CENTRE DE PODOLOGIE

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • CENTRE DE PODOLOGIE
Private companiesRailroad Transportation • CENTRE DE PODOLOGIE

Contactgegevens CENTRE DE PODOLOGIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CENTRE DE PODOLOGIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

CENTRE DE PODOLOGIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Delm茅e 14; 7500; Tournai, België

Telefoon (phone): 069 23 23 67 (+32-069 23 23 67) 069 23 23 67 (+32-069 23 23 67)

Fax (fax): +32 (65) 431-80-92 +32 (65) 431-80-92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CENTRE DE PODOLOGIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CENTRE DE PODOLOGIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CENTRE DE PODOLOGIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CENTRE DE PODOLOGIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CENTRE DE PODOLOGIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CENTRE DE PODOLOGIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CENTRE DE PODOLOGIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CENTRE DE PODOLOGIE
Products information CENTRE DE PODOLOGIE

BTW identificatienummer (tax): BE05615356445
Ondernemingsnummer: 2702606201
Hoofdstad (capital): 740,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 626,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Chiropodists

Product categorie (product category): Pedicure

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CENTRE DE PODOLOGIE
(Get full report from official database of BE for CENTRE DE PODOLOGIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor CENTRE DE PODOLOGIE
Addition kinds of activities for CENTRE DE PODOLOGIE

252202. Kantoor boekenkasten, kasten en afdelingen, met uitzondering van hout | Office bookcases, wallcases and partitions, except wood
363999. Huishoudelijke apparaten, nec, nec | Household appliances, nec, nec
504601. Bewaar armaturen en uitrustingsstukken | Store fixtures and display equipment
28690309. methylamine | Methylamine
35719903. minicomputers | Minicomputers
35930000. Vloeistofcilinders en actuatoren | Fluid power cylinders and actuators
57319902. Elektronische consumentenapparatuur, nec | Consumer electronic equipment, nec

Werken bij CENTRE DE PODOLOGIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CENTRE DE PODOLOGIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CENTRE DE PODOLOGIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CENTRE DE PODOLOGIE. Looking for open vacancies in other companies

  • Automecanicien (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het wagenpark van onze klant, een bouwbedrijf, bestaat uit personenwagens, lichte bedrijfsvoertuigen en vrachtwagens. In totaal beheren zij het onderhoud en herstelling van ruim 400 voertuigen. Takenpakket: - Je voert onderhoud, technische en elektronische herstellingen uit van de voertuigen in het wagenpark - Je hebt ervaring in het stellen van diagnoses - Je zorgt voor een kwalitatieve aflevering van het voertuig - Je helpt mee zodat de werkplaats steeds ordelijk en proper is

  • Monteur luchtkanalen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Genk zijn we op zoek naar een monteur HVAC: montage van de ventilatie op grote werven, winkels,...; in werking stellen van de installatie; plaatsing van luchtgroepen, kanalen, roosters,...; je test de luchtdichtheid, debieten,...; afwerking en afsluiting van het volledige project.

  • Brood- en Banketbakket (M/V) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij opzoek naar een gemotiveerde Brood- en Banketbakker. Je staat van dinsdag tot donderdag in voor het maken van biscuit en basisbelagen zoals oa flantaarten. Op vrijdag en zaterdag bak je bladerdeeg af en werk je aan de broden onder de leiding van onze broodbakker.

