Chatterie des Sorbiers

Particuliere bedrijvenKleding en accessoires • Chatterie des Sorbiers
Private companiesApparel and Accessory Stores • Chatterie des Sorbiers

Contactgegevens Chatterie des Sorbiers: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Chatterie des Sorbiers: address, phone, fax, email, website, opening hours

Chatterie des Sorbiers

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Clos des Sorbiers 4; 4041; Herstal (Milmort), België

Telefoon (phone): 04 278 41 75 (+32-04 278 41 75) 04 278 41 75 (+32-04 278 41 75)

Fax (fax): +32 (50) 665-90-54 +32 (50) 665-90-54

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Chatterie des Sorbiers: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Chatterie des Sorbiers"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Chatterie des Sorbiers"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Chatterie des Sorbiers, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Chatterie des Sorbiers. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Chatterie des Sorbiers, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Chatterie des Sorbiers. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Chatterie des Sorbiers
Products information Chatterie des Sorbiers

BTW identificatienummer (tax): BE03633422851
Ondernemingsnummer: 8402313232
Hoofdstad (capital): 350,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 330,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in Chatterie des Sorbiers zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pet shops - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Chatterie des Sorbiers
(Get full report from official database of BE for Chatterie des Sorbiers)

Aanvulling soorten activiteiten voor Chatterie des Sorbiers
Addition kinds of activities for Chatterie des Sorbiers

346301. Pomp, compressor, turbine en motor smeedstukken, behalve auto | Pump, compressor, turbine, and engine forgings, except auto
555102. Kano- en kajakhandelaars | Canoe and kayak dealers
13899910. Modderdienst, olieveldboren | Mud service, oil field drilling
26530107. Vellen, golfkarton: gemaakt van aangekochte materialen | Sheets, corrugated: made from purchased materials
32290301. Blokken en bakstenen, glas | Blocks and bricks, glass
35520207. Breiwerkmachines | Knitting machines
42120300. Timmerhout en hout vrachtwagens | Lumber and timber trucking
67999903. Belastingverzekeringen: vasthouden, kopen en verkopen | Tax liens: holding, buying and selling
89991002. Informatiebureau | Information bureau

Werken bij Chatterie des Sorbiers: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Chatterie des Sorbiers: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Chatterie des Sorbiers. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Chatterie des Sorbiers. Looking for open vacancies in other companies

  • Contract Coördinator Zaventem (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Contract Coördinator (M/V) voor een bedrijf in Zaventem. Het bedrijf is een internationale speler. Als Contract Coördinator heb je de volgende verantwoordelijkheden: * Je zorgt voor een administratieve opvolging van de servicecontracten van onze klanten; * Je waakt over de correcte en tijdige aanlevering van alle nodige documenten naar interne en externe klanten; * Je communiceert met interne departementen zoals customer service, sales, service, finance,… over lopende zaken; * Je neemt ownership bij het oplossen van eventuele problemen; * Je zorgt dat de doorlooptijd van de 'order-to-cash' cyclus zo kort mogelijk wordt gehouden door een proactieve aanpak. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Productie Verantwoordelijke (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Hamont-Achel zijn we op zoek naar een Productieleider.  Je bent verantwoordelijk voor de productie.  Je zal instaan voor het opstellen van de productieplanning. Je zal instaan voor het optimaliseren van de werkposten. 

  • Animator om Minecraft spelers te begeleiden - Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als animator minecraft? Ben je een échte minecraft gamer en heb je zin om je kennis met kinderen te delen? Dan vind je hier de job van je leven!! De minecraft activiteiten worden afgewisseld met spel. Er zijn steeds 2 groepen die afwisselend minecraft spelen en spelactiviteiten doen. Je begeleidt dus 2 afzonderlijke groepen van 12 kinderen. De spelactiviteiten worden door een andere monitor voorzien.

  • Animatoren/verkopers spelletjesstands (weekends en schoolvakanties) (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een klant die werkzaam is in één van de mooiste pretparken in België zijn we nog op zoek naar mature jobstudenten die graag een uitdaging aangaan. We zijn op zoek naar commerciële studenten die graag mensen aanspreken, enthousiast zijn en een echte doorzetters zijn. Je spreekt de mensen in het park namelijk spontaan aan en zorgt ervoor dat ze enthousiast worden om bij jou een spel te spelen! Inzet wordt beloond met een mooi loon. Ben je minimum 16 jaar en ben je beschikbaar voor de vakanties en weekends ? Solliciteer dan nu voor deze boeiende job!

