DECORATIE VANSTEENKISTE

Contactgegevens DECORATIE VANSTEENKISTE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DECORATIE VANSTEENKISTE: address, phone, fax, email, website, opening hours

DECORATIE VANSTEENKISTE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MARKTSTRAAT 16; 8760; MEULEBEKE, België

Telefoon (phone): 51489377 (+32-51489377) 51489377 (+32-51489377)

Fax (fax): +32 (60) 135-81-69 +32 (60) 135-81-69

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DECORATIE VANSTEENKISTE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DECORATIE VANSTEENKISTE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DECORATIE VANSTEENKISTE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DECORATIE VANSTEENKISTE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DECORATIE VANSTEENKISTE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DECORATIE VANSTEENKISTE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DECORATIE VANSTEENKISTE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DECORATIE VANSTEENKISTE
Products information DECORATIE VANSTEENKISTE

BTW identificatienummer (tax): BE08381439208
Ondernemingsnummer: 9616027832
Hoofdstad (capital): 456,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 261,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Activit茅s: Entrepreneurs en Peinture, Peinture.. Activit茅s: Pose de Papier Peint.. Activit茅s: Restauration de Pierres & de Fa?ades, Nettoyage de Pierres & Fa?ades.. Produits: Peintures, Vernis, Moulures en Pl?tre.. Produits: Tapis, Rev锚tement de Sol en Li猫ge, Rev锚tement de Sol en Lamin茅, Rev锚tements de Sol en Vinyle, Linol茅um, Papier Peint, Marmol茅um.. Produits: Tentes solaires, Rideaux.

Product categorie (product category): Peinture. Eclairage et 茅quipements du foyer. Rev锚tements de sols and murs. Travaux de finition and nettoyage de b?timents. Rev锚tements pour sols and murs. Quincailleries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DECORATIE VANSTEENKISTE
(Get full report from official database of BE for DECORATIE VANSTEENKISTE)

Aanvulling soorten activiteiten voor DECORATIE VANSTEENKISTE
Addition kinds of activities for DECORATIE VANSTEENKISTE

299200. Smeeroliën en vetten | Lubricating oils and greases
362103. Controleapparatuur voor elektrische bussen en locomotieven | Control equipment for electric buses and locomotives
33129908. Tinvrij staal | Tin-free steel
34239912. Hammers (handgereedschap) | Hammers (hand tools)
73319902. Adresboekdienst | Addressographing service
79991108. Spellen, instructies | Games, instruction
86610104. Broeders kerk | Brethren church

Werken bij DECORATIE VANSTEENKISTE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DECORATIE VANSTEENKISTE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DECORATIE VANSTEENKISTE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DECORATIE VANSTEENKISTE. Looking for open vacancies in other companies

  • Verlekkerde inpakmedewerkers (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een productiebedrijf actief in de chocoladesector, zijn we op zoek naar een verfijnde inpakmedewerker met oog voor detail. Op de inpakafdeling sta je samen met je collega's in voor het controleren, verpakken en afwerken van de producten. Daarnaast hou je continu de kwaliteit in de gaten, en geef je onregelmatigheden door. Je bent flexibel, want iedere dag kom je op een andere werkpost terecht, waardoor je nauw betrokken blijft bij het productieproces. Je kan werken in 2 ploegen en wordt ingeschakeld op één van de 2 vestigingen in Lokeren. Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een uiterst moderne en propere productie omgeving. 

  • Grondwerker (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar grondwerkers! Je taken: klinkers en boorstenen leggen rioleringen Je komt terecht in een groeiend, stabiel bedrijf die investeert in hun werknemers.

  • Bediener houtbewerkingsmachines (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Kuurne zoekt Konvert een gemotiveerde teamplayer om een hecht team te vergezellen in de houtsector. Als opstart ga je aan de slag als polyvalent machinebediener bij de invoer van houten platen. Tijdens de drukkere periode kan je jezelf bewijzen door gemotiveerd en leergierig aan de slag te gaan. Indien je de job graag doet en je een positieve interim periode kan afleggen, is een vast contract zeker mogelijk! Heb jij een heftruckervaring en eerste kennis van het bedienen van een cncmachine dan heb je reeds een voetje voor... reageer snel en ga aan de slag!

