MEUSE & SAMBRE SA

Contactgegevens MEUSE & SAMBRE SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MEUSE & SAMBRE SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

MEUSE & SAMBRE SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue De Namur 16 5000 Beez-Sur-Meuse, België

Telefoon (phone): 32.81 22 02 33 32.81 22 02 33

Fax (fax): 32.81 22 59 20 32.81 22 59 20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MEUSE & SAMBRE SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MEUSE & SAMBRE SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MEUSE & SAMBRE SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MEUSE & SAMBRE SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MEUSE & SAMBRE SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MEUSE & SAMBRE SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MEUSE & SAMBRE SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MEUSE & SAMBRE SA
Products information MEUSE & SAMBRE SA

BTW identificatienummer (tax): BE06113586425
Ondernemingsnummer: 2539459228
Hoofdstad (capital): 516,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 441,000,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Shipyards - construction

Product categorie (product category): Boats; Vehicles and Transport Equipment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MEUSE & SAMBRE SA
(Get full report from official database of BE for MEUSE & SAMBRE SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor MEUSE & SAMBRE SA
Addition kinds of activities for MEUSE & SAMBRE SA

275299. Commercieel drukwerk, lithografisch, nec | Commercial printing, lithographic, nec
48220100. Fotografische berichtdiensten | Photographic message services
54619900. Retail bakkerijen, nec | Retail bakeries, nec
79991109. Gymnastiek instructie, niet-lidmaatschap | Gymnastic instruction, non-membership
82229903. Technisch Instituut | Technical institute

Werken bij MEUSE & SAMBRE SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MEUSE & SAMBRE SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MEUSE & SAMBRE SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MEUSE & SAMBRE SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Talent Acquisition Assistant (SINT-JANS-MOLENBEEK)

    Regio: SINT-JANS-MOLENBEEK

    Bedrijf: Start People Leuven Bedienden

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw takenpakket zal bestaan uit: Samen met een jouw collega Talent Acquisition assistant coördineer je het volledig proces van inzet interims, vanaf aanvraag interim tem facturatie. Je werkt nauw samen met de experts van het Talent Attract team en ondersteunt hen in hun uitdagingen op vlak van rekrutering. Je helpt hen bij de uitwerking van rekruteringscampagnes en bij het opzetten van diverse rekruteringsacties en -events. Je staat in voor de publicatie en de opvolging van vacatures op onze eigen site en externe jobsites. Voor diverse publicaties lees je zelf tekstmateriaal na en lay-out je deze zodat alles een aantrekkelijk geheel vormt. Je volgt de binnenkomende sollicitaties op en bewaakt dat kandidaten snel een eerste feedback ontvangen. Samen met de betrokken recruiter, volg je de kandidaten op vanaf sollicitatie tem onboarding. Je hebt contact met kandidaten en klanten; zowel telefonisch als per mail. Je staat garant voor een snelle en gepersonaliseerde service en informeert hen zo goed mogelijk. Je staat in voor de planning en organisatie van interviews en diverse gespecialiseerde screenings. Je bent verantwoordelijk voor het afnemen van online en digitale testen.

  • Dakwerker (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Dilsen-Stokkem zijn we op zoek naar een dakwerker

  • Monteur / Lasser M/V (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: ADECCO HALLE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen in Groot-Halle zijn wij op zoek naar een monteur/ lasser M/V. Je zal instaan voor het halfautomaat en tig lassen van staal, inox en aluminium. Je zal lassen volgens plan en op maat. Je zal verschillende materialen bewerken zoals zagen, snijden en plooien.

  • Productiemedewerker - Glassnijder (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Konvert Interim Hasselt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als glassnijder bedien je de (automatische) snijtafels voor het snijden van gelaagd-, float- en sierglas. Vervolgens worden de gesneden glasplaten - manueel of met behulp van een kraan of rolbrug met hijstoestel - van de snijtafel genomen en op de juiste karren geplaatst. Hierbij staan veiligheid & kwaliteit centraal. Je werkt veilig : dit doe je enerzijds door algemene veiligheidsprocedures plichtsbewust na te leven, anderzijds draag je zorg voor een propere & ordelijke werkomgeving. Je werkt nauwkeurig en voert op regelmatige basis kwaliteitscontroles uit. Ervaring in de glassector is een pluspunt maar geen must. On-the-job training wordt voorzien.

