MICHEL VERBAUWHEDE

Contactgegevens MICHEL VERBAUWHEDE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MICHEL VERBAUWHEDE: address, phone, fax, email, website, opening hours

MICHEL VERBAUWHEDE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): REIGERSVLIET 14; 8500; KORTRIJK, België

Telefoon (phone): 56221595 (+32-56221595) 56221595 (+32-56221595)

Fax (fax): +32 (50) 238-97-96 +32 (50) 238-97-96

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MICHEL VERBAUWHEDE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MICHEL VERBAUWHEDE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MICHEL VERBAUWHEDE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MICHEL VERBAUWHEDE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MICHEL VERBAUWHEDE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MICHEL VERBAUWHEDE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MICHEL VERBAUWHEDE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MICHEL VERBAUWHEDE
Products information MICHEL VERBAUWHEDE

BTW identificatienummer (tax): BE05167114257
Ondernemingsnummer: 9180145263
Hoofdstad (capital): 705,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 548,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Activit茅s: Peinture.. Activit茅s: Pose de Papier Peint.

Product categorie (product category): Peinture. Rev锚tements pour sols and murs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MICHEL VERBAUWHEDE
(Get full report from official database of BE for MICHEL VERBAUWHEDE)

Aanvulling soorten activiteiten voor MICHEL VERBAUWHEDE
Addition kinds of activities for MICHEL VERBAUWHEDE

362101. Elektrische motor en generator onderdelen | Electric motor and generator parts
08510000. Bosbouwdiensten | Forestry services
20150403. Spel, klein: verwerkt, fris | Game, small: processed, fresh
22699903. Gasgaren | Gassing yarn
35790108. Portemeters | Postage meters
39520102. Kleurpotloden: krijt, gips, houtskool, fusains, pastel, was, enz. | Crayons: chalk, gypsum, charcoal, fusains, pastel, wax, etc.
50399909. Joists | Joists
50470102. Ziekenhuisuitrusting en benodigdheden, nec | Hospital equipment and supplies, nec
79930301. Amusementshal | Amusement arcade

Werken bij MICHEL VERBAUWHEDE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MICHEL VERBAUWHEDE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MICHEL VERBAUWHEDE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MICHEL VERBAUWHEDE. Looking for open vacancies in other companies

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Diepenbeek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp (M/V) Leke (LEKE)

    Regio: LEKE

    Bedrijf: Diensten aan Huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij iemand die graag poetst en houdt van orde en netheid? Dan zijn wij de ideale werkgever voor jou! Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en het opruimen van particuliere woningen. Meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, enz.... Ook strijken en boodschappen doen kan tot je takenpakket behoren. Je werkt individueel in meerdere particuliere woningen. Je organiseert je werk zelfstandig met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de bewoner. Jouw persoonlijke coördinator ondersteunt jouw in de administratie en opvolging van de cheques. Dienstenaanhuis streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit. Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je lichte huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen,...) bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de klant. Je staat er niet alleen voor! Jouw persoonlijke coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit. Beschik je over een bromfiets of een wagen en ben je gemotiveerd? Solliciteer vandaag nog!

  • Huishoudhulp Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques St Niklaas

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp voor de regio Sint-Niklaas Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, eten klaarmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op!

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO LOKEREN (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Lummen, 8 uur per week (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, te presteren in 1 à 2 dagen, voor een gastgezinnen wonende te Lummen. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken en koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent bij Panos Gent Veldstraat (2 of meer dagen per week) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DELI VELDSTRAAT

    Type: Studentenjob

    Voor de uitbreiding van ons team zijn we dringend op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor 2 of meer dagen per week. Je werkt als verkoper in de Panos te Veldstraat Gent en staat in voor het bedienen van klanten, bereiden van verse producten, en bemannen van de kassa. Je zorgt voor een uitstekende service en bent zeer klantvriendelijk. Je ziet toe op HACCP, je helpt bij de dagelijkse schoonmaak van de winkel, en je waakt over prima kwaliteit van alle producten.

