MOTORHUIS HASSELT

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • MOTORHUIS HASSELT
Private companiesDepository Institutions • MOTORHUIS HASSELT

Contactgegevens MOTORHUIS HASSELT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MOTORHUIS HASSELT: address, phone, fax, email, website, opening hours

MOTORHUIS HASSELT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HERCKENRODESINGEL 35; 3500; HASSELT, België

Telefoon (phone): 11851274 (+32-11851274) 11851274 (+32-11851274)

Fax (fax): +32 (10) 259-66-79 +32 (10) 259-66-79

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MOTORHUIS HASSELT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MOTORHUIS HASSELT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MOTORHUIS HASSELT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MOTORHUIS HASSELT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MOTORHUIS HASSELT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MOTORHUIS HASSELT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MOTORHUIS HASSELT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MOTORHUIS HASSELT
Products information MOTORHUIS HASSELT

BTW identificatienummer (tax): BE08452026367
Ondernemingsnummer: 6268768310
Hoofdstad (capital): 493,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 362,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Produits: Scooters, Motos.. Produits: Vêtements & Accessoires.. Services: Reparation & Entretien.

Product categorie (product category): BMW Motos. Réparations and entretien de motos. Motos

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MOTORHUIS HASSELT
(Get full report from official database of BE for MOTORHUIS HASSELT)

Aanvulling soorten activiteiten voor MOTORHUIS HASSELT
Addition kinds of activities for MOTORHUIS HASSELT

362500. Relais en industriële controles | Relays and industrial controls
503102. Bouwmaterialen, interieur | Building materials, interior
508799. Apparatuur voor de inrichting van de dienstverlening, nec | Service establishment equipment, nec
25119904. Eindtafels: hout | End tables: wood
37169901. Recreational van conversion (zelfrijdend), fabrieksbasis | Recreational van conversion (self-propelled), factory basis
79999908. Phrenologist | Phrenologist

Werken bij MOTORHUIS HASSELT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MOTORHUIS HASSELT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MOTORHUIS HASSELT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MOTORHUIS HASSELT. Looking for open vacancies in other companies

  • TUINARBEIDER (OTEGEM)

    Regio: OTEGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een tuinbedrijf te Otegem zijn we op zoek naar een tuinarbeider.

  • Theatertechnicus voor de Stad Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor CC De Mol in Lier zijn wij op zoek naar een theatertechnicus. Jouw taken:  Helpen met de op- en afbouw van theater- en muziekvoorstellingen en dit zowel op gebied van decor, licht als audio.  Lichtplannen zelfstandig realiseren en de armaturen richten en focussen.  Voorbereiden van de zaal (plaatsen van tafels en/of stoelen).  Toezien op de veiligheid op het podium en in de zaal.  Meehelpen bij de ontvangst van het publiek.  Kleine herstellingswerken uitvoeren. Inzet en leergierigheid zijn minstens even belangrijk als competenties. Ook technici met een specialisatie in enkel audio of belichting komen in aanmerking

  • Onderhoudstechnieker * (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: QUALITY

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U bent verantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud aan de machines. U zorgt samen met je team dat het productieproces zo soepel mogelijk verloopt. Bij storingen, zorgt u dat die zo snel mogelijk worden opgelost. Deze kunnen zowel elektrisch, mechanisch, pneumatisch als hydraulisch van aard zijn.

  • Passie om te rijden als chauffeur C, daguren & nationaal (m/v) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een gezond en mooi groeiend bedrijf in Genk zijn we op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega die houdt van rijden met een vrachtwagen! Elke ochtend (om 6u) laad je je truck in Genk en vertrek je vandaar voor rittten in gans België. Het is jouw taak om sanitair en verwarmingsmateriaal te gaan leveren bij klanten en dit doe je op een goedgeluimde en positieve manier. Je bent immers op dat moment een van de ambassadeurs van het bedrijf! Het betreft een langdurige tewerkstelling met mogelijkheid tot vaste aanwerving. Je krijgt een mooie verloning en in heel het bedrijf heerst er een aangename werksfeer.

  • Wegenwerker (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: Konvert Construct Geel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Konvert Construct Geel is op zoek naar een ervaren wegenwerker. Heb je minstens 5 jaar ervaring in een gelijkaardige functie, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren!

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Oudenaarde– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau!!!

  • Huishoudhulp/Poetshulp, regio Aalter - Nevele (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN EVERGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • JOBSTUDENT winkelmedewerker (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: Sunparks De Haan

    Type: Studentenjob

    Sunparks Parkshop is op zoek naar enthousiaste en energieke jobstudenten voor het winkelteam aan te vullen. Dit voor zowel tijdens de week als in het weekend. Wil jij werken in een vakantiesfeer en met toffe collega's ? Dan is werken bij de parkshop van Sunparks een ideale vakantiejob. Jij bent verantwoordelijk voor de orde en netheid van de winkel. Je helpt de mensen met een grote glimlach en rekent hun aankopen af aan de kassa. Je ontvangt leveringen of bent verantwoordelijk voor de heerlijke verse broodjes en boterkoekjes in onze bakkerij. Kortom een zeer uitgebreid takenpakket.