  • POETSHULP Olen - Noordewijk (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: PERFECTIE@HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Perfectie@home biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, eventueel koken tot boodschappen doen.

  • Medewerker Kassa en Receptie (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Agilitas Hasselt

    Type: Studentenjob

    Als Medewerker Kassa & Receptie heb je een gevarieerde combinatiefunctie en kan je zowel op de afdeling Receptie als op de afdeling Kassa worden ingezet. Als Medewerker Receptie ben je verantwoordelijk voor het gastvrij ontvangen van bezoek. Tevens verricht je licht administratieve werkzaamheden. Als Caissière ben je verantwoordelijk voor alle voorkomende werkzaamheden op de afdeling Kassa & Receptie. Je zorgt voor een correcte verwerking van de artikelen die de klanten ter betaling aanbieden. Bedrijfsprofiel: Een grootwarenhuis specifiek voor horecazaken.

  • Ploegbaas (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: Rikiesto & Partners

    Type: Vaste Job

    Voor onze opdrachtgever zijn wij dringend op zoek naar een ploegbaas. Je zal de volgende taken voor jouw rekening nemen: Je staat in voor het monteren en installeren van nieuwe of bestaande koeltechnische systemen zoals commerciële koeling, airconditioning, VRV’s, warmtepompen,… . Je verzorgt voornamelijk de koeltechnische installaties in bedrijven, hotels, winkelketens,… Ben je het aanspreekpunt voor de projectleider. Bij opstart van de werf vraag je de nodige info om samen de werf te organiseren en zorg je voor een debriefing. Interpreteer je de uitvoeringsplannen en schat je de technische haalbaarheid in van het plan. Neem je ook de elektrische werken voor je rekening gaande van kabels trekken tot het elektrisch aansluiten van de meubels. Sta je in voor de kwaliteit van de uitvoering en voer je de nodige quality checks uit zoals lekdichtheid, verlichting, ventilatoren, … Je werkt hoofdzakelijk samen in een team van 2 tot 3 personen en zorg jij voor de leiding en aansturing.

  • Medewerker boekhouding-fiscaliteit (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: THESORAFISC

    Type: Vaste Job

    Thesora is een polyvalent accountantskantoor gelegen in de rand rond Brussel met vestigingen te Dilbeek en Roosdaal . Je bent verantwoordelijk voor: - Een gevarieerde klantenportefeuille; - het inboeken van aankoop-, verkoop-, financiële en diverse verrichtingen; - het boeken van loondocumenten; - Opstartformaliteiten startende ondernemers, - het voorbereiden van de btw aangiften en andere periodiek verplichte aangiften (ic, intrastat, btw listing, …); - hulp bij de voorbereiding van de aangiften in de vennootschaps-en personenbelasting; - controle van de boekhouding en onvolledigheden communiceren met de klant en dossierverantwoordelijke; - het consequent bijhouden van het jaar-en permanent dossier;

  • KAPPER / KAPSTER (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: KAPSALON VANY GRIM

    Type: Vaste Job

    U kan zelfstandig werken in ons kapsalon. U staat in voor het wassen van de haren, knippen, brushen, kleuren... Schoolverlaters zijn eveneens welkom.

  • VOORGANGER TIJDENS AFSCHEIDSVIERING (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: PUES

    Type: Vaste Job

    U staat in als voorganger om samen met de nabestaanden een plechtigheid voor te bereiden. U heeft een luisterend oor en komt door dialoog met de nabestaanden tot een toespraak. U begeleidt de familie in hun keuze van teksten en muziek voor de viering. Ook foto’s die de familie verzameld heeft, kan je in een powerpointpresentatie verwerken. We vernemen regelmatig van de nabestaanden dat zowel deze voorbereiding als eigenlijke plechtigheid een groot deel uitmaakt van de rouwverwerking. U neemt bijgevolg uw opdracht ernstig.