  • Polyvalente productiemedewerker - Vaste nacht (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma in Heule zoeken we een allround polyvalente productiemedewerker in de vaste nacht. Deze firma zit in de kunststofverwerking. Voor deze functie is het noodzakelijk om een heftruckattest te hebben. Jouw takenpakket: Je bent de rechterhand van de ploegchef Je behoudt het overzicht over 23 machines Je waakt over orde, netheid en veiligheid Je scant de inkomende goederen, zorgt ook voor de registratie en etikettering van de orders Je helpt de operator bij de kleurwissels aan de machines Je staat in voor het aan- en afvoeren van containers, paletten,.. mbv de heftruck. Je zal werken in de vaste nacht

  • Administratief Bediende Orderverwerking (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Start People Kapellen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een administratieve functie? Wil je werken in een aangenaam team en in een (ver)lichte werkomgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze klant in Deurne zijn wij op zoek naar een administratief bediende. Tot je afwisselende takenpakket behoren onder andere de volgende taken: Het invoeren van bestellingen (orderwerking); Opvolgen en controleren van bestellingen; Aftersales (contact met klanten); Algemene administratie; Facturatie.

  • Student verkoop kleding op zondag (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: RUNTIME (VG.479/BUOS)

    Type: Studentenjob

    U werkt als jobstudent in een kledingszaak voor dames- en herenkleding. U helpt alles mee op orde houden, rekken aanvullen, kleding plooien, klanten verder helpen, ...

  • Onderhoudstechnieker Regio Eeklo-Gent - 2 ploegen (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een voedingsfirma, in de regio van Eeklo, is AGO Technics op zoek naar een onderhoudstechnieker – 2 ploegen. Als onderhoudstechnieker word je allround ingezet op zowel het preventie als curatieve onderhoud. Onder meer volgende taken vallen onder jouw verantwoordelijkheid: Je staat in voor het uitvoeren van het preventief onderhoud volgens een bepaalde planning. Hiervoor krijg je wekelijks de planning door, om onder meer het oliepeil te controleren, de machine te smeren, na te kijken indien er wisselstukken moeten worden aangekocht,... Hiernaast sta je uiteraard in voor het algemeen onderhoud en herstellingen. Wanneer er zich een storing of machinebreuk voordoet, ben jij, samen met je collegas verantwoordelijk om de machine zo snel mogelijk terug operationeel te maken. Deze storingen krijgen altijd voorrang op het preventieve onderhoud. Als derde luik ben je ook inzetbaar bij het installeren van nieuwe machines. Indien je hiernaast ruimte ziet voor verbeteringen of ideeen hebt voor optimalisatie, breng je deze aan en sta je in voor de uitwerking hiervan. Overkoepeld ben je steeds open communicatief naar je verantwoordelijke over de uitgevoerde taken. Hierbij hou je ook alles goed gedocumenteerd bij.

  • Tekenaar (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: AVANCE Werving & Selectie

    Type: Vaste Job

    Je tekent projecten van klanten uit op basis van de aangegeven plannen en studies, je werkt technische oplossingen uit voor het uit te voeren werk in productie. Je gebruikt je technische en architecturale kennis en je past de reglementeringen voor de bouwsector toe, je volgt de meegeleverde studieplannen nauwkeurig op.

  • Officer HR Services Europe met Nederlands en Duits (Berlijn)

    Regio: Berlijn

    Bedrijf: BASF ANTWERPEN

    Type: Vaste Job

    Binnen ons internationaal HR inquiry team ben je de eerste aanspreekpartner voor de medewerkers van de BASF Groep in België en Nederland voor vragen met betrekking tot HR gerelateerde onderwerpen. Ook ben je eerste aanspreekpartner voor Europese BASF sollicitanten tijdens hun sollicitatie proces. Je geeft telefonisch, via email en via chat advies, behandelt aanvragen en verwerkt deze zelfstandig, of waar nodig, ook in samenwerking met de relevante afdelingen (Payroll, Personal Administration, Talent Management, etc.). Hierbij hou je rekening met bedrijfsinterne regels aslook met CAO-overeenkomsten en algemene wetgeving. Je verbetert de kwaliteit van onze service door de knowledge database bij te houden en te aktualiseren en door actief mee te werken aan de uitwisseling van informatie en ervaring onder de collega's. Verder krijg je ook de kans mee te werken aan verschillende projecten en meer verantwoordelijkheid op je te nemen.

