BOEKBINDERIJ DELABIE

Contactgegevens BOEKBINDERIJ DELABIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOEKBINDERIJ DELABIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOEKBINDERIJ DELABIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KALVARIESTRAAT 20; 8510; KORTRIJK, België

Telefoon (phone): 56220689 (+32-56220689) 56220689 (+32-56220689)

Fax (fax): +32 (81) 541-22-47 +32 (81) 541-22-47

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOEKBINDERIJ DELABIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOEKBINDERIJ DELABIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOEKBINDERIJ DELABIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOEKBINDERIJ DELABIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOEKBINDERIJ DELABIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOEKBINDERIJ DELABIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOEKBINDERIJ DELABIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOEKBINDERIJ DELABIE
Products information BOEKBINDERIJ DELABIE

BTW identificatienummer (tax): BE01571289062
Ondernemingsnummer: 5158050537
Hoofdstad (capital): 146,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 139,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in BOEKBINDERIJ DELABIE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekbinderijen and afwerking

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOEKBINDERIJ DELABIE
(Get full report from official database of BE for BOEKBINDERIJ DELABIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOEKBINDERIJ DELABIE
Addition kinds of activities for BOEKBINDERIJ DELABIE

2299. Textielgoederen, nec | Textile goods, nec
173104. Veiligheids- en beveiligingsspecialisatie | Safety and security specialization
22610201. Bleken katoenen breedgeweven stoffen | Bleaching cotton broadwoven fabrics
32310406. Gehard glas: gemaakt van gekochte glas | Tempered glass: made from purchased glass
35969901. Baby schalen | Baby scales
39491001. Bowlingbanen en accessoires | Bowling alleys and accessories

Werken bij BOEKBINDERIJ DELABIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOEKBINDERIJ DELABIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOEKBINDERIJ DELABIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOEKBINDERIJ DELABIE. Looking for open vacancies in other companies

  • Host(ess) (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant te Tessenderlo zoeken wij voor Open Bedrijvendag op zondag 7 oktober een 5-tal hosts/hostessen (m/v): STUDENTEN  Je verwelkomt de mensen, schenkt hen een drankje in en geeft hen een kort woordje uitleg over het bedrijf. Nadat ze een rondleiding hebben gekregen en wensen te vertrekken, neem je afscheid en biedt je de mensen een kleine attentie aan.   

  • Plaatser van natuursteen M/V (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het plaatsen van natuursteen bij de mensen thuis. Dit zijn heel zware bladen dus je fysiek moet zeker in orde zijn.

  • Automecanicien (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Deurne, zoeken wij een mecanicien. Je zal instaan voor het onderhoud van wagens, van A tot Z. Je zal hoofdzakelijk werken met Volkswagen, maar eveneens merken zoals Audi-Skoda-Seat. Tevens staat de garage ook in voor de carrosserieherstelling van alle merken.

  • Schoonmaaktster met dienstencheques (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: GAST & THUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Je onderhoudt en verzorgt het interieur bij de klanten thuis. Dit is hoofdzakelijk het schoonmaken van leefruimtes, stofzuigen, wassen van de ramen, ... Je voert de taken op een discrete, stipte, zorgvuldige en kwaliteitsvolle manier uit De werkplaatsen bevinden zich in Poperinge en omstreken

  • Enthousiaste thuishulp te Wolvertem (MEISE)

    Regio: MEISE

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student (M/V) (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een job als werkstudent en kan je elke week 1 volledige of 2 halve dagen vrijmaken? Lees dan zeker even verder! Voor onze klant regio Haacht zijn we op zoek naar een enthousiaste student met een goede technische aanleg. Hij/zij zal verantwoordelijk zijn voor het uitvoeren van allerhande opmetingen binnen het bedrijf.

  • Jobstudent bediende - webshopmedewerker (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: TEMPO TEAM

    Type: Studentenjob

    Heb jij een echte taalknobbel, wil je jouw communicatieve vaardigheden wat bijschaven en tegelijk heel wat leren over verschillende producten en thema¿s? Voor een winkel zijn we op zoek naar een jobstudent webshopmedewerker, voor in de weekends en vakanties. Je vult de omschrijvingen op de webshop aan. Jouw teksten zorgen voor een betere ervaring van de klant, zowel op als buiten onze website.Je vult de omschrijvingen en meta-gegevens in van producten, categorieën en webpagina¿s op onze webshop. Dit kan gaan van eetstoelen voor baby¿s tot isolatiematerialen voor het huis. Ook andere categorieën zoals speelgoed en dieren komen aan bod.

  • Restaurantmedewerker - TOTAL Nazareth (richting Gent) (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een afwisselende job en weet je van aanpakken? Dan is een job als verkoper bij TOTAL misschien wel iets voor jou. Voor TOTAL Nazareth (E17 Kortrijk-Gent) zijn we op zoek naar een Lunch Garden medewerker. Je zorgt voor een vlotte en aangename bediening van de klanten in het buffetrestaurant. Daarnaast sta je in voor het maken van kleine gerechtjes en het proper houden van het restaurant. Het gaat om een Deeltijdse functie in een Weekend regime (+/- 15u per weekend)

  • SOFTWARE DEVELOPER (m/v) (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: GALLOO

    Type: Vaste Job

    In het kader van de groei en de evolutie van onze activiteiten werken we continu aan verbeteringen aan ons bestaand applicatielandschap. Na een opleidingsperiode (kennis van onze activiteit, huidige werking van ons ERP en omringende toepassingen), bouw je samen met ons team aan de nieuwe integraties en apps voor de business. Je werkt mee aan de vertaling van de behoeften van de gerbuikers naar concrete oplossingen en ontwikkelt deze in Microsoft .NET. Je begeleidt en volgt de implementaties mee op en geeft waar nodig interne opleiding aan de medewerkers. Je stelt daarbij ook een gebruikershandleiding op.

