RENT - A - PLANT

Contactgegevens RENT - A - PLANT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RENT - A - PLANT: address, phone, fax, email, website, opening hours

RENT - A - PLANT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MUNTESTRAAT 10; 9860; OOSTERZELE, België

Telefoon (phone): 93625681 (+32-93625681) 93625681 (+32-93625681)

Fax (fax): +32 (55) 741-83-36 +32 (55) 741-83-36

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RENT - A - PLANT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RENT - A - PLANT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RENT - A - PLANT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RENT - A - PLANT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RENT - A - PLANT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RENT - A - PLANT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RENT - A - PLANT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RENT - A - PLANT
Products information RENT - A - PLANT

BTW identificatienummer (tax): BE06535186767
Ondernemingsnummer: 1597656250
Hoofdstad (capital): 782,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 284,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in RENT - A - PLANT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bloemen and planten; Verhuur diversen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RENT - A - PLANT
(Get full report from official database of BE for RENT - A - PLANT)

Aanvulling soorten activiteiten voor RENT - A - PLANT
Addition kinds of activities for RENT - A - PLANT

02419902. Melkproductie | Milk production
20439902. Cornflakes: bereid als ontbijtgranen ontbijt | Corn flakes: prepared as cereal breakfast food
20990705. Salades, vers of gekoeld | Salads, fresh or refrigerated
23899904. Jarretelles | Garter belts
73590202. Verkoop van automaten | Vending machine rental

Werken bij RENT - A - PLANT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RENT - A - PLANT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RENT - A - PLANT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RENT - A - PLANT. Looking for open vacancies in other companies

  • Maintenance Supervisor AGF (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Bree zijn wij op zoek naar een Maintenance Supervisor AGF. Je takenpakket bestaat uit: • Je streeft ernaar om samen met je team de lijnen te laten draaien met zo weinig mogelijk en zo kort mogelijke technische storingen. • Hierbij werk je op een efficiënte manier samen met productie om de mogelijke problemen op een right-first-time wijze aan te pakken en de wederkerende stilstanden te vermijden/weg te werken. • Je geeft leiding aan jouw team van techniekers: je ondersteunt, coacht en coördineert hun dagelijkse activiteiten en bent hun eerste aanspreekpunt • Bij aanhoudende storingen en/of defecten sta je in voor de analyse en kan je een oplossing voorstellen.

  • Stikster 3,4 of 5 dagen per week(naar jouw keuze!) (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Go4Jobs Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het stikken van bandages en orthopedische stukken zoals: -voetriemen -heupverbanden -...

  • Customer Service Specialist (M/V) (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: SECRETARY PLUS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten te Opglabbeek zijn we op zoek naar een (junior) Customer Service Specialist (M/V): - Op de afdeling Customer Service ben je het rechtstreekse aanspreekpunt voor de klant, en voor de ontvangst, voorbereiding en opvolging van orders. - Als drijvende kracht reageer je snel en correct op al de praktische vragen van de klant met betrekking tot orders, leveringsmogelijkheden en -termijnen en eventuele klachten. - Je houdt toezicht op leveringen, leveringsvoorwaarden en transporten en analyseert en optimaliseert de informatie en goederenstroom naar de klant. - Je behandelt ook de retouraanvragen en werkt aan verbeteringsactiviteiten.

  • Verkoper kledij en accessoires (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Konvert Interim Hasselt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een gerenommeerde kledingzaak te Hasselt, zijn we op zoek naar een shopmedewerker. Je zal instaan voor het hele proces. Zo verwelkom je de klanten en sta je hen met raad en daad bij. Je doet er alles voor dat klanten met een glimlach buiten gaan.

