H.D. PAINTING

Contactgegevens H.D. PAINTING: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data H.D. PAINTING: address, phone, fax, email, website, opening hours

H.D. PAINTING

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PRINS BOUDEWIJNLAAN 28; 9991; MALDEGEM, België

Telefoon (phone): 50710344 (+32-50710344) 50710344 (+32-50710344)

Fax (fax): +32 (3) 384-93-48 +32 (3) 384-93-48

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) H.D. PAINTING: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "H.D. PAINTING"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "H.D. PAINTING"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van H.D. PAINTING, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen H.D. PAINTING. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of H.D. PAINTING, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees H.D. PAINTING. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti H.D. PAINTING
Products information H.D. PAINTING

BTW identificatienummer (tax): BE06959808349
Ondernemingsnummer: 2718811035
Hoofdstad (capital): 334,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 864,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Activit茅s: Peinture par Projection.

Product categorie (product category): Peinture

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor H.D. PAINTING
(Get full report from official database of BE for H.D. PAINTING)

Aanvulling soorten activiteiten voor H.D. PAINTING
Addition kinds of activities for H.D. PAINTING

632100. Ongeval- en ziektekostenverzekering | Accident and health insurance
20480200. Voedingen uit vlees en vlees- en groentetijden | Feeds from meat and from meat and vegetable meals
22959900. Gekoate stoffen, niet gegumineerd, nec | Coated fabrics, not rubberized, nec
23230103. Stropdassen, handsewn: gemaakt van aangekochte materialen | Ties, handsewn: made from purchased materials
24990812. Gereedschapshandgrepen, hout | Tool handles, wood
25119908. Unassembled of onvoltooide meubels, huishouden: hout | Unassembled or unfinished furniture, household: wood
31619904. Gevallen, draagbaar, nec | Cases, carrying, nec
32550402. Saggers | Saggers
34310101. Badkuipen: geëmailleerd ijzer, gietijzer, of geperst metaal | Bathtubs: enameled iron, cast iron, or pressed metal
49230000. Gas transmissie en distributie | Gas transmission and distribution

Werken bij H.D. PAINTING: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in H.D. PAINTING: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor H.D. PAINTING. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for H.D. PAINTING. Looking for open vacancies in other companies

  • Toonbankverkoper/magazijnier (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken een toonbankverkoper voor een groothandel in industrie-artikelen. Gaande van kleine vijsjes tot groot constructiemateriaal. Je taken situeren zich in de verkoop alsook in het magazijn. Je adviseert de klanten, neemt materialen uit en rekent af. Als er bestellingen moeten worden klaargezet, pick je in het magazijn en zet je klaar voor verzending. Je werkt ook 1 zaterdag op de 3.

  • Verkoper Non Food (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Medewerker Koksafdeling (FT - ook op zondag) Doel van de functie Het zorgdragen voor een optimale presentatie en verkoop van de artikelen door middel van een continue klantgerichte houding en handelwijze zodanig dat er een grote klanttevredenheid is. Zorgen dat shoppen een inspirerende, gemakkelijke en correcte ervaring is voor elke klant. Resultaatgebieden Verzorgen van verkoopactiviteiten Begroet klanten die voorbij komen; Bedient klanten op een actieve, attente en behulpzame wijze; Streeft naar een goed verkoopcijfer; Doet controle van de binnengekomen verse producten en formuleert eventuele klachten. Helpt met kostenbewust bestellen bij afwezigheid van de verantwoordelijke; Zorgt voor een verzorgde en stimulerende opstelling van artikelen in de koelingen en diepvries. Heeft ervaring met FIFO (First in first out). Geeft tijdig een signaal wanneer producten moeten worden (bij)besteld, bestelt en koopt artikelen in in afwezigheid van

  • Servicetechnieker sanitair & HVAC (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant uit Roeselare zijn we heel dringend op zoek naar een servicetechnieker voor sanitair & HVAC. Je takenpakket bestaat uit het installeren, onderhouden & herstellen van sanitaire- en HVAC installaties. Dit zowel bij industriële klanten als bij particulieren.

  • Poetshulp regio Meerhout (M/V) (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van schoonmaken, strijken en andere huishoudelijke taken? Wil jij de persoon zijn die hét verschil maakt bij onze particulieren? Actief NV is opzoek naar jou om te poetsen bij gezinnen in Meerhout en Geel. Deze betrekking is beschikbaar op deeltijdse of voltijdse basis vanaf 19 december 2018. Je kan ook rekenen op persoonlijke begeleiding en opvolging op maat. Je bent verantwoordelijk voor het poetsen van de woning van jouw vaste particulieren en dit in de regio Geel.

  • Jobstudent varkensverzorger (PLOEGSTEERT)

    Regio: PLOEGSTEERT

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Ploegsteert zijn we op zoek naar een varkensverzorger voor een varkenskwekerij. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: Varkensstallen kuisen/ontsmetten Voederbakken opvolgen Varkens laden/lossen Helpen bij afbraak van stallen Opvolgen van rattenbestrijding Algemene verzorging van de dieren

  • DRINGEND Student gezocht - charcuterie afdeling - supermarkt Zele - 18+ (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt gelegen te Zele zijn we op zoek naar een student voor de charcuterie afdeling. Je werkt enkele dagen in de maand augustus. heb je ervaring? Dan is dat mooi meegenomen! Zo niet, krijg je zeker een opleiding hiervoor!

  • ONDERHOUDSMEDEWERKER Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Vangrootloon

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de schoonmaak van onze winkel, verbruikszaal, sanitair enz. van onze winkel in Hasselt voor het filiaal in de Maastrichterstraat.

