MEEUSSEN HUGO

Contactgegevens MEEUSSEN HUGO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MEEUSSEN HUGO: address, phone, fax, email, website, opening hours

MEEUSSEN HUGO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bisschoppenbos 25; 2240; Zandhoven, België

Telefoon (phone): 03 484 48 14 (+32-03 484 48 14) 03 484 48 14 (+32-03 484 48 14)

Fax (fax): 03 464 04 24 (+32-03 464 04 24) 03 464 04 24 (+32-03 464 04 24)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MEEUSSEN HUGO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MEEUSSEN HUGO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MEEUSSEN HUGO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MEEUSSEN HUGO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MEEUSSEN HUGO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MEEUSSEN HUGO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MEEUSSEN HUGO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MEEUSSEN HUGO
Products information MEEUSSEN HUGO

BTW identificatienummer (tax): BE08182037353
Ondernemingsnummer: 8460815429
Hoofdstad (capital): 703,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 498,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in MEEUSSEN HUGO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Peat products and soil

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MEEUSSEN HUGO
(Get full report from official database of BE for MEEUSSEN HUGO)

Aanvulling soorten activiteiten voor MEEUSSEN HUGO
Addition kinds of activities for MEEUSSEN HUGO

07510200. Pluimvee diensten | Poultry services
23539902. Harvest hoeden, stro | Harvest hats, straw
24410201. Eierschoenen, hout | Egg cases, wood
28690400. brandstoffen | Fuels
34919902. Gecomprimeerde gascilinderventielen | Compressed gas cylinder valves
35410603. Zagen, kracht (metaalbewerkingsmachines) | Saws, power (metalworking machinery)
73599908. Teken verhuur | Sign rental

Werken bij MEEUSSEN HUGO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MEEUSSEN HUGO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MEEUSSEN HUGO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MEEUSSEN HUGO. Looking for open vacancies in other companies

  • Stockiste M/V (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een kledingwinkel in Turnhout in de Gasthuisstraat zijn we op zoek naar een stockiste M/V die graag deeltijds wilt werken. De winkel biedt u een flexibele en gevarieerde job in een aangename en dynamische omgeving waar u zich verder kan ontplooien dankzij coaching en opleiding met kans op doorgroeimogelijkheden.

  • CNC operator (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant met vestiging in Arendonk, regio Turnhout, zijn wij op zoek naar een CNC operator hout. Ze zijn een gevestigde waarde in de Kempen en zijn uitgegroeid tot een grote naam in de bouwsector. Takenpakket: Bedienen van CNC machines Bewerken van deur - kassementen en binnendeuren aan CNC machine Frezen van slotgaten uit deuren en dagstukken CNC-programma's opstarten - lezen van werkopdrachten Gereedschappen instellen

  • Carrosserie: Monteerder - Demonteerder (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een belangrijke klant te Genk zijn wij opzoek naar een monteerder/demonteerder met ervaring in de carrosserie. Je taken bestaat uit: - Demonteren van onderdelen van voertuigen, zowel interieur als exterieur. - Monteren van onderdelen. Heb jij ervaring als monteerder/demonteerder in de carrosserie? Stuur dan snel je CV en motivatie naar [email protected]

  • CHAUFFEUR CE: PART TIME (MELSELE)

    Regio: MELSELE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als part time chauffeur Ce zoeken wij iemand die wenst bij te werken/verdienen dit 2 dagen per week. Je rijdt de trekkers en opleggers naar de keuring. Je helpt met kleine reparaties in de garage.

  • Telefonist (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je volgt koude en warme leads telefonisch op met het oog op het uitbreiden van het klantenbestand. Je plant afspraken in met prospects voor de Accountmanagers. Je noteert duidelijk alle communicatie betreffende prospects en afspraken.

  • Hovenier regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een hovenier. Je zal instaan voor het onderhoud van tuinen van bedrijven en winkels. Deze taken bestaan uit het scheren van hagen, onderhouden van perken en het maaien van gazons. Tijdens de winterdienst zorg je voor strooien en sneeuwruimen. Daarnaast steek je ook een handje toe bij de werkzaamheden van je collega’s. Ten slotte verwerk je tuinafval en onderhoud je dagelijks je machines.

