Bertholet M

Contactgegevens Bertholet M: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bertholet M: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bertholet M

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Gel茅e 63; 4800; Verviers (Petit-Rechain), België

Telefoon (phone): 087 33 58 65 (+32-087 33 58 65) 087 33 58 65 (+32-087 33 58 65)

Fax (fax): +32 (71) 877-84-36 +32 (71) 877-84-36

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bertholet M: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bertholet M"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bertholet M"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bertholet M, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bertholet M. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bertholet M, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bertholet M. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bertholet M
Products information Bertholet M

BTW identificatienummer (tax): BE01668518066
Ondernemingsnummer: 5275054931
Hoofdstad (capital): 851,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 474,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in Bertholet M zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pedicure

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bertholet M
(Get full report from official database of BE for Bertholet M)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bertholet M
Addition kinds of activities for Bertholet M

20990600. Suiker | Sugar
24990804. Masten, hout | Masts, wood
27410202. Atlassen: alleen publiceren, niet op de site gedrukt | Atlases: publishing only, not printed on site
39650101. Knop rug en onderdelen | Button backs and parts
50470106. Patient Monitoring Apparatuur | Patient monitoring equipment
51370501. Babyartikelen | Baby goods
59490202. Naaldwerkartikelen en benodigdheden | Needlework goods and supplies
87420205. Geprogrammeerde instructieservice | Programmed instruction service

Werken bij Bertholet M: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bertholet M: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bertholet M. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bertholet M. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistiek bediende (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Start People Herentals

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken voor de afdeling Shipping een medewerker die volgend takenpakket voor zich zal nemen: * Afhandeling van dagelijkse administratie binnen het departement facturatie / transport. Ervoor zorgen dat de afgewerkte producten op het gewenste tijdstip en met de geëigende documenten bij de klanten afgeleverd en gefactureerd worden. Zelfstandig zorgen voor het transport van afgewerkte producten in samenspraak met de leverancier. Voorbereiden van de registratie van binnenkomende vrachtwagens/containers; door het aanmaken van shipments in SAP. De facturatie en creditnota's van het afgewerkt product waarborgen; zodat de financiële afdeling de nodige boekhoudkundige verrichtingen kan maken. Opmaken van documentenbundels eigen aan overzees transport en conform de voorschriften eigen aan het land en de betalingsvoorwaarden.

  • Junior Controller Telenet Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE TELENET

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Junior Controller zal jouw takenpakket er als volgt uitzien: Maandelijkse controle en aflsuiting invoices & accruals Ondersteuning bieden aan interne en externe audits Monitoren van budgetten en voorstudie jaarverwachtingen (forecasting & end year) Rapporteringen opmaken en oplijsten uit verschillende databases

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Gent solliciteer via sms (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Tielt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Jobstudent Hoofdanimator Gekkoo Woensdagbende (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Gekkoo

    Type: Studentenjob

    Gekkoo is een Antwerpse jeugdwerkorganisatie die leuke en laagdrempelige vrije tijdsactiviteiten organiseert voor jongeren van 3 tot 18 jaar. Je werkt als hoofdverantwoordelijke op één van de locaties van de Gekkoo Woensdagbende waar je verantwoordelijk bent voor de organisatie van de wekelijkse woensdagnamiddagwerking met maximum 50 kinderen. Je biedt ondersteuning aan ongeveer 4 vrijwillige animatoren, waar je bij voorkeur ook mee naar op zoek gaat. Je zorgt ervoor dat de administratie wordt opgevolgd, dat de activiteiten worden voorbereid en dat deze op een kwalitatieve manier worden uitgevoerd. Je staat mee in voor de stagebegeleiding van nieuwe animatoren. Je wordt ondersteund door onze medewerkers woensdagnamiddagwerking. Je bent elke week aanwezig. (uitzonderingen in examenperiodes zijn mogelijk) Je werkuren zijn van 13u30 tot 18u00

  • Machinebediener atelier (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: WYCOR

    Type: Vaste Job

    Als machinebediener bedien je twee hout- of plaatbewerkingsmachines. Je werkt in een rotatiesysteem van drie weken, waar je per week afwisselend werkt tussen de eerste machine, de tweede machine en een week in de afmontage. Je hebt voeling met massiefhout en/of plaatmateriaal, snijgereedschappen, aanvoersnelheden en afstelling van machines.

  • Liftmonteur met ervaring (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: VEROLIFT

    Type: Vaste Job

    Als liftmonteur ben je verantwoordelijk voor de installatie van onze nieuwe huisliften, liften en platformen. De installatie wordt uitgevoerd volgens onze kwalitatieve werkmethode en afwerkingsregels binnen Verolift. Je werkt steeds samen met een assistent monteur en je bent een back-up voor elkaar. Je inspireert elkaar om jullie kennis te vergroten en die met elkaar te delen. Door je ervaring: Ben je in staat om opleiding te geven aan je assistent monteur zodat deze ook kan doorgroeien binnen Verolift. Werk je liften af met zin voor detail, afwerking en hoge kwaliteit. Los je problemen op een zelfstandige manier op. Kwaliteit Kwaliteit dragen wij hoog in het vaandel. Hierdoor is het belangrijk dat de bestaande procedures gevolgd worden. Je zorgt ervoor dat de liftinstallatie volgens onze hoge kwaliteitseisen worden gemonteerd. Veiligheid Je zorgt voor het waarborgen van de veiligheid op de werkvloer zowel voor je assistent monteur als derden. Je voert regelmatig controles uit ter opvolging van veilig werken. Algemeen Je werkt nauw samen met de teamleader mechanische montage. Jullie vormen een hecht team en werken jullie nauw samen en deel je kennis met elkaar. Door je aanpak op vlak van montage zorgt jouw functie ervoor dat de betrouwbaarheid van de installatie onberispelijk is.

