Agrivert SPRL

Contactgegevens Agrivert SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Agrivert SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Agrivert SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Zoning Industriel; 6900; Marche-en-Famenne, België

Telefoon (phone): 084 31 36 36 (+32-084 31 36 36) 084 31 36 36 (+32-084 31 36 36)

Fax (fax): 084 32 15 22 (+32-084 32 15 22) 084 32 15 22 (+32-084 32 15 22)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Agrivert SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Agrivert SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Agrivert SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Agrivert SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Agrivert SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Agrivert SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Agrivert SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Agrivert SPRL
Products information Agrivert SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE07254241943
Ondernemingsnummer: 6581604003
Hoofdstad (capital): 331,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 208,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Pet shops - Retail

Product categorie (product category): Peat products and soil

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Agrivert SPRL
(Get full report from official database of BE for Agrivert SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Agrivert SPRL
Addition kinds of activities for Agrivert SPRL

369599. Magnetische en optische opname media, nec | Magnetic and optical recording media, nec
20350000. Pickles, sauzen en salade dressings | Pickles, sauces, and salad dressings
20820101. Brouwers graan | Brewers' grain
23890103. Zakdoeken, behalve papier | Handkerchiefs, except paper
31610105. Garderobezakken (bagage) | Wardrobe bags (luggage)
35349901. dumbwaiters | Dumbwaiters
50470303. Diagnostische apparatuur, medisch | Diagnostic equipment, medical
50840108. Machines en apparatuur voor de productie van melkproducten | Milk products manufacturing machinery and equipment
51310106. Drapery materiaal, geweven | Drapery material, woven
54610000. Detailhandel bakkerijen | Retail bakeries

Werken bij Agrivert SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Agrivert SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Agrivert SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Agrivert SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier reachtruck (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een doe-het-zelf zaak regio Halle zijn we op zoek naar een magazijnier die in het bezit is van een reachtruck-attest. Het gaat hierbij om een lange termijnsopdracht met optie vast. Je takenpakket bestaat uit: het laden en lossen van materiaal met reachtruck elektronisch ontvangen van goederen info verlenen aan klanten waar nodig magazijn proper houden

  • Arbeiders voor tijdelijke jobs (M/V) (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor verschillende bedrijven in de regio van Neerpelt zijn wij op regelmatige basis op zoek naar arbeiders voor tijdelijke jobs. DIt kan zijn voor verschillende functies: - Productiewerk - Inpakwerk - Magazijnwerk -.... Afhankelijk van het bedrijf waarin u terecht komt werkt u in een ploegensysteem of in dagdienst. Deze voorkeur kan u zelf opgeven.

  • Operationeel preventieadviseur (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een sterk groeiend bedrijf zijn we op zoek naar preventieadviseurs. - Je neemt de rol op als operationeel preventieadviseur - Je start nieuwe dossiers op bij klanten en volgt deze periodiek op. - Je voert risicoanalyses uit op verschillende niveaus - Je doet verbetervoorstellen, bespreekt en implementeert deze bij de klant - Je voert kwaliteitsvoortgangen uit - Je voert werkplekinspecties uit - Je implementeert VCA of een ander managementsysteem - Je bent steeds op zoek naar verbeteringen in het proces - Je beheert alle aspecten van de welzijnswet in naam van de klant Je staat aan de grondslag van de verdere uitbouw van de organisatie. Je krijgt de kans om mee te denken wat de juiste weg voorwaarts is.

  • Werfleider (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People

    Type: Interim met optie "vast werk"

    je bent verantwoordelijk voor de werforganisatie en coördinatie op de werf vanaf de start tot de oplevering der werken je stuurt de eigen ploegen aan en coördineert de werken van onderaannemers je bent verantwoordelijk voor de korte termijn planning en bewaakt de overall planning je volgt de kwaliteit op en bent verantwoordelijk voor de veiligheid op de werf je bent aanwezig op de werfvergaderingen en verzorgt de werfadministratie je rapporteert aan de projectleider

  • WAREHOUSEMANAGER VLEESWARENFABRIKANT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten, een vleeswarenfabrikant in het Gentse, zijn we op zoek naar een warehousemanager voor de food terminal. Ben je in het bezit van een bachelor- of masterdiploma? Heb je reeds een eerste ervaring achter de rug als leidinggevende in een productiebedrijf? Ben je hands-on en super gemotiveerd? Dan is deze job zeker iets voor jou? Als warehousemanager zal je takenpakket voornamelijk bestaan uit: Je zal een 25-tal personen aansturen, je bent hun aanspreekpunt Je rapporteert zowel rechtstreeks aan de plantmanager als aan de supply chain manager Je bent verantwoordelijk voor het plannen, coördineren, optimaliseren en opvolgen van alle productieactiviteiten (verpakking en expeditie) Je kan zowel op korte als op lange termijn de objectieven bereiken Je helpt mee de bedrijfs-en productiestrategie te formuleren Je controleert de kwaliteit van de producten om de normen te behalen Enzovoort Je werkt van maandag tot en met vrijdag binnen daguren.

