KRIS VERDONCK

Contactgegevens KRIS VERDONCK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KRIS VERDONCK: address, phone, fax, email, website, opening hours

KRIS VERDONCK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BOSKAPELLEI 78; 2930; BRASSCHAAT, België

Telefoon (phone): 36057221 (+32-36057221) 36057221 (+32-36057221)

Fax (fax): +32 (60) 786-36-28 +32 (60) 786-36-28

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KRIS VERDONCK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KRIS VERDONCK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KRIS VERDONCK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KRIS VERDONCK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KRIS VERDONCK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KRIS VERDONCK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KRIS VERDONCK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KRIS VERDONCK
Products information KRIS VERDONCK

BTW identificatienummer (tax): BE07887603759
Ondernemingsnummer: 4598022460
Hoofdstad (capital): 707,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 353,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in KRIS VERDONCK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Persagentschappen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KRIS VERDONCK
(Get full report from official database of BE for KRIS VERDONCK)

Aanvulling soorten activiteiten voor KRIS VERDONCK
Addition kinds of activities for KRIS VERDONCK

1455. Kaolin en bal klei | Kaolin and ball clay
3572. Computer opslagapparaten | Computer storage devices
4731. Vrachtvervoer regeling | Freight transportation arrangement
24990801. Dowels, hout | Dowels, wood
35560105. Ijsmachine productie machines | Ice cream manufacturing machinery
35599924. Aardappelmakende machines | Pottery making machinery
59990500. Munten en postzegels | Coins and stamps

Werken bij KRIS VERDONCK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KRIS VERDONCK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KRIS VERDONCK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KRIS VERDONCK. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker/Steller (m/v) (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE - Didak Injection

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het spuitgietbedrijf zoekt een technieker met een breed interesse- en kennisveld. Je begint te werken in de daguren in de week voor de opleiding. Later kan je in de daguren blijven werken maar je zou ook moeten openstaan voor wisselende ploegen. De technieker krijgt de technische verantwoordelijkheid over een 30tal machines. Je kan samen met je collega's problemen oplossen en de productie optimaliseren, de matrijzen wisselen en de machines laten aanlopen. Er bestaat een grote backup vanuit het bedrijf. Na 6 maanden (interne en externe) opleiding via interimcontract in de week krijgt je een vast contract. Meteen vast in dienst gaan, is bespreekbaar.

  • VERKOOPSMEDEWERKER BAKKERIJ (M/V) (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar extra verkoopsmedewerkers om in een goed draaiende bakkerij te werken. Je staat in voor het aanvullen van de winkel, proper houden van de werkplek en het bedienen van klanten. De bakkerij is in het weekend telkens geopend zowel op zaterdag of zondag. Hou er dus rekening mee dat je op beide dagen zal worden ingezet, al dan niet afwisselend.

  • Machinebediener (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: t-interim Ieper

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Machinebediener productie staat in voor het persen, omlopen en ontvormen van de aangeboden wrongelblokken op een hygiënische, gestandaardiseerde wijze zodat de gevormde kazen in ideale omstandigheden qua vorm en structuur aan hun verdere verwerking kunnen starten. Jouw takenpakket is zeer gevarieerd: voorbereiden productieinstallaties voor opstart correct opvolgen van het vooropgestelde persprogramma (ngl de kaassoort) hulp bieden bij diverse posten op de productielijn correcte en efficiënte communicatie naar jouw collega operatoren opdat het productieproces optimaal kan verlopen

  • Aankoper (HERNE)

    Regio: HERNE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant gelegen in Herne zijn we op zoek naar een aankoper: Beheer van eigen leveranciersportefeuille: stock analyse, technische informatie gebruiken, uitvoeren van prijs- en kwaliteitsanalyses, contact met klanten bij kwaliteitsproblemen of facturatie Bestellingen plaatsen bij overzeese leveranciers, rekening houdend met huidige voorraad en toekomstige noden, leveringstermijnen, kosten en service Opvolgen van productie bij de leverancier Organiseren van (maritiem) transport in samenwerking met een expediteur en instaan voor de inklaring bij de douane

  • HUISHOUDHULP Nazareth. (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: DE MANGELAAR

    Type: Dienstenchequebaan

    Je gaat schoonmaken bij particulieren in de regio Nazareth.

