EUROBUSSING QUALITY CAOCHES

Contactgegevens EUROBUSSING QUALITY CAOCHES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EUROBUSSING QUALITY CAOCHES: address, phone, fax, email, website, opening hours

EUROBUSSING QUALITY CAOCHES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU GRAND COURANT 14; 7000; MONS, België

Telefoon (phone): 65346113 (+32-65346113) 65346113 (+32-65346113)

Fax (fax): +32 (67) 754-46-53 +32 (67) 754-46-53

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EUROBUSSING QUALITY CAOCHES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EUROBUSSING QUALITY CAOCHES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EUROBUSSING QUALITY CAOCHES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EUROBUSSING QUALITY CAOCHES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EUROBUSSING QUALITY CAOCHES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EUROBUSSING QUALITY CAOCHES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EUROBUSSING QUALITY CAOCHES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EUROBUSSING QUALITY CAOCHES
Products information EUROBUSSING QUALITY CAOCHES

BTW identificatienummer (tax): BE02531494140
Ondernemingsnummer: 7076263427
Hoofdstad (capital): 153,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 540,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

autocars luxueux, de 7 脿 80 places.

Product categorie (product category): Passagiersvervoer over de weg

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EUROBUSSING QUALITY CAOCHES
(Get full report from official database of BE for EUROBUSSING QUALITY CAOCHES)

Aanvulling soorten activiteiten voor EUROBUSSING QUALITY CAOCHES
Addition kinds of activities for EUROBUSSING QUALITY CAOCHES

171102. Loodgieterswerknemers | Plumbing contractors
02790403. Kennels, fokken en verhogen van eigen aandelen | Kennels, breeding and raising own stock
17999917. Fonteininstallatie | Fountain installation
20320102. Bonen, gebakken met vlees: verpakt in blikjes, potten, enz. | Beans, baked with meat: packaged in cans, jars, etc.
22310207. Refinishing doek van wol, haarhaar of soortgelijke stof | Refinishing cloth of wool, mohair or similar fabric
24919906. Houtproducten, gecreosoteerd | Wood products, creosoted
25110107. Hoofdplanken: hout | Headboards: wood
32720303. Betonproducten, prefab, nec | Concrete products, precast, nec
35550400. Gravure machines en uitrusting, met uitzondering van platen | Engraving machinery and equipment, except plates
97210401. Internationale zaken, federale overheid | International affairs, federal government

Werken bij EUROBUSSING QUALITY CAOCHES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EUROBUSSING QUALITY CAOCHES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EUROBUSSING QUALITY CAOCHES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EUROBUSSING QUALITY CAOCHES. Looking for open vacancies in other companies

  • Begeleider in de buitenschoolse kinderopvang (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Als begeleider buitenschoolse kinderopvang organiseer je het dagelijks onthaal en de dagelijkse opvang van kleuters en lagereschoolkinderen (2,5 tot 12 jaar). Hierbij heb je oog op het creëren van een veilige, geborgen en aangename omgeving rekening houdend met de verschillende behoeften en noden van de individuele kinderen. Je hebt een onthaalfunctie naar ouders en kinderen toe en communiceert op een open en respectvolle manier met ouders, teamgenoten en leidinggevenden. Je biedt creatieve, uitdagende en gevarieerde activiteiten aan, aangepast aan de leeftijd van het kind. Je voert de dagelijkse administratieve taken correct uit. Je wil meewerken aan een warme en stimulerende opvang. Je straalt het nodige enthousiasme uit tijdens het begeleiden van de kinderen. Flexibiliteit is een must!

  • CNC frezer (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: ASAP HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant, actief in het verspanen van metalen en kunststoffen is opzoek naar een CNC Frezer. Je staat in voor het zelfstandig programmeren, instellen en bedienen van CNC freesmachines. Hiertoe zet je de CAD tekeningen om in freesbewerkingen. Je volgt productie op, dit betekent dat je de machine startklaar maakt voor productie, gereedschappen inwisselt en de productie optimaliseert.

  • Productiearbeider - dagwerk (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf regio Harelbeke gaan wij op zoek naar een polyvalente productiearbeider voor tijdens het hoogseizoen. Je zal eigenlijk polyvalent ingeschakeld worden in de productie namelijk bij: het afvullen het stapelen van verpakte goederen het voorzien van de nodige producten per productielijn het invallen indien nodig aan de productielijn ... Dit ter ondersteuning van het hoogseizoen. Het hoogseizoen loopt tot eind december, als ook de opdracht.

  • Magazijn verantwoordelijke (MOORSELE)

    Regio: MOORSELE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt als vorkheftruckbestuurder in een groeiende KMO. Je taken bestaan uit volgende zaken: - Administratieve taken - Leveringsbonnen nakijken - Communicatie met klanten - Binnenkomende en buitengaande goederen controleren naar aantal en conformiteit -Het correct labelen van de stukken. -Het correct laden van de stukken volgens de wensen van de klant. -Het lossen van vrachtwagens/bestelwagens - Bevoorraden machines Je bent een beslissende factor in het bedrijf om de productie optimaal te laten draaien.

  • Orderpicker met reachtruckervaring (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb jij ervaring als orderpicker (M/V) en ben je op zoek naar een gevarieerde job? Dan is dit iets voor jou. Je werkt in het magazijn van een farmaceutisch distributiebedrijf in Bornem. Je staat op de verschillende werkposten in het magazijn. Je verwerkt de ontvangen goederen met behulp van de reachtruck. Je plaatst dozen op de band voor stockage. Je drukt bestellingen af via de computer en zet de dozen op paletten. Je controleert de bestellingen en wikkelt deze in per distributeur. Je werkt dagelijks van in daguren.

