CLASSIC REIZEN

Contactgegevens CLASSIC REIZEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CLASSIC REIZEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

CLASSIC REIZEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HEGGELAAN 55; 2275; LILLE, België

Telefoon (phone): 14883618 (+32-14883618) 14883618 (+32-14883618)

Fax (fax): +32 (11) 461-80-63 +32 (11) 461-80-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CLASSIC REIZEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CLASSIC REIZEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CLASSIC REIZEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CLASSIC REIZEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CLASSIC REIZEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CLASSIC REIZEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CLASSIC REIZEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CLASSIC REIZEN
Products information CLASSIC REIZEN

BTW identificatienummer (tax): BE03105529785
Ondernemingsnummer: 3038238525
Hoofdstad (capital): 617,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 345,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in CLASSIC REIZEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Passagiersvervoer over de weg

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CLASSIC REIZEN
(Get full report from official database of BE for CLASSIC REIZEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor CLASSIC REIZEN
Addition kinds of activities for CLASSIC REIZEN

2435. Hardhout fineer en multiplex | Hardwood veneer and plywood
396102. Kostuum nieuwigheden | Costume novelties
16299903. Opruimingscontractant | Land clearing contractor
31720204. Sigaret en sigaretten | Cigarette and cigar cases
50219907. Onvoltooide meubels | Unfinished furniture
50840101. Apparatuur en benodigdheden voor alcoholhoudende dranken | Alcoholic beverage making equipment and supplies
59999909. Betonproducten, pre-cast | Concrete products, pre-cast
73899900. Zakelijke dienstverlening, nec, nec | Business services, nec, nec

Werken bij CLASSIC REIZEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CLASSIC REIZEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CLASSIC REIZEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CLASSIC REIZEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Machinist in de Wegenbouw (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Opglabbeek zijn we op zoek naar een Machinist in de wegenbouw Je takenpakket bestaat uit: - Je werkt met de rupskraan, bandenkraan, minigraver,... in de wegenbouw. - Je legt funderingen - Legt rioleringen mee aan - Sleuven graven, aanvullen en dichten - Aandacht voor nutsleidingen - Kennis verkleuring ondergrond

  • Kok (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Damme regio Brugge zijn wij op zoek naar een keukenhulp die ervaring heeft als fazant/wildsnijder. je staat in voor het ontbenen, en versnijden van gevogelte tijdens het wildseizoen. je bereid de borden en mis en place voorDit gaat over een tijdelijke functie van 15 oktober tot eind februari 2019

  • Chauffeur C/CE (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant te Wijnegem/Wommelgem zijn wij op zoek naar vrachtwagenchauffeurs met rijbewijs C Functieomschrijving: U staat in voor het leveren van voedingswaren en horecabenodigdheden naar klanten in Vlaanderen of Brussel Nadat de magazijniers/orderpickers de goederen hebben klaar gezet, laadt u de vrachtwagen en neemt de nodige leveringsdocumenten in ontvangst U staat in voor het lossen van de goederen bij de klant: u steekt voedingswaren in de diepvries of koelruimte bij de klant U laat de leveringsdocumenten ondertekenen en zorgt voor de ontvangst/betaling   

  • Excel wonder met opleiding IT (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ADECCO HASSELT INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Onze klant is gespecialiseerd in beheer van gebouwen en residenties. Ze zijn op zoek naar een student, met een opleiding in of affiniteit met IT, meer bepaald met Word en excel, die een of meerdere dagen vrij heeft door de week en graag een centje willen bijverdienen. Je bent verantwoordelijk voor het zelfstandig opmaken van invulplatforms in Word/excel. Je beheert deze platforms , vult data aan, put gegevens in en verwerkt deze gegevens.

  • Student slagerij (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste tijdens het weekend? Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde student die tijdens het weekend in een slagerij te Deinze wil werken. Jouw taken bestaan voornamelijk uit de klanten in de winkel bedienen, de toonbank proper houden en bijspringen waar nodig.