  • HUISHOUDHULP KORTRIJK (M/V) deeltijds (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: MAKKIE CITY

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen en ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstenscheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op het gezellige personeelsfeest en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in onze Makkieflash. Bij Makkie staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DE PINTE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • GEMOTIVEERDE HUISHOUDHULP (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: BREESE DIENSTENONDERNEMING

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zoeken een gemotiveerde huishoudhulp! Je zal algemene huishoudelijke taken uitvoeren bij de klanten / gezinnen thuis (poetsen, wassen, strijken, ...).

  • Mecanicien, tijdelijke functie (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je werkt voor een bedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van zelfwarmende/zelfkoelende verpakkingen. Voor de opbouw en montage van een machine zijn we op zoek naar een mecanicien die zich gedurende 1 a 2 maanden kan vrijmaken. Sta je mechanisch sterk in je schoenen? Lees je vlot technische plannen? Heb je eventueel voeling met pneumatica en/of hydraulica? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

  • Bordenbouwer (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC INFRA

    Type: Vaste Job

    Aan de hand van een installatiedossier, schema's, stukken- en klemmenlijst en een bord lay-out, bouw je zelfstandig een elektrisch stuur- en regelbord, als onderdeel van een productie installatie op de werf. Je voorziet in het benodigde materiaal en materieel. Je maakt een geprefabriceerde kast en bijhorende montageplaat klaar of je maakt zelf een montageraam. Je plaatst de onderdelen en componenten, zoals draadkanalen, stroomrails, klemmen, elektrische componenten. Daarna monteer je de kabelgoten, de elektrische onderdelen en breng je de bedrading en labeling aan. Je test de kast en werkt ze af

  • logopedist(e) (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: LOGOSENSE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Behandeling en diagnostiek van o stotteren o leerstoornissen o neurogene communicatiestoornissen o stemstoornissen o articulatiestoornissen o taalontwikkelingsstoornissen o …

  • Installateur sanitair Antwerpen regio Kalmthout - Schoten -Zoersel (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

Zoek naar antwoorden van Agrivert SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Agrivert SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Agrivert SPRL. Laat een reactie achter voor Agrivert SPRL. Agrivert SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Agrivert SPRL. Leave a respond for Agrivert SPRL. Agrivert SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Agrivert SPRL op de google maps. Adres en contacten Agrivert SPRL
Location of Agrivert SPRL on the google maps. Address and contacts of Agrivert SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Agrivert SPRL Agrivert SPRL: Mekascreen & Saga NV | Xanti BVBA | MARIE-ANGE HORMAN | JEAN CLAERHOUT | A. DILLEN

Other related companies as Agrivert SPRL: Mekascreen & Saga NV | Xanti BVBA | MARIE-ANGE HORMAN | JEAN CLAERHOUT | A. DILLEN

Agrivert SPRL is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Agrivert SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07254241943. Het bedrijf Agrivert SPRL bevindt zich op het adres: Zoning Industriel; 6900; Marche-en-Famenne. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 331,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 208,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Peat products and soil. Lijst met producten zijn Pet shops - Retail.
De hoofdactiviteit van Agrivert SPRL is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Agrivert SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Agrivert SPRL, openstaande posities, locatie van Agrivert SPRL op de kaart.

Agrivert SPRL is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is Agrivert SPRL, company assigned to the tax number BE07254241943. The company Agrivert SPRL is located at the address: Zoning Industriel; 6900; Marche-en-Famenne. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 331,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 208,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Peat products and soil. List of products are Pet shops - Retail.
The main activity of Agrivert SPRL is Personal Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Agrivert SPRL is not available. You also can look at reviews of Agrivert SPRL, open positions, location of Agrivert SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Agrivert SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Agrivert SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Agrivert SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Agrivert SPRL, employees, financial statistics.