ARMAND GERNAEY

Contactgegevens ARMAND GERNAEY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ARMAND GERNAEY: address, phone, fax, email, website, opening hours

ARMAND GERNAEY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VELDEGEMSESTRAAT 36; 8020; OOSTKAMP, België

Telefoon (phone): 50278812 (+32-50278812) 50278812 (+32-50278812)

Fax (fax): +32 (57) 340-79-71 +32 (57) 340-79-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ARMAND GERNAEY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ARMAND GERNAEY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ARMAND GERNAEY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ARMAND GERNAEY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ARMAND GERNAEY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ARMAND GERNAEY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ARMAND GERNAEY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ARMAND GERNAEY
Products information ARMAND GERNAEY

BTW identificatienummer (tax): BE04649658203
Ondernemingsnummer: 2760833740
Hoofdstad (capital): 474,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 341,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Activit茅s: Entrepreneurs en Peinture, Peinture.. Activit茅s: Pose de Papier Peint.. Produits: Produits de Droguerie.

Product categorie (product category): Peinture. Drogueries. Rev锚tements pour sols and murs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ARMAND GERNAEY
(Get full report from official database of BE for ARMAND GERNAEY)

Aanvulling soorten activiteiten voor ARMAND GERNAEY
Addition kinds of activities for ARMAND GERNAEY

356700. Industriële ovens en ovens | Industrial furnaces and ovens
28340505. laxeermiddelen | Laxatives
32610103. Waskabels, glanzend china | Laundry trays, vitreous china
34520202. Lente wassers, metaal | Spring washers, metal
50330100. Dak- en bekledingsmaterialen | Roofing and siding materials
50499902. Opstellen van benodigdheden | Drafting supplies

Werken bij ARMAND GERNAEY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ARMAND GERNAEY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ARMAND GERNAEY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ARMAND GERNAEY. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur B Zeebrugge (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES ICO

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een uitstekende chauffeur en heb je een passie voor wagens? Ga aan de slag bij ICO in de haven van Zeebrugge! De haven is flexibel dus bieden wij je werk met dagcontracten. Je kan zelf bepalen hoeveel dagen, wanneer, en op welke uren je kan werken waardoor deze job zowel geschikt is als een voltijdse job of als bijverdienste. Wat houdt de job in? Als shunter is het jouw taak om de wagens van de ene naar de andere kaai te rijden. Daarbij verplaats je de wagens via de openbare weg en wordt verwacht dat je deze op een correcte manier kan parkeren. Er wordt gewerkt van maandag tot vrijdag, in een 2-ploegensysteem.

  • Tijdelijk Bediende Facturatie (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Brugge zijn wij op zoek naar een tijdelijk bediende facturatie ( 8 weken). - Je bent verantwoordelijk voor de facturatie van de uitgevoerde werken. - Je volgt de werken op aan de hand van de rapporten van de techniekers: o Je bekijkt voor welke werken er een factuur mag opgemaakt worden o Indien er nog geen factuur mag opgemaakt worden, achterhaal je de oorzaak. - Je communiceert met de eindklant over facturen en je behandelt de klachten van de klanten. - Je overlegt indien nodig met de techniekers.

  • Chauffeur C- Bouw (m/v) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Ninove zjn wij dringend op zoek naar een chauffeur met geldig rijbewijs C. U vertrekt vanuit het magazijn en levert bouwmaterialen aan werven.

  • Administratief bediende | Groeiende onderneming | Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: OFFICETEAM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Ben jij op zoek naar een nieuwe opportuniteit binnen de administratie? Ben jij klantgericht, stressbestendig en kan jij jou behelpen in het Frans en Engels? Wij hebben de ideale job voor jou! Voor onze klant, een sterk groeiende onderneming gelegen te Genk, zoeken wij momenteel een administratief talent om het team te ondersteunen! Taken: Je bent het aanspreekpunt voor onze klanten en leveranciers; Je doet de eerstelijnstelefonie en schakelt indien nodig door; Je neemt referenties op en geeft deze door; Je print offertes af en zorgt voor de correcte administratieve afhandeling; Je zet ratings in een Excel bestand en rangschikt deze op basis van prioriteit, … : Je bent verantwoordelijk voor verschillende dossiers; Na een positieve feedback komen er ook taken bij zoals het plaatsen van bestellingen. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Werfmedewerker chemie (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: ADECCO RONSE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio RONSE zoeken wij 2 werfarbeiders Taken: Aanbrengen van zuurbestendige coatings op beton en staalconstructies Voornamelijk werken op werven in chemiebedrijven (zoals Nyrstart, BASF, Sidmar) Inspectie en herstellen van inwendige coating in tanks Uitbreken van zuurvaste stenen of tegels met elektrische breekhamer Betegelen van inkuipingen Inwendig metsen van bakken of tanks Lamineren van beton en staal Aanbrengen van epoxy / polyeruthaan chape op beton Werken op verplaatsing op werven in Belgie, Nederland, Luxemburg, Noord Frankrijk, toch voornamelijk in België.

