G VAN WAES EN ZOON

Contactgegevens G VAN WAES EN ZOON: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data G VAN WAES EN ZOON: address, phone, fax, email, website, opening hours

G VAN WAES EN ZOON

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HAZENLAAN 21; 9032; GENT, België

Telefoon (phone): 92264974 (+32-92264974) 92264974 (+32-92264974)

Fax (fax): +32 (11) 510-83-97 +32 (11) 510-83-97

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) G VAN WAES EN ZOON: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "G VAN WAES EN ZOON"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "G VAN WAES EN ZOON"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van G VAN WAES EN ZOON, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen G VAN WAES EN ZOON. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of G VAN WAES EN ZOON, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees G VAN WAES EN ZOON. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti G VAN WAES EN ZOON
Products information G VAN WAES EN ZOON

BTW identificatienummer (tax): BE05291259765
Ondernemingsnummer: 2312591552
Hoofdstad (capital): 788,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 310,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Activit茅s: Peinture, Entrepreneurs en Peinture.. Activit茅s: Pose de Papier Peint.. Produits: Fournitures de D茅coration d'Int茅rieur.

Product categorie (product category): Peinture. Eclairage et 茅quipements du foyer. Rev锚tements pour sols and murs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor G VAN WAES EN ZOON
(Get full report from official database of BE for G VAN WAES EN ZOON)

Aanvulling soorten activiteiten voor G VAN WAES EN ZOON
Addition kinds of activities for G VAN WAES EN ZOON

344402. Metalen ventilatie apparatuur | Metal ventilating equipment
734901. Gebouw en kantoor schoonmaakdiensten | Building and office cleaning services
753400. Banden retreading en reparatie winkels | Tire retreading and repair shops
964100. Regulering van de landbouwmarketing | Regulation of agricultural marketing
25199900. Huishoudelijke meubels, nec, nec | Household furniture, nec, nec
27590104. Aandelen certificaten: afdrukken, NSK | Stock certificates: printing, nsk
50460303. Kookapparatuur, commercieel | Cooking equipment, commercial
59329906. Stereo apparatuur, tweedehands | Stereo equipment, secondhand
78120201. Muziek video productie | Music video production
82110104. Katholieke hogere middelbare school | Catholic senior high school

Werken bij G VAN WAES EN ZOON: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in G VAN WAES EN ZOON: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor G VAN WAES EN ZOON. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for G VAN WAES EN ZOON. Looking for open vacancies in other companies

  • Bekister op atelier m/v (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    bekister atelier m/v regio Waregem - Oudenaarde Betonnen werkstukken bekisten, vullen en ontkisten Wapeningen in beton plaatsen in functie van de toepassing (betonplaten, wanden, palen, vloeren, ...) Prefabelementen in beton assembleren en bevestigen Leidingen, afvoerpijpen en aansluitingen realiseren Afval verzamelen en sorteren en het afvoeren naar de behandelings- of opslagzones Prefabelementen in beton vervaardigen (balken, drempels, betonplaten, ...) De toepassing van de veiligheidsvoorschriften controleren

  • Magazijnier Alcon (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: SYNERGIE INHOUSE ALCON

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor het magazijn van Alcon (farmaceutisch bedrijf) in Bornem zoeken wij regelmatig magazijnmedewerkers. Je takenpakket zal vooral bestaan uit: het orderpicken van lenzen uitsorteren van de goederen goederen klaarzetten voor verzending

  • Operator (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ASAP HERENTALS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, producent van verse kant-en-klaar maaltijden, zijn wij op zoek naar een operator in een 2-ploegensysteem. Je staat in voor de bediening van machines of bepaalde productielijnen zodat de continuïteit van de productie van afgewerkte producten gegarandeerd wordt, conform de gewenste vereisten. * Je voert operationele handelingen uit op basis van instructies en richtlijnen van de leidinggevende. * Je staat in voor een correcte en tijdige administratie van het productieproces. * Je verzekert een correcte toepassing van veiligheid, kwaliteit, orde en netheid, rekening houdend met de opgelegde procedures. * Je verricht basis onderhoudswerkzaamheden en kunt technische en technologische storingen onderkennen. * Je levert een bijdrage tot het optimaliseren en verbeteren van het productieproces. * Bij dit alles behoort het operationeel aansturen en controleren van medewerkers.

  • Technieker - Vaste Nacht - Meetjesland - met optie vast (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    AGO Technics is voor een klant gelegen in het Meetjesland op zoek naar een technieker in de vaste nacht. Doel van de functie is om de productielijnen efficient te laten draaien dankzij een correct preventief onderhoud en een vlot curatief onderhoud. Hieronder meer informatie over het takenpakket: – Je lost technische storingen en pannes snel en efficiënt op. – Hiernaast sta je in voor het uitvoeren van het preventief onderhoud. – Je werkt mee aan de ombouw van de installaties, wanneer er een nieuw artikel dient te worden geproduceerd en dit overeenkomstig de vastgelegde product vereisten. – Je gaat mee op zoek naar technische verbeteringsacties, je werkt ze uit en je helpt ze meer te realiseren. – Tenslotte helpt je ook mee bij de uitwerking van grotere technische investeringsprojecten.

