Schoonheidsinstituut Christ'l Sassen

Particuliere bedrijvenEten en Drinken Plaatsen • Schoonheidsinstituut Christ'l Sassen
Private companiesEating and Drinking Places • Schoonheidsinstituut Christ'l Sassen

Contactgegevens Schoonheidsinstituut Christ'l Sassen: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Schoonheidsinstituut Christ'l Sassen: address, phone, fax, email, website, opening hours

Schoonheidsinstituut Christ'l Sassen

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bredabaan 767; 2170; Antwerpen (Merksem), België

Telefoon (phone): 03 644 14 16 (+32-03 644 14 16) 03 644 14 16 (+32-03 644 14 16)

Fax (fax): +32 (60) 200-76-35 +32 (60) 200-76-35

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Schoonheidsinstituut Christ'l Sassen: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Schoonheidsinstituut Christ'l Sassen"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Schoonheidsinstituut Christ'l Sassen"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Schoonheidsinstituut Christ'l Sassen, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Schoonheidsinstituut Christ'l Sassen. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Schoonheidsinstituut Christ'l Sassen, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Schoonheidsinstituut Christ'l Sassen. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Schoonheidsinstituut Christ'l Sassen
Products information Schoonheidsinstituut Christ'l Sassen

BTW identificatienummer (tax): BE09993408203
Ondernemingsnummer: 2479583740
Hoofdstad (capital): 671,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 416,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Beauty salons

Product categorie (product category): Pedicure

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Schoonheidsinstituut Christ'l Sassen
(Get full report from official database of BE for Schoonheidsinstituut Christ'l Sassen)

Aanvulling soorten activiteiten voor Schoonheidsinstituut Christ'l Sassen
Addition kinds of activities for Schoonheidsinstituut Christ'l Sassen

5052. Steenkool en andere mineralen en ertsen | Coal and other minerals and ores
13829903. Geofysische exploratie, olie en gasveld | Geophysical exploration, oil and gas field
50949904. Pearls | Pearls
83220304. Noodschuilplaatsen | Emergency shelters
83220400. Rehabilitatiediensten | Rehabilitation services

Werken bij Schoonheidsinstituut Christ'l Sassen: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Schoonheidsinstituut Christ'l Sassen: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Schoonheidsinstituut Christ'l Sassen. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Schoonheidsinstituut Christ'l Sassen. Looking for open vacancies in other companies

  • VERPLEEGKUNDIGE PROJECTSTAFFING NACHTEN (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Care Talents Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Tijdens dit project kom je terecht in een nieuw woonzorgcentrum dat ook serviceflats aanbiedt. Dit huiselijke woonzorgcentrum is gelegen in een groene omgeving en beschikt over 130 kamers. Je komt terecht in een dynamisch multidisciplinair team dat instaat voor het optimaliseren van de levenskwaliteit van hun bewoners. Je staat in voor de nachtelijke verpleging en verzorging van de bewoners van het woonzorgcentrum. Daarnaast sta je ook in voor de verpleegpermanentie van de serviceflats. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en voorkeuren.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Verkoop Supermarkt Kassa (STEVOORT)

    Regio: STEVOORT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw taken: Je voert voornamelijk kassa bij ons uit. Indien het minder druk is word je uiteraard ook elders ingeschakeld maar jouw voornaamste taak is kassa

  • Werfmedewerker chemie (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: ADECCO RONSE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio RONSE zoeken wij 2 werfarbeiders Taken: Aanbrengen van zuurbestendige coatings op beton en staalconstructies Voornamelijk werken op werven in chemiebedrijven (zoals Nyrstart, BASF, Sidmar) Inspectie en herstellen van inwendige coating in tanks Uitbreken van zuurvaste stenen of tegels met elektrische breekhamer Betegelen van inkuipingen Inwendig metsen van bakken of tanks Lamineren van beton en staal Aanbrengen van epoxy / polyeruthaan chape op beton Werken op verplaatsing op werven in Belgie, Nederland, Luxemburg, Noord Frankrijk, toch voornamelijk in België.

  • Logistiek bediende (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een gedreven logistiek bediende. Je zal instaan voor het plannen van transporten in de regio Oost-en West vlaanderen en Henegouwen. Je zal samen met jouw collega's de transporten zo efficiënt mogelijk inplannen. Bovendien ben jij het aanspreekpunt voor logistieke vragen. Je zal zowel telefonisch als per mail contact hebben met klanten zowel in het Nederlands, Frans en Engels. Ten slot sta je in voor de daarbijhorende administratie.