  • Poetshulp Sint-Pieters-Leeuw (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: PUUUR HALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren, Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur,Vast contract ,Vaste uren, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetsman, Poetsdienst, Werken dichtbij huis,Vlaams-Brabant, Sodexo, Koken,Vacature, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk, Werksters, Nettoyer, Cleaning, Femme de ménage, Housekeeping, Werkvrouw, Aide ménagère, Aide à domicile

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Torhout (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Familiezorg West-Vlaanderen vzw

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • JOBSTUDENTEN ZORG-en VERPLEEGKUNDE (WENDUINE)

    Regio: WENDUINE

    Bedrijf: Anima Cura VZW/Zeecentrum Duneroze

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken jobstudenten zorgkunde of verpleegkunde voor de weekends en verlofperiodes (Kerstvakantie, lesvrije week 2019, weekends 2019, Paasvakantie 2019) Studenten in opleiding zorgkundige/verpleegkundige zijn van harte welkom! Jij wil bijverdienen, wij willen je ervaring bijbrengen: win-win ! frequentie van werken en job time kunnen in gezamelijk overleg bepaald worden.

  • MONTEUR CENTRALE VERWARMING EN SANITAIR (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: BERBEN PASCAL CV EN SANITAIR

    Type: Vaste Job

    Als monteur centrale verwarming en sanitair plaats je vloerverwarming, sanitaire leidingen en toestellen, ventilatie,....

  • ZELFSTANDIG LOGOPEDIST(E) (HOUTHULST)

    Regio: HOUTHULST

    Bedrijf: DEGRYSE VALERIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    In de praktijk wordt vooral gewerkt met kinderen: behandeling van taal-, spraak-, leer- en stemproblemen. In mindere mate worden ook volwassenen behandeld: afasie, dysarthrie en stemproblemen. - deeltijdse opdracht - geen ervaring vereist, mogelijkheid tot begeleiding in de praktijk.

  • Diëtist(e)/Voedingsdeskundige (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: UGO, VOOR UW GEZONDHEID EN ONTSPANNING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandige in een huis waar verschillende disciplines samenwerken binnen een ruim kader van Gezondheid en Ontspanning. Je bent zelf verantwoordelijk voor de gepaste opvolging en begeleiding van je cliënten.

Zoek naar antwoorden van MEEUSSEN HUGO in sociale netwerken
Look for responds of MEEUSSEN HUGO in social networks

Lees alle opmerkingen voor MEEUSSEN HUGO. Laat een reactie achter voor MEEUSSEN HUGO. MEEUSSEN HUGO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MEEUSSEN HUGO. Leave a respond for MEEUSSEN HUGO. MEEUSSEN HUGO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MEEUSSEN HUGO op de google maps. Adres en contacten MEEUSSEN HUGO
Location of MEEUSSEN HUGO on the google maps. Address and contacts of MEEUSSEN HUGO

Andere gerelateerde bedrijven als come MEEUSSEN HUGO MEEUSSEN HUGO: T.C. DU CH?TELET | DEHERTOGH | De Baerdemaeker | FISSETTE ELECTRONIQUE | Janssens Pierre

Other related companies as MEEUSSEN HUGO: T.C. DU CH?TELET | DEHERTOGH | De Baerdemaeker | FISSETTE ELECTRONIQUE | Janssens Pierre

MEEUSSEN HUGO is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MEEUSSEN HUGO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08182037353. Het bedrijf MEEUSSEN HUGO bevindt zich op het adres: Bisschoppenbos 25; 2240; Zandhoven. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 703,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 498,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Peat products and soil. Producten gemaakt in MEEUSSEN HUGO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MEEUSSEN HUGO is Depotinstellingen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MEEUSSEN HUGO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MEEUSSEN HUGO, openstaande posities, locatie van MEEUSSEN HUGO op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

MEEUSSEN HUGO is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is MEEUSSEN HUGO, company assigned to the tax number BE08182037353. The company MEEUSSEN HUGO is located at the address: Bisschoppenbos 25; 2240; Zandhoven. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 703,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 498,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Peat products and soil. Products created in MEEUSSEN HUGO were not found.
The main activity of MEEUSSEN HUGO is Depository Institutions, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of MEEUSSEN HUGO is not available. You also can look at reviews of MEEUSSEN HUGO, open positions, location of MEEUSSEN HUGO on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over MEEUSSEN HUGO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MEEUSSEN HUGO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MEEUSSEN HUGO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MEEUSSEN HUGO, employees, financial statistics.