PARFUMERIE 2000

Contactgegevens PARFUMERIE 2000: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PARFUMERIE 2000: address, phone, fax, email, website, opening hours

PARFUMERIE 2000

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Stationsstraat 123; 9880; Aalter, België

Telefoon (phone): 09 374 37 96 (+32-09 374 37 96) 09 374 37 96 (+32-09 374 37 96)

Fax (fax): 09 375 02 68 (+32-09 375 02 68) 09 375 02 68 (+32-09 375 02 68)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PARFUMERIE 2000: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PARFUMERIE 2000"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PARFUMERIE 2000"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PARFUMERIE 2000, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PARFUMERIE 2000. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PARFUMERIE 2000, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PARFUMERIE 2000. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PARFUMERIE 2000
Products information PARFUMERIE 2000

BTW identificatienummer (tax): BE08337219238
Ondernemingsnummer: 8876373291
Hoofdstad (capital): 580,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 401,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in PARFUMERIE 2000 zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Perfumery - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PARFUMERIE 2000
(Get full report from official database of BE for PARFUMERIE 2000)

Aanvulling soorten activiteiten voor PARFUMERIE 2000
Addition kinds of activities for PARFUMERIE 2000

3652. Geprogrammeerde records en tapes | Prerecorded records and tapes
206301. Droge bietensuikerproducten, behalve raffinage | Dry beet sugar products, except refining
325102. Structurele klei tegel | Structural clay tile
26310300. Container, verpakking en karton | Container, packaging, and boxboard
26759903. Liners voor vrachtwagens: versterkt met metalen strook | Liners for freight car doors: reinforced with metal strip
33399909. Iridium-raffinage (primair) | Iridium refining (primary)
36130211. Schakelapparatuur, met uitzondering van instrumenten | Switchboard apparatus, except instruments
36440202. Raceways | Raceways
58120117. Pakistaans restaurant | Pakistani restaurant
58120309. Eten bars | Food bars

Werken bij PARFUMERIE 2000: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PARFUMERIE 2000: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PARFUMERIE 2000. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PARFUMERIE 2000. Looking for open vacancies in other companies

  • Werkvoorbereider (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bekend familiaal metaalbedrijf in het Waasland zijn we op zoek naar een werkvoorbereider. Je fungeert als aanspreekpunt voor zowel aannemers als particulieren. Daarnaast zet je met je kennis en praktisch inzicht de stabiliteitsstudie om in een concreet project. Zo kunnen je collega's alles correct in productie laten gaan.

  • Monteur glasband (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een zeer stabiel bedrijf, gelegen te Lokeren, dat sinds 1945 vol passie in hun productieafdeling houten buitenschrijnwerk van de hoogste kwaliteit vervaardigd zijn we op zoek naar een ervaren plaatser van sluitwerk of het plaatsen van glas dit graag te combineren met siliconen en kleinhouten kleven. Ben jij een vakman in hart en nieren? Werk jij graag mee aan het realiseren van het droomproject? Dan ben jij onze geschikte kandidaat!

  • Student maand september voor textielafdeling supermarkt (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Studentenjob

    Voor een grote supermarkt regio Brugge gaan we op zoek naar student voor de maand SEPTEMBER. Je zal helpen in de afdeling textiel / kledij. In deze afdeling hebben ze zowel voor kinderen als volwassen textiel. Denk hierbij aan schoenen, jassen, broeken en ondergoed. Taken: Je zal de kassa bedienen Nieuwe collectie in de winkel hangen De goederen die gepast zijn geweest in de paskamer terug in de winkel hangen Schoenen per maat sorteren Nieuwe leveringen in de winkel leggen Etalage maken met de kleding

  • Jobstudent WEEKEND Technische Dienst (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ADECCO ON SITE PLUKON

    Type: Studentenjob

    Voor Plukon, een voedingsbedrijf te Maasmechelen zijn we op zoek naar STUDENTEN voor het WEEKEND op de afdeling Technische Dienst. Je staat in voor volgende zaken: onderhoud machines (zowel elektrisch als mechanisch) onderhoud gebouwen en terrein allerlei klusjes zoals verven, vervanging lampen, etc...

  • DJ- Monitor om kinderen te begeleiden bij start-to-DJ kamp (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob om kinderen de eerste stappen te leren van het DJ-en? Je begeleidt kinderen bij het leren DJ-en. Er is een lespakket voorzien en we zorgen voor voldoende materiaal voor de kinderen om te oefenen. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. De DJ activiteiten worden afgewisseld met spel. De spelactiviteiten worden door een andere monitor voorzien.

  • JOBSTUDENT: schoonmaak M/V (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FORUM JOBS HERENTALS

    Type: Studentenjob

    Voor één van onze klanten zijn wij op zoek naar een mobiele schoonmaak(st)er om op volgende politiekantoren te poetsen: Dinsdag in Grobbendonk van 9 - 12 Woensdag in Herenthout van 9 - 12 Donderdag in Olen van 9 - 12

  • Ervaren Dossierbeheerder / Accountant voor IAB kantoor -Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Ben je een accountant of boekhouder in een fiduciaire, accountantskantoor of boekhoudkantoor? Zoek je om je carrière in 2016 een nieuwe wending te geven? Dit jong en dynamisch accountantskantoor is op zoek naar een nieuwe werknemer! In 2008 zijn ze ontstaan uit de samenvoeging van het cliënteel van twee vennoten en ondertussen verder ontwikkelt tot 13 mensen met een constante groei in het klantenbestand. In 2015 heeft het kantoor zijn derde vennoot verwelkomt. Dossierbeheerder / Accountant - De functie? Je werkt in rechtstreekse samenwerking met de nieuwe vennoot om klanten te ondersteunen bij al hun boekhoudkundig en fiscale vragen. Je krijgt begeleiding om volwaardig A tot Z dossierbeheerder te worden en op termijn klantenbesprekingen zelfstandig te voeren.

