Gerniers Siska

Contactgegevens Gerniers Siska: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Gerniers Siska: address, phone, fax, email, website, opening hours

Gerniers Siska

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hugo Verriestlaan 46; 8560; Wevelgem (Gullegem), België

Telefoon (phone): 056 42 14 92; 0496 71 75 71 (+32-056 42 14 92; 0496 71 75 71) 056 42 14 92; 0496 71 75 71 (+32-056 42 14 92; 0496 71 75 71)

Fax (fax): +32 (12) 609-23-96 +32 (12) 609-23-96

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Gerniers Siska: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Gerniers Siska"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Gerniers Siska"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Gerniers Siska, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Gerniers Siska. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Gerniers Siska, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Gerniers Siska. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Gerniers Siska
Products information Gerniers Siska

BTW identificatienummer (tax): BE05579376220
Ondernemingsnummer: 3498291015
Hoofdstad (capital): 801,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 590,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in Gerniers Siska zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pedicure

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Gerniers Siska
(Get full report from official database of BE for Gerniers Siska)

Aanvulling soorten activiteiten voor Gerniers Siska
Addition kinds of activities for Gerniers Siska

3851. Oogheelkundige goederen | Ophthalmic goods
34429900. Metalen deuren, sash, en trim, nec | Metal doors, sash, and trim, nec
36480100. Buitenverlichtingsapparatuur | Outdoor lighting equipment
61410101. Auto leningen, inclusief verzekering | Automobile loans, including insurance
73891104. Radio transcriptie dienst | Radio transcription service

Werken bij Gerniers Siska: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Gerniers Siska: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Gerniers Siska. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Gerniers Siska. Looking for open vacancies in other companies

  • Management Assistant (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ASAP OFFICE LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt de rechtterhadn van de CEO en het management op vlak van organisatie en administratie. Je zal de bezoekers onthalen en verzorgt het secretariaat zowel in fysieke vorm als telefonisch. Je ontfermt je over de dossiers kwaliteitszorg en algemene diensten. Ook HR kan op jou beroep dien ivm administratieve taken.

  • Heftruckchauffeur 2 ploegen (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: Konvert Interim Hasselt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Hasselt zijn wij op zoek naar een ervaren heftruckchauffeur. Je hebt een zeer ruim takenpakket. Zo sta je in voor de toevoer van productiemiddelen naar de productie, maar je gaat ook de operatoren bijstaan bij de productielijnen. Ook het onderhoud van van het magazijn en de heftrucks neem je voor je rekening.

  • Service monteur (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Konvert Construct Leuven

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant gelegen te Mechelen zoekt momenteel 2 servicemonteurs. Als ervaren monteur sluit je poortautomatisatie aan volgens de wensen van de professionele klant. Zowel domotica als plc-sturingen hebben hierdoor geen geheimen voor jou. Ook voer je onderhouds- en herstellingswerken dagdagelijks uit.

  • Zaalmedewerker (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant, een klassevol familiaal restaurant, is op zoek naar een zaalmedewerker (M/V). Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in het restaurant. Je ontvangt de klanten, neemt bestellingen op en serveert hen met een glimlach.

  • Chauffeur B - CE (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een groothandel in aardappelen en beleveren de verwerkende industrie, schilbedrijven en kleinhandel. Ze bieden een job aan waarbij je zal instaan voor transport van aardappelen naar hun klanten met oplegger of vrachtwagen + aanhangwagen en ophaling van aardappelen bij hun leveranciers (landbouwers).Ook laden en lossen van deze vrachten dient te gebeuren (via transportband in de oplegger, via kippen van laadbak of manueel met heftruck of transpalet) . Je zal tevens instaan voor een kwaliteitscontrole van het opgehaalde product en te leveren. Verder zal je waar nodig bijspringen voor allerhande arbeiderstaken binnen het bedrijf. Handigheid in besturen van een transpalet, heftruck en verreiker is een pluspunt.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Beverst – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BEVERST)

    Regio: BEVERST

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetsstudent(e) tijdens de week (min. 1 dag) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs &HR

    Type: Studentenjob

    Voor een schoonmaakbedrijf in Gent is AGO Jobs & HR op zoek naar poetsstudenten die zich wekelijks kunnen vrijmaken. Iedere ochtend word je opgehaald op een vaste locatie in Gent om appartementsgebouwen/scholen/kerken/bedrijven etc te onderhouden. Telkens werken van 7-17h. Dagen zijn af te stemmen met de klant (flexibel).

  • Vuilnisophaler te Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: ADECCO VGW PUURS

    Type: Studentenjob

    Al eens gedacht om te werken als vuilnisman of vuilnisvrouw? Renewi te Puurs is op zoek naar een betrouwbare flexibele vuilnisvrouw of vuilnisman voor achter een vuilniswagen. Ben je gemotiveerd en heb jij eigen vervoer? Dan ben jij misschien wel dé vuilnisman of vuilnisvrouw die wij zoeken! Hoe ziet een dag als vuilnisvrouw of vuilnisman er uit? Je meldt je aan om 6h 's morgens op de site te Puurs. Samen met de chauffeur zal je de afvalcontainers ophalen bij de klanten van Renewi. Zodra de route is afgerond, zal je samen met de chauffeur terug naar de site te Puurs rijden.