  • Medewerker weegbrug - 2 ploegen - Wielsbeke (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Wielsbeke zijn we op zoek naar een medewerker weegbrug. Takenpakket in 2 ploegen: - het wegen van de inkomende houtvrachten volgens de aangegeven procedures - het verwerken van de gegevens - ingeven van vochtgehaltes in het grondstoffenadministratieprogramma - registratie van personen die het bedrijf binnenkomen en verlaten

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Sint-Katelijne-Waver – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit, snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • R&S Advisor voor internationale organisatie (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in regio Waregem zijn we op zoek naar een R&S advisor: - Je komt terecht in een zeer dynamisch team van 5 collega's - Je bent verantwoordelijk voor het wervings- en selectieproces - Je selecteert de gepaste rekruteringskanalen - Je plant en realiseert aanwervingscampagnes - Je stelt interne en externe publicaties op voor jouw vacatures - Je neemt deel aan jobbeurzen - Je ondersteunt de HR Business Partner in een aantal administratieve taken Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een internationale organisatie die wereldwijd actief is. Daarnaast zijn ze één van de marktleiders in hetgeen ze doen. Je komt hier terecht in een technische organisatie met familiaal karakter.

  • voltijdse vaste huishoudster (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: DEELS

    Type: Vaste Job

    Als vaste huishoudster staat u in voor de dagdagelijkse huishoudelijke taken zoals schoonmaken, ramen lappen, schoenen poetsen, wassen, strijken, bedden opmaken, voorbereiden van eten, boodschappen doen, huisdieren eten geven en hun toilet reinigen,. .. Eveneens tot uw takenpakket behoren het onderhouden van de huishoudelijke installaties zoals grondig reinigen en ontkalken van diverse toestellen. Verder voert u diverse onderhoudstaken uit in en rond de woning. Schoonmaken van kantoor Je gaat zaken ophalen of wegbrengen

  • Fastlane Engineer (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: SPINDLE

    Type: Vaste Job

    Voor het uitbrengen van offertes die tot de scope van het fastlane team behoren, onderzoek je de situatie bij de klant (site visit) en geef je de nodige informatie door aan de technisch com­mer­ciële medewerker van de fastlane. Indien nodig vraag je informatie en prijzen aan bij onderaannemers. Je voert de fastlane opdrachten volledig zelfstandig uit: Je bereidt de opdracht technisch voor (detailonderzoek configuratie bij de klant), en stemt voorbereidende info af met de klant. Je voert QC uit voor de producten, installeert deze bij de klant en brengt ze in werking (incl. installatie en con­fi­gu­ra­tie van BLITS software). Indien er onderaannemers betrokken zijn, stem je vooraf met hen af, en zorg je voor de nodige aansturing en opvolging. Je plant en coördineert de activiteiten die nodig zijn in het kader van de fastlane opdracht: Je maakt afspraken met de klant rond uitvoering van de werkzaamheden en de voorbe­rei­din­gen die hiervoor moeten worden getroffen (bekabeling, kabelgoten, doorboringen, hoogtes, …). Je coördineert de praktische uitvoering met even­tuele onderaannemers. Indien relevant kaart je meerwerken aan bij de klant, en vraagt zijn akkoord hiervoor. Bij het einde van de werken sluit je de opdracht ter plaatse af door de klant te laten verifiëren of alles ok is. Je zorgt voor een update van de interne info bij de klant. Je staat in voor de controle van de werken uitgevoerd door onderaannemers en de verificatie van de hiervoor ontvangen facturen. Je past de bestaande configuratieschema’s aan binnen de firma zodat collega’s over up to date info beschikken. Je zorgt voor een strikte bewaking van de kwaliteit van het afgeleverde werk en houdt je aan de veiligheidsregels en procedures in het kader van het VCA** certificaat.

  • Beautyconsulent(e) hoofd-/bijverdienste provincie West Vlaanderen, Roeselare (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: STARteam

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als beautyadviseur heb je een passie voor verzorgingsproducten en makeup en weet je dat uiterlijke schoonheid komt door een gezond lichaam. Je deelt je kennis met potentiele klanten en geeft hen professioneel advies, je beveelt hen onze producten aan. Dit kan op workshops, 1 op 1 verkoop, beurzen, ladies nights, ... Je maakt promotie via probeerpakketjes etc... Kortom, je maakt van je passie je beroep. Wil je aan de slag in een andere regio? Dat kan, contacteer ons!

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Zelfstandige Kantoorhouders (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: DERBY LADBROKES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Sportliefhebber ? Wordt uw eigen baas bij Ladbrokes ! U staat in voor het beheer en de registratie van de sportweddenschappen voor uw kantoor. ( opleiding voorzien ) In één van onze verkooppunten in meer dan 50 gemeenten van Vlaanderen (Middelkerke, Limburg, Oostende,Blankenberge, Knokke, Sint-Truiden, Deinze, Geraarsbergen, Ronse, Oudenaarde, Zottegem...), en in een sympathieke omgeving. U geniet meteen van een bestaand cliënteel, en de volledige ondersteuning van de commerciële en administratieve krachten van Ladbrokes, de nr. 1 in België op gebied van sportweddenschappen. GEEN INVESTERING VEREIST. ATTRACTIEVE COMMISSIES. Welkom in het team !