  • Verkoper van nieuwbouwprojecten (met geldig BIV-nummer) (BACHTE-MARIA-LEERNE)

    Regio: BACHTE-MARIA-LEERNE

    Bedrijf: Jobmatch Gent

    Type: Vaste Job

    Je begeleidt de potentiële klant naar een concreet aanbod voor de aankoop van zijn nieuwbouw woning of appartement. Je overtuigt de klant van het vakmanschap en de kwaliteit van onze projecten. Je organiseert, bezoeken aan werven en modelwoningen, eventuele infoavonden en opendeurdagen. Je stelt de verkoopdocumentatie samen en houdt de project- databases en website’s up to date. Je sluit verkoopovereenkomsten af. Je bespreekt je dossiers met onze opdrachtgevers/promotoren, hun project managers en technische diensten.

  • Gedreven dossierbeheerder (Waregem) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    Gedreven dossierbeheerder (Waregem) Trekt een nieuwe uitdaging je aan? Ben je leergierig en schrikt verantwoordelijkheid je niet af? Sta je aan het begin van je carrière maar heb je al heel wat geleerd? Lees dan zeker verder: een te gekke opportuniteit komt jouw kant uit! Voor onze klant, een groter accountantskantoor met topimago, gaan we op zoek naar een dossierbeheerder met een eerste ervaring. Dit multidisciplinair kantoor heeft meerdere vestigingen in het Westen van het land en stelt kwaliteit en persoonlijk advies voorop. Als dossierbeheerder … Je spreekt de taal van de klant. Jij wordt hun vertrouwenspersoon en staat hen bij op vlak van verschillende boekhoudkundige en fiscale zaken: Je stelt fiscale aangiften op (vennootschapsbelasting & personenbelasting) Je zorgt voor de verwerking jaarrekening en de daarbij horende verslaggeving op Je verwerkt de nodige documenten en bent volledig verantwoordelijk voor de afsluiting en bijhorende rapportering inzake tussentijdse en jaarlijkse afsluitingen Je werkt in nauw verband samen met de vennoten, de andere dossierbeheerders en de externe partners.

  • WERFLEIDER / PROJECTLEIDER INFRA - Regio Herentals - Westerlo (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: SERTEC nv

    Type: Vaste Job

    Als werf-/projectleider infra ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding op de werf. opvolgen van de voorgang der werken opmaken en bewaken van de uitvoeringsplannen en bijsturen indien nodig Afroepen van materieel en materiaal, opvolgen van kosten en opbrengsten Maandelijks vorderingstaten voorbereiden Werfvergaderingen bijwonen Communiceren met werftoezichters

  • Business Intelligence / SQL Specialist (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: ALSIC

    Type: Vaste Job

    ALSIC is op zoek naar een Business Intelligence / SQL specialist, voor nieuwe en reeds bestaande (uit te breiden) projecten. Wegens de projectmatige aanpak van ALSIC zijn wij op zoek naar mensen die conceptueel kunnen denken, een oplossing kunnen definiëren en mee kunnen helpen realiseren, in en samen met een team. U heeft ervaring met het ontwikkelen van ETL processen voor het extraheren van informatie uit verschillende type databronnen en bent in staat om conceptueel na te denken en het uitwerken van het datawarehouse (DWH) met eventueel bijhorende cubes. Termen zoals feitentabellen, cubes, OLAP, OLTP zijn je niet vreemd en behoren tot je basiskennis en worden dagdagelijks of frequent door je toegepast. ALSIC biedt de mogelijkheid om in te staan voor de ontwikkeling van het ganse traject van een project. Opstellen analyse (staging area, feitentabellen, cubes, e.d.), ETL processen ontwikkelen, cubes ontwikkelen, opstellen en uitwerken rapportering, enz. Het werken in een team spreekt jou aan, maar je kan tevens autonoom werken, in deze technisch gevarieerde en uitdagende omgeving.

