Els

Contactgegevens Els: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Els: address, phone, fax, email, website, opening hours

Els

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Galgeveldstraat 18; 3293; Diest (Kaggevinne), België

Telefoon (phone): 013 33 47 79 (+32-013 33 47 79) 013 33 47 79 (+32-013 33 47 79)

Fax (fax): +32 (64) 765-24-32 +32 (64) 765-24-32

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Els: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Els"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Els"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Els, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Els. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Els, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Els. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Els
Products information Els

BTW identificatienummer (tax): BE06417907714
Ondernemingsnummer: 8244659423
Hoofdstad (capital): 798,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 375,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in Els zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pedicure

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Els
(Get full report from official database of BE for Els)

Aanvulling soorten activiteiten voor Els
Addition kinds of activities for Els

161102. Surfacing en bestrating | Surfacing and paving
20350106. Geurstoffen, zeevruchten-sauzen (behalve tomaat en droog) | Seasonings, seafood sauces (except tomato and dry)
24110200. Palen, posten en palen: onbehandeld hout | Poles, posts, and pilings: untreated wood
58129900. Eetplaatsen, nec | Eating places, nec
82990501. Diction school | Diction school

Werken bij Els: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Els: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Els. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Els. Looking for open vacancies in other companies

  • Dakwerker (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toffe klant van Let\\\'s Work met heel wat in petto zijn we op zoek naar een ervaren dakwerker met pit! Dit voor de regio van Hasselt en Lummen . Het bedrijf is gespecialiseerd in renovatie van landhuizen en kastelen, rustieke dakbedekking met zowel leien als pannen, zink- en koperwerken, eiken bijgebouwen en rieten daken. De ervaren firma hecht veel belang aan kwaliteit en zin voor afwerking. Klant is koning en dat spelen ze ook samen met de werknemers uit naar de buitenwereld. Ze respecteren de behoeftes van de klanten en willen er dan ook in slagen om aan hun wensen te beantwoorden. Ben jij iemand met verantwoordelijkheidsgevoel en schrikt kwalitatief werken jou niet af? Dan is deze vacature iets voor jou!

  • Verkoop Colruyt - Sint-Amandsberg (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als bediende-verkoper heb je een heel afwisselende job. Je zorgt ervoor dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn voor onze klanten. Dat doe je door de rayons zo goed mogelijk aan te vullen. Tegelijkertijd zorg je ervoor dat de winkel er net en ordelijk bijligt. Zo kunnen onze klanten op een efficiënte en gemakkelijke manier hun boodschappen doen. Daarnaast kan je later deels aan de slag gaan in een bepaalde afdeling zoals non-food, vers, diepvries of de afhaaldienst Collect&Go. Als je in de winkel ziet dat bijvoorbeeld een bepaalde werkmethode efficiënter kan, neem je zelf het initiatief om die te verbeteren . Verder bedien je onze klanten aan de kassa. Je bent dus voor hen het eerste aanspreekpunt en het 'gezicht' van Colruyt. Je stelt je dan ook dienstbaar op. Je informeert hen correct en helpt hen graag een handje in de winkel en aan de kassa. Als een klant een vraag of probleem heeft, neem je jouw verantwoordelijkheid. In dat kader neem je ook commerciële beslissingen.

  • Accountmanager strak in het pak (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Actief Aarschot

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jij zal accountmanager zijn voor de verkoop van Business-producten en -diensten aan KMO’s van een grote telecom provider -> zowel mobiele als vaste telefoonoplossingen en internet. Als accountmanager B2B adviseert u potentiële klanten en wordt u hét nieuwe aanspreekpunt voor bestaande klanten. Jij prospecteert en jij beheert een portefeuille van bestaande klanten. Jij kickt op het behalen van resultaten en verkopen zit je in het bloed. Jij neemt met plezier initiatief om zo te streven naar een optimaal resultaat.

  • Operated Forwarder (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: WaW

    Type: Interim met optie "vast werk"

      Behandelen van expeditiedossiers Ontvangen van binnenkomende orders Registeren van de orders in het bedrijfseigen expeditiepakket Controleren van de door de klant verstrekte gegevens Bijkomende gegevens desgevallend opvragen aan de klant Aanmaken van de nodige documenten Doorgeven van het dossier aan polyvalent expediteur of expediteur Klasseren van afgewerkte dossiers Opvragen van alle noodzakelijke informatie voor het opmaken van het dossier Coördinatie tussen operations, magazijn en afhandelaars

  • OPERATOR 5 PLOEGEN - GEEN ERVARING VEREIST (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een sterk bedrijf regio Waregem zijn wij op zoek naar een operator 5 ploegen. Als productie-operator werk je met specifieke producten aan hoogtechnologische machines. Je waakt over de kwaliteit van de producten. Je controleert of de machines goed werken. Je spoort defecten op en lost ze op of meldt ze.