  • 4/5de of fulltime HR assistant (jobstudent jan & febr 2019) - Berchem (1291430) (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Secretary Plus

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een functie als jobstudent en heb je altijd al interesse gehad in HR & rekrutering? Lees dan zeker verder! Samen met een team van 5 enthousiaste en dynamische collega's help je onze kandidaten gedurende twee maanden aan een boeiende job die bij hun wensen en vaardigheden past. Je mensenkennis laat je toe om de juiste match te maken tussen sollicitant en bedrijfscultuur. Jouw concrete taken daarbij zien er als volgt uit: * Je zorgt voor een kwalitatieve instroom van nieuwe kandidaten via verschillende rekruteringskanalen (jobboards, social media, campus recruitment,…); * Je beoordeelt testresultaten; * Je schrijft en plaatst vacatures uit op verschillende social media kanalen; * Je screent ontvangen kandidaturen en voert doorgedreven interviews met kandidaten; * Je onderneemt initiatieven om het aanwezige talent in onze kandidatendatabase efficiënt te beheren; * Je gaat actief op zoek naar de ‘perfect match’, dit betekent een job op maat voor de kandidaat en een ideaal profiel voor de wensen en verwachtingen van onze klant; * Je onderhoudt kwaliteitsvolle relaties met klanten en kandidaten door een professionele service en constante betrokkenheid.

  • Jobstudenten - licht inpakwerk tijdens academiejaar 2018-2019 (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: NEWCOM SERVICES

    Type: Studentenjob

    Voor één van onze e-commerce klanten zorg je voor het inpakken en verzendklaar maken van goederen in verzenddozen. Je werkt hiervoor samen met een team van jobstudenten en medewerkers in een aangename sfeer. We zoeken jobstudenten om 1 dag per week (of meer) in te pakken tijdens het academiejaar 2018-2019

  • CNC OPERATOR (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: F.A. TOOLING

    Type: Vaste Job

    Je hoofdtaak is het programmeren en bedienen van CNC gestuurde machines: in hoofdzaak een draad erodeer machine (Charmille) en een frees machine (Hermele). Wij maken prototypes van machines en tooling op maat van klanten voor de auto en electronica industrie, hiervoor moeten nieuwe onderdelen gemaakt worden of bestaande aangepast worden. Een hoge nauwkeurigheid is vaak vereist. De programmatie kan via een CAD/CAM systeem gebeuren, afhankelijk van de complexiteit. Samen met de design engineers kan je een planning opmaken en stukken afwerken afhankelijk van de prioriteit.

  • Supervisor Warehouse dagploeg (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: MAINFREIGHT FORWARDING BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Mainfreight is een sterke wereldwijde innovatieve logistieke dienstverlener met vestigingen in Nieuw-Zeeland, Australië, Amerika, Azië en Europa. Ons team in Europa bestaat uit meer dan 2000 team members, maar vraag het aan onze mensen en ze zullen vertellen dat we één grote familie zijn. Passie en teamwork zitten in ons DNA. https://careers.mainfreight.com/be/job/supervisor-warehouse-dagploeg/ Om de werking en efficiëntie van ons crossdock naar een hoger niveau te tillen, gaan we op zoek naar een Supervisor Warehouse voor het aansturen van de dagploeg. We ontmoeten graag kandidaten met leidinggevende ervaring, die gericht zijn op het operationele én menselijke aspect van leiding geven. Op het crossdock worden inkomende goederen gelost uit vrachtwagens en, afhankelijk van de bestemming, meteen weer ingeladen in de juiste vrachtwagen. De bedrijvigheid is het hoogst tussen 18u en 04u. Dit ga je doen: je werkt in dagdienst van 06u tot 14u; in functie van afwezigheden stel je je flexibel op naar uurrooster toe; je denkt mee en brengt verbetering aan om de werkzaamheden en processen op het crossdock zo efficiënt mogelijk te laten verlopen; je maakt de personeelsplanning op en overlegt met het uitzendkantoor; je coacht en motiveert je teamleaders, neemt hen op sleeptouw en volgt hen op; je overlegt met de operationele afdelingen om problemen aan te pakken en oplossingen te bedenken; je werkt samen met je collega-supervisor en rapporteert aan de operations manager; je ziet er op toe dat veiligheids- en kwaliteitsprocedures worden nageleefd; je zorgt er mee voor dat targets worden behaald.