  • POETSHULP DIENSTENCHEQUES HERENTHOUT (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: CAVALO

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoekt u een vaste of een tijdelijke job waar u zelf uw uren kan kiezen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We zijn nog dringend op zoek naar een medewerker voor het uitvoeren van alle huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, bereiden van maaltijden en poetsen bij gezinnen thuis. Spreekt deze job u aan? Aarzel niet om te solliciteren

  • Huishoudhulp Boechout 10u/week (BOECHOUT)

    Regio: BOECHOUT

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor een jong gastgezin wonende te Boechout zoeken we een exclusieve huishoudhulp voor 10u/week. Doordat je bijna dagelijks bij je gastgezin over de vloer komt, ben je als het ware hun 'reddende engel' wat betreft hun huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job waarin je de ruimte krijgt je taken zelfstandig in te delen. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en wederzijds respect. Deze job kan gecombineerd worden met andere gastgezinnen in de buurt waardoor meerdere uren mogelijk worden. Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die het huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet.

  • Studentenjob : productiearbeider voedingsbedrijf (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services Plukon Food Group

    Type: Studentenjob

    Heb jij nog nood aan extra zakgeld? Aan het sparen voor een auto of nieuwe laptop? Voor Plukon in Maasmechelen zijn we op zoek naar studenten voor een vaste opdracht doorheen het schooljaar. Ben je regelmatig op vrijdag beschikbaar om met de ochtend- of middagpost bij Plukon te komen werken. Je beschikbaarheden kan je doorgeven via onze online applicatie, zo blijf jij de baas over je eigen agenda. Tijdens het werk zorg jij samen met je collega's voor een vlotte werking van de inpaklijn. Je houdt je bezig met kip te versnijden tot de juiste porties. Achteraf verpak je het product en zorg je voor het juiste etiket. Aangezien je met verse producten werkt, is je werkomgeving gekoeld. Zo blijven de hoogste hygiënestandaarden gewaarborgd. Jij krijgt uiteraard aangepaste warme kleding.

  • OPERATIONEEL PREVENTIEADVISEUR (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: ENERGIEF

    Type: Vaste Job

    Energief Energief als onderneming is in beweging. Waar Energief voornamelijk actief was in de multinationals als ondersteuning voor de interne preventiedienst of op projectbasis, breidt Energief nu zijn diensten uit naar de KMO's. Veiligheid en preventie voor de KMO. Zaakvoerders die optreden als preventieadviseur bijstaan met raad maar zeker en vooral ook met daad. Energief pakt zo de rol van preventieadviseur op zich voor de kleinere, startende ondernemingen en dit in alle sectoren. We dienen instrumenten aan om tot een gedegen en structrueel preventiebeleid te komen en voeren dit ook uit. Kijk gerust eens op www.energief.be Inhoud van de funtie Energief is op zoek naar zijn eerste werknemer. Je staat aan de grondslag van de verdere uitbouw van de organisatie. Je krijgt de kans om mee te denken wat de juiste weg voorwaarts is. Je neemt de rol op als operationeel preventieadviseur. Je start nieuwe dossiers op bij klanten en volgt deze periodiek op. Je zal ondermeer deze taken op jou nemen. : - uitvoeren risico-analyses op verschillende niveaus : - je doet verbetervoorstellen, bespreekt en implementeert deze tesamen met de verantwoordelijke bij de klant : - je voert kwaliteitvoortgangen uit : - je voert werkplekinspecties uit : - je implementeert VCA of een ander managementsysteem : - je bent steeds op zoek naar verbeteringen in het proces : - je beheert alle aspecten van de welzijnswet in naam van de klant...

  • Huisarts (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: HEILIG HART DIENSTVERLENINGSCENTRUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bent u een erkend geaccrediteerd arts met een hart voor bijzondere zorg? Wij willen graag ons team van 4 huisartsen uitbreiden met een 5de enthousiaste, dynamische huisarts. Als huisarts binnen ons DVC zijn jouw taken in hoofdzaak gericht op - het verrichten van medische consultaties binnen het DVC. Naar frequentie richten we ons op 3 maal anderhalf tot 2 uren per week - het samen met de collega-huisartsen de continuïteit ind e huisartsengeneeskundige hulpverlening verzorgen - het opnemen van week- en weekendwachten binnen de georganiseerde lokale wachtdienst. - het deelnemen aan intern overleg (anderhald à 2u elke 3 maand) - het mee nadenken over het medisch beleid van het DVC

