Closset Cadeaux

Contactgegevens Closset Cadeaux: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Closset Cadeaux: address, phone, fax, email, website, opening hours

Closset Cadeaux

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Spintay 138-154; 4800; Verviers, België

Telefoon (phone): 087 33 41 26 (+32-087 33 41 26) 087 33 41 26 (+32-087 33 41 26)

Fax (fax): 087 31 19 80 (+32-087 31 19 80) 087 31 19 80 (+32-087 31 19 80)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Closset Cadeaux: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Closset Cadeaux"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Closset Cadeaux"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Closset Cadeaux, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Closset Cadeaux. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Closset Cadeaux, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Closset Cadeaux. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Closset Cadeaux
Products information Closset Cadeaux

BTW identificatienummer (tax): BE08178741455
Ondernemingsnummer: 7846679687
Hoofdstad (capital): 907,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 568,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Fair attractions - Sale & hiring; Advertising - Promotional items & business gifts; Glass & porcelain decoration

Product categorie (product category): Pens and pencils

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Closset Cadeaux
(Get full report from official database of BE for Closset Cadeaux)

Aanvulling soorten activiteiten voor Closset Cadeaux
Addition kinds of activities for Closset Cadeaux

295100. Asfalt plaveisel mengsels en blokken | Asphalt paving mixtures and blocks
833101. Job training services | Job training services
20350203. Vruchten, gepekeld | Fruits, pickled
20910100. Vis- en zeevruchtenoepen, stoofpotjes, chowders, ingeblikt of verpakt | Fish and seafood soups, stews, chowders, canned or packaged
32720300. Precast terrazo of betonproducten | Precast terrazo or concrete products
33129908. Tinvrij staal | Tin-free steel
35780105. Registraties, kredietrekening | Registers, credit account

Werken bij Closset Cadeaux: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Closset Cadeaux: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Closset Cadeaux. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Closset Cadeaux. Looking for open vacancies in other companies

  • Fulltime verkoopmedewerk(st)er voor krantenwinkel in Gent gezocht (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een krantenwinkel in Gent centrum zijn wij op zoek naar een gemotiveerde verkoopmedewerk(st)er voor een fulltime tewerkstelling. Werken van maandag tem. zondag (met 1 vaste vrije dag tijdens het weekend). Je staat in voor de verkoop van dagbladen, voeding, krasloten etc en helpt mee bij het organiseren van de winkel bij nieuwe leveringen.

  • Merchandiser (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze bedrijven zoeken we een merchandiser die voltijds van 29 oktober tot 17 november beschikbaar is. Taken: Rijden naar verschillende verkooppunten in de regio Brussel-Noord - Antwerpen. Relatief zwaar materiaal wegzetten Pallets behandelen met een pallettruck Ordenen van artikelen P.O.S materiaal Aanvullen P.O.S.

  • Lasser M/V (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Houthalen zijn we nog op zoek naar een lasser M/V. Jouw taken: - Het aflassen van samengestelde constructies voor industriebouw. - Halfautomaat lassen.

  • Schrijnwerker M/V (357/17564) (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: ADECCO NOORD ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de ervaren schrijnwerker die wij zoeken? Onze klant is een familiebedrijf, actief als houthandel. Ze verkopen plaatmateriaal, dak- en constructiewerken en hebben ook een ruime interieurafdeling waar hun klanten terecht kunnen voor op maat gemaakte kasten, dressings, parket, binnendeuren, .... Als schrijnwerker voor het atelier staat u in voor het bedienen van CNC-machines voor het verwerken van plaatmateriaal en de voorbereidende werkzaamheden zoals afplakken. Je werkt steeds maandag tot en met vrijdag van 8u tot 17u.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Bekkerzeel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BEKKERZEEL)

    Regio: BEKKERZEEL

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp regio Lille (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: STEAM & CLEAN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je doet graag huishoudelijke taken, je houdt ervan om zelfstandig te werken, je bent stipt en hebt een grote verantwoordelijkheidszin? Dan ben je bij STEAM & CLEAN aan het juiste adres. STEAM & CLEAN biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, koken tot boodschappen doen. ...

