MONTECELLI-BOCKLANDT

Contactgegevens MONTECELLI-BOCKLANDT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MONTECELLI-BOCKLANDT: address, phone, fax, email, website, opening hours

MONTECELLI-BOCKLANDT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): A.VAN DER POORTENLAAN 15; 2500; LIER, België

Telefoon (phone): 34882078 (+32-34882078) 34882078 (+32-34882078)

Fax (fax): +32 (12) 727-76-52 +32 (12) 727-76-52

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MONTECELLI-BOCKLANDT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MONTECELLI-BOCKLANDT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MONTECELLI-BOCKLANDT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MONTECELLI-BOCKLANDT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MONTECELLI-BOCKLANDT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MONTECELLI-BOCKLANDT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MONTECELLI-BOCKLANDT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MONTECELLI-BOCKLANDT
Products information MONTECELLI-BOCKLANDT

BTW identificatienummer (tax): BE08218841552
Ondernemingsnummer: 3318664550
Hoofdstad (capital): 365,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 516,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Activit茅s: Entrepreneurs en Peinture.

Product categorie (product category): Peinture

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MONTECELLI-BOCKLANDT
(Get full report from official database of BE for MONTECELLI-BOCKLANDT)

Aanvulling soorten activiteiten voor MONTECELLI-BOCKLANDT
Addition kinds of activities for MONTECELLI-BOCKLANDT

203301. Tomatenproducten, verpakt in blikjes, potten, enz. | Tomato products, packaged in cans, jars, etc.
32720319. Drempels, pre-terrazzo | Thresholds, precast terrazzo
35340100. Liften en uitrusting | Elevators and equipment
35520206. Jacquard loom onderdelen en bijlagen | Jacquard loom parts and attachments
38290400. Apparatuur voor fysieke eigenschappen | Physical property testing equipment
51990209. Nieuwigheden, papier | Novelties, paper

Werken bij MONTECELLI-BOCKLANDT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MONTECELLI-BOCKLANDT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MONTECELLI-BOCKLANDT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MONTECELLI-BOCKLANDT. Looking for open vacancies in other companies

  • CNC-operator (m/v) (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Lokeren

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het bedrijf in Lokeren zag zijn eerste levenslicht in 1984 en is de voorbije jaren uitgegroeid tot één van de belangrijkste spelers op de internationale markt in het produceren en ontwikkelen van aluminium systemen voor ramen, deuren, veranda’s, schuifsystemen en gordijngevels. Productinnovatie, design, technische bekwaamheid en kwaliteit dragen we heel hoog in het vaandel. Wij zijn op zoek naar een CNC-operator. Dit houdt in: - Profielen opmeten na bewerking - Dimensies op tekeningen kunnen interpreteren - Profielen op en van de CNC machine halen - Gereedschappen vervangen bij breuk en terug kunnen opmeten - Machine onderhouden (wekelijkse reiniging) Dit is in ploegensysteem: vroeg-avond-nacht.

  • Machine operator (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je monteert diverse onderdelen, zowel mechanisch, elektrisch als pneumatisch, van onze weefmachines in de voormontage of in de montageketting. Je zorgt ook voor het afregelen van de verschillende machineonderdelen; Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van het afgeleverde werk en voor het in orde houden van je werkpost.

  • Key account beheerder CS m/v (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als key account beheerder sta je in nauw contact met de aan jou toevertrouwde key accounts en de eigen operationele diensten. In deze job sta je daarnaast in voor: - Je zorgt voor de registratie van de transportorders, bewerkt en verwerkt deze en waakt over een stipte uitvoering ervan; - De verwachtingen van jouw klanten breng je op een correcte en professionele manier over naar de operationele diensten; - Het onderhandelen met klanten en operations om tot aanvaardbare oplossingen te komen is voor jou een uitdaging; - Klachtenbehandeling pak je professioneel aan; - Je meet en evalueert met regelmaat de kwaliteit van onze performantie en rapporteert deze aan jouw klanten via ons eigen softwarepakket; - Je functioneert in een team en waakt ook over andere klanten als back-up aanspreekpunt.

  • Medewerker in broodjeszaak (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een broodjeszaak in Kortrijk zijn we op zoek naar meerdere verkoopsmedewerkers. Als verkoopster/verkoper ben je verantwoordelijk voor het bedienen van je klanten, het maken van broodjes, klaarmaken van bestellingen, ...

  • OPERATOR SCHEIKUNDIGE INDUSTRIE 6929691 / 18 C (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: MANPOWER Kantoor Hasselt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Manpower is op zoek naar een Operator in de scheikundige nijverheid. Onze klant is een specialist in het produceren van verpakkingen in plastiek. Je bent verantwoordelijk voor het instellen van machines, dit kan gaan van het handmatig ingeven van parameters tot computergestuurde machines. Je wordt ingezet waar je je goed bij voelt. Je zal helpen bij het opstarten van de productie met een ervaren operator. Op termijn zal je zelfstandig de productie op gang brengen met de machine die je ligt.