  • JUNIOR LOGISTIEK MANAGER - TRAINEESHIP - VAST CONTRACT (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1673881-inline.html?cid=Partner_VDAB Onze opdrachtgever behoort tot de topwerkgevers ! Kom jij graag terecht in een grotere organisatie waar er echt aandacht is voor jouw talenten ? Onze opdrachtgever is actief in de logistieke sector. Wij zoeken Juniors die graag klaargestoomd worden tot Logistieke COACH.  Heb je een hoger diploma (bijna) op zak en droom je er van om te coachen? Triggert de logistieke wereld je ? Lees dan zeker verder ! Als junior word je tijdens het traineeship volledig klaargestoomd tot Logistieke Coach. Het traineeship laat je kennismaken met coaching skills, logistieke omgeving, .. Als junior logistiek manager leer je alle taken van het distributiecentrum kennen; Je draagt zorg voor het behalen van de afgesproken doelen op het gebied van kwaliteit en productiviteit van de logistieke bedrijfsprocessen ; Hierbij coach en motiveer je het team, houd je de processen goed in de gaten en zorg je voor een goede administratieve afhandeling ; Van zodra je helemaal op de rails bent in jouw rol, word je ook betrokken bij logistieke projecten.

  • Commercieel bediende (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS Z-VLAANDEREN

    Type: Vaste Job

    Heb je zin voor initiatief? Ben je een talenknobbel en commercieel ingesteld? Wil je jezelf graag ontwikkelen en kunnen meegroeien met een dynamische onderneming. Voor een een snelgroeiende bedrijf in de regio Waregem is Adecco Experts op zoek naar een commerciële binnendienst bediende. Jouw takenpakket is zeer projectmatig, je behartigt het volledige klantendossier van A tot Z: Je neemt de orders op en geeft ze in Je serviced de klant doorheen het ganse proces Je regelt het transport Je volgt op vanuit het magazijn Je lost vragen en eventuele klachten op

  • PLAATSER AFSLUITINGEN (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: B.S. AFSLUITINGEN

    Type: Leercontract

    Je helpt bij het plaatsen van afsluitingen (2 tot 2m40 hoog), hoofdzakelijk bij particulieren in de regio Limburg. Je plaatst steunpalen en platen van gemiddeld 60kg per plaat. Hier komen soms ook kleine graafwerken bij aan te pas.

  • Flexijob zaalmedewerker (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Flexijob

    Voor een mooi restaurant in de ruime regio van Tielt zoeken bij mensen die als flexijob zaalmedewerker willen werken. Hiervoor zoeken we mensen die op vrijdagavond beschikbaar zijn van 18u30 tot 23u00.

Zoek naar antwoorden van MOTORHUIS HASSELT in sociale netwerken
Look for responds of MOTORHUIS HASSELT in social networks

Lees alle opmerkingen voor MOTORHUIS HASSELT. Laat een reactie achter voor MOTORHUIS HASSELT. MOTORHUIS HASSELT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MOTORHUIS HASSELT. Leave a respond for MOTORHUIS HASSELT. MOTORHUIS HASSELT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MOTORHUIS HASSELT op de google maps. Adres en contacten MOTORHUIS HASSELT
Location of MOTORHUIS HASSELT on the google maps. Address and contacts of MOTORHUIS HASSELT

Andere gerelateerde bedrijven als come MOTORHUIS HASSELT MOTORHUIS HASSELT: MACAREUX | FE. LIESEN-ALSTEEN | ALFONS LUYTEN | BERNINA-WEST-ELECTRO | Leenders NV

Other related companies as MOTORHUIS HASSELT: MACAREUX | FE. LIESEN-ALSTEEN | ALFONS LUYTEN | BERNINA-WEST-ELECTRO | Leenders NV

MOTORHUIS HASSELT is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MOTORHUIS HASSELT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08452026367. Het bedrijf MOTORHUIS HASSELT bevindt zich op het adres: HERCKENRODESINGEL 35; 3500; HASSELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 493,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 362,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is BMW Motos. Réparations and entretien de motos. Motos. Lijst met producten zijn Produits: Scooters, Motos.. Produits: Vêtements & Accessoires.. Services: Reparation & Entretien..
De hoofdactiviteit van MOTORHUIS HASSELT is Depotinstellingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MOTORHUIS HASSELT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MOTORHUIS HASSELT, openstaande posities, locatie van MOTORHUIS HASSELT op de kaart.

MOTORHUIS HASSELT is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is MOTORHUIS HASSELT, company assigned to the tax number BE08452026367. The company MOTORHUIS HASSELT is located at the address: HERCKENRODESINGEL 35; 3500; HASSELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 493,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 362,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is BMW Motos. Réparations and entretien de motos. Motos. List of products are Produits: Scooters, Motos.. Produits: Vêtements & Accessoires.. Services: Reparation & Entretien..
The main activity of MOTORHUIS HASSELT is Depository Institutions, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of MOTORHUIS HASSELT is not available. You also can look at reviews of MOTORHUIS HASSELT, open positions, location of MOTORHUIS HASSELT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MOTORHUIS HASSELT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MOTORHUIS HASSELT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MOTORHUIS HASSELT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MOTORHUIS HASSELT, employees, financial statistics.