  • HUISHOUDHULP (M/V) DAMME (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Weekendwerk studenten logistiek/onderhoud Zorghotel De Bron (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: VZW DE BRON

    Type: Studentenjob

    Beheer van de brasserie tijdens het middagmaal van de gebruikers; Hulp en ondersteuning van de gebruikers bij het nuttigen van de maaltijden; Verdeling en opruimen van de koffie; Onderhoud van de zorgflats; Verwerken van het afval en linnen; Ondersteuning van de verpleegkundigen.

  • Diensthoofd dienst informatica (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: P. C. SINT AMANDUS

    Type: Vaste Job

    De Dienst Informatica (5 medewerkers) maakt deel uit van het facilitair departement en staat in voor het hardware-, software- en netwerkbeheer van het Psychiatrisch Centrum. Je werkt als diensthoofd van de dienst informatica. Je geeft leiding aan de medewerkers van de dienst informatica (ca. 4 medewerkers). Je doet beleidsvoorbereidend werk voor het informaticabeleid in het centrum en werkt hierin samen met de Centrale Dienst Informatica van de vzw Provincialaat der Broeders van Liefde. Je bent een belangrijke partner bij de informatisering van zorg- en andere processen binnen het centrum (deelname aan werkgroepen). Je staat in voor het netwerkbeheer en voor de uitwerking en opvolging van taken, projecten en helpdesk. Je bent verantwoordelijk voor het hardware- en softwarebeheer. Je bent verantwoordelijk voor de informaticabeveiliging in samenwerking met de informatieveiligheidsconsulent. Je voert contractuele onderhandelingen met leveranciers van de hardware en applicaties. Je volgt de informaticabudgetten op. Je rapporteert aan de Facilitair Directeur.

  • Sales Representative Medische Sector (THINES)

    Regio: THINES

    Bedrijf: Talentus Waregem

    Type: Vaste Job

    Je belangrijkste doel is de loyaliteit en ontwikkeling van de klantenportefeuille Je bent verantwoordelijk voor het promoten van het bedrijf en zijn producten en het vergroten van marktaandeel in de bovengenoemde regio Om dit te doen, steun je de prospectie van nieuwe klanten en volg je bestaande klanten op. Je beheert de commerciële onderhandelingen en bent verantwoordelijk voor de contracten en de distributie van de producten Bovenop je commerciële taken, komt er een klein deel administratie bij te pas (facturen, bestellingen, ...) en een correct voorraadbeheer (10% van je werktijd) Bedrijfsprofiel: Onze klant is specialist in het leveren van producten voor eerstehulpverlening, verzorging en hygiëne. De producten zijn zowel bestemd voor de medische wereld als voor de industrie, de gemeenten en steden, arbeiders, scholen, sportcentra enz.

  • Kinderpsychiater (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: FARESA

    Type: Zelfstandige activiteit

    • je bent erkend kinder- en jeugdpsychiater • je beschikt over een postgraduaatopleiding in de gedragstherapie of systeemtherapie of in opleiding • bijkomende masters, postgraduaatopleidingen of specialisaties strekken tot aanbeveling • je werkt op zelfstandige basis • je richt je op kinderen en jongeren • je werkt mee aan de uitbreiding van ons diagnostisch en behandelend aanbod • je adviseert het team met betrekking tot psychodiagnostisch onderzoek en formuleert samen met het team de conclusies en adviezen • je zorgt voor de nodige attesten en/ of doorverwijzigingen in het kader van psychodiagnostisch onderzoek en medicatiegebruik • je denkt mee na over het beleid van de praktijk • je versterkt Faresa als centrum in contacten met andere hulpverleners • je neemt deel aan teamvergaderingen • je houdt je kennis up to date door bijscholing

  • Natuurlijk gezond consulent (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: NATUURLIJK GEZOND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Natuurlijk gezond is klaar om uit te breiden! Wilt u graag een eigen bedrijf in de gezondheidssector beginnen of uw bestaande activiteit uitbreiden? Natuurlijk gezond zoekt iemand die graag met therapeutische etherische oliën aan de slag gaat. Voorkennis over etherische oliën is niet noodzakelijk. U wordt door ons begeleid en we leren u alles wat nodig is om uw eigen gezondheidsbedrijf succesvol op te starten. Ik heb momenteel plaats in mijn agenda om 2 personen intensief te begeleiden, dus ik kies uit de geïnteresseerden de meest gemotiveerde personen uit om intensief te begeleiden. Uiteraard kan u ook mee op de kar springen indien u niet bij deze hoort of het wat rustiger aan wil doen, maar dan zal u op een aan uw tempo en inzet aangepast schema begeleid worden. Laat dit u dus niet afschrikken. Uw inkomsten hangen volledig van uw eigen inspanningen af. Uiteraard doen we er samen alles aan om u succesvol te maken, wat ook zeker gaat lukken als u zich voluit hierachter zet. Heeft u interesse,? Stuur dan geheel vrijblijvend een mailtje met wat informatie over jezelf en je motivatie naar [email protected] bel me op het nummer 0479 812 892 Ken je iemand die volledig in dit profiel past? Stuur deze vacature door. Alvast bedankt! Lindsey

