302. Kantoorartikelen: gemaakt van aangekochte materialen | Stationery: made from purchased materials
32550305. Tegel, klei vuurvast | Tile, clay refractory
32649905. Magneten, permanent: keramiek of ferriet | Magnets, permanent: ceramic or ferrite
33120100. Chemische stoffen en andere afkomstige producten | Chemicals and other products derived from coking
36340110. Verwarmingstoestellen, voor elektrische apparaten | Heating units, for electric appliances
39110203. Sigarettassen, edelmetaal | Cigarette cases, precious metal
73710200. Computer software schrijven diensten | Computer software writing services

Werken bij FLBENEPARTS BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLBENEPARTS BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLBENEPARTS BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLBENEPARTS BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Procesoperator die de job wil leren m/v (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In deze functie zal je een interne opleiding krijgen om het goede verloop van het productieproces te controleren. Je zorgt ervoor dat de machines efficiënt blijven draaien. Je controleert hierbij de geautomatiseerde processen vanuit het operatorlokaal en grijpt in bij kleine storingen. Je geeft prioriteit aan veilig werken. Naast het instellen en controleren van het besturingspaneel, werk je als operator zelf fysiek mee aan het tot stand komen van het productieresultaat en sta je in voor de kwaliteitscontrole.

  • Technisch tekenaar in Houthalen (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: ASAP OFFICE HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het uitwerken en uittekenen van projecten voor vnl. alu buitenschrijnwerk Je gaat de uitvoeringstekeningen en technische fiches overleggen en bespreken met de architect en/of bouwheer. Je zal de ramen intekenen voor de productie en bestellen van de materialen (profielen, glas, onderdelen,…)

  • servicetechnicus (MELSELE)

    Regio: MELSELE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als technieker ben je mee verantwoordelijk voor de installatie het preventief onderhoud van en de interventies aan de automatische magazijnsystemen bij klanten. Gedurende de opleiding word je grondig ingewerkt in de techniek van de producten en word je voorbereid om later zelfstandig magazijnsystemen te kunnen opbouwen en servicen. Je werkt service gericht. Flexibel in denken en handelen geen 9 to 5 attitude.

  • Grondwerker (EINE)

    Regio: EINE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zie je een job als grondwerker/klinkerlegger wel zitten? Lees dan zeker verder. Dit zijn de taken die je zal uitvoeren bij onze klant in regio Oudenaarde: > het aanleggen van opritten en parking in klinkers > het uitvoeren van grondwerken en asfaltwerken Aarzel niet te solliciteren!

  • Stabiliteitsingenieur (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Tielt zijn we op zoek naar een stabiliteitsingenieur (M/V): Je maakt stabiliteitsstudies op van gebouwen en constructies Je bent op de hoogte van verschillende funderingsmethodes Je volgt de wetgevingen op voor België, Duitsland en Europa  

  • Huishoudhulp Drongen (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Tempo-Team dienstencheques Deinze

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Ben je op zoek naar een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan is een job als poetshulp met dienstencheques iets voor jou! Jouw taken: Poetsen Strijken Boodschappen doen Strijken Je wordt tewerkgesteld in regio: Melle, Merelbeke, Deinze, Nazareth, De Pinte, Destelbergen, Heusden en/of drongen; volgens jouw voorkeur en vervoersmogelijkheden.

  • Jobstudent (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Machinebediener atelier (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: WYCOR

    Type: Vaste Job

    Als machinebediener bedien je twee hout- of plaatbewerkingsmachines. Je werkt in een rotatiesysteem van drie weken, waar je per week afwisselend werkt tussen de eerste machine, de tweede machine en een week in de afmontage. Je hebt voeling met massiefhout en/of plaatmateriaal, snijgereedschappen, aanvoersnelheden en afstelling van machines.

  • Office365 & SharePoint Technical Lead (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: RECOMATICS

    Type: Vaste Job

    Lijkt het je wat om dicht bij huis te werken, voldoening te halen uit jouw job en te behoren tot een jong en dynamisch team? Dan is werken bij RecoMatics zeker iets voor jou! We zijn op zoek naar een spontane, vlotte Office365 & SharePoint Technical Leaddie bijdraagt aan onze leuke werksfeer. Wat is je rol? Als Technical Lead ben je de persoon die enerzijds onze projecten technisch trekt en anderzijds ook mee de architectuur zal gaan bepalen. Wat houdt dit dan onder andere in? Je neemt als Technical Leadenkele projecten en klanten voor jouw rekening. Je bepaalt mee de juiste oplossing voor de klant, werkt de technische architectuur en oplossing uit en gaat het project succesvol begeleiden en mee uitvoeren. Je werkt heel nauw samen met onze klanten en denkt actief mee naar de beste oplossingen. Je bent een technical coachvoor de collega’s en onze klanten. Je helpt daardoor ook de collega’s te groeien in hun job. Je adviseert waar nodig het RecoMatics productteam bij het nemen van architecturale beslissingen. We hebben nog veel te vertellen over deze rol, maar we vinden het leuker jou verder enthousiast te krijgen bij een lekkere kop koffie op ons kantoor.

