Molenheide

Contactgegevens Molenheide: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Molenheide: address, phone, fax, email, website, opening hours

Molenheide

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Molenheidestraat 7; 3530; Houthalen-Helchteren (Helchteren), België

Telefoon (phone): 011 52 10 44; 011 52 10 48 (+32-011 52 10 44; 011 52 10 48) 011 52 10 44; 011 52 10 48 (+32-011 52 10 44; 011 52 10 48)

Fax (fax): 011 52 18 68 (+32-011 52 18 68) 011 52 18 68 (+32-011 52 18 68)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Molenheide: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Molenheide"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Molenheide"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Molenheide, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Molenheide. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Molenheide, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Molenheide. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Molenheide
Products information Molenheide

BTW identificatienummer (tax): BE01490539550
Ondernemingsnummer: 8111724853
Hoofdstad (capital): 216,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 255,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in Molenheide zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Party planning

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Molenheide
(Get full report from official database of BE for Molenheide)

Aanvulling soorten activiteiten voor Molenheide
Addition kinds of activities for Molenheide

15220100. Hotel / motel en multi-family home constructie | Hotel/motel and multi-family home construction
28920105. Zekeringen, veiligheid | Fuses, safety
50990602. Pianos | Pianos
51820100. Wijn | Wine
86210100. Medische veldgerelateerde verenigingen | Medical field-related associations

Werken bij Molenheide: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Molenheide: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Molenheide. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Molenheide. Looking for open vacancies in other companies

  • VISION SYSTEM DEVELOPER (OPHASSELT)

    Regio: OPHASSELT

    Bedrijf: DELTA ENGINEERING

    Type: Vervanging brugpensioen

    Je staat in voor de ontwikkeling van camera en vision applicaties met interne en externe resources. Je analyseert de verschillende bestaande hardware en software systemen die op de markt aanwezig zijn. Je staat in voor het bestuderen van de visiesoftware, belichting en lenzen. Je bent verantwoordelijk voor het opmaken van een haalbaarheidsstudie voor nieuwe projecten. Je staat in voor de implementatie van klantenprojecten. Je verzorgt de opstart bij klanten en geeft daarbij ook de eventuele nodige opleiding. Je draagt jouw professionele ervaring en jouw kennis van de beste technieken over op jouw collega’s. Je werkt in een internationaal team.

  • Servicetechnieker (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je staat mee in voor het curatief en preventief onderhoud van diverse HVAC-installaties in de woning- en villabouw - Je staat mee in voor de regeltechnische opstart en inregeling van HVAC-installaties - Je ziet het als een technische uitdaging om mogelijke fouten op te sporen - Je bent bereid om mee te stappen in een permanentiesysteem

  • Tekenaar - ontwerper (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: - Het ontwerp van machines, mallen,... - ontwerp analyseren, ontwerpfouten detecteren - communicatie met opdrachtgever/klant - aansturen werkplaats - opmetingen uitvoeren

  • Waveplanner I Dagdienst of ploegen I Willebroek (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Synergie Boom Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant, die gespecialiseerd is in de distributie van voedingsmiddelen aan o.a. supermarktketens en groothandels, is momenteel op zoek naar een waveplanner voor hun afdeling Operations. Deze afdeling staat in voor de afhandeling van de gehele logistieke operatie binnen de warehouses. Je bent als waveplanner verantwoordelijk voor: Het plannen van de interne logistiek, het indelen van mensen en middelen op locaties in het operationele proces, het signaleren van onder- of overbezetting (+ melden aan leidinggevende). Nagaan of de operationele planning gerealiseerd wordt: hierbij eventueel oplossingen zoeken bij operationele problemen, planningen aanpassen, rapporteren aan leidinggegvende, adequate overdracht van belangrijke informatie garanderen bij ploegwissel. Mogelijke verbeteringen in de procesvoering signaleren, verbetervoorstellen doen en nagaan of procesverbeteringen het gewenste effect hebben. Coördinatie van dagelijkse werkzaamheden en fungeren als eerste aanspreekpunt voor de medewerkers. Erop toezien dat de wettelijke- en bedrijfsverplichtingen nageleefd worden.