  • HEFTRUCKCHAUFFEUR TE ROESELARE VOOR VAST (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: TEMPO TEAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma te Roeselare zijn wij op zoek naar een heftruckchauffeur. Je wordt ingezet in de afdeling verzending/magazijn voor het laden van de vrachtwagens met de heftruck en/of de daarbij horende taken in het magazijn. Je werkt 2 ploegen. Aanbod: - Mooie verloning - Optie vast!

  • Afleveraar chauffeur C met vakbekwaamheid (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een chauffeur C met attest vakbekwaamheid, voor distributie van watercoolers. Per dag zal je ongeveer een 20 tal stops moeten afwerken in verschillende regio's. Uiteraard sta je mee in voor het laden en lossen van je producten.

  • MECHANIEKER (HANDZAME)

    Regio: HANDZAME

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal tewerkgesteld worden in een team dat instaat voor het reviseren en herstellen van motoren. Je kan een motor demonteren en monteren. Je bent in staat om slijtage vast te stellen aan mechanische en elektrische onderdelen. Je kan courante versleten onderdelen vervangen. Je weet eenvoudige frequente storingen op te sporen. Na de test maak je de motor klaar voor aflevering bij de klant.

  • Poetshulp Oud-Turnhout (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: PUUUR TURNHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Keukenhulp I Student (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: THE LAB GAME CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Bij The Lab vind je medewerkers met passie voor de producten en liefde voor het vak. Deel jij deze passie en ben je in staat om deze over te brengen op onze gasten? Werk je het liefst in teamverband en draag je graag bij aan een leuke werkomgeving? Ben je representatief, proactief, stressbestendig en beschik je over goede communicatieve en sociale vaardigheden? Ben je een teamplayer en flexibel met betrekking tot je uren en beschikbaarheid? Dan is deze baan wellicht iets voor jou!

  • STUDIEBEGELEIDERS (regio KNOKKE-BLANKENBERGE-ZEEBRUGGE/WEST-VLAANDEREN) (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: KBZ2018.

  • PLAATSER VAN KEUKENS TOT WINKELINRICHTING (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: 4K INTERIEUR

    Type: Werfreserve

    Voor onze firma gespcialiseerd in interieurinrichting zijn we op zoek naar een plaatser. Je staat in voor het plaatsen van maatwerk voor verschillende soorten klanten: van particulieren tot winkels, apotheken... Het gaat over zeer gevarieerd werk met de eis naar een hoge afwerkingsgraad.

Zoek naar antwoorden van EUROBUSSING QUALITY CAOCHES in sociale netwerken
Look for responds of EUROBUSSING QUALITY CAOCHES in social networks

Lees alle opmerkingen voor EUROBUSSING QUALITY CAOCHES. Laat een reactie achter voor EUROBUSSING QUALITY CAOCHES. EUROBUSSING QUALITY CAOCHES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EUROBUSSING QUALITY CAOCHES. Leave a respond for EUROBUSSING QUALITY CAOCHES. EUROBUSSING QUALITY CAOCHES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EUROBUSSING QUALITY CAOCHES op de google maps. Adres en contacten EUROBUSSING QUALITY CAOCHES
Location of EUROBUSSING QUALITY CAOCHES on the google maps. Address and contacts of EUROBUSSING QUALITY CAOCHES

Andere gerelateerde bedrijven als come EUROBUSSING QUALITY CAOCHES EUROBUSSING QUALITY CAOCHES: Floris M | De Notelaar | DENIS CRAHAY | Liften Min NV | JEAN-CHRISTOPHE LIMET

Other related companies as EUROBUSSING QUALITY CAOCHES: Floris M | De Notelaar | DENIS CRAHAY | Liften Min NV | JEAN-CHRISTOPHE LIMET

EUROBUSSING QUALITY CAOCHES is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EUROBUSSING QUALITY CAOCHES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02531494140. Het bedrijf EUROBUSSING QUALITY CAOCHES bevindt zich op het adres: RUE DU GRAND COURANT 14; 7000; MONS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 153,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 540,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Passagiersvervoer over de weg. Lijst met producten zijn autocars luxueux, de 7 脿 80 places..
De hoofdactiviteit van EUROBUSSING QUALITY CAOCHES is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EUROBUSSING QUALITY CAOCHES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EUROBUSSING QUALITY CAOCHES, openstaande posities, locatie van EUROBUSSING QUALITY CAOCHES op de kaart.

EUROBUSSING QUALITY CAOCHES is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is EUROBUSSING QUALITY CAOCHES, company assigned to the tax number BE02531494140. The company EUROBUSSING QUALITY CAOCHES is located at the address: RUE DU GRAND COURANT 14; 7000; MONS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 153,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 540,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Passagiersvervoer over de weg. List of products are autocars luxueux, de 7 脿 80 places..
The main activity of EUROBUSSING QUALITY CAOCHES is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of EUROBUSSING QUALITY CAOCHES is not available. You also can look at reviews of EUROBUSSING QUALITY CAOCHES, open positions, location of EUROBUSSING QUALITY CAOCHES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EUROBUSSING QUALITY CAOCHES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EUROBUSSING QUALITY CAOCHES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EUROBUSSING QUALITY CAOCHES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EUROBUSSING QUALITY CAOCHES, employees, financial statistics.