  • Tekenaar / ontwerper machinebouw (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: TALENT ANGELS

    Type: Vaste Job

    Je krijgt opdrachten van verschillende types klanten om maatwerk uit te tekenen in aluminium of andere metaalsoorten Je doet mee de opmetingen voor het project Wanneer het order binnen is, ga je mee naar de klant om te luisteren naar de noden Je vertaalt de behoefte van de klant naar het ontwerp Je tekent in 3D met One Space Design en maakt daarna de nodige stuktekeningen voor productie (60%) Je communiceert nauw met de productieverantwoordelijke Je doet de bestelling van stukken of onderdelen

  • Auti-coach (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: HOUVASST Auti-coaching

    Type: Zelfstandige activiteit

    HouvASSt is op zoek naar aan auti-coach om het huidige team te versterken in haar vestiging te AALST. Als auti-coach begeleid je als zelfstandige (in bijberoep) kinderen, jongeren en/of volwassenen met (een vermoeden van) autisme en hun omgeving. Dit kan gaan over schoolcoaching, levensloopbegeleiding, psycho-educatie, gezinsbegeleiding,... en elk ander traject op maat. Elke coach wordt ingezet volgens zijn/haar sterktes en expertise! Je krijgt de kans een eigen klantenbestand op te bouwen en werkt op flexibele basis minstens een aantal uren per week.

Zoek naar antwoorden van MEUSE & SAMBRE SA in sociale netwerken
Look for responds of MEUSE & SAMBRE SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor MEUSE & SAMBRE SA. Laat een reactie achter voor MEUSE & SAMBRE SA. MEUSE & SAMBRE SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MEUSE & SAMBRE SA. Leave a respond for MEUSE & SAMBRE SA. MEUSE & SAMBRE SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MEUSE & SAMBRE SA op de google maps. Adres en contacten MEUSE & SAMBRE SA
Location of MEUSE & SAMBRE SA on the google maps. Address and contacts of MEUSE & SAMBRE SA

Andere gerelateerde bedrijven als come MEUSE & SAMBRE SA MEUSE & SAMBRE SA: THIJS GUIDO | Altronics | De Decker E | BUREAU DOCUMENTRA | JULIEN SANDERS

Other related companies as MEUSE & SAMBRE SA: THIJS GUIDO | Altronics | De Decker E | BUREAU DOCUMENTRA | JULIEN SANDERS

MEUSE & SAMBRE SA is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MEUSE & SAMBRE SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06113586425. Het bedrijf MEUSE & SAMBRE SA bevindt zich op het adres: Rue De Namur 16 5000 Beez-Sur-Meuse. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 516,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 441,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Boats; Vehicles and Transport Equipment. Lijst met producten zijn Shipyards - construction.
De hoofdactiviteit van MEUSE & SAMBRE SA is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MEUSE & SAMBRE SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MEUSE & SAMBRE SA, openstaande posities, locatie van MEUSE & SAMBRE SA op de kaart.

MEUSE & SAMBRE SA is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is MEUSE & SAMBRE SA, company assigned to the tax number BE06113586425. The company MEUSE & SAMBRE SA is located at the address: Rue De Namur 16 5000 Beez-Sur-Meuse. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 516,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 441,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Boats; Vehicles and Transport Equipment. List of products are Shipyards - construction.
The main activity of MEUSE & SAMBRE SA is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of MEUSE & SAMBRE SA is not available. You also can look at reviews of MEUSE & SAMBRE SA, open positions, location of MEUSE & SAMBRE SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MEUSE & SAMBRE SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MEUSE & SAMBRE SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MEUSE & SAMBRE SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MEUSE & SAMBRE SA, employees, financial statistics.