  • Carrossier / plaatbewerker regio Tongeren (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: NEA JOBS

    Type: Vaste Job

    Heb jij een passie voor wagens en wil je aan de slag als carrossier? Wij zijn op zoek naar een gedreven plaatwerkers autoschade. Je gaat aan de slag binnen een jong team van een dynamisch carrosseriebedrijf, dat schades aan wagens en bestelwagens repareert. Je bent een teamplayer en werkt nauw samen met je collega’s binnen een dynamische structuur met ondersteuning van je werkplaatsverantwoordelijke.

  • Elektricien (SINT-ELOOIS-WINKEL)

    Regio: SINT-ELOOIS-WINKEL

    Bedrijf: DUPONT ELECTRO

    Type: Vaste Job

    Als elektricien ben je de spil in onze totaalprojecten. Samen met je collega's ben je betrokken vanaf de start van het project tot en met de oplevering. Je zal werken op verplaatsing en dit voornamelijk in de industrie. Jouw takenpakket is boeiend en gevarieerd: - Lezen en begrijpen van elektrische schema's. - Aansluiten van industriële kabels en kasten. - Montage van kabelgoten en trekken van kabels. - UItvoeren van onderhoud en depannages op verschillende industriële installaties. - Ondersteunen van minder ervaren collega's. - Naleven en bewaken van veiligheidsvoorschriften. - Toepassen van je kennis van het AREI. Daarnaast kan je zowel in team als zelfstandig werken.

  • Adviseur betaalterminals (elektronische betaaloplossingen) (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: ECO-SERV

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een dynamisch bedrijf met meer dan 10 jaar ervaring, actief op de dienstenmarkt. Als sales organisatie bieden we onze verkopers de mogelijkheid een carrière uit te bouwen in die diensten sector, specifiek voor deze vacature in het B2B segment. Als onafhankelijk & erkend partner van verscheidene internationaal gerenommeerde aanbieders van elektronische betaaloplossingen, zijn we op zoek naar gedreven medewerkers in de Benelux om deskundig advies op maat te verlenen aan zelfstandige ondernemers en bedrijven. Je werkt op zelfstandige basis, wij bieden alle nodige opleidingen, een zeer sterke verloning naar prestaties, en ook heel wat extra's. Ben je een gedreven vlotte onderhandelaar, en ga je geen enkele uitdaging uit de weg? Ben je commercieel & klantgericht ingesteld, dan is dit zeker een job op je lijf geschreven! Stuur je gegevens door per mail of bel ons! 0475 29 19 90 - [email protected]

  • Flexijob Verkoop Bristol Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: BRISTOL

    Type: Flexijob

    Onze winkels staan garant voor onvervalste winkelfun voor de hele familie mét een knipoog: je wandelt gegarandeerd naar buiten met een big smile én een zak vol betaalbare schoenen, toffe kleding, knappe lederwaren en leuke accessoires. Als het op klantvriendelijke service aankomt, houden we ons muiltje niet! ( Heb je hem? Lees maar verder). Onder het motto ‘hoe meer zolen, hoe meer vreugd’ zijn wij voor de versterking van het team op zoek naar een (m/v): Vrolijke Verkoopmedewerker Jouw rol? Als verkoopmedewerker loop je dagelijks het vuur uit je sloffen om het beheer van het filiaal vlot te laten verlopen. Je bent een Bristol ambassadeur die stevig in zijn schoenen staat en altijd streeft een uitmuntend commercieel resultaat. Je ontvangt klanten met glimlach en staat garant voor een superleuke aankoopbeleving. Een portie humor lap je zeker niet aan je laars, net zoals uitgesproken verkooptalent en de goesting om de handen uit de mouwen te steken.

Zoek naar antwoorden van Gerniers Siska in sociale netwerken
Look for responds of Gerniers Siska in social networks

Lees alle opmerkingen voor Gerniers Siska. Laat een reactie achter voor Gerniers Siska. Gerniers Siska bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Gerniers Siska. Leave a respond for Gerniers Siska. Gerniers Siska on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Gerniers Siska op de google maps. Adres en contacten Gerniers Siska
Location of Gerniers Siska on the google maps. Address and contacts of Gerniers Siska

Andere gerelateerde bedrijven als come Gerniers Siska Gerniers Siska: FLTWENTIETH CENTURY FOX FILM BELGE SA | BARBE TONNARD | HUIS DE WOLLEKOUS | ?T WANTHOF ZUIVELHOEVE | Renders Frans NV

Other related companies as Gerniers Siska: FLTWENTIETH CENTURY FOX FILM BELGE SA | BARBE TONNARD | HUIS DE WOLLEKOUS | ?T WANTHOF ZUIVELHOEVE | Renders Frans NV

Gerniers Siska is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Gerniers Siska, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05579376220. Het bedrijf Gerniers Siska bevindt zich op het adres: Hugo Verriestlaan 46; 8560; Wevelgem (Gullegem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 801,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 590,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Pedicure. Producten gemaakt in Gerniers Siska zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Gerniers Siska is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Gerniers Siska is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Gerniers Siska, openstaande posities, locatie van Gerniers Siska op de kaart.

Gerniers Siska is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is Gerniers Siska, company assigned to the tax number BE05579376220. The company Gerniers Siska is located at the address: Hugo Verriestlaan 46; 8560; Wevelgem (Gullegem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 801,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 590,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Pedicure. Products created in Gerniers Siska were not found.
The main activity of Gerniers Siska is United States Postal Service, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Gerniers Siska is not available. You also can look at reviews of Gerniers Siska, open positions, location of Gerniers Siska on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Gerniers Siska, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Gerniers Siska, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Gerniers Siska, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Gerniers Siska, employees, financial statistics.