V.I.A.C.

Contactgegevens V.I.A.C.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data V.I.A.C.: address, phone, fax, email, website, opening hours

V.I.A.C.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Theodore Van Ruycheveltstraat 2; 1500; Halle, België

Telefoon (phone): 02 360 23 75 (+32-02 360 23 75) 02 360 23 75 (+32-02 360 23 75)

Fax (fax): 02 365 07 55 (+32-02 365 07 55) 02 365 07 55 (+32-02 365 07 55)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) V.I.A.C.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "V.I.A.C."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "V.I.A.C."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van V.I.A.C., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen V.I.A.C.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of V.I.A.C., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees V.I.A.C.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti V.I.A.C.
Products information V.I.A.C.

BTW identificatienummer (tax): BE03988555908
Ondernemingsnummer: 7075439453
Hoofdstad (capital): 997,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 786,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in V.I.A.C. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Personnel training

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor V.I.A.C.
(Get full report from official database of BE for V.I.A.C.)

Aanvulling soorten activiteiten voor V.I.A.C.
Addition kinds of activities for V.I.A.C.

20410103. Maïsmeel | Corn flour
31519900. Leren handschoenen en mittens, nec | Leather gloves and mittens, nec
34999926. Wielen: kruiwagen, wandelwagen, enz .: schijf, gestempeld metaal | Wheels: wheelbarrow, stroller, etc.: disc, stamped metal
38410502. Beenboren | Bone drills
39990306. Veren, renovatie | Feathers, renovating
58120312. Hotdog stand | Hot dog stand
83999903. Raad voor maatschappelijk agentschap | Council for social agency

Werken bij V.I.A.C.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in V.I.A.C.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor V.I.A.C.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for V.I.A.C.. Looking for open vacancies in other companies

  • Metaal arbeider DAGPOST (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een aluminiumgieterij zijn wij opzoek naar een metaal arbeider. Je zal gereedschappen in aluminium gieten tussen de 100 gr en 1 kilo. Onderschat de job niet want het is zeer specifiek werk op een hoog tempo in een sector waar vuil werk niet geschuwd wordt.

  • Uitvoerend Administratief Bediende (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een advocatenkantoor gelegen te Mechelen zijn wij op zoek naar een uitvoerend administratief medewerker (m/v) voor een tijdelijke opdracht. Je takenpakket: - Kopieerwerk - Klasseerwerk - Postbehandeling - Telefoon op piekmomenten - Klanten ontvangen op een professionele manier

  • Vuilnisophaler met VCA-attest regio Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ADECCO SUEZ NOORDOOST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    SUEZ Antwerpen / Luithagen zoekt gemotiveerder beladers voor afvalophaling. Je wordt tewerkgesteld in regio Antwerpen waar je instaat voor huis-aanhuisophaling van Suez (PMD, papier & karton, huisvuil) of rolcontainers Je werkt in variabele uren die tijdig worden meegedeeld.

  • Operator (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een mooi bedrijf gelegen in Oudenaarde, zijn we dringen op zoek naar een machinebediener voor 2 ploegen. Je staat in voor het besturen, instellen en bevoorraden van jouw toegewezen machine. Je staat er niet alleen voor, jij en jouw collega bedienen de machine samen.

  • Consulent(e) Dienstencheques regio Geraardsbergen (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: DANIKA

    Type: Dienstenchequebaan

    Je werkt nauw samen met een 15-tal collega’s om 500 poetsdienstmedewerkers en 3000 klanten aan te sturen en te begeleiden. Jij wordt de eerste contactpersoon van klanten en medewerkers en het gezicht van het bedrijf. Jouw taak bestaat er niet alleen in om alle meldingen (zowel telefonisch als aan de balie) binnen het onthaal aan te nemen en correct te verwerken, maar vooral om als verantwoordelijke jouw buitendienstmedewerkers op een motiverende manier te begeleiden in alle facetten van hun tewerkstelling. Dit houdt ondermeer concreet in dat je contacten met klanten onderhoudt i.f.v. planningen en een efficiënte werkrelatie met de medewerker. Verder wordt er verwacht dat je medewerkers permanent motiveert d.m.v. de opbouw van een vertrouwensband, frequente contacten, functioneringsgesprekken, regelmatige overlegmomenten met jouw teamcoördinator… Daarnaast dien je al deze zaken administratief te verwerken binnen het planningsprogramma (D-plan) dat ons bedrijf hanteert en waarvoor er een opleiding op de werkvloer voorzien wordt. Kortom, jouw sociale vaardigheden zijn van groot belang en gaan hand in hand met jouw zin voor administratie en nauwkeurigheid. Je voert ook vaak gelijktijdig verschillende specifieke taken uit zonder daarbij de grote lijnen uit het oog te verliezen. Daarom is een goed organiserend vermogen, een hoge mate van zelfstandigheid, stressbestendigheid, klantvriendelijkheid en assertiviteit jouw tweede natuur. Als consulent(e) zal je vooral in onze regio Geraardsbergen aan het werk gaan. Start tewerkstelling voorzien zo snel mogelijk.

