BASILE VANDEVENNE

Contactgegevens BASILE VANDEVENNE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BASILE VANDEVENNE: address, phone, fax, email, website, opening hours

BASILE VANDEVENNE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TONGERSESTEENWEG 188; 3723; KORTESSEM, België

Telefoon (phone): 11377766 (+32-11377766) 11377766 (+32-11377766)

Fax (fax): +32 (58) 691-88-24 +32 (58) 691-88-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BASILE VANDEVENNE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BASILE VANDEVENNE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BASILE VANDEVENNE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BASILE VANDEVENNE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BASILE VANDEVENNE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BASILE VANDEVENNE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BASILE VANDEVENNE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BASILE VANDEVENNE
Products information BASILE VANDEVENNE

BTW identificatienummer (tax): BE01853088378
Ondernemingsnummer: 3666656494
Hoofdstad (capital): 177,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 553,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Activit茅s: Peinture, Entrepreneurs en Peinture.. Activit茅s: Pose de Papier Peint.. Produits: Rev锚tements de Sol en Vinyle, Marmol茅um, Linol茅um.

Product categorie (product category): Peinture. Rev锚tements de sols and murs. Rev锚tements pour sols and murs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BASILE VANDEVENNE
(Get full report from official database of BE for BASILE VANDEVENNE)

Aanvulling soorten activiteiten voor BASILE VANDEVENNE
Addition kinds of activities for BASILE VANDEVENNE

2812. Alkalieën en chloor | Alkalies and chlorine
241101. Houten bouten, gekapt | Wooden bolts, hewn
24260203. Spoelblokken en blanks, hout | Bobbin blocks and blanks, wood
26310301. BoxBoard | Boxboard
35560212. Persen, voedsel: kaas, biet, cider en suikerriet | Presses, food: cheese, beet, cider, and sugarcane
35969906. Spoorwegschalen | Railroad track scales
39910300. Borstels, behalve verf en lak | Brushes, except paint and varnish

Werken bij BASILE VANDEVENNE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BASILE VANDEVENNE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BASILE VANDEVENNE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BASILE VANDEVENNE. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C - ophaling afval (DENDERLEEUW)

    Regio: DENDERLEEUW

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Denderleeuw, zoeken we chauffeurs C die de ophaling doen van dierlijk afval. Dit kan in slachterijen zijn of bij boerderijen of particulieren. Het laden kan met een kraan of met bakken zijn. In principe is deze functie tot september 2018 maar goede chauffeurs maken zeker een kans om te blijven! Nationaal transport Afvaltransport Kraanbediening op de vrachtwachtwagen Laden/lossen

  • Magazijnier rijbewijs C + heftruck m/v (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze stock te Vilvoorde zijn we op zoek naar een gemotiveerde en ervaren magazijnier die in het bezit is van een attest voor heftruckchauffeur en rijbewijs C. Het beheer van onze stock gebeurt in ons ERP Kimoce. Hiervoor is een basiskennis pc en Windows noodzakelijk.

  • Multimediatechnieker M/V (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in kabel- en leidingbouw en installatiewerken zijn we momenteel op zoek naar een multimediatechnieker M/V. Je zal een bepaalde regio in België toegewezen krijgen, elke dag krijg je je planning toe en kan je van thuis uit vertrekken naar je klanten. Je voornaamste taken zijn: - Het aansluiten van telefonie, internet en digitale TV in particuliere woningen. - Het verbinden van bestaande inleidingen met de computer en/of telefoon. - Installeren van ISDN PSTN ADT, ADSL en IDTV.

  • Polyvalent medewerker (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma regio Brugge zijn we op zoek naar een polyvalent medewerker. Hierbij wordt je ingezet als productiemedewerker of als inpakker, afhankelijk van de drukte. Takenpakket: De vis in de correcte verpakkingsschaal leggen en de schalen in dozen steken. Daarnaast kan je ook instaan voor de aanvoer van vis naar de productielijn. Afgewerkte producten breng je naar de logistieke afdeling.

  • Huishoudhelden regio Ledegem (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij Easy Life en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet!