  • HUISHOUDHULPEN BIERBEEK (BIERBEEK)

    Regio: BIERBEEK

    Bedrijf: GREENHOUSE LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio Bierbeek en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! De klanten wonen in Korbeek-Lo, Opvelp, Lovenjoel en Bierbeek.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Edegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Smeermaas, 20 uur per week (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 20 uren per week, te presteren in 4 à 5 dagen, voor een gastgezin wonende te Lanaken. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • GEMOTIVEERDE HUISHOUDHULP (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: BREESE DIENSTENONDERNEMING

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zoeken een gemotiveerde huishoudhulp! Je zal algemene huishoudelijke taken uitvoeren bij de klanten / gezinnen thuis (poetsen, wassen, strijken, ...).

  • Jobstudent administratie (MOLLEM)

    Regio: MOLLEM

    Bedrijf: Agilitas Asse

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent help je mee met het opnemen en invoeren van de bestellingen: Je behandelt inkomende bestellingen per telefoon en mail. Je noteert de bestellingen in het SAP-systeem. Bedrijfsprofiel: bestellingen invoeren in SAP

  • MONTEUR / RIGGER (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Je zal instaan voor het uitvoeren van diverse montage- en demontage werkzaamheden (montages en uitlijnen van motoren, pompen en leidingen) Je zal werkbonnen invullen en deze bezorgen aan de administratiedienst Je zorgt ervoor dat het benodigde materiaal tijdig aanwezig is Je zal eventuele defecten en gebreken rapporteren     Bedrijfsprofiel: Onze klant is een Vlaamse multinational en wereldwijd gekend, gespecialiseerd in het verplaatsen van lasten met uitzonderlijke afmetingen en gewicht. Ter versterking van het team is het bedrijf op zoek naar een Monteur / Rigger.

  • Bijverdienste parfum (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: DILLEN GUY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons bedrijf biedt een breed gamma aan kwaliteitsvolle parfums. Voor elke gelegenheid, elke smaak en elk budget. De geuren hebben een eigen karakter en persoonlijke toets. We zoeken hiervoor promotors die onze parfums gaan laten testen aan zowel particulieren als aan zelfstandigen.

  • PRAKTIJKTRAINERS ONDERHOUD TUINMACHINES (WEST- EN OOST-VLAANDEREN) ZELFSTANDIGE BASIS (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: PCLT

    Type: Zelfstandige activiteit

    PROVINCIE WEST- EN OOST-VLAANDEREN Voor onze drukke winterperiode zoekt het PCLT extra praktijktrainers. U geeft praktijkopleiding basisonderhoud tuinmachines (haagschaar, kettingzaag, bosmaaier, ....), defecten analyseren en verhelpen. U wordt aangestuurd door een ervaren opleidingscoördinator. Bij succes jaarlijks herhaalbaar.

Zoek naar antwoorden van Molenheide in sociale netwerken
Look for responds of Molenheide in social networks

Lees alle opmerkingen voor Molenheide. Laat een reactie achter voor Molenheide. Molenheide bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Molenheide. Leave a respond for Molenheide. Molenheide on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Molenheide op de google maps. Adres en contacten Molenheide
Location of Molenheide on the google maps. Address and contacts of Molenheide

Andere gerelateerde bedrijven als come Molenheide Molenheide: 'T HOF TER WILGEN | Fastech-Fastsport | Strike Outletstore | D. DE LAET | CICAF

Other related companies as Molenheide: 'T HOF TER WILGEN | Fastech-Fastsport | Strike Outletstore | D. DE LAET | CICAF

Molenheide is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Molenheide, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01490539550. Het bedrijf Molenheide bevindt zich op het adres: Molenheidestraat 7; 3530; Houthalen-Helchteren (Helchteren). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 216,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 255,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Party planning. Producten gemaakt in Molenheide zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Molenheide is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Molenheide is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Molenheide, openstaande posities, locatie van Molenheide op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Molenheide is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is Molenheide, company assigned to the tax number BE01490539550. The company Molenheide is located at the address: Molenheidestraat 7; 3530; Houthalen-Helchteren (Helchteren). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 216,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 255,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Party planning. Products created in Molenheide were not found.
The main activity of Molenheide is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Molenheide is not available. You also can look at reviews of Molenheide, open positions, location of Molenheide on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Molenheide, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Molenheide, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Molenheide, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Molenheide, employees, financial statistics.