  • Freelance docent Tuinontwerper (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Centrum Voor Afstandsonderwijs

    Type: Zelfstandige activiteit

    Centrum voor Afstandsonderwijs is een van de grootste opleidingsverstrekkers in Nederland en België. Wij bieden tal van beroepsgerichte opleidingen aan. Momenteel zijn wij op zoek naar een freelance docent voor de opleiding tuinontwerper (https://www.centrumvoorafstandsonderwijs.be/opleidingen/Tuinontwerper/TTUINON/) Als freelance docent zet je je in eerste instantie in voor het ontwikkelen van het lesmateriaal. Dit doe je vanuit jouw opgedane praktijkervaring, op basis van de richtlijnen van de school, de desbetreffende doelgroep. Je kan je daarnaast ook laten inspireren door bestaand lesmateriaal. Dit is de ideale manier om het lesmateriaal dat je al ontwikkeld hebt, op een nieuwe manier in te zeten. Verder corrigeer je als docent ook de huiswerktaken van onze studenten en geef je hen, op afstand, de inhoudelijke ondersteuning gedurende hun opleiding. Een ideale en handige tool hierbij is ons online studentenplatform.

  • Logopedist(e) (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Motion Center

    Type: Zelfstandige activiteit

    Motion Center is een multidisciplinaire groepspraktijk in hartje Tienen. Onze visie is "een gezonde geest in een gezond lichaam", we werken met de combinatie beweging, voeding en mentaal. Het team bestaat uit kinesitherapeuten, personal trainers, voedingsdeskundigen, psychotherapeuten en logopedisten. We bieden zowel begeleiding aan volwassenen en kinderen Wegens sterke groei van onze patiëntenbestand zijn we opzoek naar een gemotiveerde collega Logopedist(e) ter versterking van ons team. Als logopedist(e) werk je voornamelijk in de praktijk zelf maar in functie van de noden van de patiënt kan dit ook aan huis of op de school van de patiënt zijn. We werken nauw samen met scholen, CLB en andere hulpverleners om de beste dienstverlening te kunnen geven. Heb jij een Bachelor of Master diploma in de logopedische wetenschappen en heb je het zelfstandig statuut? Ben je flexibel en gemotiveerd? Kan je vlot communiceren en werk je graag samen als een hecht team? Spreek je bovendien naast de Nederlands taal ook een aardig woordje Frans? Dan ben jij misschien de persoon die wij zoeken. Wij bieden jou: - Een zelfstandige activiteit in het hartje van Tienen - De mogelijkheid om je werkuren zelf te bepalen in samenspraak met het team en de patiënt - Je komt terecht in een jong en dynamisch team met toffe collega’s - Pas afgestudeerden zijn ook welkom Heb jij interesse: stuur dan je CV naar [email protected] .

  • verpleegkundige in huisartspraktijk (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: WIJKGEZONDHEIDSCENTRUM DE VAART

    Type: Werfreserve

    als verpleegkundige werk je samen in een multidisciplinair team van 3 huisartsen, 2 verpleegkundigen, 2 kinesitherapeuten, een maatschappelijk werker en gezondheidspromotor. Je verzorgt patiënten op consultatie in het centrum en aan huis in Vilvoorde. Je werkt mee aan preventieve acties en ondersteunt de huisartsen.

Zoek naar antwoorden van FLBENEPARTS BVBA in sociale netwerken
Look for responds of FLBENEPARTS BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLBENEPARTS BVBA. Laat een reactie achter voor FLBENEPARTS BVBA. FLBENEPARTS BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLBENEPARTS BVBA. Leave a respond for FLBENEPARTS BVBA. FLBENEPARTS BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLBENEPARTS BVBA op de google maps. Adres en contacten FLBENEPARTS BVBA
Location of FLBENEPARTS BVBA on the google maps. Address and contacts of FLBENEPARTS BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLBENEPARTS BVBA FLBENEPARTS BVBA: FRITERIE IVANA | Miomandre Consult SA | YVES LABAR | P. GUNS | Evolukit-Kadral SA

Other related companies as FLBENEPARTS BVBA: FRITERIE IVANA | Miomandre Consult SA | YVES LABAR | P. GUNS | Evolukit-Kadral SA

FLBENEPARTS BVBA is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLBENEPARTS BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09680297851. Het bedrijf FLBENEPARTS BVBA bevindt zich op het adres: Bleukenln. 17 2300 Turnhout - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 336,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 668,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Transport & Related Services. Producten gemaakt in FLBENEPARTS BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLBENEPARTS BVBA is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLBENEPARTS BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLBENEPARTS BVBA, openstaande posities, locatie van FLBENEPARTS BVBA op de kaart.

FLBENEPARTS BVBA is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLBENEPARTS BVBA, company assigned to the tax number BE09680297851. The company FLBENEPARTS BVBA is located at the address: Bleukenln. 17 2300 Turnhout - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 336,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 668,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Transport & Related Services. Products created in FLBENEPARTS BVBA were not found.
The main activity of FLBENEPARTS BVBA is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FLBENEPARTS BVBA is not available. You also can look at reviews of FLBENEPARTS BVBA, open positions, location of FLBENEPARTS BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLBENEPARTS BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLBENEPARTS BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLBENEPARTS BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLBENEPARTS BVBA, employees, financial statistics.