Val Notre-Dame Internat ASBL

Particuliere bedrijvenFood and Kindred Products • Val Notre-Dame Internat ASBL
Private companiesFood and Kindred Products • Val Notre-Dame Internat ASBL

Contactgegevens Val Notre-Dame Internat ASBL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Val Notre-Dame Internat ASBL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Val Notre-Dame Internat ASBL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Val Notre-Dame 396; 4520; Wanze (Antheit), België

Telefoon (phone): 085 21 11 50 (+32-085 21 11 50) 085 21 11 50 (+32-085 21 11 50)

Fax (fax): 085 25 45 85 (+32-085 25 45 85) 085 25 45 85 (+32-085 25 45 85)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Val Notre-Dame Internat ASBL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Val Notre-Dame Internat ASBL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Val Notre-Dame Internat ASBL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Val Notre-Dame Internat ASBL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Val Notre-Dame Internat ASBL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Val Notre-Dame Internat ASBL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Val Notre-Dame Internat ASBL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Val Notre-Dame Internat ASBL
Products information Val Notre-Dame Internat ASBL

BTW identificatienummer (tax): BE07910125732
Ondernemingsnummer: 2794616699
Hoofdstad (capital): 956,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 675,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in Val Notre-Dame Internat ASBL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boarding schools

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Val Notre-Dame Internat ASBL
(Get full report from official database of BE for Val Notre-Dame Internat ASBL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Val Notre-Dame Internat ASBL
Addition kinds of activities for Val Notre-Dame Internat ASBL

075104. Reproductie van veeteelt | Livestock reproduction services
22810104. Borduurgaren, gesponnen | Embroidery yarn, spun
23899904. Jarretelles | Garter belts
38120600. Zoek- en detectiesystemen en -instrumenten | Search and detection systems and instruments
50120302. Stacaravans | Motor homes
82110103. Katholieke junior middelbare school | Catholic junior high school
87210201. Berekening en statistische dienstverlening | Calculating and statistical service

Werken bij Val Notre-Dame Internat ASBL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Val Notre-Dame Internat ASBL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Val Notre-Dame Internat ASBL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Val Notre-Dame Internat ASBL. Looking for open vacancies in other companies

  • ACCOUNT MANAGER (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Om het sales team te versterken is onze klant op zoek naar een Account Manager. Ben jij gedreven, niet op je mond gevallen en weet je mensen te overtuigen als geen ander? Dan ben jij misschien wel de flexibele en enthousiaste kracht die precies binnen het team past. Wat verwachten we? - een dynamisch geest die een concept kan verkopen - iemand die ervan houdt nieuwe klanten te maken, zonder de bestaande klanten uit het oog te verliezen - iemand die het lef heeft om het onderste uit de kan te halen - iemand voor wie 9 to 5 enkel klinkt als een nummer van Dolly Parton - iemand die zich vlot kan bewegen in de wereld van fashion, tendensen, cosmetica, hair - een individuele sterspeler, die ook in teamverband kan scoren

  • Hulpoperatoren - 2ploegen of vaste nacht - Hooglede (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als machinebediener zal u de verantwoordelijkheid krijgen over het produktieproces op een verwerkingslijn. Eventueel heeft u potentieel om door te groeien tot insteller.

  • Operator CNC plooimachine (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: ASAP

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een operator CNC plooimachine. U zal in ploegen werken en op eenCNC gestuurde machine buizen plooien. Onze klant is een snelgroeiend en dynamisch metaalverwerkend productiebedrijf (industriële toeleverancier van flexibele en starre buisverbindingen).

  • Voltijdse huishoudhulp Zulte M/V. (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: COMFORT GROEP

    Type: Dienstenchequebaan

    Comfort Groep is een dienstencheques bedrijf dat zich specialiseert in een excellente service, gecombineerd met een toffe werksfeer en een open geest. Wie bij ons in dienst is als Huishoudelijk Medewerker/huishoudhulp wordt tewerkgesteld met een vast arbeidscontract bij een vast cliënteel. Je verstrekt huishoudhulp in de ruimste zin van het woord. Overwegend gaat dit over poetswerk maar kan aangevuld worden met kleine huishoudelijke taken, zoals strijken, kleine boodschappen doen,… Onze onderneming bestaat uit gemotiveerde en enthousiaste medewerkers. Bij ons krijgt iedereen de kans om door te groeien naar een ervaren huishoudelijk medewerker. Heb jij zin om initiatief te nemen? Te werken in een aangename omgeving? En meehelpen aan de groei van ons bedrijf? Dan is deze job beslist iets voor u! Zowel part of full time vacatures zijn bij ons ter beschikking.

