Druez R-RH+

Contactgegevens Druez R-RH+: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Druez R-RH+: address, phone, fax, email, website, opening hours

Druez R-RH+

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Camil Toussaint 133; 7021; Mons (Havr茅), België

Telefoon (phone): 065 87 50 74 (+32-065 87 50 74) 065 87 50 74 (+32-065 87 50 74)

Fax (fax): +32 (84) 430-54-17 +32 (84) 430-54-17

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Druez R-RH+: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Druez R-RH+"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Druez R-RH+"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Druez R-RH+, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Druez R-RH+. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Druez R-RH+, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Druez R-RH+. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Druez R-RH+
Products information Druez R-RH+

BTW identificatienummer (tax): BE09951110839
Ondernemingsnummer: 9598175048
Hoofdstad (capital): 750,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 515,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in Druez R-RH+ zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Personnel training

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Druez R-RH+
(Get full report from official database of BE for Druez R-RH+)

Aanvulling soorten activiteiten voor Druez R-RH+
Addition kinds of activities for Druez R-RH+

106100. Ferroalloy ertsen, behalve vanadium | Ferroalloy ores, except vanadium
20920200. Voorbereide vis of andere zeevruchtencakes en stokjes | Prepared fish or other seafood cakes and sticks
20990401. Witwortelwortel, gedroogd | Chicory root, dried
24369900. Naaldhouthout en multiplex | Softwood veneer and plywood, nec
26210608. Schrijfpapier | Writing paper
28999921. Voedselverontreiniging testen of screening kits | Food contamination testing or screening kits
34431002. Windtunnels | Wind tunnels
39110201. Sigaretten, edelmetaal | Cigar cases, precious metal
39990600. Paraplu's, rieten en delen | Umbrellas, canes, and parts

Werken bij Druez R-RH+: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Druez R-RH+: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Druez R-RH+. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Druez R-RH+. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: t-interim Beveren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat vooral uit het klaarmaken van de bestellingen via orderpicking. Daarnaast zal je ook in- en uitpakwerk en stapelwerk verrichten.

  • CNC OPERATOR (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: XTRA INTERIM & SELECT KONTICH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een gevestigde wereldwijde ontwerper, fabrikant, leverancier van precisieaandrijvingen, standaardaandrijvingen, gepersonaliseerde aandrijfoplossingen en industriële tandwielkasten. Zijn wij voor de uitbreiding van ons team te Edegem op zoek naar CNC Operatoren. Als CNC Operator produceer je de onderdelen voor onze tandwielkasten. Je bedient zelfstandig een CNC-gestuurde machine. Je programmeert. Je doet de opspanning Je werkt de stukken af en zorgt voor de eerste kwaliteitscontrole van de werkstukken.

  • Huishoudhulp - DCO De Bron - Oosterzele (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: VZW DCO DE BRON

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens groot succes zijn wij op zoek naar nieuwe gemotiveerde medewerkers om ons team te versterken. Droom jij ervan om zelfstandig te werken? Om zelf je uren te bepalen? En genoeg tijd over te houden voor je gezin? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

  • OPERATOR VASTE NACHT (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Select HR Geel

    Type: Studentenjob

    Als OPERATOR ben je verantwoordelijk voor het draaiende houden van de machines. Hierbij komen volgende taken kijken: Parameters instellen en bijsturen; Het aanvullen van verpakkingsmateriaal, grondstoffen, ... ; Het analyseren van storingen; Het oplossen van de kleinere, eerste lijnstoringen; Ombouwen en correct afstellen van de machine; Nieuwe collega's begeleiden en opleiden; Het controleren en garanderen van de kwaliteit; Je rapporteert aan jouw teamleader en staat tewerkgesteld in een vast nachtregime (21u53 - 06u00) Trefwoorden: technisch operator , techniek , operator , productie , productiemedewerker , productiebedrijf , productieomgeving , productieoperator , lijn , elektriciteit , mechanica , PLC , storingen , niveau , technisch diploma , ploegen , shiften , vroege , late , nacht , Geel , Olen , Kempen , Herentals , optie vast , vast contract ,  ... Bedrijfsprofiel: SELECT HR staat voor maatwerk en kwaliteit. We gaan graag samen met jou op zoek naar de geschikte uitdaging. Neem zeker eens een kijkje op onze website, www.selecthr.be, voor al onze openstaande vacatures.   Onze klant is een internationaal bedrijf, actief in de productie van specifieke voedingsmiddelen, gevestigd regio Olen - Herentals. In het kader van een uitbreiding zijn zij op zoek naar OPERATORS om hun team te versterken.