  • BIS-stage Winkel medewerker (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: ECOSO WILLEBROEK

    Type: Leercontract

    Ecoso heeft het volgende aanbod: Je krijgt een unieke kans om een werk- en leerervaring op te doen Je krijgt bij Ecoso een opleiding op jouw maat als winkel medewerker. Je doet je BIS-stage/opleiding met een op maat gemaakt opleidingsplan Het opleidingsplan werd goedgekeurd door de VDAB Je krijgt ondersteuning van een ervaren begeleider Je taken om te leren: Je leert de kassa te bedienen Je leert de kassa te controleren en af te sluiten Je leert de dienst na verkoop; garantie, terugbetaling enzovoort Je leert hoe je de producten in de winkel moet plaatsen Je leert de voorrraad van de goederen op peil te houden Je leert wanneer je artikelen in en uit de winkel moet halen Je leert hoe je de winkel netjes en proper kunt houden Je leert omgaan met klanten en collega´s Je leert samen te werken Je leert beveiligingen aan te brengen en deze bij de afrekening terug te verwijderen Je leert klant gericht te werken Je krijgt kennis van de waarde van goederen Je leert goederen te prijzen en juist te sorteren voor de winkel

  • enthousiast kelner flexi (RIJMENAM)

    Regio: RIJMENAM

    Bedrijf: IN DEN BONTEN OS

    Type: Flexijob

    Restaurant "In den Bonten Os" is al jarenlang een vaste waarde in Bonheiden, ze zijn momenteel op zoek naar een enthousiaste kelner FLEXI . Je werkt daarbij steeds samen met de zaakvoerder of soms met een collega. Je voert een gevarieerd takenpakket uit : je staat in voor de mise-en-place van de zaal, de ontvangst van gasten, het opnemen van bestellingen, bediening en afruimen, het afrekenen, etc.

Zoek naar antwoorden van G VAN WAES EN ZOON in sociale netwerken
Look for responds of G VAN WAES EN ZOON in social networks

Lees alle opmerkingen voor G VAN WAES EN ZOON. Laat een reactie achter voor G VAN WAES EN ZOON. G VAN WAES EN ZOON bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for G VAN WAES EN ZOON. Leave a respond for G VAN WAES EN ZOON. G VAN WAES EN ZOON on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie G VAN WAES EN ZOON op de google maps. Adres en contacten G VAN WAES EN ZOON
Location of G VAN WAES EN ZOON on the google maps. Address and contacts of G VAN WAES EN ZOON

Andere gerelateerde bedrijven als come G VAN WAES EN ZOON G VAN WAES EN ZOON: BEENHOUWERIJ MISEREZ | DIERENKLINIEK HERCKENRODE | CARTONNAGE IMPRIM D'ANDERLECHT SPRL | FRANS WALLICAN | L'Instant Terroir

Other related companies as G VAN WAES EN ZOON: BEENHOUWERIJ MISEREZ | DIERENKLINIEK HERCKENRODE | CARTONNAGE IMPRIM D'ANDERLECHT SPRL | FRANS WALLICAN | L'Instant Terroir

G VAN WAES EN ZOON is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is G VAN WAES EN ZOON, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05291259765. Het bedrijf G VAN WAES EN ZOON bevindt zich op het adres: HAZENLAAN 21; 9032; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 788,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 310,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Peinture. Eclairage et 茅quipements du foyer. Rev锚tements pour sols and murs. Lijst met producten zijn Activit茅s: Peinture, Entrepreneurs en Peinture.. Activit茅s: Pose de Papier Peint.. Produits: Fournitures de D茅coration d'Int茅rieur..
De hoofdactiviteit van G VAN WAES EN ZOON is Leder- en leerproducten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van G VAN WAES EN ZOON is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van G VAN WAES EN ZOON, openstaande posities, locatie van G VAN WAES EN ZOON op de kaart.

G VAN WAES EN ZOON is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is G VAN WAES EN ZOON, company assigned to the tax number BE05291259765. The company G VAN WAES EN ZOON is located at the address: HAZENLAAN 21; 9032; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 788,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 310,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Peinture. Eclairage et 茅quipements du foyer. Rev锚tements pour sols and murs. List of products are Activit茅s: Peinture, Entrepreneurs en Peinture.. Activit茅s: Pose de Papier Peint.. Produits: Fournitures de D茅coration d'Int茅rieur..
The main activity of G VAN WAES EN ZOON is Leather and Leather Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of G VAN WAES EN ZOON is not available. You also can look at reviews of G VAN WAES EN ZOON, open positions, location of G VAN WAES EN ZOON on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over G VAN WAES EN ZOON, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf G VAN WAES EN ZOON, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about G VAN WAES EN ZOON, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company G VAN WAES EN ZOON, employees, financial statistics.