Denie D

Contactgegevens Denie D: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Denie D: address, phone, fax, email, website, opening hours

Denie D

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Walburgstraat 26; 9100; Sint-Niklaas, België

Telefoon (phone): 03 707 08 93 (+32-03 707 08 93) 03 707 08 93 (+32-03 707 08 93)

Fax (fax): +32 (9) 118-46-34 +32 (9) 118-46-34

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Denie D: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Denie D"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Denie D"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Denie D, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Denie D. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Denie D, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Denie D. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Denie D
Products information Denie D

BTW identificatienummer (tax): BE01770416259
Ondernemingsnummer: 7762084960
Hoofdstad (capital): 292,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 709,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in Denie D zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pedicure

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Denie D
(Get full report from official database of BE for Denie D)

Aanvulling soorten activiteiten voor Denie D
Addition kinds of activities for Denie D

0111. Tarwe | Wheat
861101. Vakverenigingen | Trade associations
911102. Uitvoerende kantoren, staat en lokaal | Executive offices, state and local
10949905. Uraniumertsmijnen, nec | Uranium ore mining, nec
34430302. Boilerwinkelproducten: ketels, rookstalen, stalen tanks | Boiler shop products: boilers, smokestacks, steel tanks
34440601. Markten, plaatwerk | Awnings, sheet metal
35419909. Gereedschapsmachines, metalen snijden: exotisch (explosief, enz.) | Machine tools, metal cutting: exotic (explosive, etc.)
39990806. Kerstboom ornamenten, behalve elektrische en glas | Christmas tree ornaments, except electrical and glass
50470104. Instrumenten, chirurgisch en medisch | Instruments, surgical and medical
50840901. Reinigingsapparatuur, hoge druk, zand of stoom | Cleaning equipment, high pressure, sand or steam

Werken bij Denie D: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Denie D: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Denie D. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Denie D. Looking for open vacancies in other companies

  • Keukenhulp (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je houdt van afwisseling en de drukte die in een keuken heerst? Je zoekt een job als keukenhulp regio Deinze en wil zelf ook kleinere gerechten bereiden? Dan hebben wij de job voor jou! Voor een eethuis te Deinze zijn wij op zoek naar nieuwe keukenmedewerkers, zowel deeltijds als voltijdse mogelijkheden. Jouw belangrijkste taken zijn: borden dresseren opwarmen van bereide maaltijden salades & dessert maken keuken op orde houden & reinigen kleinere gerechten bereiden

  • kassier / kassierster Supermarkt regio Zeebrugge (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als kassier / kassierster voor een supermarkt regio Zeebrugge ben je hoofdzakelijk verantwoordelijk voor de kassa. Verder zal je ook rekken aanvullen, maar dat is in de minderheid.

  • inpak 2 ploegen OF vaste nacht (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn voor een snelle opstart op zoek naar inpakmedewerkers. Je werkt ofwel in twee ploegen, ofwel in de vaste nacht. Naast het inpakken, sta je in voor het uitvoeren van de nodige kwaliteitscontroles.

  • Machinist (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in STEKENE zijn we op zoek naar een MACHINIST   

  • Huishoudhulp/Poetshulp in regio Zemst (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Student Winkelbediende te Westerlo (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: ADECCO GEEL

    Type: Studentenjob

    Ben jij een gemotiveerde student die wil bijverdienen als winkelbediende? Lees dan snel verder want wij zijn op zoek naar jou! Voor een grote supermarkt in Westerlo, zijn wij op zoek naar een student winkelbediende die nagenoeg iedere zaterdag kan en wil werken. De werkuren kunnen van week tot week een beetje wijzigen, maar zullen steeds liggen tussen 11u en 20u. Je zal er allround worden ingezet voor volgende taken: Leveringen uitpakken Rekken aanvullen volgens FIFO-methode Zorgen voor een ordelijke en nette werkomgeving Controleren van de versheid van producten Klanten verwelkomen en verder helpen Kassawerk verrichten Bediening achter de verstogen (charcuterie, vlees en vis)

  • Receptioniste KERSTVAKANTIE (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf regio Lochristi zoekt Tempo team een medewerk(st)er die tijdens de kerstperiode receptiewerk wil doen Uw taken zullen de volgende zijn: -Onthaal van klanten -Doorverbinden van klanten naar de juiste afdeling binnen het bedrijf -Verwerking van de post -Zaal klaarzetten voor vergaderingen

  • Site Supervisor (Terneuzen)

    Regio: Terneuzen

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Heb je interesse in waterbouwkundige werken? Heb je al ervaring als werfleider of toezichter op bouwkundige werven? Contacteer ons dan snel voor de functie van Werftoezichter Waterbouwkundige Werken. Je staat in als werftoezichter voor de opvolging van de waterbouwkundige werken. Je staat in voor de controle van de fysische voortgang van de werken en het naleven van de planning. Je controleert de goede uitvoering van de werken. Je staat in voor de opvoling van de controle van de uitvoeringsdocumenten en van de documenten As-Built. Je neemt deel aan het opstellen van de verslagen van de inspectie- en controlebezoeken met het oog op de opleveringen. Je waakt erover dat de veiligheidsmaatregelen voor het personeel, aanwezig op de werf, worden nageleeft.