  • Electrical Engineers (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Heb je kennis van het AREI? Ben je bereidt om te werken in Elsoo & Antwerpen? Heb je reeds ervaring opgedaan binnen een Elektrische omgeving? Dan ben jij dé electrical engineer die we zoeken! Je staat in voor het zelfstandig ontwerpen op basic niveau van een 6KV installatie bestaande uit bestaande 6KV verdeler, nieuwe trafo, nieuw busbar en nieuwe 400V hoofdverdeler. Je stelt specificaties op t.b.v. trafo, busbar en hoofdverdeler. Je voert berekeningen uit. Je bepaalt kabeltrace’s 6KV. Je zorgt voor het input geven t.b.v. cost estimate. Je speelt een actieve rol in multidisciplinair project team. Je staat in voor het basis ontwerp van aardingsinstallatie, verlichtingsinstallatie, indeling E-ruimte, hoofdkabelbaan trace’s, datasheets motoren, datasheets frequentie regelaars, interface specificatie package units, scope of work/basic of design.

  • Maatschappelijk assistent (provincie Antwerpen) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: POBOS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een maatschappelijk assistent is een externe professional die klanten (bedrijven) ter beschikking stellen aan hun personeel. Op verzoek van de werkgever kan de maatschappelijk assistent tussenkomen voor zowel privé- als werkgerelateerde problemen. Adviezen en interventies richten zich vooral op: psycho-medico-sociale problemen (relatie, kinderen, ziekte, handicap) geschillen (verzekering, mutualiteit) verslaving (alcohol, drugs, gokken, ...) financiële problemen (budgetbeheersing, doorverwijzen naar schuldbemiddelaar, eventueel verzoeken tot een voorschot bij werkgever) hulp bij overlijden van een personeelslid of naaste familie (steun en administratieve hulp) informatie over sociale wetgeving/familiaal recht

  • Verkoopmedewerker (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: VOM BERGEN KARINA

    Type: Flexijob

    In onze winkel zal je instaan voor verkoop van dameskleding het beheren van de kassa bij afwezigheid van zaakvoerder onderhoud van de winkel het beheren van de facebookpagina

Zoek naar antwoorden van BOEKBINDERIJ DELABIE in sociale netwerken
Look for responds of BOEKBINDERIJ DELABIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOEKBINDERIJ DELABIE. Laat een reactie achter voor BOEKBINDERIJ DELABIE. BOEKBINDERIJ DELABIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOEKBINDERIJ DELABIE. Leave a respond for BOEKBINDERIJ DELABIE. BOEKBINDERIJ DELABIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOEKBINDERIJ DELABIE op de google maps. Adres en contacten BOEKBINDERIJ DELABIE
Location of BOEKBINDERIJ DELABIE on the google maps. Address and contacts of BOEKBINDERIJ DELABIE

Andere gerelateerde bedrijven als come BOEKBINDERIJ DELABIE BOEKBINDERIJ DELABIE: Hemeleers Hilde | Forest Meat | FA. GOOSSENS R. | ECOLE FOND. COMMUNALE | Maes B

Other related companies as BOEKBINDERIJ DELABIE: Hemeleers Hilde | Forest Meat | FA. GOOSSENS R. | ECOLE FOND. COMMUNALE | Maes B

BOEKBINDERIJ DELABIE is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BOEKBINDERIJ DELABIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01571289062. Het bedrijf BOEKBINDERIJ DELABIE bevindt zich op het adres: KALVARIESTRAAT 20; 8510; KORTRIJK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 146,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 139,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Boekbinderijen and afwerking. Producten gemaakt in BOEKBINDERIJ DELABIE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BOEKBINDERIJ DELABIE is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOEKBINDERIJ DELABIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOEKBINDERIJ DELABIE, openstaande posities, locatie van BOEKBINDERIJ DELABIE op de kaart.

BOEKBINDERIJ DELABIE is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is BOEKBINDERIJ DELABIE, company assigned to the tax number BE01571289062. The company BOEKBINDERIJ DELABIE is located at the address: KALVARIESTRAAT 20; 8510; KORTRIJK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 146,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 139,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Boekbinderijen and afwerking. Products created in BOEKBINDERIJ DELABIE were not found.
The main activity of BOEKBINDERIJ DELABIE is Automotive Repair, Services and Parking, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BOEKBINDERIJ DELABIE is not available. You also can look at reviews of BOEKBINDERIJ DELABIE, open positions, location of BOEKBINDERIJ DELABIE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOEKBINDERIJ DELABIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOEKBINDERIJ DELABIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOEKBINDERIJ DELABIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOEKBINDERIJ DELABIE, employees, financial statistics.