  • JAVA developer (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: onepoint Belgium North

    Type: Vaste Job

    Onepoint Belgium North maakt deel uit van de internationale groep Onepoint. Ondertussen zijn we al meer dan 30 jaar actief op de Belgische ICT markt. Vandaag de dag zijn we terug te vinden in België, Nederland, Luxemburg, Frankrijk, USA, Canada, Tunesië en China. Onze groep telt 2000 medewerkers. Je kunt wel stellen dat we een stabiele ICT groep zijn. In België zijn we zowel in North als in South terug te vinden en hebben we 150 ICT consultants aan het werk zowel bij klanten als interne projecten. Onze specialisatie is outsourcing en totaaloplossingen rond Microsoft (.NET), JAVA, Testing, Infrastructuur en Oracle. We implementeren ook software en hardware oplossingen bij klanten en/of interne projecten. Verder leveren we een breed gamma aan diensten: van consultancy tot haalbaarheidsstudies, analyses en programmatie, Security tests, detachering en support tot opleiding via ons training center. Wij zijn steeds op zoek naar gedreven, gepassioneerde mensen om onze teams te versterken. Momenteel zouden we graag nog extra JAVA developers en/of Architecten aanwerven om ons team te versterken en ons nog beter te positioneren binnen de JAVA community. Je bent iemand die door zijn kennis, ervaring en positieve instelling het verschil kan en wil maken. Je bent actief bezig met het bijhouden en verbeteren van je JAVA kennis en vaardigheden. Het ontwikkelen van applicaties door middel van een projectmatige aanpak is voor jou geen onbekende. Werken volgens Agile of Scrum methodologie heb je onder de knie.

  • Chauffeur CE - NACHT - NATIONAAL (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Manpower

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een groeiende bekende groothandel in groenten en fruit te Geel, zijn we op zoek naar chauffeurs met een rijbewijs CE. Onze klant is zowel op zoek naar week- als weekendchauffeurs. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de klanten in gans Belgie. Bij het zelf laden en lossen maak je gebruik van rolcontainers en/of manuele transpalet. Je levert de bestelling nauwkeurig en neemt het leeggoed terug mee naar het bedrijf. Je gaat strikt om met de wegcode en verzekert een perfecte staat en netheid van het voertuig. Onze klant is zowel op zoek naar weekend- als weekchauffeurs, halftijds of voltijds.

  • Zelfstandige uitbater Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: STANDAARD BOEKHANDEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Droom je ervan een eigen winkel te beheren? Voor onze Standaard Boekhandel in Herentals zijn we op zoek naar een uitgelezen zelfstandige uitbater (m/v/x). Zin om mee te schrijven aan een nieuw verhaal?

  • Kinesist psychomotoor therapeut (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: BalanSS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Hallo collega! Centrum balanSS breidt uit. Op termijn zoeken we een nieuwe collega kinesitherapie er bij. Opstart met enkele uurtjes en uitbreiding mogelijk. Wil je je eigen plekje ergens kunnen creëren en houd je er van je eigen swung aan iets te geven maar toch binnen de omkadering van een solide centrum? Ben je een flexibele, aangename teamplayer? Hou je er van kansen te krijgen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Opstart overeen te komen. Starten met een aantal uurtjes, uitbouw naar 25-tal uur op termijn mogelijk. Voor meer informatie neem een kijkje op www.BalanSS.be

  • Interim Zorgkundige EVERGEM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Reflex Healthcare People

    Type: Werfreserve

    Voor de regio Evergem zijn we op zoek naar zorgkundigen die op regelmatige basis een dag willen bijwerken in woonzorgcentra. Het betreft enkel opdrachten met dagcontracten. U kiest zelf de dagen / shiften die u wenst te werken.

Zoek naar antwoorden van H.D. PAINTING in sociale netwerken
Look for responds of H.D. PAINTING in social networks

Lees alle opmerkingen voor H.D. PAINTING. Laat een reactie achter voor H.D. PAINTING. H.D. PAINTING bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for H.D. PAINTING. Leave a respond for H.D. PAINTING. H.D. PAINTING on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie H.D. PAINTING op de google maps. Adres en contacten H.D. PAINTING
Location of H.D. PAINTING on the google maps. Address and contacts of H.D. PAINTING

Andere gerelateerde bedrijven als come H.D. PAINTING H.D. PAINTING: FLCORDEN PHARMACHEM NV | VIJVERHOF | Debacker Christian | De Barge Boot | LICAP CVBA

Other related companies as H.D. PAINTING: FLCORDEN PHARMACHEM NV | VIJVERHOF | Debacker Christian | De Barge Boot | LICAP CVBA

H.D. PAINTING is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is H.D. PAINTING, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06959808349. Het bedrijf H.D. PAINTING bevindt zich op het adres: PRINS BOUDEWIJNLAAN 28; 9991; MALDEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 334,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 864,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Peinture. Lijst met producten zijn Activit茅s: Peinture par Projection..
De hoofdactiviteit van H.D. PAINTING is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van H.D. PAINTING is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van H.D. PAINTING, openstaande posities, locatie van H.D. PAINTING op de kaart.

H.D. PAINTING is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is H.D. PAINTING, company assigned to the tax number BE06959808349. The company H.D. PAINTING is located at the address: PRINS BOUDEWIJNLAAN 28; 9991; MALDEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 334,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 864,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Peinture. List of products are Activit茅s: Peinture par Projection..
The main activity of H.D. PAINTING is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of H.D. PAINTING is not available. You also can look at reviews of H.D. PAINTING, open positions, location of H.D. PAINTING on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over H.D. PAINTING, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf H.D. PAINTING, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about H.D. PAINTING, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company H.D. PAINTING, employees, financial statistics.