  • Medewerkers poets- en strijkdienst (dienstencheques) (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: CLEAN STAR

    Type: Dienstenchequebaan

    Je maakt het hele interieur (vloeren, tapijten, meubels, ramen en andere voorwerpen) schoon. Je verlucht de kamers. Je wast en strijkt de kledij van de klanten. Je doet de afwas bij de klanten. Je mag ook koken, kleine naaiwerken verrichten en eventueel enkele boodschappen doen. Je mag van thuis rechtstreeks naar de klant gaan.

  • Gemotiveerde huishoudhulpen gezocht te regio Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: TRIXXO HOME BILZEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een nieuwe gemotiveerde werknemer/werkneemster met een passie voor huishoudelijke taken. Je zal vooral instaan van de schoonmaken van privé woningen, waarbij je mogelijks ook strijkwerk kan verrichten. Dienstencheques Zowel deeltijds als voltijds contract mogelijk

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Merchtem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student zondag regio Maldegem (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Eeklo

    Type: Studentenjob

    Voor een klant, regio Maldegem, zijn we op zoek naar een student om iedere zondag te werken. - Je zorgt voor een perfecte registratie van de verkoop van de artikelen. - Je controleert of de juiste prijzen gehanteerd werden en verwijdert of deactiveert de diefstalbeveiliging van artikels. - Je begroet en bedankt steeds vriendelijk de klanten en verschaft hen info rond garantie en ruilvoorwaarden. - Je luistert naar opmerkingen van klanten en maakt deze over aan de juiste persoon. - Je ontvangt de betaalmiddelen, controleert de geldigheid en geeft gepast terug. - Daarnaast help je ook in de winkel met het aanvullen van de rekken.

  • Jobstudent (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Mechanieker / Slijper (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: LEKIME

    Type: Vaste Job

    Bediening van machines voor het slijpen van snijgereedschap (widiazaagbladen, schaafmessen, frezen, etc..) Depanneren en onderhouden van houtbewerkingsmachines on-site Leveren en installeren van nieuwe machines

  • Quality Support Officer Noord West-Vlaanderen m/v (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Konvert HQ

    Type: Vaste Job

    Als Quality Support Manager ben je mee verantwoordelijk voor de optimalisering van de interne werking en het commerciële resultaat van de kantoren binnen jouw regio. Dit betekent oa concreet : Werken aan de verbetering van het commerciële proces, waarbij snelheid, efficiëntie, kwaliteit en opvolging van primordiaal belang zijn. Dit doe je door het geven van concrete tips, structuur, ondersteuning en bijsturing in de kantoren waar het nodig is Ook sta je in voor de begeleiding van de algemene veranderingsprocessen alsook de individuele begeleiding van (nieuwe) uitzendconsulenten Je neemt het voortouw in kantoren zonder office manager en je helpt bij de opstart van nieuwe projecten en je stimuleert de onderlinge samenwerking tussen kantoren en de opvolging van de National Accounts Je rapporteert rechtstreeks aan de district manager en werkt vanuit verschillende vestigingen binnen uw regio. Ook sta je in nauwe contact met verschillende afdelingen zoals rekrutering, opleiding,....

Zoek naar antwoorden van Els in sociale netwerken
Look for responds of Els in social networks

Lees alle opmerkingen voor Els. Laat een reactie achter voor Els. Els bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Els. Leave a respond for Els. Els on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Els op de google maps. Adres en contacten Els
Location of Els on the google maps. Address and contacts of Els

Andere gerelateerde bedrijven als come Els Els: Vervloesem G | KARDI'S | SPORTHAL TER LINDE | T. STAPPERS | Godfroid P

Other related companies as Els: Vervloesem G | KARDI'S | SPORTHAL TER LINDE | T. STAPPERS | Godfroid P

Els is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Els, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06417907714. Het bedrijf Els bevindt zich op het adres: Galgeveldstraat 18; 3293; Diest (Kaggevinne). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 798,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 375,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Pedicure. Producten gemaakt in Els zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Els is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Els is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Els, openstaande posities, locatie van Els op de kaart.

Els is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is Els, company assigned to the tax number BE06417907714. The company Els is located at the address: Galgeveldstraat 18; 3293; Diest (Kaggevinne). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 798,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 375,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Pedicure. Products created in Els were not found.
The main activity of Els is Personal Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Els is not available. You also can look at reviews of Els, open positions, location of Els on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Els, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Els, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Els, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Els, employees, financial statistics.