EDDY MEUWIS

Contactgegevens EDDY MEUWIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EDDY MEUWIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

EDDY MEUWIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OUDE TRUIERBAAN 32; 3500; HASSELT, België

Telefoon (phone): 11372300 (+32-11372300) 11372300 (+32-11372300)

Fax (fax): +32 (3) 260-94-93 +32 (3) 260-94-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EDDY MEUWIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EDDY MEUWIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EDDY MEUWIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EDDY MEUWIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EDDY MEUWIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EDDY MEUWIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EDDY MEUWIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EDDY MEUWIS
Products information EDDY MEUWIS

BTW identificatienummer (tax): BE07494293212
Ondernemingsnummer: 9311157226
Hoofdstad (capital): 557,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 709,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Activit茅s: Peinture.. Activit茅s: Pose de Papier Peint.

Product categorie (product category): Peinture. Rev锚tements pour sols and murs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EDDY MEUWIS
(Get full report from official database of BE for EDDY MEUWIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor EDDY MEUWIS
Addition kinds of activities for EDDY MEUWIS

5989. Brandstofverkopers, nec | Fuel dealers, nec
329108. Schuurkorrels | Abrasive grains
31719901. Handtassen, vrouwen | Handbags, women's
35999914. Pompgouverneurs, voor gasmachines | Pump governors, for gas machines
91990402. Overheid, staatsregering | General government, state government

Werken bij EDDY MEUWIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EDDY MEUWIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EDDY MEUWIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EDDY MEUWIS. Looking for open vacancies in other companies

  • Arbeider met rijbewijs CE (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij op zoek naar een allround functie waar je zowel met je handen kunt werken en met de vrachtwagen kunt rijden? Je zal af en toe korte afstanden afleggen met de vrachtwagen om te laden/lossen.   Veel manueel werk: Containers inblazen, silo’s bedienen, heftruck… Goede kennis NL is een must

  • Payroll Accountant (HUMBEEK)

    Regio: HUMBEEK

    Bedrijf: Start People Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Tijdens de nodige opleidingsfase ondersteun je de dienst op administratief vlak om nadien meer payrollgerelateerde taken op jou te nemen. Na de opleidingsfase ga je autonoom instaan voor het beheer van een 280-tal personeelsdossiers van het verkooppersoneel, waarbij je een correcte loonadministratie op basis van het tijdsregistratiesysteem verzekert. Je onderhoudt hiervoor op een dynamische manier de contacten met de winkelverantwoordelijken en de districtmanagers.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Bierbeek, 8 uur per week (BIERBEEK)

    Regio: BIERBEEK

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Bierbeek. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student supermarkt vast op zondag, Kessel-Lo (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: Synergie Aarschot Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in Kessel-Lo zijn we op zoek naar student die vast zou werken op zondag van 7u tot 13u bij de zuivel.

  • Technisch tekenaar (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een klant gelegen in Sint-Job-in't-Goor zijn wij dringend op zoek naar een technisch tekenaar (M/V): - U staat in voor het uittekenen van visualisaties van open haarden - U zal tekeningen met standaardmaten omzetten naar tekeningen op maat voor de klant - Na goedkeuring maakt u de productietekeningen op (millimeterwerk!) - Na verloop van tijd zal u ook de catalogus mogen opstellen

  • Student telesales in de pharmaceutische sector - NL of FR (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: RANDSTAD OFFICE VILVOORDE

    Type: Studentenjob

    opbellen van apothekers voor een actie rond geneesmiddelen geneesmiddelen voorstellen promotieactie toelichten verslag van de gesprekken opmaken order invoeren

  • Jobstudenten (weekend) JBC Mode Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: JBC

    Type: Studentenjob

    Je helpt de verkopers op de afdeling bij het op orde houden van de afdeling. Je helpt daarbij de klanten op een aangename en professionele manier. Je zal indien mogelijk ook ingezet worden bij de kinderanimatie.

  • +16 STUDENT magazijnmedewerker (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een grote logistieke speler zijn we op zoek naar mensen die graag willen werken in het magazijn. Het is geen alledaags magazijnsfunctie, aangezien je flexibel en dubbel inzetbaar verwacht te zijn. Enkel orderpicken ? Neen! Je zal ook instaan voor het re- labelen van de producten, alles in te pakken in zakken en dozen en je kan ook in aanmerking komen voor de transitzone waar je alles regelt voor het laden en lossen van de containers. Ben je dus heel flexibel in je werk, dan ben jij de persoon die wij zoeken! Ook de werkuren zijn verschillend. starten om 07u00 of om 08u00 zelfs starten om 09u00 is mogelijk. Je werkt 8uur per dag en kan dus week per week verschillend zijn.