  • HUISHOUDHULP regio STADEN (M/V) (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Automechanieker (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: OPEL GARAGE Dhont

    Type: Vaste Job

    Het onderhoud en herstellen van wagens en bestelwagens van het merk Opel Vervangen van distributieriemen,koppelingen, remmen,schokdempers… Het uitlezen van fouten aan de hand van diagnose apparatuur Het uitvoeren van elektrische en elektronische herstellingen

  • Chauffeur C (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een chauffeur C die niet snel afgeschrikt is! Heb jij een sterke maag, heb je jouw rijbewijs C en beschik je over jouw geldig vakbekwaamheidsattest? Jij staat in voor het ophalen van dierlijke producten uit de vleesindustrie. Dit zowel bij slachthuizen als productieomgevingen en beenhouwers. Je staat in voor het lossen en laden van de goederen en dit vanuit onze site te Bavegem. Je reinigt ook steeds zelf je opligger na het lossen van je vracht? Jij kan de administratie die hierbij hoort goed bijhouden.

  • Onderhoudsmedewerker (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Vaste Job

    Voor een betonverwerkend bedrijf zijn wij op zoek naar een deeltijdse onderhoudsmedewerker. Je staat mee in voor het algemeen onderhoud binnen het bedrijf. Reinigen van de machines, betonresten verwijderen, gebruik van hogedrukreiniger en piquer. Je werkt van maandag tot vrijdag 6u(maandag tot donderdag 15u45 - 21u45 en op vrijdag start je om 13u) Heb jij interesse in deze functie? Contacteer dan Konvert Tessenderlo!

  • Monteur (regio Lokeren) (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: NASSAU DOOR

    Type: Vaste Job

    Monteren van de Nassau-producten en toebehoren. Je werkt in een team met de hoofdmonteur en vertrekt vanuit de woonplaats naar de werven toe. De werven zijn verspreid over gans België en Noord-Frankrijk.

  • Verpleegkundige WZC regio Landen (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Als verpleegkundige sta je in voor de verpleegtechnische verzorging van de bewoners. - Je zet medicatie klaar, geeft inspuitingen, verzorgd wonden, doet bloedafnames, enz. - Je houdt hierbij rekening met elke bewoner als individu waarbij je jezelf verplaatst in hun leefwereld. - Je streeft een kwalitatieve detailzorg na met de nodige portie aandacht voor de bewoner zelf.

  • Zaalmedewerkers & maître (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: SAILLART

    Type: Werfreserve

    U gaat mee feesten verzorgen

Zoek naar antwoorden van KRIS VERDONCK in sociale netwerken
Look for responds of KRIS VERDONCK in social networks

Lees alle opmerkingen voor KRIS VERDONCK. Laat een reactie achter voor KRIS VERDONCK. KRIS VERDONCK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KRIS VERDONCK. Leave a respond for KRIS VERDONCK. KRIS VERDONCK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KRIS VERDONCK op de google maps. Adres en contacten KRIS VERDONCK
Location of KRIS VERDONCK on the google maps. Address and contacts of KRIS VERDONCK

Andere gerelateerde bedrijven als come KRIS VERDONCK KRIS VERDONCK: CENTRE D'ESTHةTIQUE IRبNE LAMBERMONT | JOCELINE COLLIGNON | RADIO JOKER FM LIBRAMONT | PIZZA FAST FOOD | LAMOTE HOUT- & PLAATMATERIALEN BVBA

Other related companies as KRIS VERDONCK: CENTRE D'ESTHةTIQUE IRبNE LAMBERMONT | JOCELINE COLLIGNON | RADIO JOKER FM LIBRAMONT | PIZZA FAST FOOD | LAMOTE HOUT- & PLAATMATERIALEN BVBA

KRIS VERDONCK is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KRIS VERDONCK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07887603759. Het bedrijf KRIS VERDONCK bevindt zich op het adres: BOSKAPELLEI 78; 2930; BRASSCHAAT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 707,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 353,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Persagentschappen. Producten gemaakt in KRIS VERDONCK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KRIS VERDONCK is Depotinstellingen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KRIS VERDONCK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KRIS VERDONCK, openstaande posities, locatie van KRIS VERDONCK op de kaart.

KRIS VERDONCK is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is KRIS VERDONCK, company assigned to the tax number BE07887603759. The company KRIS VERDONCK is located at the address: BOSKAPELLEI 78; 2930; BRASSCHAAT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 707,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 353,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Persagentschappen. Products created in KRIS VERDONCK were not found.
The main activity of KRIS VERDONCK is Depository Institutions, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of KRIS VERDONCK is not available. You also can look at reviews of KRIS VERDONCK, open positions, location of KRIS VERDONCK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KRIS VERDONCK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KRIS VERDONCK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KRIS VERDONCK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KRIS VERDONCK, employees, financial statistics.