  • (INLOOP)ONDERHOUDSTECHNIEKER vaste contract (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: MENTOR hr

    Type: Vaste Job

    HR MENTOR rekruteert en selecteert een (inloop)onderhoudstechnieker actief in de maritieme sector. Onze klant is actief op maritiem transport en maakt deel uit van een sterke internationale groep. Deze vacature is voor vaste aanwerving, zonder interimperiodes. Als onderhoudstechnieker sta je in voor verschillende zaken. Als inloop technieker wordt je begeleid naar een volwaardige job als zelfstandig onderhoudstechnieker. Je helpt bij het onderhoud van kaaikranen en rollend materieel. Je leert alle facetten van onderhouds-en herstellingswerken op de terminal kennen. Je verwerft hierdoor inzicht in prioriteiten en potentiële risico’s. Je zal voornamelijk instaan voor standaardonderhouden( smeerbeurten, inspecties op installaties, constructie bij garantie en herstellingswerken, periodieke keuringen. Je leert meewerken aan kleine en grote herstellingen (vervangen van hijskabels, remplaketten, remschijven,hydraulische componenten). Je helpt bij het uitvoeren van kleine schades. Je leert mee te helpen bij interventies bij pannes ( oplossen van storingen, planlezen, lezen van fouten in PLC, uitmeten van elektrische en hydraulische circuits, ander fout analyses). Je verleent daarnaast ad hod assistentie bij specifieke operationele handelingen. Je werkt samen met een senior technieker en de technical supervisor. Je werkt in een vol continu systeem.

  • SCHRIJNWERKER ATELIER HOUTEN BINNENDEUREN (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Vaste Job

    Samen met jouw collega's sta je in voor het vervaardigen van houten binnendeuren: verzagen van de houten platen met de opdeelzaag, frezen met de CNC-machine, inschroeven van de scharnieren, ... Je werkt op atelier in dagdienst en start om 7u.

  • Leermeester niet-confessionele zedenleer ROESELARE (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RAAD VOOR INSPECTIE & BEGELEIDING

    Type: Zelfstandige activiteit

    niet-confessionele zedenleer geven in: Roeselare BSGO De Ring + BSGO De Bonte Specht dinsdag 8.45-11.55 + 13.20-15.40 De Bonte Specht, Honzebroekstraat 23 woensdag 8.40-12.10 De Ring, Groenestraat 174 donderdag 8.40-11.25 + 12.40-13.30 De Ring, Groenestraat 174

  • Expert schade verzekeringen (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1672287-inline.html?cid=Partner_VDAB Wij zijn momenteel op zoek naar een ingenieur en/of architect, Wij zijn momenteel op zoek naar een ingenieur en/of architect, Ingenieur en/of architect, liefst met ervaring in de bouw, of gelijkgesteld door ervaring. De kandidaten dienen in het bezit te zijn van een rijbewijs B. Wij zoeken een Nederlandstalige expert NL/FR voor de regio’s  Vlaams Brabant, Antwerpen en Brussel. Door onze vennootschap wordt een specifieke opleiding gegeven in schaderegeling voor verzekeringsmaatschappijen. Het werk wordt uitgevoerd op zelfstandige basis.

  • HVAC Technieker (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Leercontract

    Onze klant is specialist in industriële installaties en onderhoud. Als HVAC-Technieker heb je volgende taken: Je staat in voor het preventief en correctief onderhoud van de HVAC-installaties (elektriciteit, koeling, verwarming, ...). Je spoort defecten aan verwarmings- en koelinstallaties, luchtbehandelingsinstallaties, split units, ventilatoren, klimatisatie op en lost ze op. Je voert ook werken uit op sanitaire installaties. Je voert kleine installatiewerken uit. Je werkt zowel in team als zelfstandig.

Zoek naar antwoorden van Bertholet M in sociale netwerken
Look for responds of Bertholet M in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bertholet M. Laat een reactie achter voor Bertholet M. Bertholet M bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bertholet M. Leave a respond for Bertholet M. Bertholet M on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bertholet M op de google maps. Adres en contacten Bertholet M
Location of Bertholet M on the google maps. Address and contacts of Bertholet M

Andere gerelateerde bedrijven als come Bertholet M Bertholet M: COIFFURE ORIGIN'ELLE | J.C. ZWEVEGEM | RIJSCHOOL SANDERUS | ROGER FLAMENT | S. NIJSMANS

Other related companies as Bertholet M: COIFFURE ORIGIN'ELLE | J.C. ZWEVEGEM | RIJSCHOOL SANDERUS | ROGER FLAMENT | S. NIJSMANS

Bertholet M is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Bertholet M, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01668518066. Het bedrijf Bertholet M bevindt zich op het adres: Rue de Gel茅e 63; 4800; Verviers (Petit-Rechain). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 851,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 474,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Pedicure. Producten gemaakt in Bertholet M zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bertholet M is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bertholet M is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bertholet M, openstaande posities, locatie van Bertholet M op de kaart.

Bertholet M is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is Bertholet M, company assigned to the tax number BE01668518066. The company Bertholet M is located at the address: Rue de Gel茅e 63; 4800; Verviers (Petit-Rechain). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 851,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 474,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Pedicure. Products created in Bertholet M were not found.
The main activity of Bertholet M is Automotive Repair, Services and Parking, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Bertholet M is not available. You also can look at reviews of Bertholet M, open positions, location of Bertholet M on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bertholet M, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bertholet M, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bertholet M, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bertholet M, employees, financial statistics.