  • Carrossier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een garage te Lier zijn wij op zoek naar een gemotiveerde carrossier. Je staat in voor algemeen carrosserie- en plaatwerk. ​Je doet ook voorbereidend werk.

  • Onderhoudstechnieker/storingstechnieker (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: Impact NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als onderhoudstechnieker ben je samen met jouw collega's binnen het team van machine maintenance verantwoordelijk voor het onderhoud van het geautomatiseerd machinepark en onze installaties. Je zorgt op een zelfstandige en efficiënte manier voor het preventief en curatief onderhoud op vlak van elektriciteit, mechanica en sturingen (PLC/CNC). Daarnaast ben je ook betrokken bij verbeteringen en wijzigingen aan het machinepark. Je analyseert terugkerende problemen en werkt verbetervoorstellen uit. In nauwe samenwerking met de verschillende productieafdelingen zorg je ervoor dat de machines en installaties optimaal beschikbaar zijn voor productie.

  • Huishoudhulp/Poetshulp Rijkevorsel (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: PUUUR HOOGSTRATEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dicht bij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dicht bij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,... Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema's. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra's Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap,... Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen ... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen (Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen, Job dicht bij huis, Dankbaarste job, Gezinshulp, Gezinszorg, Thuishulp, Huishouden, Poetsvrouw, Schoonmaakster, Kuisen, Job mooie werkuren, Poetsen aan huis, Poetsen particulieren, Dienstencheques, Puur, Gezinsvriendelijke uren, Combineren met gezin, Vast contract, Vaste uren, Goed verdiend, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetstips, Wastips, Strijktips, Schoonmaaktips, Schoonmaakadvies, Huishoudtips, Poetsdienst, Werken dicht bij huis, Sodexo, Goed uurloon, Eindejaarspremie, Vakantiegeld, Koken, Vacature, Papieren dienstencheques, Elektronische dienstencheques, Arbeidsvoorwaarden, Goede verloning, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Duras – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DURAS)

    Regio: DURAS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • BEWAKINGSAGENT(E) WEEKENDWERKER | Langemark (LANGEMARK)

    Regio: LANGEMARK

    Bedrijf: G4S

    Type: Vaste Job

    Kom voor G4S werken, de wereldleider en Belgische nummer 1 in privé-beveiligingsdiensten en bouw mee aan ons succes. We zijn een stabiele groep die meer dan 6000 werknemers telt in België. De beste beveiligingsoplossingen, uitstekende referenties en een stabiele structuur vormen onze beste troeven om een geslaagde carrière uit te bouwen. Voor onze klant te Langemark zijn we dringend op zoek naar een Industrial Guard met administratieve vaardigheden. Je voert er verschillende administratieve taken uit in combinatie met bewakingsopdrachten. Als Industrial Guard werk je in een industriële omgeving zoals fabrieken, opslagbedrijven, havens, kerncentrales, enz. Afhankelijk van de werkomgeving zijn er specifieke opleidingen voorzien. Je taak is vooral gericht naar het bewaken van personen, uitrustingen en goederen om aldus risico’s te vermijden en de continuïteit van het productieproces te verzekeren. Uurregeling: - zaterdag 22u00-06u00 - zondag 14u00 - 22u00