  • Commercieel Adviseur - Regio Vlaams Brabant (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ADECCO LEUVEN INDUSTRIE

    Type: Vaste Job

    Zin om vandaag de bank van morgen uit te tekenen? In een bank in een wereld die verandert, maken onze medewerkers van die verandering hun sterkste troef en zetten ze uitdagingen om in opportuniteiten. Ze anticiperen om klanten innovatieve oplossingen aan te bieden die perfect aansluiten bij hun behoeften. BNP Paribas Fortis, de grootste bank van het land, geeft haar medewerkers de kans om zich continu te ontwikkelen in een stimulerende en agile werkomgeving. Voor ons kantorennet zoeken we nieuwe collega's die klaar zijn voor een uitdaging. Onze klantenportefeuille is zeer gevarieerd. En jouw job dus ook! Je toekomstige job: Jouw taken als commercieel medewerker: Je bent in een van onze agentschappen het aanspreekpunt voor onze klanten. Je helpt klanten en geeft hen advies in de domeinen daily banking, save & invest, verzekeringen en kredieten. Je rekent daarvoor op je commerciële geest. Je grijpt commerciële kansen met beide handen en zorgt voor situaties waarbij de klant, de bank én de maatschappij winnen. Je deelt spontaan de nieuwste digitale tools met onze klanten. Want innovatie en creativiteit fascineren je.

  • ploegchef atelier (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Talentus Waregem

    Type: Vaste Job

    Je gaat twee medewerkers gaan aansturen en werkt daarnaast ook actief mee aan de projecten Je gaat machines gaan monteren, reviseren en herstellen Je bent de contactpersoon tussen logistiek, planning en uitvoering Je zorgt ervoor dat het atelier steeds proper is en er op een veilige manier gewerkt zal worden Bedrijfsprofiel: Onze klant is een KMO waarvan de hoofdzetel gelegen is in Waregem. De firma zit in volle groei en dit gaat zich gaan vertalen in het bouwen van een nieuwe toonzaal en in te zetten op een ruimer atelier. Door de groei gaat onze klant op zoek naar een ploegleider voor in hun atelier. 

  • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Lier-Rumst) - Zelfstandige basis (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven. Voor een van onze klanten, een ziekenhuis uit regio Mechelen, zijn wij momenteel op zoek naar verpleeg- en zorgkundigen, die naast hun vaste job ervaring willen opdoen in een andere werkomgeving. Geef ons door wanneer je beschikbaar bent en welke afdelingen je verkiest en wij schakelen je in op basis van jouw voorkeuren.

  • JUNIOR BUYER (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1671367-inline.html?cid=Partner_VDAB Junior Buyer Zelfstandig Indirecte aankoop Samen met onze klant, een klinkende naam in de voedingswereld regio Aalst, zijn wij vanuit HAYS Purchasing & Logistics Gent op zoek naar een Junior Buyer. Onze klant omschrijft zich als een cultuur waar klantgerichtheid, integriteit en teamspirit centraal staan. Als Junior Buyer ben je verantwoordelijk voor de indirecte aankoop voor onder andere HR, IT, marketing, enz. Je staat in voor de input van purchase orders, supplier data en facturen. Je verzorgt de opvolging van de facturen waarbij je de verschillende departementen te woord staat bij vragen zoals supplier data, opmaak van facturen, enz. Daarnaast waak je over de betaling van de facturen. Inzake aankoop sta je samen met de Category Buyer in voor de supplier analyse, denk je mee in het kader van centralisatie of partnerships, onderhandel je de beste prijs en beslis je zelfstandig over een bepaald budget. Je rapporteert rechtstreeks aan de Purchase Manager.

Zoek naar antwoorden van EDDY MEUWIS in sociale netwerken
Look for responds of EDDY MEUWIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor EDDY MEUWIS. Laat een reactie achter voor EDDY MEUWIS. EDDY MEUWIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EDDY MEUWIS. Leave a respond for EDDY MEUWIS. EDDY MEUWIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EDDY MEUWIS op de google maps. Adres en contacten EDDY MEUWIS
Location of EDDY MEUWIS on the google maps. Address and contacts of EDDY MEUWIS

Andere gerelateerde bedrijven als come EDDY MEUWIS EDDY MEUWIS: COPAIN PARK | SUNNY GEMS | DOP'S | JEAN-LOUIS ALLARD | Aaricia Publicité SPRL

Other related companies as EDDY MEUWIS: COPAIN PARK | SUNNY GEMS | DOP'S | JEAN-LOUIS ALLARD | Aaricia Publicité SPRL

EDDY MEUWIS is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EDDY MEUWIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07494293212. Het bedrijf EDDY MEUWIS bevindt zich op het adres: OUDE TRUIERBAAN 32; 3500; HASSELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 557,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 709,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Peinture. Rev锚tements pour sols and murs. Lijst met producten zijn Activit茅s: Peinture.. Activit茅s: Pose de Papier Peint..
De hoofdactiviteit van EDDY MEUWIS is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EDDY MEUWIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EDDY MEUWIS, openstaande posities, locatie van EDDY MEUWIS op de kaart.

EDDY MEUWIS is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is EDDY MEUWIS, company assigned to the tax number BE07494293212. The company EDDY MEUWIS is located at the address: OUDE TRUIERBAAN 32; 3500; HASSELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 557,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 709,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Peinture. Rev锚tements pour sols and murs. List of products are Activit茅s: Peinture.. Activit茅s: Pose de Papier Peint..
The main activity of EDDY MEUWIS is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of EDDY MEUWIS is not available. You also can look at reviews of EDDY MEUWIS, open positions, location of EDDY MEUWIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EDDY MEUWIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EDDY MEUWIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EDDY MEUWIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EDDY MEUWIS, employees, financial statistics.