  • Kelner student (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DE JACOB

    Type: Studentenjob

    Bedienen en adviseren van klanten.

  • Jobstudent (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • PROJECTCOORDINATOR (BE758094) (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: OLSTE BV

    Type: Vaste Job

    Olste nv is een groeiende onderneming die reeds 17 jaar actief is als projectontwikkelaar, waarvan het overgrote deel van de realisaties zich in Knokke bevinden. Olste nv zorgt voor hoogwaardige projecten op zeer gunstige liggingen, wat zij waarmaakt door zich te omringen met professionele medewerkers en betrouwbare onderaannemers. Gezien de sterke groei, zijn we momenteel voor hen op zoek naar een (m/v): PROJECTCOORDINATOR GEDREVEN PROJECTBEGELEIDER VOOR INTERIEURAFWERKING VAN HIGH-END RESIDENTIELE BOUWWERKEN Functie Als projectbegeleider ben je verantwoordelijk voor een optimale oplevering van de toegewezen projecten. Dit maak je waar door de organisatie en coördinatie van de verschillende diensten en aannemers, met een focus op de afwerkingsfase. Als spilfiguur weet je de verschillende stakeholders aan te sturen en op die manier hoogkwalitatief top design af te leveren. Vanaf de verkoop tot de oplevering van het project ben je het aanspreekpunt voor de klant. Je vertaalt de noden en behoeften van de klant naar een eerste voorontwerp en begeleidt hen in diens keuzes. Je bent hun adviseur op vlak van interieurvormgeving. Je organiseert en plant de activiteiten op de werf en volgt ter plaatse ook de uitvoering hiervan op. Omdat je steeds oog hebt voor kwaliteit en kostenefficiëntie, verzeker je optimale resultaten. Je stuurt de onderaannemers aan om dit te bereiken. Je waakt over de naleving van de wettelijke voorschriften inzake kwaliteit, veiligheid en milieu. Je organiseert werfvergaderingen om op een vlotte manier met de medewerkers te communiceren en hen te informeren. Je rapporteert aan de directie.

  • Customer Service Medewerker Import (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als Customer Service Medewerker kom je terecht in een gemotiveerd team dat verantwoordelijk is voor de afhandeling van importdossiers van A tot Z.  Als één van de belangrijke schakels binnen het team zal je verantwoordelijk zijn voor twee deelaspecten van de functie, nl. administratieve opvolging van dossiers en klantencontacten (zowel telefonisch als via e-mail. Hieronder enkele concrete taken die tot jouw takkenpakket behoren: • Voorbereiding van importdossiers • Afhandeling van douaneformaliteiten • Voorbereiding van gevaarlijk goed • Controle van loslijsten • Opvolging van financiële aspecten, o.a. facturatie • Opmaak van statistieken Bedrijfsprofiel: Deze onderneming is een rederij met wereldwijde bekendheid gelegen in Antwerpen. Ze zijn gespecialiseerd in overzees transport en containers.  Momenteel zijn ze op zoek naar een gemotiveerde customer service medewerker import om hun team te versterken. 

  • Mecanicien Auto5 Maasmechelen (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: AUTO 5

    Type: Vaste Job

    Voor onze vestiging in Maasmechelen zijn we op zoek naar een gemotiveerde mecanicien, voor onderhoud en herstellingen aan alle merken.

  • Junior administratief bediende (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een professionele speler in de industriesector, is VIO op zoek naar een administratief bediende.  Binnen een jong team ben je medeverantwoordelijk voor de ondersteuning van de vertegenwoordigers van de firma.  Je zorgt voor de opvolging van rapporten.  Je boekt bestelbonnen in.  Je maakt offertes op en houdt klantenfiches bij.  Je zal briefwisseling sorteren, verdelen en franceren.  Je ondersteunt de boekhouding waar nodig.  Je archiveert diverse documenten.  Spreekt deze functie jou aan? Stuur dan je cv en een korte motivatie door naar [email protected] t.a.v. Aaike Roosen. 

