Collège Ste-Croix

Contactgegevens Collège Ste-Croix: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Collège Ste-Croix: address, phone, fax, email, website, opening hours

Collège Ste-Croix

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Crehen 1; 4280; Hannut, België

Telefoon (phone): 019 51 94 63; 019 51 94 50 (+32-019 51 94 63; 019 51 94 50) 019 51 94 63; 019 51 94 50 (+32-019 51 94 63; 019 51 94 50)

Fax (fax): +32 (4) 899-60-32 +32 (4) 899-60-32

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Collège Ste-Croix: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Collège Ste-Croix"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Collège Ste-Croix"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Collège Ste-Croix, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Collège Ste-Croix. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Collège Ste-Croix, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Collège Ste-Croix. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Collège Ste-Croix
Products information Collège Ste-Croix

BTW identificatienummer (tax): BE06844726562
Ondernemingsnummer: 6775238037
Hoofdstad (capital): 814,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 108,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in Collège Ste-Croix zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boarding schools

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Collège Ste-Croix
(Get full report from official database of BE for Collège Ste-Croix)

Aanvulling soorten activiteiten voor Collège Ste-Croix
Addition kinds of activities for Collège Ste-Croix

226102. Chemische coating of behandeling van katoenen breedgeweven stoffen | Chemical coating or treating of cotton broadwoven fabrics
28430102. Gesulfineerde oliën, vetten of vetten | Sulfonated oils, fats, or greases
32559900. Klei vuurvaste materialen, nec | Clay refractories, nec
35720202. Tape storage units, computer | Tape storage units, computer
39150102. Juwelagers, synthetisch | Jewel bearings, synthetic
50630217. Schakelaars, behalve electronische, nec | Switches, except electronic, nec
80110510. Infectieziekte specialist, arts / chirurg | Infectious disease specialist, physician/surgeon

Werken bij Collège Ste-Croix: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Collège Ste-Croix: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Collège Ste-Croix. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Collège Ste-Croix. Looking for open vacancies in other companies

  • Tweetalig klantenadviseur (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Ieper zijn we op zoek naar klantenadviseurs met een commerciële feeling en perfecte kennis Nederlands/Frans. Je staat in voor de telefonische ondersteuning van de klanten. Dit voor klachtenbehandeling, informatieverstrekking, ... . Dit kan zowel voor inbound als outbound gesprekken zijn.

  • Chauffeur CE (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Ham zijn we op zoek naar een betonmixchauffeur  Je zal instaan voor het rijden met de vrachtwagen CE - betonmix

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio DEINZE– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHELDEN RUIME REGIO AALST (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: EASY LIFE SINT-MARTENS-LATEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio van Melle. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Herk-de-Stad (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • STUDENTEN (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: INTRATUIN ZWEVEGEM (Bloemenparadijs)

    Type: Studentenjob

    Wie zijn wij? Intratuin Zwevegem (het vroegere Bloemenparadijs) is een solvabel bedrijf waar directe communicatie tussen medewerkers en de eigenaar zeer belangrijk is. Dit familiebedrijf met jarenlange ervaring in de tuinbouw zit in een groeiflow en blikt vooruit op expansie. Hiervoor zijn we op zoek naar bekwame medewerkers die meehelpen dit proces tot een goed einde te brengen. Om de drukte tijdens de vakanties (vakantiejob) en weekends (studentenjob) op te vangen, zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om bij te springen. Je taken kunnen bestaan uit: - het klantgericht bedienen van de kassa (computer) - helpen bij de snijbloemen, dieren verzorgen, allround meehelpen, ... - rekken opvullen, levelen, producten uitpakken, de winkel onderhouden, ... Gezochte profiel Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in de sociale sector? Kan je de handen uit de mouwen steken en ben je flexibel? Ben je op zoek naar een uitdagende job om jouw ervaring op het werkveld uit te breiden? Aarzel dan niet langer! Wij hebben jou nodig om ons hecht team te versterken tijdens het weekend of tijdens de vakantie. Kom tot bloei in dit familiebedrijf en bouw je CV verder uit door ervaring op te doen in de verkoopsector. Vul zo snel mogelijk een sollicitatieformulier in of kom eens langs in de vestiging. Wil je graag de sfeer opsnuiven en kennis maken met onze enthousiaste medewerkers? Neem een kijkje op onze Facebookpagina en leer jouw toekomstige werkgever kennen! https://nl-nl.facebook.com/Bloemenparadijs.zwevegem/

  • Persoonlijk assistent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: TEMPO-TEAM MEDICA

    Type: Studentenjob

    Ben jij een student en zoek je nog toffe job waarbij jij jouw sociale persoonlijkheid kunt inzetten? Vind je het leuk om te zwemmen? Woon je in regio Gent? Dan hebben wij de ideale job voor jou! Patrick is een sympathieke meneer die een persoonlijke assistent zoekt. Jouw dag begint met een drankje en een babbel bij Patrick thuis. Een taxi komt jullie oppikken en zet jullie af aan het zwembad. Je helpt Patrick in zijn zwemkleren en jullie zwemmen samen (Patrick kan zelfstandig zwemmen). Na het zwemen drinken jullie nog iets samen. De werkdag(en) zijn bespreekbaar. De werkuren zijn van 13h-17h. Alle kosten; zwembadticket, drankjes en taxi worden door Patrick gedekt. Patrick heeft soms fysieke ondersteuning nodig, dus een beetje fysieke kracht om hem te helpen is noodzakelijk.