  • Student Verkoopsmedewerker bakkerij m/v (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: JOBCONNECTION

    Type: Studentenjob

    je bent zeer klantvriendelijk en sociaal ingesteld je verkoopt brood, gebak en confiserie en bereidt ook belegde broodjes Je werkt in een klein hecht team en houdt er van je collega's te helpen waar nodig Je hecht veel waarde aan netheid en hygiëne je controleert steeds versheid en kwaliteit

  • Operator lasrobot (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: AquaSecurity

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de uitvoering van schroefdraadwerk. Kennis rond de werking van een draadsnijmachine is hierbij een pluspunt. Je zorgt voor het groeven en snijden van buizen op de juiste lengte. Je assembleert metaalonderdelen. Je monteert aanboorzadels (mechanical t's) op buizen en dit volgens plan. Je wordt ingeschakeld als operator aan onze lasrobot. Kennis van halfautomaat lassen en TIG lassen is hierbij een absolute must.

  • Senior Applicatie ontwikkelaar (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Take The Lead

    Type: Vaste Job

    We zoeken een senior profiel met kilometers op de teller. Iemand die het team op sleeptouw kan nemen. Een trekker van projecten. Een decision maker die de juiste technologie kan inzetten. Je kan binnenwandelen bij een klant en je geeft vertrouwen met de oplossing die je voorstelt.

  • STUDIECOACHES (regio OUDENAARDE-RONSE-BRAKEL/OOST-VLAANDEREN) (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: ORB2018.

  • Meetings and Events Consultant (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

  • Zorgkundige te Wemmel (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: WZC Hestia (Armonea)

    Type: Werfreserve

    Onze groep is voor woonzorgcentrum Hestia te Wemmel op zoek naar een enthousiaste zorgkundige die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Als zorgkundige sta je garant voor een stipte en deskundige zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners Je zorgt voor hun hygiëne, voeding, beweging, rust, comfort,… Je werkt samen voor de paramedische zorgen (temperatuur nemen, wegen, hulp bij het nemen van de medicatie,…) Je geeft de bewoner zoveel mogelijk een thuisgevoel en biedt hem/haar een luisterend oor in moeilijke momenten Je werkt nauw samen met de verpleegkundigen en zorgkundigen. Je rapporteert aan de hoofdverpleegkundige -

  • Horeca - Flexi - job m/v (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Flexijob

    Voor een bloeiende horecazaak in Herenthout zijn we op zoek naar mensen die willen werken onder het statuut flexi-job. Bij voorkeur beschikbaar op verschillende dagen! Uren zijn onderling bespreekbaar. Je komt terecht in een enorm tof team! Heb je een eerste horeca-ervaring? Aarzel niet en bel ons!

  • Chef De Partie (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: SILVER TIE-HOSPITIUM GENT

    Type: Flexijob

    • Assisteren van keukenverantwoordelijke • Kennis van snijtechnieken • Meewerken aan bereidingen • Assisteren bij alle keukenactiviteiten • Waarborgen van kwaliteit en smaak • Respecteren van keukenwetten • Degelijke productkennis

Zoek naar antwoorden van Chatterie des Sorbiers in sociale netwerken
Look for responds of Chatterie des Sorbiers in social networks

Lees alle opmerkingen voor Chatterie des Sorbiers. Laat een reactie achter voor Chatterie des Sorbiers. Chatterie des Sorbiers bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Chatterie des Sorbiers. Leave a respond for Chatterie des Sorbiers. Chatterie des Sorbiers on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Chatterie des Sorbiers op de google maps. Adres en contacten Chatterie des Sorbiers
Location of Chatterie des Sorbiers on the google maps. Address and contacts of Chatterie des Sorbiers

Andere gerelateerde bedrijven als come Chatterie des Sorbiers Chatterie des Sorbiers: LAURENT RENE SPRL | Verstappen P | VAN TICHELEN | AIM? FOUCART | BELCOTRAM BVBA

Other related companies as Chatterie des Sorbiers: LAURENT RENE SPRL | Verstappen P | VAN TICHELEN | AIM? FOUCART | BELCOTRAM BVBA

Chatterie des Sorbiers is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Chatterie des Sorbiers, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03633422851. Het bedrijf Chatterie des Sorbiers bevindt zich op het adres: Clos des Sorbiers 4; 4041; Herstal (Milmort). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 350,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 330,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Pet shops - Retail. Producten gemaakt in Chatterie des Sorbiers zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Chatterie des Sorbiers is Kleding en accessoires, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Chatterie des Sorbiers is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Chatterie des Sorbiers, openstaande posities, locatie van Chatterie des Sorbiers op de kaart.

Chatterie des Sorbiers is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is Chatterie des Sorbiers, company assigned to the tax number BE03633422851. The company Chatterie des Sorbiers is located at the address: Clos des Sorbiers 4; 4041; Herstal (Milmort). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 350,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 330,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Pet shops - Retail. Products created in Chatterie des Sorbiers were not found.
The main activity of Chatterie des Sorbiers is Apparel and Accessory Stores, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Chatterie des Sorbiers is not available. You also can look at reviews of Chatterie des Sorbiers, open positions, location of Chatterie des Sorbiers on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Chatterie des Sorbiers, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Chatterie des Sorbiers, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Chatterie des Sorbiers, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Chatterie des Sorbiers, employees, financial statistics.