  • Student broodjeszaak (woensdag + zaterdag) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ADECCO NINOVE

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een leuke en afwisselende studentenjob met een mooie verloning voor op woensdag en zaterdag? Voor een hippe tearoom in Ninove zijn we op zoek naar een gemotiveerde student die op woensdag en zaterdag kan werken. Je zal onder andere instaan voor het helpen maken van belegde broodjes, klanten bedienen, afruimen, kassawerk verrichten.

  • customer service (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: SIEVERT

    Type: Vaste Job

    -Telefoon en mails beantwoorden van klanten ivm orders, levertijden , prijzen , eenvoudige technische vragen, problemen , .... -Ingeven van orders -Verzenden van mailings (per post en email) -Contact met het hoofdkantoor in Zweden voor extra informatie -Voorbereiden van dossiers voor het salesteam -U houdt uw administratie/klassement op dagelijkse basis in orde -U bent de back up voor uw 2 collega’s , zoals zij voor u back up zulen zijn bij afwezigheid .Dwz dat u soms taken uitvoert die niet perse de uwen zijn . -U bent bereid de vertegenwoordigers te assisteren op beurzen in Belgie en Nederland (maximum 3 x per jaar met een maximum van 5 dagen )

  • JUNIOR PRODUCT ENGINEER (doorgroeimogelijkheden) (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: WaW

    Type: Vaste Job

    - Je bent verantwoordelijk voor projecten waarbij je klantendossiers vertaalt naar productiedossiers - Je kan een juiste keuze maken van materialen en componenten in functie van het productieproces - Je bent het technisch aanspreekpunt voor  onze sales medewerkers, productieverantwoordelijken en project engineers - Je ondersteunt de sales afdeling bij het aanmaken van offertes - Je maakt deel uit van een team Product  Engineers - Je rapporteert aan de Product Engineering Manager

  • Verpleegkundige Urologie (M/V), Campus Aalst (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: OLV Ziekenhuis Campus Aalst-Asse-Ninove

    Type: Vaste Job

    Je werkt in een multidisciplinair team op de afdeling Urologie van het ziekenhuis op de campus Aalst. De equipe bestaat uit: artsen, verpleegkundigen en zorgkundigen. Samen met je collega’s sta je in voor het bieden van kwalitatief hoogstaande totaalzorg aan patiënten met respect voor de individuele psychosociale en lichamelijke noden van de patiënt. Taakomschrijving Je verleent verpleegkundige zorg op een nauwkeurige, planmatige en deskundige wijze, rekening houdend met de behoeften van de patiënt en zijn omgeving Je hebt een sterke interesse in urologie Je draagt verantwoordelijkheid in het verlenen van zorg. Je legt activiteiten vast in een verpleegkundig dossier en brieft je collega’s mondeling Je participeert aan het overleg op de afdeling en streeft in teamverband mee naar verdere optimalisering van de zorg Je zorgt voor de opvang, begeleiding en evaluatie van studenten verpleegkunde  Profiel Je hebt een diploma van bachelor in de (ziekenhuis) verpleegkunde of je bent een gegradueerd verpleegkundige (HBO5). Je mag voorafgaande ervaring hebben, doch ook schoolverlaters komen in aanmerking Je werkt nauwkeurig, ordelijk en hygiënisch Je benadert patiënten op een professionele en deskundige wijze, doch je verliest ook het warme en menselijk contact niet uit het oog Je kan accuraat rapporteren aan collega's, leidinggevenden en geneesheren Aanbod Het betreft een voltijds contract van onbepaalde duur, inclusief avond-, weekend- en nachtshift (na inloopperiode) Voor meer informatie kan je vrijblijvend contact opnemen met Pascal Vanmeenen, Zorgzonemanager, 053 72 48 75Benieuwd wat werken in ons ziekenhuis betekent? Het OLV Ziekenhuis biedt een attractief beloningspakket aan om de loyaliteit en prestaties van alle OLV-medewerkers te waarderen. We hebben zowel oog voor financiële elementen (vb. loon, extra legale voordelen, benefits,…) als niet-financiële elementen (vb. groeikansen, autonomie en verantwoordelijkheden,…). Meer info over ons beloningspakket is te raadplegen via bijgevoegde link: waarom-kiezen-voor-het-olv-ziekenhuisEen gedetailleerd cv geeft ons meer informatie over uw relevante opleiding en ervaring, zodat wij beter kunnen inschatten of u voor een bepaalde vacature in aanmerking komt.Mogen wij u daarom vragen om uw cv op te laden, eventueel vergezeld van een motivatiebrief.  