  • Student hogeschool winkelmedewerker (m/v) (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een klant regio Wervik zijn wij opzoek naar een HOGESCHOOL STUDENT (m/v) voor de verkoop in de winkel, dit voor weekendwerk (za en zo of enkel za of zo). Jouw profiel ziet eruit als volgt: - Je bent iedere weekend beschikbaar om te werken, - Je bent vlot en sociaal vaardig, - Je hebt bij voorkeur enige ervaring in de verkoop en staat graag in contact met klanten.

  • Student receptionist voor vakantieperiodes (m/v) regio Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Studentenjob

    Om onze vaste receptionist(e)s te vervangen zijn we op zoek naar (werk)studenten tijdens de schoolvakantie. Ben je daarnaast ook beschikbaar om één of meerdere dagen te werken op een (vaste) weekdag tijdens het schooljaar, is dit zeker een troef. Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de bezoekers, het beheer van de telefonische communicatie en bijkomende administratieve taken.

  • Coffee Specialist Boetiek NESPRESSO - Antwerpen (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: EUROPROMOTION

    Type: Studentenjob

    Geniet jij ook elke ochtend van jouw koffiemoment? Ben je service-minded en leergierig? Dan hebben wij de perfecte job voor jou! Europromotion NV is sinds 1989 hét toonaangevend multi-channel sales en fieldmarketing bedrijf. Met een gedreven en enthousiast team organiseren en coördineren we de sales- en fieldmarketing-activiteiten voor onze klanten, gekende spelers in de FMCG-wereld. Wij zijn op zoek naar gepassioneerde koffieliefhebbers die in de Boutiques van Nespresso het merk vertegenwoordigen. Als Coffee Specialist verwelkom je de klanten en informeer je hen over het merk en alle soorten koffie. Met jouw product- en mensenkennis bezorg je elke klant een advies op maat en zorg je voor een unieke beleving. Studenten zijn uiteraard ook welkom!

  • Technical Support – Planner M/V (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: TIM SECURITY Bvba

    Type: Vaste Job

    Kijk je uit naar een interne functie op kantoor? En niet zomaar een functie, maar een functie als spilfiguur in een jong, ambitieus en toekomstgericht beveiligingsbedrijf? Zie je het zitten om telefonisch uiteenlopende problemen van klanten op te lossen? En daarnaast het werk van je collega’s in te plannen? Werk je stressbestendig en gestructureerd? Alle vragen positief beantwoord? In dat geval bieden we je een interessante functie aan. Tim Security is dringend op zoek naar een voltijdse Technical Support – Planner Tim Security uit Kontich heeft al meer dan 25 jaar ervaring op het vlak van elektronische beveiligingssystemen. We specialiseren ons in het plaatsen en onderhouden van alarm- en brandsystemen, camerabewaking, inbraakbeveiliging, toegangscontrole en videofonie. We richten ons zowel naar de particuliere eindgebruiker als de professionele markt. Word jij onze nieuwe collega? Wat doet een Technical Support – Planner? In het kort komt het hierop neer: je bent het middelpunt, de spilfiguur en het doorgeefluik van de firma. Je coördineert de projecten van de verkopers, spreekt een uitvoerdatum af met de klant en plant alles gestructureerd in. Je bereidt het werk van de techniekers technisch voor op basis van de feedback van de accountmanagers. Verder geef je technische ondersteuning aan klanten die bellen met een probleem of vraag. Dat kan van alles zijn: “Hoe moet ik een code aanmaken? Hoe installeer ik een app op mijn smartphone? De contactpersoon in de meldkamer verandert, hoe regel ik dat?” Voor hen ben je de eerste contactpersoon, je probeert hun probleem snel en klantvriendelijk op te lossen. Wat is het ideale profiel van onze toekomstige Technical support – Planner? • Je hebt een technische achtergrond met het liefst 2 à 3 jaar ervaring in de sector • Je luistert goed en gaat technisch-analytisch te werk • Je bent een stressbestendige multitasker en blijft kalm en rustig in alle omstandigheden • Je bent sociaalvaardig en gebeten om mensen verder te helpen als ze een probleem hebben • Je werkt zeer gestructureerd en volgt alle taken op die gekoppeld zijn aan de verschillende projecten • Je bent contactvaardig, drukt je uitstekend uit in het Nederlands, vlot Engels, noties Frans • Je woont in de omgeving van Groot-Antwerpen

  • (ingenieur) Architect(e) (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: KAREN MICHIELSEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    KA-architectuur is op zoek naar een (ir.) architect(e) om ons team te versterken. KA-architectuur is een jong, klein bureau, actief in een ruim gamma van projecten: private woningbouw, zowel nieuwbouw als renovatie, horeca, industrie. Het kantoor is gelegen te Kasterlee. Kennis van vectorworks 3D is een pluspunt.

