Field Diplomacy Initiative VZW

Particuliere bedrijvenPersoonlijke Dienstverlening • Field Diplomacy Initiative VZW
Private companiesPersonal Services • Field Diplomacy Initiative VZW

Contactgegevens Field Diplomacy Initiative VZW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Field Diplomacy Initiative VZW: address, phone, fax, email, website, opening hours

Field Diplomacy Initiative VZW

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Leuvensestraat 7 Box 2; 3010; Leuven (Kessel-Lo), België

Telefoon (phone): 016 48 76 54 (+32-016 48 76 54) 016 48 76 54 (+32-016 48 76 54)

Fax (fax): +32 (82) 406-93-20 +32 (82) 406-93-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Field Diplomacy Initiative VZW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Field Diplomacy Initiative VZW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Field Diplomacy Initiative VZW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Field Diplomacy Initiative VZW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Field Diplomacy Initiative VZW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Field Diplomacy Initiative VZW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Field Diplomacy Initiative VZW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Field Diplomacy Initiative VZW
Products information Field Diplomacy Initiative VZW

BTW identificatienummer (tax): BE03917419433
Ondernemingsnummer: 4320343017
Hoofdstad (capital): 845,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 697,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in Field Diplomacy Initiative VZW zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Personnel training

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Field Diplomacy Initiative VZW
(Get full report from official database of BE for Field Diplomacy Initiative VZW)

Aanvulling soorten activiteiten voor Field Diplomacy Initiative VZW
Addition kinds of activities for Field Diplomacy Initiative VZW

0254. Pluimvee broedplaatsen | Poultry hatcheries
6514. Woonoperators, behalve appartementen | Dwelling operators, except apartments
20340102. Soep poeders | Soup powders
32810401. Blackboards, leisteen | Blackboards, slate
38430207. Lijm, tandheelkunde | Glue, dental
84220103. Zoologische tuin, niet-commercieel | Zoological garden, noncommercial

Werken bij Field Diplomacy Initiative VZW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Field Diplomacy Initiative VZW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Field Diplomacy Initiative VZW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Field Diplomacy Initiative VZW. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijke opdracht administratief bediende personeelsdienst m/v (PULLE)

    Regio: PULLE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Deze job draait om een langdurige vervanging! Je werkt als pittige administratief bediende in dit enthousiast team. Je levert punctueel administratief werk, je hebt een vlot werktempo en bent snel van begrip. Je doet heel veel cijfergerelateerde taken zoals loonsverwerking, facturatie rond opleidingen en subsidies, organisatie opleidingen, verwerking verlof in kalenders, ... Je werkt in een bedrijvengroep met ongeveer 100 arbeiders en nog een heleboel bedienden.

  • Technieker dagwerk (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Persoon is verantwoordelijkheid voor het technisch onderhoud van de machines.

  • Heftruckchauffeur daguren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als magazijnier ben je verantwoordelijk voor: -Het (ver)plaatsen van containers -Het uitvoeren van een aantal kwaliteitscontroles -Het voorzien van alle verpakkingen voor de verschillende machines -Het plaatsen van ingepakte paletten in een rek of vrachtwagen   Je werkt in mooie daguren en hebt een afwisselende job. Bedrijfsprofiel: Voor een voedingsbedrijf, regio Lokeren, zoeken wij een heftruckchauffeur ter versterking van het team.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Evergem solliciteer via sms (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Jobstudent zaterdag - gekende hippe winkelketen Roeselare M/V (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Adecco Roeselare zoekt een winkelbediende / jobstudent op zaterdag om met plezier te werken in een internationale fashionomgeving te Roeselare . Als winkelbedeinde / verkoopmedewerker bieden we jou een job aan waar elke dag een avontuur is en waar jouw persoonlijke groei en ontwikkeling even belangrijk is als onze business. Behalve heel veel fun, horen bij de job van winkelbediende / verkoopmedewerker heel wat verantwoordelijkheden. Op je ‘to do'-lijstje staan volgende taken: Uitstekende klantenservice bieden om onze verkoop te maximaliseren op de verkoopvloer, in de paskamers en aan de kassa Actief werken met de goederen – aanvullen, plooien, inhangen, opruimen en presenteren. Aan de kassa werken De levering verwerken en goederen uitpakken De goederen beveiligen, prijsveranderingen en kortingen aanbrengen Het volgen van alle verkooproutines, -richtlijnen en –beleid om te veiligheid van de winkel te verzekeren en verlies tegen te gaan In team werken en actief je collega's ondersteunen en helpen

  • Student Boekhouding (m/v) in Lovendegem. (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Studentenjob

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Student Boekhouding (m/v). Onze klant is gevestigd in Lovendegem. De verantwoordelijkheden als Student Boekhouding: Ondersteuning van de boekhouding; Allround administratieve taken. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Jobstudent Animator (M/V) (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: SUNPARKS LEISURE

    Type: Studentenjob

    Als animator help je mee met : het organiseren van activiteiten begeleiden van de activiteit tijdens de uitvoering: geeft uitleg en instructies zorgen voor ontspannen vakantiesfeer beheren van de spelmaterialen organiseren van de kidsdisco.

