UNITED BUSINESS INSTITUTES

Contactgegevens UNITED BUSINESS INSTITUTES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data UNITED BUSINESS INSTITUTES: address, phone, fax, email, website, opening hours

UNITED BUSINESS INSTITUTES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Marnix 20; 1000; Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02 548 04 80 (+32-02 548 04 80) 02 548 04 80 (+32-02 548 04 80)

Fax (fax): 02 548 04 89 (+32-02 548 04 89) 02 548 04 89 (+32-02 548 04 89)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) UNITED BUSINESS INSTITUTES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "UNITED BUSINESS INSTITUTES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "UNITED BUSINESS INSTITUTES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van UNITED BUSINESS INSTITUTES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen UNITED BUSINESS INSTITUTES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of UNITED BUSINESS INSTITUTES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees UNITED BUSINESS INSTITUTES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti UNITED BUSINESS INSTITUTES
Products information UNITED BUSINESS INSTITUTES

BTW identificatienummer (tax): BE01931915283
Ondernemingsnummer: 1854736328
Hoofdstad (capital): 152,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 478,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Education (Higher)^^Education - Private schools

Product categorie (product category): Personnel training

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor UNITED BUSINESS INSTITUTES
(Get full report from official database of BE for UNITED BUSINESS INSTITUTES)

Aanvulling soorten activiteiten voor UNITED BUSINESS INSTITUTES
Addition kinds of activities for UNITED BUSINESS INSTITUTES

3341. Secundaire nonferro metalen | Secondary nonferrous metals
13829903. Geofysische exploratie, olie en gasveld | Geophysical exploration, oil and gas field
25410203. Schappen, kantoor en winkel, hout | Shelving, office and store, wood
30110201. Landbouwbanden, pneumatisch | Agricultural tires, pneumatic
39499905. Camping apparatuur en benodigdheden | Camping equipment and supplies
50519901. Aluminiumstaafjes, staven, ingots, lakens, pijpen, platen, enz. | Aluminum bars, rods, ingots, sheets, pipes, plates, etc.

Werken bij UNITED BUSINESS INSTITUTES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in UNITED BUSINESS INSTITUTES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor UNITED BUSINESS INSTITUTES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for UNITED BUSINESS INSTITUTES. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief beheerder Inningen (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als administratief beheerder inningen ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: - Je beheert de onbetaalde dossiers en zorgt voor de inning van de onbetaalde bedragen Je beoordeelt de risico’s en activeert de nodige waarborgen Je verzorgt de dagelijkse verwerking van briefwisseling, e-mails en telefonische oproepen Je brengt het management op de hoogte van afwijkende of frauduleuze gevallen

  • Facility medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ASAP BOOM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    • Dagelijkse opvolging van inkomende mails van onze huurders. • Bestellingen van materiaal doorgeven aan de leveranciers. • Offertes aanvragen van toegewezen (kleine) projecten. • Opvolgen van de verschillende wettelijke keuringen, elektriciteit, valbeveiliging, liften ed. Bovendien bent u bereid te assisteren bij onderhoudswerken • Behouden van de goede staat in en rond de kantoorgebouwen en uitvoeren van kleine technische herstellingen op locatie en bijkantoren. • Uitvoeren van controles in de gebouwen en op de parking, met het oog op het eventuele herstellen van kleine defecten. • Uitvoeren van allerhande onderhoudswerken aan sanitair, electriciteit, schrijnwerkerij. • Mede uitvoering geven aan interne verhuizingen van de verschillende eigen bedrijven. • Algemene uitvoerende dagelijkse taken, drank en kopieerpapier aanvullen.

  • Operator Greenyard Belgium - voltijds (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: ASAP BREE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productieoperator bij Greenyard zorg je voor een efficiënte uitvoering van de productieplanning.  Je houdt hierbij kwaliteit, hygiëne en veiligheid nauwlettend in het oog.  Als operator is het belangrijk dat je zin hebt voor techniek en graag werkt in een geautomatiseerde, technologische omgeving.

  • afwasser 05/11 - 18/11 Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een horecazaak in kortrijk gaan op zoek naar een afwasser. Dit is voor een verlofvervanging van 05 tem 18 november 2018. Ervaring in de horeca is een pluspunt! Interesse? 056 21 94 22 [email protected]

  • Kok (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiende, dynamische zaak gelegen in de regio van St - Niklaas zijn we op zoek naar een kok met ervaring. Als kok sta je in voor de bereiding van al de koude en warme gerechten van de kaart.

  • Meubelmonteur op verplaatsing - Daguren met zaterdagwerk (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gekend bedrijf in de regio van Gent Zeehaven, zijn we op zoek naar een gemotiveerde meubelinstallateur. Je werkt steeds in hetzelfde team en levert meubelen bij klanten thuis. Naast het leveren kan er ook gevraagd worden om de meubelen in elkaar te steken. De klant zoekt daarom iemand met een achtergrond in de houtbewerking/schrijnwerkerij. De werkuren zijn wisselend, want dit hangt af van het aantal leveringen en de plaats van de levering. Het startuur is wel steeds om 9.00 en je stopt tussen 16.00-18.00. De vaste sluitingsdagen zijn dinsdag en zondag. Op zaterdag werken zij van 9.00-15.30/16.00. Op feestdagen wordt er ook niet gewerkt. De flexibiliteit wordt natuurlijk ook vergoed. Naast een marktconform loon, krijgt u na een jaar een interne opleiding tot vrachtwagenbestuurder.