  • Projectleider | afd schrijnwerkerij | klasse 8 | Waregem (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor: - Werkvoorbereiding en planning Na een inloopperiode ben je de drijvende kracht achter de voorbereiding en planning van de schrijnwerkerij. Na een grondige analyse van het dossier werk je de technische tekeningen uit en stelt je de productieplanning op. - Werven opvolgen Jij fungeert als spilfiguur tussen de productie en de werf. Je plant de levering in en volgt de installatie nauwgezet op. - Budgetbeheer en raportering Je volgt het budget nauwgezet op en bent verantwoordelijk voor de rapportering in verband met de nacalculatie. - Aansturen team Je staat in voor de technische, administrative en financiële opvolging van jouw afdeling. Hierbij stuur je het team aan. - Kwaliteit en veiligheid Je bewaakt de kwaliteit en werkt actief mee aan een veilige werkomgeving.

  • Leermeester niet-confessionele zedenleer ROESELARE (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RAAD VOOR INSPECTIE & BEGELEIDING

    Type: Zelfstandige activiteit

    niet-confessionele zedenleer geven in: Roeselare BSGO De Ring + BSGO De Bonte Specht dinsdag 8.45-11.55 + 13.20-15.40 De Bonte Specht, Honzebroekstraat 23 woensdag 8.40-12.10 De Ring, Groenestraat 174 donderdag 8.40-11.25 + 12.40-13.30 De Ring, Groenestraat 174

Zoek naar antwoorden van Closset Cadeaux in sociale netwerken
Look for responds of Closset Cadeaux in social networks

Lees alle opmerkingen voor Closset Cadeaux. Laat een reactie achter voor Closset Cadeaux. Closset Cadeaux bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Closset Cadeaux. Leave a respond for Closset Cadeaux. Closset Cadeaux on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Closset Cadeaux op de google maps. Adres en contacten Closset Cadeaux
Location of Closset Cadeaux on the google maps. Address and contacts of Closset Cadeaux

Andere gerelateerde bedrijven als come Closset Cadeaux Closset Cadeaux: C.T.C. nv | J. LAHAYE | Haarmode Wendy | PIERRE DIEU | MARIA HONINCKX

Other related companies as Closset Cadeaux: C.T.C. nv | J. LAHAYE | Haarmode Wendy | PIERRE DIEU | MARIA HONINCKX

Closset Cadeaux is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Closset Cadeaux, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08178741455. Het bedrijf Closset Cadeaux bevindt zich op het adres: Rue Spintay 138-154; 4800; Verviers. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 907,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 568,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Pens and pencils. Lijst met producten zijn Fair attractions - Sale & hiring; Advertising - Promotional items & business gifts; Glass & porcelain decoration.
De hoofdactiviteit van Closset Cadeaux is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Closset Cadeaux is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Closset Cadeaux, openstaande posities, locatie van Closset Cadeaux op de kaart.

Closset Cadeaux is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is Closset Cadeaux, company assigned to the tax number BE08178741455. The company Closset Cadeaux is located at the address: Rue Spintay 138-154; 4800; Verviers. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 907,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 568,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Pens and pencils. List of products are Fair attractions - Sale & hiring; Advertising - Promotional items & business gifts; Glass & porcelain decoration.
The main activity of Closset Cadeaux is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Closset Cadeaux is not available. You also can look at reviews of Closset Cadeaux, open positions, location of Closset Cadeaux on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Closset Cadeaux, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Closset Cadeaux, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Closset Cadeaux, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Closset Cadeaux, employees, financial statistics.