  • automechanieker | voltijds | Turnhout | dagdienst (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Synergie Turnhout Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je technisch aangelegd? Heb je een passie voor auto's? Laat ons dan zeker iets weten! We zoeken namelijk een automechanieker voor een bedrijf in Turnhout. Je werkt zelfstandig of met hulp van een collega. De job bestaat voornamelijk uit het herstellen van personenauto's: klein en groot onderhoud, remmen vervangen, distributieriem vervangen, voertuigen testen en afstellen, ... . Trefwoorden: automechanicien - automechanieker - hersteller - wagen - technisch profiel - automekanieker

  • METSER (HERTSBERGE)

    Regio: HERTSBERGE

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als metser: Kan je volledig zelfstandig werken Beschik je over de nodige passie voor je werk Ben je een echte teamplayer Heb je inzicht in het werk Kan je planlezen Heb je een technische achtergrond Werk je volgens de veiligheidsvoorschriften Kan je profielen uitzetten Kan je façade en ruwbouw metsen Kan je zowel in de mortel als met lijm metsen Heb je ervaring met klein handgereedschap

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Overpelt – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student McDonald's Middagshift (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: McDonald's Kortrijk

    Type: Studentenjob

    Ben je een sociale persoon die er alles aan doet om onze klant als koning te bedienen? Dan ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn! Na een grondige opleiding kun je helemaal zelfstandig aan de slag in de servicezone of de productiezone van ons restaurant. We zoeken studenten die kunnen werken op weekdagen tussen 11u en 14u. Indien u niet beschikbaar bent in de week 's middags, gelieve niet op deze vacature te reageren.

  • plaatsing en montage van reclametoepassingen (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: ALTITUDE SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    plaatsing en montage van diverse vormen van signalisatie. - belettering - bannerframes (buizenframes, klopframes,...) - lichtreclames - doosletters - totems - bewegwijzering -...

  • Junior Solution Architect (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: Katoen Natie

    Type: Vaste Job

    Je maakt deel uit van het Warehouse Management System (WMS) team verantwoordelijk voor alle IT projecten binnen de business unit. De projecten situeren zich binnen volgende domeinen: WMS, TMS, douane, automatisatie, EDI, rapportering en HR. Je evalueert en valideert bedrijfsprocessen welke werden ontworpen door process owners en business analisten Je ontwerpt de functionele analyse (BPMN en UML) vertrekkende vanuit de noden van de business en de bedrijfsprocessen Je valideert de technische oplossing die werd ontworpen door het ontwikkelingsteam Je overschouwt het ontwikkelingsproces en communiceert rechtstreeks met de software ontwikkelaars Je organiseert en coördineert de integratie testen met interne departementen en externe leverancier Werkervaring: 1 jaar

  • Flexijob Oud-Turnhout in Beenhouwerij (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: VERSO FOOD

    Type: Flexijob

    Voor ons filiaal te Oud-Turnhout zijn wij op zoek naar een flexijob om ons team te versterken : Samen met de collega's sta je in voor de verkoop van vers vlees , charcuterie en kaas en traiteurproducten Je helpt mee met de voorbereidingen / afsluiting van de verstoog Door je kennis van de producten kan je steeds de klanten adviseren in hun aankopen De werkuren zijn bespreekbaar met de chef van het filiaal Je bent klantvriendelijk

Zoek naar antwoorden van MONTECELLI-BOCKLANDT in sociale netwerken
Look for responds of MONTECELLI-BOCKLANDT in social networks

Lees alle opmerkingen voor MONTECELLI-BOCKLANDT. Laat een reactie achter voor MONTECELLI-BOCKLANDT. MONTECELLI-BOCKLANDT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MONTECELLI-BOCKLANDT. Leave a respond for MONTECELLI-BOCKLANDT. MONTECELLI-BOCKLANDT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MONTECELLI-BOCKLANDT op de google maps. Adres en contacten MONTECELLI-BOCKLANDT
Location of MONTECELLI-BOCKLANDT on the google maps. Address and contacts of MONTECELLI-BOCKLANDT

Andere gerelateerde bedrijven als come MONTECELLI-BOCKLANDT MONTECELLI-BOCKLANDT: THEO VAN AVERMAET | Moyson W | V. MASSINON | LILIANE MUSIELINSKI | XAVIER LAMBERT

Other related companies as MONTECELLI-BOCKLANDT: THEO VAN AVERMAET | Moyson W | V. MASSINON | LILIANE MUSIELINSKI | XAVIER LAMBERT

MONTECELLI-BOCKLANDT is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MONTECELLI-BOCKLANDT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08218841552. Het bedrijf MONTECELLI-BOCKLANDT bevindt zich op het adres: A.VAN DER POORTENLAAN 15; 2500; LIER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 365,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 516,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Peinture. Lijst met producten zijn Activit茅s: Entrepreneurs en Peinture..
De hoofdactiviteit van MONTECELLI-BOCKLANDT is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MONTECELLI-BOCKLANDT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MONTECELLI-BOCKLANDT, openstaande posities, locatie van MONTECELLI-BOCKLANDT op de kaart.

MONTECELLI-BOCKLANDT is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is MONTECELLI-BOCKLANDT, company assigned to the tax number BE08218841552. The company MONTECELLI-BOCKLANDT is located at the address: A.VAN DER POORTENLAAN 15; 2500; LIER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 365,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 516,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Peinture. List of products are Activit茅s: Entrepreneurs en Peinture..
The main activity of MONTECELLI-BOCKLANDT is Insurance Agents, Brokers and Service, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of MONTECELLI-BOCKLANDT is not available. You also can look at reviews of MONTECELLI-BOCKLANDT, open positions, location of MONTECELLI-BOCKLANDT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MONTECELLI-BOCKLANDT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MONTECELLI-BOCKLANDT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MONTECELLI-BOCKLANDT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MONTECELLI-BOCKLANDT, employees, financial statistics.