  • BI Data Architect (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: JBC

    Type: Vaste Job

    Binnen deze senior functie ben je verantwoordelijk voor alle Management Information Systemen (MIS). Deze systemen zorgen ervoor dat de verschillende interne afdelingen de noodzakelijke data en rapporten gestructureerd aangeleverd krijgen of zelf kunnen creëren. Je werkt hierbij nauw samen met diverse business units zoals Sales & Marketing, Finance, Aankoop, Logistiek, etc. Je zorgt samen met onze BI development partner voor de optimalisatie van de MIS omgeving en de uitvoering van gerelateerde projecten. Je werkt proactief verbetervoorstellen uit, en zorgt voor een grondige documentatie van alle MIS systemen. Je ontwerpt en tekent nieuwe data processen uit en bepaalt mee de koers van de data omgeving Tot slot heb je er geen problemen mee om af & toe zelf handen uit de mouwen te steken en query’s te maken en rapporten op te stellen

  • Gedreven chauffeur-magazijnier (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Konvert Interim Westmalle

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Malle zijn we op zoek naar een gedreven magazijnier met rijbewijs C. Samen met je collega's zorg je voor het algemeen magazijnwerk. Je verwerkt de inkomende goederen en neemt het laden en lossen van de vrachtwagens voor je rekening. Je staat in voor de orderpicking van de uitgaande goederen en het controleren van retourvrachten. Je houdt van afwisseling en bent bereid bij afwezigheid van de vaste chauffeur de distributie van onze goederen met de vrachtwagen in de regio over te nemen. Je lost de goederen op de bouwlocaties/ leverplaats. Ben jij de geschikte persoon voor deze functie, stuur dan je CV door naar [email protected]

Zoek naar antwoorden van MICHEL VERBAUWHEDE in sociale netwerken
Look for responds of MICHEL VERBAUWHEDE in social networks

Lees alle opmerkingen voor MICHEL VERBAUWHEDE. Laat een reactie achter voor MICHEL VERBAUWHEDE. MICHEL VERBAUWHEDE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MICHEL VERBAUWHEDE. Leave a respond for MICHEL VERBAUWHEDE. MICHEL VERBAUWHEDE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MICHEL VERBAUWHEDE op de google maps. Adres en contacten MICHEL VERBAUWHEDE
Location of MICHEL VERBAUWHEDE on the google maps. Address and contacts of MICHEL VERBAUWHEDE

Andere gerelateerde bedrijven als come MICHEL VERBAUWHEDE MICHEL VERBAUWHEDE: GILBERT DE SUTTER | SUBRICO | FEDERATIE VAN VERZEKERINGSMAKELAARS | ROBERT PIRARD | J. DECLERCQ

Other related companies as MICHEL VERBAUWHEDE: GILBERT DE SUTTER | SUBRICO | FEDERATIE VAN VERZEKERINGSMAKELAARS | ROBERT PIRARD | J. DECLERCQ

MICHEL VERBAUWHEDE is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MICHEL VERBAUWHEDE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05167114257. Het bedrijf MICHEL VERBAUWHEDE bevindt zich op het adres: REIGERSVLIET 14; 8500; KORTRIJK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 705,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 548,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Peinture. Rev锚tements pour sols and murs. Lijst met producten zijn Activit茅s: Peinture.. Activit茅s: Pose de Papier Peint..
De hoofdactiviteit van MICHEL VERBAUWHEDE is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MICHEL VERBAUWHEDE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MICHEL VERBAUWHEDE, openstaande posities, locatie van MICHEL VERBAUWHEDE op de kaart.

MICHEL VERBAUWHEDE is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is MICHEL VERBAUWHEDE, company assigned to the tax number BE05167114257. The company MICHEL VERBAUWHEDE is located at the address: REIGERSVLIET 14; 8500; KORTRIJK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 705,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 548,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Peinture. Rev锚tements pour sols and murs. List of products are Activit茅s: Peinture.. Activit茅s: Pose de Papier Peint..
The main activity of MICHEL VERBAUWHEDE is Electric, Gas and Sanitary Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of MICHEL VERBAUWHEDE is not available. You also can look at reviews of MICHEL VERBAUWHEDE, open positions, location of MICHEL VERBAUWHEDE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MICHEL VERBAUWHEDE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MICHEL VERBAUWHEDE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MICHEL VERBAUWHEDE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MICHEL VERBAUWHEDE, employees, financial statistics.