  • Automechanicien (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant regio Waregem zijn we op zoek naar een automechanicien (m/v): Je staat in voor de uitvoering van periodieke controles, onderhoud, herstellingen en diagnoses van voertuigen Je spoort storingen en defecten op Je noteert de uitgevoerde werken zorgvuldig Je fungeert tevens als technisch raadgever voor de collega’s techniekers Indien nodig sta je de klant te woord met technische uitleg en advies

  • Verkopers (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Je bent vlot in de omgang, wil je handen uit de mouwen steken en op verschillende locaties in Antwerpen een superieur reinigingsproduct voor velgen demonstreren en verkopen. Kies zelf je dagen en locatie uit. We voorzien een standje en banden waarop je je volledig kan uitleven. TV shopping en Tel Sell zijn lang achterhaald. Een persoonlijke aanpak en duidelijke oplossing wordt hoog in het vaandel gedragen. Hierdoor vliegt het product van de schappen. Je wordt ondersteund op elk mogelijk vlak zodat je de beste verkoper in jezelf naar boven kan brengen. Twijfel niet om contact op te nemen voor deze flexibele en sociale vacature! perfect polish en wash - Jij biedt de oplossing

  • Student op vrijdag voor boetiek in Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    We zoeken een student die iedere vrijdag kan werken in een damesboetiek te Hasselt. Je helpt de klanten in hun zoektocht naar hun gepaste outfit.

  • Zelfstandige Kantoorhouders (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: DERBY LADBROKES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Sportliefhebber ? Wordt uw eigen baas bij Ladbrokes ! U staat in voor het beheer en de registratie van de sportweddenschappen voor uw kantoor. ( opleiding voorzien ) In één van onze verkooppunten in meer dan 50 gemeenten van Vlaanderen (Middelkerke, Limburg, Oostende, Knokke, Sint-Truiden, Deinze, Geraarsbergen, Ronse, Oudenaarde, Zottegem...), en in een sympathieke omgeving. U geniet meteen van een bestaand cliënteel, en de volledige ondersteuning van de commerciële en administratieve krachten van Ladbrokes, de nr. 1 in België op gebied van sportweddenschappen. GEEN INVESTERING VEREIST. ATTRACTIEVE COMMISSIES. Welkom in het team !

  • Natuurlijk gezond consulent (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: NATUURLIJK GEZOND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Natuurlijk gezond is klaar om uit te breiden! Wilt u graag een eigen bedrijf in de gezondheidssector beginnen of uw bestaande activiteit uitbreiden? Natuurlijk gezond zoekt iemand die graag met therapeutische etherische oliën aan de slag gaat. Voorkennis over etherische oliën is niet noodzakelijk. U wordt door ons begeleid en we leren u alles wat nodig is om uw eigen gezondheidsbedrijf succesvol op te starten. Ik heb momenteel plaats in mijn agenda om 2 personen intensief te begeleiden, dus ik kies uit de geïnteresseerden de meest gemotiveerde personen uit om intensief te begeleiden. Uiteraard kan u ook mee op de kar springen indien u niet bij deze hoort of het wat rustiger aan wil doen, maar dan zal u op een aan uw tempo en inzet aangepast schema begeleid worden. Laat dit u dus niet afschrikken. Uw inkomsten hangen volledig van uw eigen inspanningen af. Uiteraard doen we er samen alles aan om u succesvol te maken, wat ook zeker gaat lukken als u zich voluit hierachter zet. Heeft u interesse,? Stuur dan geheel vrijblijvend een mailtje met wat informatie over jezelf en je motivatie naar [email protected] bel me op het nummer 0479 812 892 Ken je iemand die volledig in dit profiel past? Stuur deze vacature door. Alvast bedankt! Lindsey

  • Zelfstandige verkopers (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HURRICANE MARKETING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de sales en marketingwereld? Dan zijn wij op zoek naar jou! Hurricane - Geninc is een snel groeiend jong bedrijf gevestigd in Centrum Gent. Door groeiende aanvragen van onze klanten, zijn wij dringend opzoek naar toffe, ambitieuze, positieve Verkopers. Je bent het uithangbordje van onze klanten en vertegenwoordigt hun producten op de beste manierer. Door onze unieke kansen die wij bieden, kan je verder groeien tot business coach en jouw dromen waarmaken.