  • Schoonmaker studentencafé (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People Gent

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar een student die voor een gekend studentencafé in Gent de dagelijkse schoonmaak kan verzorgen. Je zorgt ervoor dat de bar en het café volledig proper zijn.

  • Bijlesgever chemie (RILLAAR)

    Regio: RILLAAR

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor chemie aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Treinmechaniekers - NMBS Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: CENTRALE WERKPLAATS

    Type: Vaste Job

    Ben je een teamspeler en wil jij als treinmechanieker meewerken aan de opstart van de nieuwe onderhoudslijn van de motorrijtuigen MR80 en MR96? Dan ben jij misschien de persoon die we zoeken! We zijn op zoek naar een dynamische medewerker die wil meewerken aan het onderhoud van reizigerstreinen in een nieuwe montage- en demontagelijn. Je monteert en controleert de mechanische installaties van het reizigersmaterieel. Je bouwt je kennis van het treinmaterieel op. Je werkt oplossingen uit bij technische problemen. Je bent bereid om in 2 ploegen te werken. Je werkt in de productiehal van het reizigersmaterieel. Je werkt in een technische omgeving waar veiligheid een prioriteit is.

  • Office assistant (m/v) Destelbergen (1290530) (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Secretary Plus

    Type: Vaste Job

    - Je bent verantwoordelijk voor de eerstelijnstelefonie en de verzendingen. - Je doet het travelmanagement voor de collega’s en managers. - Je organiseert internationale meetings van a tot z. - Je coördineert vertalingen in samenspraak met het vertaalbureau. - Je biedt sales support: voorbereiden van offertes, rapportering, up to date houden van de database, beheer van partnerships,… - In kader van customer care ben je verantwoordelijk voor volgende zaken: planning van de field service engineers en de verplaatsingen regelen, interventie aanvragen opvolgen,…

  • RESERVE schoonmaak regio Oostende 2018 (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Oostende zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

  • Vlogger/Blogger in 'Moestuinieren' (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: HPA

    Type: Flexijob

    Scava is actief in de productie en verkoop van moestuinbakken- & tafels en wij zoeken een gedreven FlexiJobber met pit, passie en durf die de wereld van tweets, likes en clicks kent als de beste, iemand die volledig autonoom kan werken en sterk uit de hoek komt. Jouw taak is het ontwerpen van creatieve communicatie voor onze klanten, gaande van nieuwsartikelen tot communicatie via allerlei Sociale Media. Jij wordt het nieuwe gezicht van onze afdeling en dankzij jou breng je mensen op een positieve manier aan het moestuinieren. Jou volgers zien in jou dan ook het voorbeeld hoe het anders en beter kan. Je bent vlot in de omgang & sympathiek. Een optimistisch persoon. Je weet wat commercieel ok is en je voelt de producten perfect aan. Je denkt mee en zoekt naar creatieve oplossingen.

Zoek naar antwoorden van UNITED BUSINESS INSTITUTES in sociale netwerken
Look for responds of UNITED BUSINESS INSTITUTES in social networks

Lees alle opmerkingen voor UNITED BUSINESS INSTITUTES. Laat een reactie achter voor UNITED BUSINESS INSTITUTES. UNITED BUSINESS INSTITUTES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for UNITED BUSINESS INSTITUTES. Leave a respond for UNITED BUSINESS INSTITUTES. UNITED BUSINESS INSTITUTES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie UNITED BUSINESS INSTITUTES op de google maps. Adres en contacten UNITED BUSINESS INSTITUTES
Location of UNITED BUSINESS INSTITUTES on the google maps. Address and contacts of UNITED BUSINESS INSTITUTES

Andere gerelateerde bedrijven als come UNITED BUSINESS INSTITUTES UNITED BUSINESS INSTITUTES: LA PETITE BOUTIQUE | V.D.M.RECORDS | MENUISERIE TIM | BEAUTY-TOP | FE. VAN NERUM

Other related companies as UNITED BUSINESS INSTITUTES: LA PETITE BOUTIQUE | V.D.M.RECORDS | MENUISERIE TIM | BEAUTY-TOP | FE. VAN NERUM

UNITED BUSINESS INSTITUTES is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is UNITED BUSINESS INSTITUTES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01931915283. Het bedrijf UNITED BUSINESS INSTITUTES bevindt zich op het adres: Avenue Marnix 20; 1000; Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 152,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 478,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Personnel training. Lijst met producten zijn Education (Higher)^^Education - Private schools.
De hoofdactiviteit van UNITED BUSINESS INSTITUTES is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van UNITED BUSINESS INSTITUTES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van UNITED BUSINESS INSTITUTES, openstaande posities, locatie van UNITED BUSINESS INSTITUTES op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

UNITED BUSINESS INSTITUTES is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is UNITED BUSINESS INSTITUTES, company assigned to the tax number BE01931915283. The company UNITED BUSINESS INSTITUTES is located at the address: Avenue Marnix 20; 1000; Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 152,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 478,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Personnel training. List of products are Education (Higher)^^Education - Private schools.
The main activity of UNITED BUSINESS INSTITUTES is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of UNITED BUSINESS INSTITUTES is not available. You also can look at reviews of UNITED BUSINESS INSTITUTES, open positions, location of UNITED BUSINESS INSTITUTES on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over UNITED BUSINESS INSTITUTES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf UNITED BUSINESS INSTITUTES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about UNITED BUSINESS INSTITUTES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company UNITED BUSINESS INSTITUTES, employees, financial statistics.