  • Zelfstandig Beweegcoach/ Personal Trainer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: DE VOORZORG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je geeft laagdrempelige beweeglessen aan volwassenen, afgestemd op het niveau van de deelnemers in een van onze Well2DAY centra met aandacht voor het individu. De lessen gaan door in reeksen van 6 sessies op een weekavond. De lessen gaan door in kleine groep (max. 7 personen.)

  • KOKS voor hoogstaande horeca evenementen (Brussel) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: KITCHENSTAFFLEUVEN

    Type: Werfreserve

    Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wil je zelf bepalen welke dagen/uren je werkt en in welke regio? Ben jij een kok of keukenmedewerker, met veel of weinig ervaring maar kook je over van passie voor het vak? Dan is KITCHENSTAFF zeker iets voor jou! Kitchenstaff is een vliegende brigade van gemotiveerd keukenpersoneel. Ondersteuning van klanten op momenten van grote drukte, afwezigheid, ziekte of vakantie van het vaste personeel. Van cateringbedrijf tot eventskantoor, bedrijfsrestaurant tot sterrenzaken.

  • WERF INGENIEUR ELEKTRICITEIT (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een ingenieur met ervaring in het plannen, opvolgen en controleren van het elektrische gedeelte van een grote (renovatie) bouwwerf. U begeleidt het project ter plaatse: - aansturen tekenaars, - aankopen, - planning, - werfplanning, - vergaderingen, - contact met derden, Studiebureau, ... Tevens het adviseren van andere diensten en collega's omtrent keuringen en elekriciteitsvraagstukken maken deel uit van de job. Dit is een functie op een studiebureau met hoofdzakelijk werfbezoeken. De werf ligt in het centrum van Brussel, het studiebureau in de noordrand van Brussel. De werf verlangt uw aanwezigheid gedurende 2 dagen per week. U kan dus deeltijds werken indien gewenst.

Zoek naar antwoorden van Val Notre-Dame Internat ASBL in sociale netwerken
Look for responds of Val Notre-Dame Internat ASBL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Val Notre-Dame Internat ASBL. Laat een reactie achter voor Val Notre-Dame Internat ASBL. Val Notre-Dame Internat ASBL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Val Notre-Dame Internat ASBL. Leave a respond for Val Notre-Dame Internat ASBL. Val Notre-Dame Internat ASBL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Val Notre-Dame Internat ASBL op de google maps. Adres en contacten Val Notre-Dame Internat ASBL
Location of Val Notre-Dame Internat ASBL on the google maps. Address and contacts of Val Notre-Dame Internat ASBL

Andere gerelateerde bedrijven als come Val Notre-Dame Internat ASBL Val Notre-Dame Internat ASBL: ATELIERS DOUMEN KINROOI NV | Huize Coué | DE SMEDT | FERNAND DRESSE | Tapiclub

Other related companies as Val Notre-Dame Internat ASBL: ATELIERS DOUMEN KINROOI NV | Huize Coué | DE SMEDT | FERNAND DRESSE | Tapiclub

Val Notre-Dame Internat ASBL is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Val Notre-Dame Internat ASBL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07910125732. Het bedrijf Val Notre-Dame Internat ASBL bevindt zich op het adres: Rue du Val Notre-Dame 396; 4520; Wanze (Antheit). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 956,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 675,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Boarding schools. Producten gemaakt in Val Notre-Dame Internat ASBL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Val Notre-Dame Internat ASBL is Food and Kindred Products, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Val Notre-Dame Internat ASBL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Val Notre-Dame Internat ASBL, openstaande posities, locatie van Val Notre-Dame Internat ASBL op de kaart.

Val Notre-Dame Internat ASBL is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is Val Notre-Dame Internat ASBL, company assigned to the tax number BE07910125732. The company Val Notre-Dame Internat ASBL is located at the address: Rue du Val Notre-Dame 396; 4520; Wanze (Antheit). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 956,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 675,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Boarding schools. Products created in Val Notre-Dame Internat ASBL were not found.
The main activity of Val Notre-Dame Internat ASBL is Food and Kindred Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Val Notre-Dame Internat ASBL is not available. You also can look at reviews of Val Notre-Dame Internat ASBL, open positions, location of Val Notre-Dame Internat ASBL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Val Notre-Dame Internat ASBL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Val Notre-Dame Internat ASBL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Val Notre-Dame Internat ASBL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Val Notre-Dame Internat ASBL, employees, financial statistics.