  • ZELFSTANDIG DIRECTEUR BANKAGENTSCHAP (M/V) - Regio Antwerpen (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1549795-inline.html?cid=Partner_VDAB ‘’Ik ben een echte ondernemer. Mijn vaardigheden en expertise, die heb ik gekoppeld aan de strategische en tactische kracht van Beobank’’   Beobank heeft mijn commerciële ervaring, enthousiasme, loyaliteit en integriteit geanalyseerd. Na enkele ontmoetingen hebben ze mijn drijfveren en mijn wil om een succesvolle carrière op te bouwen geëvalueerd. En uiteindelijk hebben ze mij de functie van ZELFSTANDIG DIRECTEUR BANKAGENTSCHAP (M/V) voorgesteld. Mijn missie? Mijn agentschap uitbouwen met behulp van mijn organisatorische vaardigheden, mijn grondige marktkennis en proactieve visie ten dienste van mijn klanten, zowel particulieren als professionals (individuele ondernemers en kmo’s). Mijn rol? Hun dagelijkse leven verbeteren met oplossingen op maat. En waken over hun economische belangen en de verwezenlijking van hun projecten. Mijn job? Met veel dynamiek een team leiden en stimuleren, om onze kwalitatieve en kwantitatieve doelstellingen te bereiken. Samen met mijn medewerkers breng ik de mogelijkheden in mijn regio in kaart en ontwikkel ik een commercieel plan om de optimale groei van mijn agentschap te verzekeren.

Zoek naar antwoorden van BASILE VANDEVENNE in sociale netwerken
Look for responds of BASILE VANDEVENNE in social networks

Lees alle opmerkingen voor BASILE VANDEVENNE. Laat een reactie achter voor BASILE VANDEVENNE. BASILE VANDEVENNE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BASILE VANDEVENNE. Leave a respond for BASILE VANDEVENNE. BASILE VANDEVENNE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BASILE VANDEVENNE op de google maps. Adres en contacten BASILE VANDEVENNE
Location of BASILE VANDEVENNE on the google maps. Address and contacts of BASILE VANDEVENNE

Andere gerelateerde bedrijven als come BASILE VANDEVENNE BASILE VANDEVENNE: DEXIA | Lallemand W | Tijlhoeve | T & D | KONINKLIJK KLOPSTOKIA

Other related companies as BASILE VANDEVENNE: DEXIA | Lallemand W | Tijlhoeve | T & D | KONINKLIJK KLOPSTOKIA

BASILE VANDEVENNE is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BASILE VANDEVENNE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01853088378. Het bedrijf BASILE VANDEVENNE bevindt zich op het adres: TONGERSESTEENWEG 188; 3723; KORTESSEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 177,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 553,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Peinture. Rev锚tements de sols and murs. Rev锚tements pour sols and murs. Lijst met producten zijn Activit茅s: Peinture, Entrepreneurs en Peinture.. Activit茅s: Pose de Papier Peint.. Produits: Rev锚tements de Sol en Vinyle, Marmol茅um, Linol茅um..
De hoofdactiviteit van BASILE VANDEVENNE is Algemene Merchandise Stores, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BASILE VANDEVENNE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BASILE VANDEVENNE, openstaande posities, locatie van BASILE VANDEVENNE op de kaart.

BASILE VANDEVENNE is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is BASILE VANDEVENNE, company assigned to the tax number BE01853088378. The company BASILE VANDEVENNE is located at the address: TONGERSESTEENWEG 188; 3723; KORTESSEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 177,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 553,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Peinture. Rev锚tements de sols and murs. Rev锚tements pour sols and murs. List of products are Activit茅s: Peinture, Entrepreneurs en Peinture.. Activit茅s: Pose de Papier Peint.. Produits: Rev锚tements de Sol en Vinyle, Marmol茅um, Linol茅um..
The main activity of BASILE VANDEVENNE is General Merchandise Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BASILE VANDEVENNE is not available. You also can look at reviews of BASILE VANDEVENNE, open positions, location of BASILE VANDEVENNE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BASILE VANDEVENNE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BASILE VANDEVENNE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BASILE VANDEVENNE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BASILE VANDEVENNE, employees, financial statistics.