  • Nachtverpleegkundige december WZC Ursel (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als verpleegkundige in een WZC sta je in voor: - Allerlei verpleegtechnische taken zoals wondzorg, insuline, bloedafnames...  - Sanitaire- en hygiënische verzorging - Een warme thuis bieden aan de bewoners, luisteren naar hun noden - Een goede overdracht garanderen - ...  Je zal in december de volgende nachten werken: 3-4-5-6 december 17-18-19-20 december 26-27-28 december

  • Leercontract damesboetiek "QUEENS" Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: QUEENS

    Type: Leercontract

    Voor onze tiener- en dameskledingwinkels QUEENS ( www.queensfashion.be ) zoeken wij verdere versterking, met name voor onze vestiging in centrum Leuven. Ben jij op zoek naar een leuke plek voor je leercontract, waar je het volledige takenpakket aanleert? Je hebt een goed gevoel voor mode, styling en trends, en houdt er van om klanten te helpen zodat zij zich goed in hun vel voelen in de aangekochte outfit. "Gelukkige klanten komen terug" wordt ook jouw drijfveer. Naast klanten helpen werk je ook mee aan alles wat komt kijken bij het runnen van de winkel: het uitpakken van leveringen, de winkel spik & span houden, visual merchandising en kassa-verrichtingen. Je bent een teamspeler die de QUEENS-spirit mee verwezenlijkt. Dagen en uren zijn overeen te komen in functie van je opleiding. He jij er zin in? Stuur dan je CV mét foto én bijhorende motivatiebrief per e-mail en we contacteren je heel snel terug. Vermeld duidelijk dat het om een leercontract in Leuven gaat, gezien we ook nog andere vacatures open hebben.

Zoek naar antwoorden van ARMAND GERNAEY in sociale netwerken
Look for responds of ARMAND GERNAEY in social networks

Lees alle opmerkingen voor ARMAND GERNAEY. Laat een reactie achter voor ARMAND GERNAEY. ARMAND GERNAEY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ARMAND GERNAEY. Leave a respond for ARMAND GERNAEY. ARMAND GERNAEY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ARMAND GERNAEY op de google maps. Adres en contacten ARMAND GERNAEY
Location of ARMAND GERNAEY on the google maps. Address and contacts of ARMAND GERNAEY

Andere gerelateerde bedrijven als come ARMAND GERNAEY ARMAND GERNAEY: FLTRANSPORTS INTERNATIONAUX GHISLAIN ERNST BVBA | CARROSSERIE DERUDDERE | BRUNO WAUTHIER | Firenze Fashion | COIFFURE JEAN POL

Other related companies as ARMAND GERNAEY: FLTRANSPORTS INTERNATIONAUX GHISLAIN ERNST BVBA | CARROSSERIE DERUDDERE | BRUNO WAUTHIER | Firenze Fashion | COIFFURE JEAN POL

ARMAND GERNAEY is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ARMAND GERNAEY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04649658203. Het bedrijf ARMAND GERNAEY bevindt zich op het adres: VELDEGEMSESTRAAT 36; 8020; OOSTKAMP. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 474,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 341,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Peinture. Drogueries. Rev锚tements pour sols and murs. Lijst met producten zijn Activit茅s: Entrepreneurs en Peinture, Peinture.. Activit茅s: Pose de Papier Peint.. Produits: Produits de Droguerie..
De hoofdactiviteit van ARMAND GERNAEY is Kleding en accessoires, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ARMAND GERNAEY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ARMAND GERNAEY, openstaande posities, locatie van ARMAND GERNAEY op de kaart.

ARMAND GERNAEY is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is ARMAND GERNAEY, company assigned to the tax number BE04649658203. The company ARMAND GERNAEY is located at the address: VELDEGEMSESTRAAT 36; 8020; OOSTKAMP. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 474,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 341,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Peinture. Drogueries. Rev锚tements pour sols and murs. List of products are Activit茅s: Entrepreneurs en Peinture, Peinture.. Activit茅s: Pose de Papier Peint.. Produits: Produits de Droguerie..
The main activity of ARMAND GERNAEY is Apparel and Accessory Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ARMAND GERNAEY is not available. You also can look at reviews of ARMAND GERNAEY, open positions, location of ARMAND GERNAEY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ARMAND GERNAEY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ARMAND GERNAEY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ARMAND GERNAEY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ARMAND GERNAEY, employees, financial statistics.