  • Verkoopmedewerker te Maldegem (m/v) (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een winkelketen, onder meer gevestigd te Maldegem, zijn we op zoek naar een enthousiaste VERKOOPSTER. De winkel biedt een ruim assortiment aan: tuindecoratie, knutselgerief, keukengerei, ... - Adviseren van de klanten - Winkel op orde houden - Kassawerk - Goederen uit het magazijn halen

  • Ontbijtmedewerker m/v (ITEGEM)

    Regio: ITEGEM

    Bedrijf: DRUKMAN

    Type: Flexijob

    B&B Hullebrug te Itegem is op zoek naar iemand die graag mensen in de watten legt met een heerlijk ontbijtje in de ochtend en vervolgens de kamers omtovert in een zalig gezellig nestje om in weg te dromen. Volgende taken vallen onder jouw bevoegdheid Je bent verantwoordelijk voor het hartelijke ontvangst van onze gasten tijdens de ochtendstond; Je bent iemand die graag mensen een lekker ontbijtje maakt, met een heerlijk vers geperst fruitsapje waarbij een lekker vers eitje van onze kippetjes niet mag ontbreken; Tijdens het ontbijt sta jij in voor het perfect runnen van het ontbijt en zorg je ervoor dat onze gasten niets tekort komen. Onze gasten verdienen nu éénmaal dé perfecte service; Na de ontbijturen, zorg je ervoor dat alles netjes achter blijft in de gastenkamer, en tover je de kamers om tot een magische reis naar dromenland;

  • zaalmedewerker/ hulp in atelier (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: TRAITEUR MARKEY

    Type: Flexijob

    Als flexijob kun je op verschillende dagen tewerk gesteld worden, zowel weekend of weekdagen. Je bent flexibel en wilt meegaan met onze traiteurdienst beginnende bereidingen in traiteurzaak kunnen ook tot je taak behoren

Zoek naar antwoorden van RENT - A - PLANT in sociale netwerken
Look for responds of RENT - A - PLANT in social networks

Lees alle opmerkingen voor RENT - A - PLANT. Laat een reactie achter voor RENT - A - PLANT. RENT - A - PLANT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RENT - A - PLANT. Leave a respond for RENT - A - PLANT. RENT - A - PLANT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RENT - A - PLANT op de google maps. Adres en contacten RENT - A - PLANT
Location of RENT - A - PLANT on the google maps. Address and contacts of RENT - A - PLANT

Andere gerelateerde bedrijven als come RENT - A - PLANT RENT - A - PLANT: RITA VAN ROOY | Lechanteur M-C | Callens M | LUC VANDENBERGHE | Firme Top-Meat

Other related companies as RENT - A - PLANT: RITA VAN ROOY | Lechanteur M-C | Callens M | LUC VANDENBERGHE | Firme Top-Meat

RENT - A - PLANT is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RENT - A - PLANT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06535186767. Het bedrijf RENT - A - PLANT bevindt zich op het adres: MUNTESTRAAT 10; 9860; OOSTERZELE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 782,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 284,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Bloemen and planten; Verhuur diversen. Producten gemaakt in RENT - A - PLANT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van RENT - A - PLANT is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RENT - A - PLANT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RENT - A - PLANT, openstaande posities, locatie van RENT - A - PLANT op de kaart.

RENT - A - PLANT is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is RENT - A - PLANT, company assigned to the tax number BE06535186767. The company RENT - A - PLANT is located at the address: MUNTESTRAAT 10; 9860; OOSTERZELE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 782,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 284,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Bloemen and planten; Verhuur diversen. Products created in RENT - A - PLANT were not found.
The main activity of RENT - A - PLANT is Nonclassifiable Establishments, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of RENT - A - PLANT is not available. You also can look at reviews of RENT - A - PLANT, open positions, location of RENT - A - PLANT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RENT - A - PLANT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RENT - A - PLANT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RENT - A - PLANT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RENT - A - PLANT, employees, financial statistics.