  • Beenhouwer (m/v) (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: DB SHOPPING

    Type: Vaste Job

    De verrassing-tussen-de-boterhammen, de gezelligheid onder elkaar: het start bij jou. Want met jouw oog voor kwaliteit stimuleer jij onze klanten om gezondheid en variatie elke dag op het menu te zetten. Is beenhouwen je passie? En klantentevredenheid jouw drijfveer? Dan ben je bij ons op je plek. Je verwerkt en versnijdt het fijnste vlees – meestal van Belgische oorsprong – tot lekkere specialiteiten en kwalitatieve producten. Dat daar ook een verzorgde presentatie in de toonbank bij hoort, spreekt voor zich. Je staat onze klanten vriendelijk te woord, en tovert met plezier een glimlach op hun gezicht. Samen met je collega’s vorm je een hecht team. Een nieuwe vaardigheid aanleren of invallen voor iemand? Voor jullie is het vanzelfsprekend.

  • Verpleegkundige ziekenhuis (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als verpleegkundige interim zal je samen met de verpleegkundigen en zorgkundigen van het ziekenhuis instaan voor de dagdagelijkse taken op de afdeling inwendige geneeskunde,  zoals ondersteunen bij de chemotherapie. 

  • Winkelmedewerker (flexijob) (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: MINGNEAU

    Type: Flexijob

    Je helpt in het weekend in onze slagerij/traiteurszaak. Je bedient klanten. Je vult de toonbank aan. ...

Zoek naar antwoorden van CENTRE DE PODOLOGIE in sociale netwerken
Look for responds of CENTRE DE PODOLOGIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor CENTRE DE PODOLOGIE. Laat een reactie achter voor CENTRE DE PODOLOGIE. CENTRE DE PODOLOGIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CENTRE DE PODOLOGIE. Leave a respond for CENTRE DE PODOLOGIE. CENTRE DE PODOLOGIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CENTRE DE PODOLOGIE op de google maps. Adres en contacten CENTRE DE PODOLOGIE
Location of CENTRE DE PODOLOGIE on the google maps. Address and contacts of CENTRE DE PODOLOGIE

Andere gerelateerde bedrijven als come CENTRE DE PODOLOGIE CENTRE DE PODOLOGIE: LAURENS VAN ELSLANDER & GARDINO | EDDY BREES | EURO FA?ADES | GARAGE LETE | Ramiah P

Other related companies as CENTRE DE PODOLOGIE: LAURENS VAN ELSLANDER & GARDINO | EDDY BREES | EURO FA?ADES | GARAGE LETE | Ramiah P

CENTRE DE PODOLOGIE is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CENTRE DE PODOLOGIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05615356445. Het bedrijf CENTRE DE PODOLOGIE bevindt zich op het adres: Avenue Delm茅e 14; 7500; Tournai. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 740,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 626,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Pedicure. Lijst met producten zijn Chiropodists.
De hoofdactiviteit van CENTRE DE PODOLOGIE is Spoorwegvervoer, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CENTRE DE PODOLOGIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CENTRE DE PODOLOGIE, openstaande posities, locatie van CENTRE DE PODOLOGIE op de kaart.

CENTRE DE PODOLOGIE is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is CENTRE DE PODOLOGIE, company assigned to the tax number BE05615356445. The company CENTRE DE PODOLOGIE is located at the address: Avenue Delm茅e 14; 7500; Tournai. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 740,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 626,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Pedicure. List of products are Chiropodists.
The main activity of CENTRE DE PODOLOGIE is Railroad Transportation, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of CENTRE DE PODOLOGIE is not available. You also can look at reviews of CENTRE DE PODOLOGIE, open positions, location of CENTRE DE PODOLOGIE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CENTRE DE PODOLOGIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CENTRE DE PODOLOGIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CENTRE DE PODOLOGIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CENTRE DE PODOLOGIE, employees, financial statistics.