  • Representative Spare Parts - Brabant en Henegouwen (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: TVH PARTS HOLDING NV

    Type: Vaste Job

    Als External Sales Advisor sta je in voor het realiseren van de vooropgestelde verkoop doelstellingen door middel van actieve verkoop en prospectie, en dit in nauwe samenwerking met de interne verkoopafdeling. Je staat in voor de uitbreiding en opvolging van onze klanten in de regio Brabant en Henegouwen: Je houdt van prospectie en van het overtuigen en verwerven van nieuwe klanten met wie je een lange termijnrelatie weet op te bouwen. Door onderzoekswerk en netwerking bouw je de nodige marktkennis op om potentiële klanten te benaderen. Je voorziet de klant van een goed advies, eventueel ondersteund door een demonstratie op locatie. Je werkt nauw samen met je collega's van de binnendienst om de gestelde doelstellingen te realiseren. Je geeft marktopportuniteiten intern door, en ondersteunt de nodige marketingacties. Je werkt van thuis uit en werkt gemiddeld één dag per week vanuit je thuisbureau om administratieve opvolging te doen.

  • Technieker op de baan specialisatie pellets m/v - firma te Oudenaarde (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Vaste Job

    Interesse in een job als Technieker op de baan en een passie voor vuur ? Als Servicetechnieker werk je mee in de dienst na verkoop bij een bedrijf gespecialiseerd in verkoop van kachels en haarden regio Oudenaarde ! Jouw job als Servicetechnieker staat centraal bij de firma ! Als technieker ga je de baan op om bij particuliere klanten herstellingen uit te voeren aan onder andere pelletkachels , je onderhoudt toestellen en geeft ook training bij vernieuwde producten. Je interventies als technieker worden dagelijks ingepland , een 3 à 4 per dag, dit afhankelijk van de regio. Je werkgebied vanuit Oudenaarde als technieker is Oost-Vlaanderen , West-Vlaanderen, Brabant , Antwerpen , Henegouwen. Zeer uitzonderlijk werk je buiten België.

  • vertegenwoordiger buitendienst west vlaanderen (STENE)

    Regio: STENE

    Bedrijf: Vochtbestrijding TIBAS

    Type: Vaste Job

    U bent woonachtig in West-Vlaanderen en werkt in dienstverband of onder het statuut van zelfstandige. U heeft ervaring in vochtbestrijding en bent in staat om zelfstandig een diagnose te stellen en onze klant een passende oplossing aan te bieden. Tibas verzorgt de adressen, U hoeft dus niet zelf op zoek te gaan. U bent sterk in het overtuigen en het enthousiasmeren van anderen. WIj bieden U een aantrekkelijke vergoeding.

Zoek naar antwoorden van CLASSIC REIZEN in sociale netwerken
Look for responds of CLASSIC REIZEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor CLASSIC REIZEN. Laat een reactie achter voor CLASSIC REIZEN. CLASSIC REIZEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CLASSIC REIZEN. Leave a respond for CLASSIC REIZEN. CLASSIC REIZEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CLASSIC REIZEN op de google maps. Adres en contacten CLASSIC REIZEN
Location of CLASSIC REIZEN on the google maps. Address and contacts of CLASSIC REIZEN

Andere gerelateerde bedrijven als come CLASSIC REIZEN CLASSIC REIZEN: JULIEN MEURISSE | Ambo B.V.B.A. | L'EXCELLENCE | JOZEF VERHEYEN | Darvan

Other related companies as CLASSIC REIZEN: JULIEN MEURISSE | Ambo B.V.B.A. | L'EXCELLENCE | JOZEF VERHEYEN | Darvan

CLASSIC REIZEN is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CLASSIC REIZEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03105529785. Het bedrijf CLASSIC REIZEN bevindt zich op het adres: HEGGELAAN 55; 2275; LILLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 617,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 345,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Passagiersvervoer over de weg. Producten gemaakt in CLASSIC REIZEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CLASSIC REIZEN is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CLASSIC REIZEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CLASSIC REIZEN, openstaande posities, locatie van CLASSIC REIZEN op de kaart.

CLASSIC REIZEN is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is CLASSIC REIZEN, company assigned to the tax number BE03105529785. The company CLASSIC REIZEN is located at the address: HEGGELAAN 55; 2275; LILLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 617,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 345,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Passagiersvervoer over de weg. Products created in CLASSIC REIZEN were not found.
The main activity of CLASSIC REIZEN is Personal Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of CLASSIC REIZEN is not available. You also can look at reviews of CLASSIC REIZEN, open positions, location of CLASSIC REIZEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CLASSIC REIZEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CLASSIC REIZEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CLASSIC REIZEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CLASSIC REIZEN, employees, financial statistics.