  • KINDERBEGELEIDER (WERFRESERVE BERLAAR-KESSEL) (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: KLAVERTJE 4

    Type: Werfreserve

    Vzw Klavertje 4 is een organisatie die 2 kinderdagverblijven beheert : DE KLEINE LOTUS in BERLAAR en 'T VLINDERTJE in KESSEL. Beide kinderdagverblijven zijn vergund door Kind en Gezin. vzw Klavertje 4 ressorteert onder Scholengroep Fluxus. Voor beide kinderdagverblijven wordt een werfreserve opgesteld voor nieuwe voltijdse en deeltijdse kinderbegeleiders. Als medewerker van een klein team zal je instaan voor de begeleiding en verzorging van kinderen tussen 0 en 3 jaar oud. Samen met je collega's kijk je naar wat kinderen boeit, naar wat kinderen nodig hebben en speel je hierop in.

Zoek naar antwoorden van DECORATIE VANSTEENKISTE in sociale netwerken
Look for responds of DECORATIE VANSTEENKISTE in social networks

Lees alle opmerkingen voor DECORATIE VANSTEENKISTE. Laat een reactie achter voor DECORATIE VANSTEENKISTE. DECORATIE VANSTEENKISTE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DECORATIE VANSTEENKISTE. Leave a respond for DECORATIE VANSTEENKISTE. DECORATIE VANSTEENKISTE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DECORATIE VANSTEENKISTE op de google maps. Adres en contacten DECORATIE VANSTEENKISTE
Location of DECORATIE VANSTEENKISTE on the google maps. Address and contacts of DECORATIE VANSTEENKISTE

Andere gerelateerde bedrijven als come DECORATIE VANSTEENKISTE DECORATIE VANSTEENKISTE: Charity Fun | JEAN-LOUIS BAUGNET | INTERMOTION | MATTHIJS GEBROEDERS | VINCENT FONSNY

Other related companies as DECORATIE VANSTEENKISTE: Charity Fun | JEAN-LOUIS BAUGNET | INTERMOTION | MATTHIJS GEBROEDERS | VINCENT FONSNY

DECORATIE VANSTEENKISTE is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DECORATIE VANSTEENKISTE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08381439208. Het bedrijf DECORATIE VANSTEENKISTE bevindt zich op het adres: MARKTSTRAAT 16; 8760; MEULEBEKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 456,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 261,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Peinture. Eclairage et 茅quipements du foyer. Rev锚tements de sols and murs. Travaux de finition and nettoyage de b?timents. Rev锚tements pour sols and murs. Quincailleries. Lijst met producten zijn Activit茅s: Entrepreneurs en Peinture, Peinture.. Activit茅s: Pose de Papier Peint.. Activit茅s: Restauration de Pierres & de Fa?ades, Nettoyage de Pierres & Fa?ades.. Produits: Peintures, Vernis, Moulures en Pl?tre.. Produits: Tapis, Rev锚tement de Sol en Li猫ge, Rev锚tement de Sol en Lamin茅, Rev锚tements de Sol en Vinyle, Linol茅um, Papier Peint, Marmol茅um.. Produits: Tentes solaires, Rideaux..
De hoofdactiviteit van DECORATIE VANSTEENKISTE is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DECORATIE VANSTEENKISTE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DECORATIE VANSTEENKISTE, openstaande posities, locatie van DECORATIE VANSTEENKISTE op de kaart.

DECORATIE VANSTEENKISTE is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is DECORATIE VANSTEENKISTE, company assigned to the tax number BE08381439208. The company DECORATIE VANSTEENKISTE is located at the address: MARKTSTRAAT 16; 8760; MEULEBEKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 456,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 261,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Peinture. Eclairage et 茅quipements du foyer. Rev锚tements de sols and murs. Travaux de finition and nettoyage de b?timents. Rev锚tements pour sols and murs. Quincailleries. List of products are Activit茅s: Entrepreneurs en Peinture, Peinture.. Activit茅s: Pose de Papier Peint.. Activit茅s: Restauration de Pierres & de Fa?ades, Nettoyage de Pierres & Fa?ades.. Produits: Peintures, Vernis, Moulures en Pl?tre.. Produits: Tapis, Rev锚tement de Sol en Li猫ge, Rev锚tement de Sol en Lamin茅, Rev锚tements de Sol en Vinyle, Linol茅um, Papier Peint, Marmol茅um.. Produits: Tentes solaires, Rideaux..
The main activity of DECORATIE VANSTEENKISTE is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DECORATIE VANSTEENKISTE is not available. You also can look at reviews of DECORATIE VANSTEENKISTE, open positions, location of DECORATIE VANSTEENKISTE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DECORATIE VANSTEENKISTE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DECORATIE VANSTEENKISTE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DECORATIE VANSTEENKISTE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DECORATIE VANSTEENKISTE, employees, financial statistics.