MALEGO

Contactgegevens MALEGO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MALEGO: address, phone, fax, email, website, opening hours

MALEGO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KONING BOUDEWIJNSTRAAT 31; 9820; MERELBEKE, België

Telefoon (phone): 92318539 (+32-92318539) 92318539 (+32-92318539)

Fax (fax): +32 (16) 604-35-94 +32 (16) 604-35-94

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MALEGO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MALEGO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MALEGO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MALEGO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MALEGO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MALEGO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MALEGO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MALEGO
Products information MALEGO

BTW identificatienummer (tax): BE05451385498
Ondernemingsnummer: 3649353027
Hoofdstad (capital): 808,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 108,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Type de Support: Int茅rieurs. Activit茅s: Peinture, D茅coration d'Int茅rieur, Peinture Ext茅rieure, Entrepreneurs en Peinture. Services: Service 24h/24, Devis Gratuit.

Product categorie (product category): Peinture

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MALEGO
(Get full report from official database of BE for MALEGO)

Aanvulling soorten activiteiten voor MALEGO
Addition kinds of activities for MALEGO

4931. Elektrische en andere diensten gecombineerd | Electric and other services combined
244800. Houten pallets en skids | Wood pallets and skids
07830203. Chirurgie, sierstruik | Surgery services, ornamental bush
20620000. Ransuikerraffinage | Cane sugar refining
36770102. Koppelingstransformatoren | Coupling transformers
36940202. Harness kabelsets, verbrandingsmotoren | Harness wiring sets, internal combustion engines
56619904. Mannenschoenen | Men's shoes

Werken bij MALEGO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MALEGO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MALEGO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MALEGO. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: ASAP LIMBURG CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gespecialiseerd in grond- en afbraakwerken gelegen te Opglabbeek, zoekt ASAP Construct naar 1 goede, meewerkende chauffeur CE. Je bent verantwoordelijk voor het grond- en afbraakverzet dmv een kipper- camion/oplegger.

  • Bereider (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: Talentus Hasselt

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als bereider: Ben je verantwoordelijk voor het nauwkeurig bereiden van de recepten (sappen, cider en gedestilleerd) volgens de receptuur en bedrijfseigen werkwijze Bewaak je de continuïteit en kwaliteit van het productieproces Volg je de veiligheids- en hygiënevoorschriften op en leef je deze na Vul je correct de productieformulieren in Bedrijfsprofiel: Onze klant is een internationale, groeiende organisatie. Ze staan voor service, samenwerking en lange termijnrelaties met de klanten. 

  • Hulpdrukker (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De job als hulpdrukker of de afdeling rotatiedruk bestaat uit : -het instellen van de verpakkingsstraat achter de drukpers; -het volgens stapelschelschema's stapelen van drukwerk op pallets; -het assisteren vn de drukkers met alle voorkomende werkzaamheden.

  • Tijdelijke arbeider - treinsporen (M/V) (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je doet het: Ben je op zoek naar een tijdelijke opdracht? Heb je ervaring met beton of metaal? Dan is dit de ideale mogelijkheid voor jou. Wij zijn immers op zoek naar iemand die wil helpen met de aanleg van sporen. Jouw takenpakket: - je snijdt stukken sporen op maat met een cirkelzaag - je bewerkt blokken beton tot de juiste grootte - je bereidt het polyuréthaan hars voor en stort het nadien Je werkt van 22/10 tot 23/11 elke dag van de week op een werf in Melle.

  • Productie voeding (kaas) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw taken zijn het leggen van kaas op de transportband, pakjes op gewicht brengen en controleren van installatie. Het kan zijn dat je ook moet inpakken. Het bruto uurloon is €12.63 + €0.25/uur ploegenpremie + maaltijdcheques van €4.45 per gewerkte dag.

  • Allround receptionist (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Merksem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een bedrijvig en fris persoon die de functie van all-round receptioniste wilt combineren met tal van andere taken; facturatie, bestellingen, hotelboekingen van eventuele bezoekers, logistieke opvolging,.. Kennis van Engels en Frans is zeker gewenst, daar u in contact komt met internationale klanten. Altijd al het gezicht willen zijn van een bedrijf? Klanten willen ontvangen en hen meteen een warm gevoel geven? takenpakket: - Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de bezoekers (klanten, sollicitanten, koeriers, leveranciers etc) : correcte registratie in het bezoekersregister, activatie van de badgecontrole, … - Je staat in voor de organisatie en netheid van de vergaderzalen, controle en beheer van de planningsagenda, corrigeert in overleg dubbele boekingen, klaarzetten en opruimen van de zalen, controle op de uitgevoerde schoonmaak. - Je beheert de telefooncentrale, stelt indien nodig het antwoordapparaat in bij vakanties - Het verwerken van orders, het opmaken van facturen en organisatie van de leveringen aan klanten behoort tot je dagelijkse taken, aanleveren van de nodige transportdocumenten, … - Telefonische contacten met klanten met betrekking tot uitlevering van bestelde goederen - Beheren van algemene mailboxen - Verzorgen van de postbedeling en briefwisseling intern en extern. - Een stipte verwerking van de lunchbestellingen en afrekening naar de vaste leverancier, verdeling van de fruitdozen. - Je zorgt dat de receptie er piekfijn uitziet, dit is immers het visitekaartje van de onderneming - Je zorgt samen met de collega's voor orde en netheid in de kantoren en bedrijfskeuken. - Correct en ordelijk klassement van alle documenten