  • Jobstudent (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • MANAGEMENT TRAINEE (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1675507-inline.html?cid=Partner_VDAB Ons bedrijf is je misschien niet bekend, maar onze producten des te meer. CULINOR convenience cuisine, met hoofdkantoor te Destelbergen (bij R4), is de belangrijkste producent van verse kant-en-klaarmaaltijden in de Benelux. Het bedrijf speelt in op de trend van gezonde, smaakvolle en snel te bereiden verse maaltijden. Dagelijks zijn een 500-tal medewerkers actief in 5 productievestigingen – waarvan 3 gelegen in de Gentse regio en 2 in de Kempen - en borgen kwaliteit, hygiëne en voedselveiligheid. Voor één van onze sites in regio Gent zoeken we momenteel een (m/v) Ben je gedreven, betrokken en professioneel? Dan horen wij graag van jou. Om je de Culinor filosofie en werkwijze eigen te maken, is de initiële periode intensief, leerrijk en ‘hands-on’. Je kunt hierbij rekenen op onze steun en begeleiding waarbij je alle middelen en knowhow worden aangereikt om je doel te bereiken.   Een jaar lang ben je in één van onze sites actief en ga je meewerken aan de optimalisatie van onze productieafdelingen of warehouse, help je met het verbeteren van rendementen en het opzetten van best practices,… · Je vervult ook operationele taken op de werkvloer waarbij je erin slaagt diverse leidinggevende functies in de productie of logistiek te beheersen· Tevens help je bij het succesvol opzetten van nieuwe productielijnen ihkv de uitbreiding van ons assortiment · Met je technische kennis los je eenvoudige technische problemen in een handomdraai op· Bij dit alles heb je oog voor kwaliteit, veiligheid en milieu· Geleidelijk worden er meer taken gedelegeerd wat je zal toelaten om later ruimere verantwoordelijkheden op te nemen· Je rapporteert rechtstreeks aan de respectievelijke manager

  • IT Support Engineer (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: O I P

    Type: Vaste Job

    OIP is gevestigd in Oudenaarde, ontwikkelt electro-optische instrumenten voor ruimtevaart en defensie en is op zoek naar een IT Support Engineer. Als IT-support Engineer sta je in voor de goede werking van de IT-infrastructuur zodat de eindgebruikers in de beste omstandigheden hun job kunnen uitvoeren. Je geeft dagdagelijks first en second line ondersteuning en ondersteunt de eindgebruikers bij IT-problemen en dit zowel telefonisch als ter plaatse, je voert installaties uit, helpt mee in het onderhouden van het netwerk en het serverpark. Het up-to-date houden van de documentatie is hierbij ook heel belangrijk. Je rapporteert aan de ICT Coördinator.

  • 1ste Verkoopmedewerker Buurtslagers Delhaize Olen 38 uur (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    • Voeding interesseert je? • Heb je ervaring als verkoopster en ben je klaar voor de volgende stap? Een 1ste verkoopmedewerker in een voorverpakkingsfiliaal bij Buurtslagers is verantwoordelijk voor volgende taken: Meewerken in het filiaal: Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdatums. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels. Ondersteunen leidinggevende: Je staat jouw filiaalverantwoordelijke regelmatig bij in het ondersteunen van de medewerkers, het opvolgen van de taken en het plannen van de productie.

  • Meestergast lassen (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als meestergast ben jij een zeer belangrijke spil in ons team van zo’n 60 tal eigen ervaren fotolassers en pijpfitters! zij (en jij) werken in flexibele ploegen, zodat dringende vragen of de werken op verschillende plaatsen steeds snel kunnen ingevuld worden. Door deze wisselende ploegen zoeken wij iemand met echte people skills, die deze flexibiliteit en variatie als een troef ziet, en die houdt van werken op verschillende locaties. Hiervoor is er uiteraard als enige ervaring vereist. Binnen ons team is er aandacht voor kwaliteit, gezondheid, milieu en arbeidsomstandigheden. Zijn dit waarden die ook jij wenst uit te dragen? Wat betekend deze job concreet: Je bent verantwoordelijk voor een kwalitatieve, correcte en veilige uitvoering van werken. Je hebt de leiding maar helpt ook mee met collega’s. Je rapporteert de stand van zaken en eventueel ondervonden moeilijkheden aan de projectleider. Je gaat klantgericht om met de toezichters van de opdrachtgevers. Je hebt kennis van opmetingen, isometrische tekeningen, pijpleidingsystemen (fitten), fotolaswerkzaamheden van pijpleidingen, in diverse posities.

