EECKHOUT BART

Contactgegevens EECKHOUT BART: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EECKHOUT BART: address, phone, fax, email, website, opening hours

EECKHOUT BART

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CATEMDREEF 6; 9630; ZWALM, België

Telefoon (phone): 55495557 (+32-55495557) 55495557 (+32-55495557)

Fax (fax): +32 (14) 995-49-56 +32 (14) 995-49-56

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EECKHOUT BART: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EECKHOUT BART"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EECKHOUT BART"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EECKHOUT BART, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EECKHOUT BART. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EECKHOUT BART, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EECKHOUT BART. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EECKHOUT BART
Products information EECKHOUT BART

BTW identificatienummer (tax): BE07938415527
Ondernemingsnummer: 6565948486
Hoofdstad (capital): 173,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 874,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Activit茅s: Peinture.. Activit茅s: Pose de Papier Peint.

Product categorie (product category): Peinture. Rev锚tements pour sols and murs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EECKHOUT BART
(Get full report from official database of BE for EECKHOUT BART)

Aanvulling soorten activiteiten voor EECKHOUT BART
Addition kinds of activities for EECKHOUT BART

382607. Instrumenten die thermische eigenschappen meten | Instruments measuring thermal properties
20110202. Hammen en picknicks, van vlees geslacht op het terrein | Hams and picnics, from meat slaughtered on site
20350102. Mierikswortel, bereid | Horseradish, prepared
34979909. Zilveren folie of blad | Silver foil or leaf
51480100. fruit | Fruits

Werken bij EECKHOUT BART: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EECKHOUT BART: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EECKHOUT BART. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EECKHOUT BART. Looking for open vacancies in other companies

  • Branch manager (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een branch manager. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit : - aansturen van medewerkers - richtlijnen geven, aanwijzingen en suggesties - optreden als coach : stimuleren van collega's, vertrouwen hebben in het potentieel en zelfsturing van anderen stimuleren - feedback geven aan medewerkers - voeren van tussentijdse gesprekken omtrent hun evaluatie - voeren van selectiegesprekken - opvolgen van introductie, opleiding en training - goedkeuren van alle medewerkers hun verlof - procedures opvolgen van ziektes, incidenten, arbeidsongevallen en recup - zorgen voor een goede sfeer - voorbereiden, presenteren en opvolgen van branch toolboxen en toolboxitems - uitwerken van actieplannen - werken aan het continu verbeteren en risk management en voorstellingen brengen - meedenken en werken aan projecten - sturen en ondersteunen bij vragen van de account managers bij vragen en problemen - je draagt de finale verantwoordelijkheid voor alle activiteiten die klantgericht zijn - waken over veiligheid binnen de branch - waken over volgen van de regels - nemen van acties en uitwerken

  • Arbeiders algemene wegenbouw regio Limburg (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groot wegenbouwbedrijf zoeken wij dringend wegenwerkers voor de regio Limburg. Je maakt deel uit van een ploeg arbeiders en voert werkzaamheden uit aan diverse onderdelen van de weg: aansluitingen, kolken, boordstenen, funderingen, afwerkingen, ... Er zijn opstapplaatsen voorzien in de volgende gemeenten: Bocholt, Sint-Truiden, Lummen, Herk-de-Stad, Genk (of net buiten Limburg = Diest en Scherpenheuvel). Goede verloning volgens PC 124 ! Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en lijkt dit jou interessant ? Bel ons vrijblijvend op voor meer informatie ! 089/500090

  • Monteur (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: ASAP LOMMEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een staalbouwbedrijf te Overpelt zijn wij op zoek naar gemotiveerde monteurs. Je monteert metaalconstructies en je bent in staat om kleine aanpassingen te doen zoals gaten boren, etc.

  • TIG-lasser (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Paal zijn we op zoek naar een tig-lasser voor in de sanitair en cv 

  • Verkoper/Verkoopster Bakkerij Beerzel & Putte (BEERZEL)

    Regio: BEERZEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onderstaand takenpakket neem jij voor jouw rekening Bediening klanten met een glimlach Kassa Charcuterie versnijden Onderhoud van de winkel

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO NEVELE (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Zorgzame gezellige huishoudhulpen Regio Morkhoven (MORKHOVEN)

    Regio: MORKHOVEN

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet 2018 goed in en contacteer ons! Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Herenthout, Noorderwijk, Olen, Itegem, Morkhoven, Wiekevorst, Herentals Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

  • Jobstudenten voor het weekend (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: PRIMARK

    Type: Studentenjob

    Primark is een snelgroeiende organisatie en een belangrijke retailer met meer dan 250 filialen in: Ierland, Verenigd Koninkrijk, België, Nederland, Duitsland, Portugal en Spanje. Primark biedt modieuze gunstig geprijsde kwaliteitskleding voor het hele gezin. Jij zult als verkoopmedewerk(st)er verantwoordelijk zijn voor je eigen sectie. Dit houdt in: het beheren van voorraad, merchandising, verkoop en service. Jij bent in staat om nauwkeurig en precies te werken. Je bent klantvriendelijk ingesteld en zeer stressbestendig. Ook ben je fysiek in staat om een aantal uren te staan en te lopen.

  • Receptionist(e) (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: EUBELIUS

    Type: Vaste Job

    Eerste aanspreekpunt en visitekaartje van onze associatie. Onthaal van bezoekers. Beheer van inkomende oproepen. Boeken en beheren van vergaderzalen. Beheer van inkomende en uitgaande post. Voorraadbeheer en bestellingen. Administratieve ondersteunende taken. Actualiseren van documenten en lijsten. Archiefbeheer. EUBELIUS is het grootste onafhankelijke advocatenkantoren in België, met kantoren in Brussel, Kortrijk en Antwerpen. Eubelius hecht veel belang aan een boeiende, gezonde en aangename werkomgeving. Het welzijn van de mensen die er werken is een topprioriteit.