  • Assistent account manager M/V (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gerennomeerd bouwbedrijf in Zwevezele zoekt Adecco Experts een assistent van de account manager M/V: Je Functie: Na een inwerkperiode wordt u verantwoordelijk voor de ondersteuning van het commerciële team voor de Duitse markt. U streeft synergie na tussen de verschillende afdelingen. Dankzij optimalisatie van de binnendienst zorgt u voor een succesvolle klantenservice. Combinaties van klantenorders en een perfecte balans tussen leverbetrouwbaarheid en stock staan hierin centraal. U rapporteert aan de Account Manager. Wekelijkse rapportering Account Manager Opvolging van klantenorders en communicatie met de klant. Offertes opmaken Dossieropvolging van een aantal strategisch belangrijke klanten Opvolgen en (oplossen) claims Dagelijkse link met productie en aankoop voor probleemdossiers

  • chauffeur CE (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Chauffeur CE zal je: Voornamelijk met de huifwagen rijden Soms ook met container rijden Soms ook moeten inspringen in de productie dagritten doen (met 1 à 2 stops per dag) in België Nederland en Duitsland

  • Project Lead HVAC /X) (BORGERHOUT)

    Regio: BORGERHOUT

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als Projectleider HVAC zorg je voor de technische opvolging van de projecten binnen het domein HVAC (Verwarming – Airco – Klimatisatie – Ventilatie - Sanitair) Je bent de contactpersoon van de opdrachtgevers Je zorgt voor de opvolging van de projecten van A tot Z (financieel, operationeel…) Je beschikt over een multidisciplinair takenpakket Je werkgebieden zijn Antwerpen – Kempen – Brussel – Gent Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een actieve speler in de elektrische onderhoudstechnologie, is op zoek naar een ervaren Project Leider binnen HVAC.

  • kinesitherapeut specialisatie kinderen (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: KINDERPRAKTIJK DE BLOKKENDOOS

    Type: Zelfstandige activiteit

    In onze zelfstandige multidisciplinaire groepspraktijk begeleiden wij kinderen tussen 0 en 18 jaar met psychomotorische problemen (fijne en grove motoriek, schrijfmotoriek, ruimtelijke vaardigheden, lateralisatie, rekenen,etc) , leer- en ontwikkelingsachterstand, neuromotorische stoornissen en kinderen met specifieke (leer)stoornissen zoals dyspraxie, dyslexie, dyscalculie, dysorthografie, AD(H)D, ASS,etc. Daarnaast wordt ook ademhalingskinesitherapie aan baby’s en kinderen gegeven. Ook baby's worden er behandeld in onze praktijk. Het team bestaat uit 3 kinderkinesisten en 1 logopedist. Wij zijn op zoek naar een pediatrisch - psychomotorisch therapeut / kinesist om de agenda van een collega die definitief naar het buitenland vertrekt, over te nemen. Het gaat voornamelijk over naschoolse uren, en soms al in de namiddag (baby's en kleuters). Bij voorkeur een specialisatie psychomotoriek/Bobath/Kritische Ontwikkelingsbegeleiding volgens Hendrickx/ ... gevolgd of de afstudeerrichting pediatrie.

  • Studiebegeleider leren leren en planning (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: METODIKA GENT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Op individuele basis algemene studiebegeleiding geven aan leerlingen van het middelbaar en/of studenten uit 1e of 2e bachelor van verschillende richtingen (zowel hogeschool als universiteit). De studenten hebben voornamelijk moeilijkheden met studiemethode (leren leren) en studieplanning.

  • keukenmedewerker (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: DE LAMME GOEDZAK

    Type: Flexijob

    Je helpt mee in de keuken met de chef, je doet vooral voorbereidend werk

Zoek naar antwoorden van MALEGO in sociale netwerken
Look for responds of MALEGO in social networks

Lees alle opmerkingen voor MALEGO. Laat een reactie achter voor MALEGO. MALEGO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MALEGO. Leave a respond for MALEGO. MALEGO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MALEGO op de google maps. Adres en contacten MALEGO
Location of MALEGO on the google maps. Address and contacts of MALEGO

Andere gerelateerde bedrijven als come MALEGO MALEGO: Alliet P | Bedeco NV | GARAGE VAN DOORNE | COIFFURE SILHOUETTE | Abase

Other related companies as MALEGO: Alliet P | Bedeco NV | GARAGE VAN DOORNE | COIFFURE SILHOUETTE | Abase

MALEGO is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MALEGO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05451385498. Het bedrijf MALEGO bevindt zich op het adres: KONING BOUDEWIJNSTRAAT 31; 9820; MERELBEKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 808,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 108,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Peinture. Lijst met producten zijn Type de Support: Int茅rieurs. Activit茅s: Peinture, D茅coration d'Int茅rieur, Peinture Ext茅rieure, Entrepreneurs en Peinture. Services: Service 24h/24, Devis Gratuit..
De hoofdactiviteit van MALEGO is Voedingswinkels, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MALEGO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MALEGO, openstaande posities, locatie van MALEGO op de kaart.

MALEGO is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is MALEGO, company assigned to the tax number BE05451385498. The company MALEGO is located at the address: KONING BOUDEWIJNSTRAAT 31; 9820; MERELBEKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 808,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 108,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Peinture. List of products are Type de Support: Int茅rieurs. Activit茅s: Peinture, D茅coration d'Int茅rieur, Peinture Ext茅rieure, Entrepreneurs en Peinture. Services: Service 24h/24, Devis Gratuit..
The main activity of MALEGO is Food Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of MALEGO is not available. You also can look at reviews of MALEGO, open positions, location of MALEGO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MALEGO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MALEGO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MALEGO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MALEGO, employees, financial statistics.