  • IT Security Expert - ISO 27001 (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Are you an expert in IT Security ? ISO 27001 holds no secret for you ? You are a freelancer looking for a new challenging project ? Be sure to have a look at this amazing opportunity.     The Client   My client is a well-known Digital Company located in Brussels. They are currently looking for new talents to join their team.     The Mission Embed an ISO 27001 based ISMS into the organization Prepare the organization for ISO 27001 certification Implement and enforce security policies Develop and integrate security procedures in the organization Coordinate security projects with technical and non-technical teams, including IT security specialists Supply the security requirements for IT projects Develop security awareness activities to all layers of the organization Perform risk analysis Follow-up security incidents   Your Profile For at least 3 years you were passionate about information technologies and information security You have knowledge of security standards and frameworks such as ISO 27001 or NIST CyberSecurity framework, as well as a basic knowledge of GDPR and ITIL processes You are pragmatic, customer oriented, analytical and enterprising You have strong communication skills able to translate technical risks into business risks You have basic project management capabilities: showing leadership, create budgets, be a good listener, intervene in conflicts and build teams You are risk-oriented, able to solve security issues by providing a solution using people, new and existing technologies and embedding security processes You speak and write English fluently You are certified CISSP, CISM, CISA, GIAC or ISO 27001.   The Offer Long Term project : 3 years Attractive daily rate Fast Growing Company Great Location : Brussels   Interested ?   Don't hesitate to APPLY via the button below to discuss this opportunity !   I look forward to hearing from you.  Best regards, Vincent

  • Vliegende Chefs/Koks, Vast, FL of Flexijob - REGIO GENT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: KITCHENSTAFF

    Type: Flexijob

    Ben jij een echte “foodie” en is je werkdag pas geslaagd als iedereen kon genieten van je uitstekende kookkunsten? Je snapt dat jij en je team het verschil maken in onze branche en vindt het leuk om telkens bij een andere topper aan de slag te gaan? Dan ben jij wellicht onze nieuwe collega. Kitchenstaff is een groeiend dienstverlenend bedrijf. We zijn een onafhankelijke ploeg van vliegende koks, chefs en keukenmedewerkers die onze klanten (cateraars/eventkantoor/ restaurant/bedrijfskeukens) ondersteunen op momenten van grote drukte. Je krijgt de kans om op zeer uiteenlopende plaatsen te werken en mee events te ondersteunen. Van VIP-catering op AA Gent , KV Mechelen, OHL, Club Brugge en Oostende , events met Peter Goossens, Sergio Herman, Benoit Dewitte, Jeroen Meus tot bedrijfskeukens, Tomorrowland & Rock Werchter. Dit kan zowel in vast dienstverband bij ons, zelfstanding/fl of als flexi-job !

  • FLEXI-JOB Barman/kelner (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AAN HET STRAND VAN OOSTENDE

    Type: Flexijob

    "Aan het strand van Oostende" is intussen een vaste waarde en nog steeds een speelse, vrolijke, kleurrijke tent die valt onder de noemer Brasserie - Grand Café, maar dan "freestyle" Onze drukbezochte zaak is gelegen op de alombekende Dageraadplaats en biedt plaats aan een vijftigtal gasten tijdens de winter en in de zomer een honderdtal. Wij verzorgen, met de glimlach, ontbijt, lunch & diner. Ons team bestaat uit een 10-tal medewerkers die vriendelijk, vrolijk & gastvrij zijn. Passie en gedrevenheid zijn per definitie een absolute must! Neem ook eens een kijkje op onze website: www.aanhetstrandvanoostende.be

Zoek naar antwoorden van Druez R-RH+ in sociale netwerken
Look for responds of Druez R-RH+ in social networks

Lees alle opmerkingen voor Druez R-RH+. Laat een reactie achter voor Druez R-RH+. Druez R-RH+ bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Druez R-RH+. Leave a respond for Druez R-RH+. Druez R-RH+ on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Druez R-RH+ op de google maps. Adres en contacten Druez R-RH+
Location of Druez R-RH+ on the google maps. Address and contacts of Druez R-RH+

Andere gerelateerde bedrijven als come Druez R-RH+ Druez R-RH+: JEAN DION | VAN DRIESSCHE RUDY | OPHIURES | Albert (Taxi) | Sint-Elooi

Other related companies as Druez R-RH+: JEAN DION | VAN DRIESSCHE RUDY | OPHIURES | Albert (Taxi) | Sint-Elooi

Druez R-RH+ is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Druez R-RH+, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09951110839. Het bedrijf Druez R-RH+ bevindt zich op het adres: Rue Camil Toussaint 133; 7021; Mons (Havr茅). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 750,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 515,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Personnel training. Producten gemaakt in Druez R-RH+ zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Druez R-RH+ is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Druez R-RH+ is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Druez R-RH+, openstaande posities, locatie van Druez R-RH+ op de kaart.

Druez R-RH+ is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is Druez R-RH+, company assigned to the tax number BE09951110839. The company Druez R-RH+ is located at the address: Rue Camil Toussaint 133; 7021; Mons (Havr茅). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 750,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 515,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Personnel training. Products created in Druez R-RH+ were not found.
The main activity of Druez R-RH+ is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Druez R-RH+ is not available. You also can look at reviews of Druez R-RH+, open positions, location of Druez R-RH+ on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Druez R-RH+, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Druez R-RH+, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Druez R-RH+, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Druez R-RH+, employees, financial statistics.