  • 2* - .NET developer (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1676790-inline.html?cid=Partner_VDAB .Net Developer For a client active in the digital sector, I am looking for a .Net developer. As a .Net developer you will be part of a team of 15 developers, who are developing a platform, containing 20+ modules, with the latest technologies. .Net Developer - The project Your daily tasks will involve: Develop in .Net, .Net Core Analyse and configuration of the platform Develop within the team .Net Developer - The profile: To be able to apply, you will have to correspond with the description below: Bachelor's degree or equivalent experience Expert of .Net, .Net Core Experience with MySql, SQL Knowledge of Angular.js, Angular .Net Developer - The mission Details about the mission: Long Term project Location: Antwerp Start date: ASAP You feel this opportunity suits you, feel free to contact me at a.anastasiou(A)progressiverecruitment.com, or by phone 02/203.99.00 I will gladly give you more information about this project. Keywords: IT, .Net developer, Angular.js, Angular, API, Node.js, Postgre SQL

  • Zaalmedewerker (Tsjechië)

    Regio: Tsjechië

    Bedrijf: Intersoc

    Type: Werfreserve

    Als zaalmedewerker ben je medeverantwoordelijk voor een vlot verloop van de maaltijden in het restaurant. Samen met de zaalverantwoordelijke stuur je een ploeg vrijwilligers aan. Jullie zorgen ervoor dat de vakantiegasten een aangename tijd kunnen doorbrengen in het restaurant en dat ze niets tekortkomen. Je vult buffetten aan, ruimt tafels af en helpt bij het schoonmaken van het restaurant en het indekken van de tafels.

Zoek naar antwoorden van Schoonheidsinstituut Christ'l Sassen in sociale netwerken
Look for responds of Schoonheidsinstituut Christ'l Sassen in social networks

Lees alle opmerkingen voor Schoonheidsinstituut Christ'l Sassen. Laat een reactie achter voor Schoonheidsinstituut Christ'l Sassen. Schoonheidsinstituut Christ'l Sassen bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Schoonheidsinstituut Christ'l Sassen. Leave a respond for Schoonheidsinstituut Christ'l Sassen. Schoonheidsinstituut Christ'l Sassen on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Schoonheidsinstituut Christ'l Sassen op de google maps. Adres en contacten Schoonheidsinstituut Christ'l Sassen
Location of Schoonheidsinstituut Christ'l Sassen on the google maps. Address and contacts of Schoonheidsinstituut Christ'l Sassen

Andere gerelateerde bedrijven als come Schoonheidsinstituut Christ'l Sassen Schoonheidsinstituut Christ'l Sassen: FRANS VAN HOVE | CLAUDE COLLIGNON | TELEBOETIEK | Freson & Fils | COUVOIR EL?VAGE R?UNIS

Other related companies as Schoonheidsinstituut Christ'l Sassen: FRANS VAN HOVE | CLAUDE COLLIGNON | TELEBOETIEK | Freson & Fils | COUVOIR EL?VAGE R?UNIS

Schoonheidsinstituut Christ'l Sassen is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Schoonheidsinstituut Christ'l Sassen, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09993408203. Het bedrijf Schoonheidsinstituut Christ'l Sassen bevindt zich op het adres: Bredabaan 767; 2170; Antwerpen (Merksem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 671,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 416,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Pedicure. Lijst met producten zijn Beauty salons.
De hoofdactiviteit van Schoonheidsinstituut Christ'l Sassen is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Schoonheidsinstituut Christ'l Sassen is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Schoonheidsinstituut Christ'l Sassen, openstaande posities, locatie van Schoonheidsinstituut Christ'l Sassen op de kaart.

Schoonheidsinstituut Christ'l Sassen is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is Schoonheidsinstituut Christ'l Sassen, company assigned to the tax number BE09993408203. The company Schoonheidsinstituut Christ'l Sassen is located at the address: Bredabaan 767; 2170; Antwerpen (Merksem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 671,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 416,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Pedicure. List of products are Beauty salons.
The main activity of Schoonheidsinstituut Christ'l Sassen is Eating and Drinking Places, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Schoonheidsinstituut Christ'l Sassen is not available. You also can look at reviews of Schoonheidsinstituut Christ'l Sassen, open positions, location of Schoonheidsinstituut Christ'l Sassen on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Schoonheidsinstituut Christ'l Sassen, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Schoonheidsinstituut Christ'l Sassen, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Schoonheidsinstituut Christ'l Sassen, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Schoonheidsinstituut Christ'l Sassen, employees, financial statistics.