  • Productieverantwoordelijke met technische kennis (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Konvert Office Aalst

    Type: Vaste Job

    - Je bent verantwoordelijk voor de organisatie en het operationeel beheer op onze productiesite in Lokeren. (productie van kleinbrood, opslag in diepvriesmagazijn) - Je maakt een efficiënte productieplanning op en volgt de producten op van grondstof tot het vertrek naar de klant - Je houdt je bezig met de continuïteit van de productie en een optimalisatie van de productieprocessen. - Je bent de spilfiguur van de site. Je stuurt de teams van productie, inpak, techniek en magazijn aan (40/50 medewerkers) met oog voor de (voedsel)veiligheidsprocedures, je ben zelf vaak aanwezig op de werkvloer. Je werkt nauw samen met de kwaliteitsdienst, logistieke medewerkers, productontwikkeling, het salesteam en andere algemene diensten. - Je rapporteert rechtstreeks aan de directie.

  • Bankmedewerker “daily banking” (commercieel/administratief) (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: Remaut Verzekeringen nv

    Type: Vaste Job

    Je bent het eerste aanspreekpunt met de bankklanten en staat in voor hun dagelijkse bankzaken en hebt zo een afwisselende en boeiende job, zowel commercieel als administratief. In je dagelijks contact streef je een uitstekende serviceverlening na die jou en de kanten voldoening geeft en probeer je zo het verschil te maken. Naast het klantencontact sta je in voor de adminstratieve afhandeling van het dagelijks bankieren; het beheer van de dagelijkse bankverrichtingen, het openen van bank- en spaarrekeningen, opvolging van vervaldata … Je staat de zaakvoerders administratief en commercieel bij het behandelen en afhandelen van spaar- en beleggingsproducten. Je staat de zaakvoerders administratief bij de afhandeling en opvolging van kredietaanvragen. Je bent een dienstverlener. Je bent bereid om je ten volle in te zetten voor een deskundige en vriendelijke dienstverlening en hierin uit te blinken. Je bent stressbestendig, werkt autonoom, georganiseerd en zorgvuldig. Je voert alle daarmee samenhangende administratieve taken correct en tijdig uit. Je zorgt voor een professionele en degelijke communicatie met klanten. Je levert feedback aan je medewerkers en klanten over het aanbod en rendement van de diverse spaar- en beleggingsproducten. Je hebt aandacht voor signalen van klanten : klachten, opportuniteiten … om zo de klantenervaring te optimaliseren. Je komt terecht in een dynamisch, gemotiveerd en ervaren team.

  • Connect-ICT - Service Desk Operator (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functie Als Service Desk Operator ontvang je dagelijks oproepen ivm technische problemen.   Je voegt het incident toe in het Service Management Tool.   Vervolgens analyseer je het probleem en je geeft hieraan een gepaste oplossing.   Eens de oplossing geïmplementeerd is breng je de gebruiker op de hoogte. Als Service Desk Operator ben jij een onmisbare schakel in het IT landschap, zowel in de profitsector als in de non-profitsector. Jij bent diegene die zich bezig houdt met allerhande problemen inzake infrastructuur gaande van netwerkproblemen, authentication, desktop support (Hardware, software)...   Profiel    Bezit je over de volgende competenties, dan ben jij diegene waar we naar op zoek zijn om ons team te versterken: Bij voorkeur heb je al een 1ste ervaring in een Service Desk omgeving Windows ITIL SCCM Teamspirit Goede communicatie skills (Nederlands/Frans en Engels) zijn een must

  • Afwasser - Kasteel De Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Kasteel de Paliance (Ieper) is op zoek naar een gemotiveerde afwasser !! Taken: * Borden (machinaal) en pottenwas. * Algemeen onderhoud van het keukengedeelte mogelijkheid om meer uren te doen als onderhoudsmedewerker tijdens de week !

Zoek naar antwoorden van Denie D in sociale netwerken
Look for responds of Denie D in social networks

Lees alle opmerkingen voor Denie D. Laat een reactie achter voor Denie D. Denie D bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Denie D. Leave a respond for Denie D. Denie D on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Denie D op de google maps. Adres en contacten Denie D
Location of Denie D on the google maps. Address and contacts of Denie D

Andere gerelateerde bedrijven als come Denie D Denie D: CLESTRA HAUSERMAN SA/NV | PHILIP PATTYN | GARAGE WEYRICH SA | Vandromme J | B&S

Other related companies as Denie D: CLESTRA HAUSERMAN SA/NV | PHILIP PATTYN | GARAGE WEYRICH SA | Vandromme J | B&S

Denie D is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Denie D, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01770416259. Het bedrijf Denie D bevindt zich op het adres: Walburgstraat 26; 9100; Sint-Niklaas. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 292,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 709,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Pedicure. Producten gemaakt in Denie D zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Denie D is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Denie D is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Denie D, openstaande posities, locatie van Denie D op de kaart.

Denie D is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is Denie D, company assigned to the tax number BE01770416259. The company Denie D is located at the address: Walburgstraat 26; 9100; Sint-Niklaas. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 292,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 709,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Pedicure. Products created in Denie D were not found.
The main activity of Denie D is Printing, Publishing and Allied Industries, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Denie D is not available. You also can look at reviews of Denie D, open positions, location of Denie D on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Denie D, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Denie D, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Denie D, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Denie D, employees, financial statistics.