  • Enthousiaste Thuishulp/ Huishoudhulp te Lint (LINT)

    Regio: LINT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Studenten doorheen het schooljaar - Magazijn, productie,- Regio Herentals/Olen (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Ben jij een jobstudent en nog enkele dagen/weken beschikbaar doorheen het schooljaar tijdens de week? Voor verschillende bedrijven in de regio Herentals, Grobbendonk en Olen zijn wij op zoek naar jobstudenten. Je werkt ofwel als administratief medewerker, magazijnier of productiemedewerker.

  • studenten gezocht die een centje willen bijverdienen bij Activate Gent! (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIVATE

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een toffe bijverdienste dat makkelijk te combineren is met je studies? Goed nieuws, want Activate zoekt naar enthousiaste collega’s! Als werver bij Activate ga jij voor verschillende klanten een gesprek aan met potentiële donateurs. Samen met je collega’s ga je mensen enthousiast maken om een maandelijkse bijdrage te geven aan diverse NGO’s en commerciële organisaties. Dit doe je door deur-aan-deur werving of door mensen spontaan op straat aan te spreken. Je doet dus én iets goeds voor de maatschappij, én je verdient er een zakgeld mee. Dé ideale studentenjob!

  • Jobstudent verkoopmedewerker dameskleding - dinsdag (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: LA GARDE-ROBE

    Type: Studentenjob

    Je verwelkomt de klanten. Je zorgt ervoor dat de winkel op orde is. Je rekent ook af aan de kassa. Je ondersteunt onze verkoopsmedewerkers zodat zij zich kunnen concentreren op de verkoop.

  • JOBSTUDENT 04/1/2019 (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in de regio Gent zijn we op zoek naar 2 jobstudenten die willen helpen bij de nieuwjaarsreceptie specifiek op vrijdag 04/1/2019 van 14u30-20u. Je zal hapjes in de oven mogen steken, Je zal drank mogen inschenken, Je zal glazen mogen afwassen, Je zal mogen rondgaan met hapjes/drankjes Je zal mogen helpen waar nodig dat moment

  • Solution Architect (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: Katoen Natie

    Type: Vaste Job

    Je maakt deel uit van het Warehouse Management System (WMS) team verantwoordelijk voor alle IT projecten binnen de business unit. De projecten situeren zich binnen volgende domeinen: WMS, TMS, douane, automatisatie, EDI, rapportering en HR. Je evalueert en valideert bedrijfsprocessen welke werden ontworpen door process owners en business analisten Je ontwerpt de functionele analyse (BPMN en UML) vertrekkende vanuit de noden van de business en de bedrijfsprocessen Je valideert de technische oplossing die werd ontworpen door het ontwikkelingsteam Je overschouwt het ontwikkelingsproces en communiceert rechtstreeks met de software ontwikkelaars Je organiseert en coördineert de integratie testen met interne departementen en externe leverancier

  • Sales Account Printing (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: XDNET

    Type: Werfreserve

    XDnet is een bedrijf dat zich bezig houdt met de verkoop van Printing Hardware en supplies met een gedegen track-record. Jij wordt verantwoordelijk voor deze afdeling. Je runt de business op kantoor maar ook de bezoeken op de baan. Als sales account ben je verantwoordelijk voor het behouden van onze bestaande afnemers, maar een belangrijk onderdeel van de functie is ook het uitbreiden van de klantenkring. Jij hebt die drive die nodig is om deze afdeling te leiden als het ware dat het je eigen bedrijfsonderdeel is.

Zoek naar antwoorden van V.I.A.C. in sociale netwerken
Look for responds of V.I.A.C. in social networks

Lees alle opmerkingen voor V.I.A.C.. Laat een reactie achter voor V.I.A.C.. V.I.A.C. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for V.I.A.C.. Leave a respond for V.I.A.C.. V.I.A.C. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie V.I.A.C. op de google maps. Adres en contacten V.I.A.C.
Location of V.I.A.C. on the google maps. Address and contacts of V.I.A.C.

Andere gerelateerde bedrijven als come V.I.A.C. V.I.A.C.: Donkers E | Coen Ilse | FIETSSHOP | ODILE DELADRI?RE | PASCAL VANKERKHOVE

Other related companies as V.I.A.C.: Donkers E | Coen Ilse | FIETSSHOP | ODILE DELADRI?RE | PASCAL VANKERKHOVE

V.I.A.C. is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is V.I.A.C., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03988555908. Het bedrijf V.I.A.C. bevindt zich op het adres: Theodore Van Ruycheveltstraat 2; 1500; Halle. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 997,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 786,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Personnel training. Producten gemaakt in V.I.A.C. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van V.I.A.C. is Algemene Merchandise Stores, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van V.I.A.C. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van V.I.A.C., openstaande posities, locatie van V.I.A.C. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

V.I.A.C. is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is V.I.A.C., company assigned to the tax number BE03988555908. The company V.I.A.C. is located at the address: Theodore Van Ruycheveltstraat 2; 1500; Halle. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 997,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 786,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Personnel training. Products created in V.I.A.C. were not found.
The main activity of V.I.A.C. is General Merchandise Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of V.I.A.C. is not available. You also can look at reviews of V.I.A.C., open positions, location of V.I.A.C. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over V.I.A.C., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf V.I.A.C., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about V.I.A.C., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company V.I.A.C., employees, financial statistics.