  • Marketing coördinator (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: PER-SÉ

    Type: Vaste Job

    Een innovatief jong bedrijf kijkt uit naar een hands-on marketing coördinator. Jouw taak? De marketingstrategie verfijnen alsook deze operationeel vertalen in marketing en communicatie acties. Dit samen met een ervaren en sterk team! Je ervaring en strategisch inzicht helpen je bij het uitschrijven van de marketingstrategie. Hiervoor sta je ook in nauw contact met het management. Je volgt het marketingbudget op en coördineert diverse activiteiten. Daar het bedrijf internationaal gericht is en buitenlandse vestigingen heeft, bouw je mee uit aan een verdere internationale naamsbekendheid. Je staat in voor alle communicatie, zowel intern als extern. Dit houdt in dat je op een enthousiaste en vlotte manier persberichten opmaakt, nieuwsbrieven uitschrijft,... Je werkt actief mee om creatieve en innovatieve marketingacties en -concepten uit te werken. Je stuurt het team van 4 (grafici en een marketing medewerker) aan door hen te motiveren en coachen. Je staat als spilfiguur tussen het management en het team.

  • Mechanieker (m/v) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Maxicon

    Type: Vaste Job

    Om onze teams bij diverse van onze klanten te versterken zijn wij op zoek naar gedreven technici die gebeten zijn van techniek! Zoek je werkzekerheid, variatie en uitdaging in je job? Dan is Maxicon de uitgelezen werkgever voor jou! Als mechanieker sta je in voor herstellingen en onderhoud de installaties (pompen,kleppen, etc..) in de petrochemie.

  • CNC programmeur/tekenaar (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: RUN4TALENTS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant is Run4Talents op zoek naar een CNC programmeur/tekenaar. U bent verantwoordelijkheid om projecten van a tot z op te volgen, te programmeren, en contact met klanten te onderhouden. Van zodra het order is ingegeven, controleert u de nodige tekeningen of gegevens om zelf een onderdeel te tekenen. Vervolgens maakt u met de specifieke postprocessoren het machinepad aan om het onderdeel te snijden of te frezen. Deze postprocessoren worden u intern aangeleerd. U neemt contact met klanten in geval van vragen en/of opmerkingen. U bereidt de werkfiche verder voor en voorziet voldoende informatie voor de operatoren. U dient ook in de productie te ondersteunen met uitleg en instructies. U volgt uw levertermijnen en de doorloop van een product doorheen de productie op. Hierbij dienen de kwaliteitsregels ten allen tijde gerespecteerd te worden. U bent ook betrokken bij de prijssetting.

  • Docent Frans (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Zelfstandig logopediste (LANGEMARK-POELKAPELLE)

    Regio: LANGEMARK-POELKAPELLE

    Bedrijf: DE KOLIBRIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    In deze praktijk werken we met kinderen, jongeren en volwassenen met spraak-, taal-, leer-, stem- en myofunctionele problemen. Wij zorgen voor inhoudelijke en administratieve ondersteuning, je staat er niet alleen voor! Therapiemateriaal is ter beschikking in de praktijk.

Zoek naar antwoorden van PARFUMERIE 2000 in sociale netwerken
Look for responds of PARFUMERIE 2000 in social networks

Lees alle opmerkingen voor PARFUMERIE 2000. Laat een reactie achter voor PARFUMERIE 2000. PARFUMERIE 2000 bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PARFUMERIE 2000. Leave a respond for PARFUMERIE 2000. PARFUMERIE 2000 on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PARFUMERIE 2000 op de google maps. Adres en contacten PARFUMERIE 2000
Location of PARFUMERIE 2000 on the google maps. Address and contacts of PARFUMERIE 2000

Andere gerelateerde bedrijven als come PARFUMERIE 2000 PARFUMERIE 2000: VAN DEN CAMP | Waterschoot Pierre BVBA | JOZEF BRAEKMANS | Tint-Tech | BAKKERIJ CYPERS

Other related companies as PARFUMERIE 2000: VAN DEN CAMP | Waterschoot Pierre BVBA | JOZEF BRAEKMANS | Tint-Tech | BAKKERIJ CYPERS

PARFUMERIE 2000 is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PARFUMERIE 2000, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08337219238. Het bedrijf PARFUMERIE 2000 bevindt zich op het adres: Stationsstraat 123; 9880; Aalter. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 580,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 401,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Perfumery - Retail. Producten gemaakt in PARFUMERIE 2000 zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PARFUMERIE 2000 is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PARFUMERIE 2000 is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PARFUMERIE 2000, openstaande posities, locatie van PARFUMERIE 2000 op de kaart.

PARFUMERIE 2000 is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is PARFUMERIE 2000, company assigned to the tax number BE08337219238. The company PARFUMERIE 2000 is located at the address: Stationsstraat 123; 9880; Aalter. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 580,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 401,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Perfumery - Retail. Products created in PARFUMERIE 2000 were not found.
The main activity of PARFUMERIE 2000 is Eating and Drinking Places, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of PARFUMERIE 2000 is not available. You also can look at reviews of PARFUMERIE 2000, open positions, location of PARFUMERIE 2000 on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PARFUMERIE 2000, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PARFUMERIE 2000, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PARFUMERIE 2000, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PARFUMERIE 2000, employees, financial statistics.