  • Verantwoordelijke Aankoopdiensten (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Pauwels Consulting

    Type: Vaste Job

    Voorbereiding, behandeling/onderhandeling en afsluiting  van prijsaanvragen en jaarcontracten (administratief, contacten met verkopers, …) Opvolging van prijsaanvragen en leveringen in samenspraak met aanvragende afdelingen teneinde de vereiste noden te respecteren (bv. timing, technische afwijkingen, certificaten, veiligheid, kwaliteit, …) Opmaak van vergelijkende evaluaties Bijhouden van de TA contractmatrixen en RFQ lijsten Opmaak van presentaties ter voorbereiding van de contract committees Opmaak van de bestellingen op een volledig correcte en juiste manier (SAP, LOO, LOI,contract,…) volgens de gevraagde specificaties en bedongen voorwaarden (kwaliteit, veiligheid, certificatie, inspectie, milieuwetgeving, hoeveelheden, …) Opvolging van toepassing en naleving van de contracten, in nauwe samenwerking met de Cost controller en de TA Coördinator Controle van de extra werkzaamheden voor de follow-up van de contract voorwaarden – hoeveelheden, poortlijsten,... Opbouw en onderhoud van goede en ethisch correcte relaties met leveranciers (doel: win-win relatie) Instaan voor tijdige beschikbaarheid van alle materialen voor de TA, volgens de TRA specs en richtlijnen Implementatie van de aankoopfilosofie en –regels van TRA Realisatie van lokale  en regionale aankopen en nagaan of sommige van deze lokale aankopen niet kunnen/moeten  uitgebreid worden naar RC- of groepsaankopen Bijdrage aan de analyse van de interne en externe kosten en kostenstrukturen van leveranciers Technische goedkeuring van bestelbonnen binnen de vastgelegde delegaties/bevoegdheden Bedrijfsprofiel: Pauwels Consulting is een Belgisch consultancy kantoor met meer dan 520 experts op het gebied van engineering, life sciences en IT. Wij helpen vooraanstaande bedrijven in België en het buitenland met consulting, project management en werving en selectie. We hebben kantoren in België, Frankrijk, Duitsland en Zwitserland (https://www.pauwelsconsulting.com/nl/over-ons/contact/) .

  • Chauffeurs CE (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: YM TRANS

    Type: Vaste Job

    Het tijdig en veilig vervoeren van goederen, rekening houdend met de wegcode en de rij- en rusttijden. Elke dag kennisnemen van de uit te voeren opdrachten, de route en het plan eventueel bespreken met de planner. We leveren voor Colruyt en Delhaize. Zorgen dat de vrachtwagen steeds in goede staat verkeert.

  • Octrooigemachtigde (patent attorney) (m/v) (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: DENK IP

    Type: Vaste Job

    Als octrooigemachtigde volg je een IP portefeuille op, in de breedste zin van het woord, voor verschillende klanten. Je bent verantwoordelijk voor het bekomen van geschikte bescherming voor IP van je klanten. Je voert vooronderzoeken uit. Je doorloopt, al dan niet via een externe gemachtigde, octrooiprocedures in binnen- en buitenland, incl. het schrijven van octrooiaanvragen en het uitwerken van antwoorden op beschikkingen. Je supporteert IP beslissingen. Je voert marktvrijheidsonderzoeken uit, en ondersteunt advocaten in geschillen. Je werkt nauw samen met het team octrooigemachtigden en paralegals.

Zoek naar antwoorden van EECKHOUT BART in sociale netwerken
Look for responds of EECKHOUT BART in social networks

Lees alle opmerkingen voor EECKHOUT BART. Laat een reactie achter voor EECKHOUT BART. EECKHOUT BART bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EECKHOUT BART. Leave a respond for EECKHOUT BART. EECKHOUT BART on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EECKHOUT BART op de google maps. Adres en contacten EECKHOUT BART
Location of EECKHOUT BART on the google maps. Address and contacts of EECKHOUT BART

Andere gerelateerde bedrijven als come EECKHOUT BART EECKHOUT BART: Techel R | Dierckx K | LE VERT GALANT | JO?L-PIERRE BAYER | HUIS DEN OLIJFBOOM

Other related companies as EECKHOUT BART: Techel R | Dierckx K | LE VERT GALANT | JO?L-PIERRE BAYER | HUIS DEN OLIJFBOOM

EECKHOUT BART is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EECKHOUT BART, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07938415527. Het bedrijf EECKHOUT BART bevindt zich op het adres: CATEMDREEF 6; 9630; ZWALM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 173,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 874,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Peinture. Rev锚tements pour sols and murs. Lijst met producten zijn Activit茅s: Peinture.. Activit茅s: Pose de Papier Peint..
De hoofdactiviteit van EECKHOUT BART is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EECKHOUT BART is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EECKHOUT BART, openstaande posities, locatie van EECKHOUT BART op de kaart.

EECKHOUT BART is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is EECKHOUT BART, company assigned to the tax number BE07938415527. The company EECKHOUT BART is located at the address: CATEMDREEF 6; 9630; ZWALM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 173,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 874,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Peinture. Rev锚tements pour sols and murs. List of products are Activit茅s: Peinture.. Activit茅s: Pose de Papier Peint..
The main activity of EECKHOUT BART is Automotive Repair, Services and Parking, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of EECKHOUT BART is not available. You also can look at reviews of EECKHOUT BART, open positions, location of EECKHOUT BART on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EECKHOUT BART, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EECKHOUT BART, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EECKHOUT BART, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EECKHOUT BART, employees, financial statistics.