  • Jobstudent Verkoopsmedewerk(st)er (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: KEN SHOE FASHION

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor volgende taken: directe verkoop van schoenen en lederwaren klanten ontvangen stockbeheer en opvolging leveringen ontvangen kassawerk opvolging opstart verkoopsacties gelanceerd door Ken Shoe Fashion kleine huishoudelijke taken, in overleg met de anderen

  • Verlichtingsadviseur (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: SPINDLE

    Type: Vaste Job

    Als verlichtingsadviseur onthaal je klanten in showroom of sta je hen telefonisch te woord. Je gaat op een creatieve en innovatieve manier op zoek naar de gepaste verlichting en bijhorende accessoires voor hun project. Indien het materialen zijn die niet standaard tot het gamma behoren ga je ook zelf actief opzoek naar een gepaste leverancier. Ook het uitwerken en opvolgen van de offertes behoort tot jou takenpakket. Daarnaast sta je ook in voor het technisch uitwerken van het dossier en lichtstudies.

  • PROJECTCOORDINATOR (BE758094) (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: OLSTE BV

    Type: Vaste Job

    Olste nv is een groeiende onderneming die reeds 17 jaar actief is als projectontwikkelaar, waarvan het overgrote deel van de realisaties zich in Knokke bevinden. Olste nv zorgt voor hoogwaardige projecten op zeer gunstige liggingen, wat zij waarmaakt door zich te omringen met professionele medewerkers en betrouwbare onderaannemers. Gezien de sterke groei, zijn we momenteel voor hen op zoek naar een (m/v): PROJECTCOORDINATOR GEDREVEN PROJECTBEGELEIDER VOOR INTERIEURAFWERKING VAN HIGH-END RESIDENTIELE BOUWWERKEN Functie Als projectbegeleider ben je verantwoordelijk voor een optimale oplevering van de toegewezen projecten. Dit maak je waar door de organisatie en coördinatie van de verschillende diensten en aannemers, met een focus op de afwerkingsfase. Als spilfiguur weet je de verschillende stakeholders aan te sturen en op die manier hoogkwalitatief top design af te leveren. Vanaf de verkoop tot de oplevering van het project ben je het aanspreekpunt voor de klant. Je vertaalt de noden en behoeften van de klant naar een eerste voorontwerp en begeleidt hen in diens keuzes. Je bent hun adviseur op vlak van interieurvormgeving. Je organiseert en plant de activiteiten op de werf en volgt ter plaatse ook de uitvoering hiervan op. Omdat je steeds oog hebt voor kwaliteit en kostenefficiëntie, verzeker je optimale resultaten. Je stuurt de onderaannemers aan om dit te bereiken. Je waakt over de naleving van de wettelijke voorschriften inzake kwaliteit, veiligheid en milieu. Je organiseert werfvergaderingen om op een vlotte manier met de medewerkers te communiceren en hen te informeren. Je rapporteert aan de directie.

  • Product testing coördinator (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: HARVEY NASH

    Type: Vaste Job

    Als tester van beautyproducten ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van jouw producten. Hiervoor creëer je testings, volg je trends op en ben je het aanspreekpunt over jouw producten binnen het bedrijf.

  • Enthousiaste taaltrainers Nederlands - Oost-Vlaanderen (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: TinC

    Type: Zelfstandige activiteit

    TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Nederlands in regio Oost-Vlaanderen. Naar wie zijn we op zoek? Native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

Zoek naar antwoorden van Field Diplomacy Initiative VZW in sociale netwerken
Look for responds of Field Diplomacy Initiative VZW in social networks

Lees alle opmerkingen voor Field Diplomacy Initiative VZW. Laat een reactie achter voor Field Diplomacy Initiative VZW. Field Diplomacy Initiative VZW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Field Diplomacy Initiative VZW. Leave a respond for Field Diplomacy Initiative VZW. Field Diplomacy Initiative VZW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Field Diplomacy Initiative VZW op de google maps. Adres en contacten Field Diplomacy Initiative VZW
Location of Field Diplomacy Initiative VZW on the google maps. Address and contacts of Field Diplomacy Initiative VZW

Andere gerelateerde bedrijven als come Field Diplomacy Initiative VZW Field Diplomacy Initiative VZW: Departement Batiment Finition SPRL | Bed-In NV | Keyaert J-L | PEGGY CHEMISERIE | Carmetum

Other related companies as Field Diplomacy Initiative VZW: Departement Batiment Finition SPRL | Bed-In NV | Keyaert J-L | PEGGY CHEMISERIE | Carmetum

Field Diplomacy Initiative VZW is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Field Diplomacy Initiative VZW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03917419433. Het bedrijf Field Diplomacy Initiative VZW bevindt zich op het adres: Leuvensestraat 7 Box 2; 3010; Leuven (Kessel-Lo). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 845,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 697,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Personnel training. Producten gemaakt in Field Diplomacy Initiative VZW zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Field Diplomacy Initiative VZW is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Field Diplomacy Initiative VZW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Field Diplomacy Initiative VZW, openstaande posities, locatie van Field Diplomacy Initiative VZW op de kaart.

Field Diplomacy Initiative VZW is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is Field Diplomacy Initiative VZW, company assigned to the tax number BE03917419433. The company Field Diplomacy Initiative VZW is located at the address: Leuvensestraat 7 Box 2; 3010; Leuven (Kessel-Lo). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 845,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 697,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Personnel training. Products created in Field Diplomacy Initiative VZW were not found.
The main activity of Field Diplomacy Initiative VZW is Personal Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Field Diplomacy Initiative VZW is not available. You also can look at reviews of Field Diplomacy Initiative VZW, open positions, location of Field Diplomacy Initiative VZW on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Field Diplomacy Initiative VZW, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Field Diplomacy Initiative VZW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Field Diplomacy Initiative VZW, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Field Diplomacy Initiative VZW, employees, financial statistics.