  • Hands On Project Manager / COO (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: THE SAFE GROUP

    Type: Vaste Job

    Je houdt ten alle tijden het volledig overzicht over de operationele werking van het bedrijf. Je weet wie waar mee bezig is en kent de status van elk project. Je bepaalt samen met het het senior management de procesflow van de projecten Je zorgt voor een perfecte intake, operations en afsluiting van alle verschillende types projecten Lopende projecten worden rigoureus opgevolgd, het is jouw taak ervoor te zorgen dat alles on track blijft en er nooit iets vergeten wordt. Je houdt alle “stakeholders” van een project piekfijn op de hoogte

  • Tweetalig Praktijktrainer (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Je verzorgt de theoretische en praktische opleidingen over veilig en efficiënt werken in de hoogte met hoogwerkers, verreikers, heftrucks, reachtrucks,… Daarnaast geef je ook opleiding over het opbouwen en veilig werken met rolsteigers Je bent in staat om deze opleidingen zowel in het Nederlands als het Frans te verzorgen. Je werkplek bevindt zich in Waregem, maar je verplaatst je ook geregeld naar één van onze depots of tot bij de klant om de opleiding te verzorgen. Occasioneel kunnen opleidingen in het weekend doorgaan Daarnaast kan je ingeschakeld worden om mee te gaan met klanten als operator en bedien je het toestel op een correcte en veilige manier

  • Personal trainer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: fit20

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als personal trainer sta je in voor het begeleiden van zowel nieuwe leden als bestaande leden. Je krijgt eerst een opleiding over hoe fit20 juist werkt en waar je als trainer aandacht aan dient te besteden. De taken zijn divers: - introductiesessies geven - luisteren naar de noden en wensen van de klant, en op basis daarvan advies geven en de fit20 oefeningen aanpassen - de toestellen instellen - intense begeleiding van 20 minuten per persoon/2 personen - empathisch en motiverend werken - dagelijks de uitslag van de introductiesessies rapporteren - opvolging van leads die nog geen introductie gepland hebben en van leads die na de introductie nog twijfelen

  • Bijverdienste / FLEXI Kelner(in) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: kwizien divien

    Type: Flexijob

    FLEXI ZAAL. Voor ons restaurant en brasserie-restaurant zoeken wij een kelner met ervaring (man of vrouw), uren per weekend te bespreken. Mogelijkheden: vrijdagavond, zaterdagmiddag, zaterdagavond, zondagmiddag, zondagavond. Eventueel ook tijdens de week. EXTRA // FLEXIJOB

Zoek naar antwoorden van Collège Ste-Croix in sociale netwerken
Look for responds of Collège Ste-Croix in social networks

Lees alle opmerkingen voor Collège Ste-Croix. Laat een reactie achter voor Collège Ste-Croix. Collège Ste-Croix bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Collège Ste-Croix. Leave a respond for Collège Ste-Croix. Collège Ste-Croix on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Collège Ste-Croix op de google maps. Adres en contacten Collège Ste-Croix
Location of Collège Ste-Croix on the google maps. Address and contacts of Collège Ste-Croix

Andere gerelateerde bedrijven als come Collège Ste-Croix Collège Ste-Croix: Bureau Comptable & Fiscal Taquin Philippe | Ginneberge W & C | JAQUEMIN / MEVR RIGO INGRID | MARKETING DESIGN | W. SCHEERS

Other related companies as Collège Ste-Croix: Bureau Comptable & Fiscal Taquin Philippe | Ginneberge W & C | JAQUEMIN / MEVR RIGO INGRID | MARKETING DESIGN | W. SCHEERS

Collège Ste-Croix is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Collège Ste-Croix, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06844726562. Het bedrijf Collège Ste-Croix bevindt zich op het adres: Rue de Crehen 1; 4280; Hannut. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 814,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 108,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Boarding schools. Producten gemaakt in Collège Ste-Croix zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Collège Ste-Croix is Food and Kindred Products, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Collège Ste-Croix is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Collège Ste-Croix, openstaande posities, locatie van Collège Ste-Croix op de kaart.

Collège Ste-Croix is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is Collège Ste-Croix, company assigned to the tax number BE06844726562. The company Collège Ste-Croix is located at the address: Rue de Crehen 1; 4280; Hannut. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 814,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 108,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Boarding schools. Products created in Collège Ste-Croix were not found.
The main activity of Collège Ste-Croix is Food and Kindred Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Collège Ste-Croix is not available. You also can look at reviews of Collège Ste-Croix, open positions, location of Collège Ste-Croix on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Collège Ste-Croix, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Collège Ste-Croix, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Collège Ste-Croix, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Collège Ste-Croix, employees, financial statistics.