LA CENSE DE LALOUETTE SC

Contactgegevens LA CENSE DE LALOUETTE SC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LA CENSE DE LALOUETTE SC: address, phone, fax, email, website, opening hours

LA CENSE DE LALOUETTE SC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Tournai 188; 7333; Saint-Ghislain (Tertre), België

Telefoon (phone): 065 62 08 70 (+32-065 62 08 70) 065 62 08 70 (+32-065 62 08 70)

Fax (fax): 065 62 35 58 (+32-065 62 35 58) 065 62 35 58 (+32-065 62 35 58)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LA CENSE DE LALOUETTE SC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LA CENSE DE LALOUETTE SC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LA CENSE DE LALOUETTE SC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LA CENSE DE LALOUETTE SC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LA CENSE DE LALOUETTE SC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LA CENSE DE LALOUETTE SC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LA CENSE DE LALOUETTE SC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LA CENSE DE LALOUETTE SC
Products information LA CENSE DE LALOUETTE SC

BTW identificatienummer (tax): BE04463989257
Ondernemingsnummer: 1164520263
Hoofdstad (capital): 916,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 285,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Restaurants; Caterers

Product categorie (product category): Party planning

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LA CENSE DE LALOUETTE SC
(Get full report from official database of BE for LA CENSE DE LALOUETTE SC)

Aanvulling soorten activiteiten voor LA CENSE DE LALOUETTE SC
Addition kinds of activities for LA CENSE DE LALOUETTE SC

2331. Vrouwen en missen 'blouses en shirts | Women's and misses' blouses and shirts
379999. Transportuitrusting, nec, nec | Transportation equipment, nec, nec
516907. Chemische additieven | Chemical additives
20430000. Granen ontbijt eten | Cereal breakfast foods
24290300. Kiezel- en kiezelfabrieken | Shingle and shingle mills
24310102. Deurramen, hout | Door sashes, wood
34430702. Breechings, metalen plaat | Breechings, metal plate
34699907. Honeycombed metaal | Honeycombed metal
39650104. Kraag- / manchetknopen, behalve kostbaar en halffabrikant | Collar/cuff buttons, except precious and semiprecious
83310000. Job training en aanverwante diensten | Job training and related services

Werken bij LA CENSE DE LALOUETTE SC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LA CENSE DE LALOUETTE SC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LA CENSE DE LALOUETTE SC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LA CENSE DE LALOUETTE SC. Looking for open vacancies in other companies

  • Kwaliteitscontroleur/Q-Check MONTAGE m/v (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Start People

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Meten, testen, controleren van een grote variëteit van montagegroepen in voormontage en montage in de lijn. - Opsporen van mogelijke fouten, slechte regelingen of onderdelen tijdens de opbouw van de producten. - Organiseert zelf zijn werk in het aangewezen domein. - Bestudeert en analyseert de gegevens. - Bepaalt zelfstandig de geschikte controlemethode en -volgorde, rekening houdend met de ter beschikking staande hulpgereedschappen en omstandigheden. - Kiest zelfstandig de meest aangewezen meetgereedschappen naargelang het toegewezen domein. -Naast de controle op variabelen controleer je ook op attributen. - Maakt noodzakelijke berekeningen om oorzaak van de problemen op te sporen. - Registreert de resultaten van controles in duidelijke, overzichtelijke rapporten. Deze rapporten zijn de basis voor verdere verwerking, analyse en repair. Ingeval er afwijkingen vastgesteld worden, verwittig je de sectieleider en maak je een afkeurbon op met een duidelijke omschrijving van de afwijking en de foutencode en staat in voor de splitsing volgens voorgeschreven indeling. - Zelfstandig opsporen van de oorzaken van montagemoeilijkheden door zelf onderdelen te demonteren en terug te monteren. - Periodiek uitvoeren van steekproeven op belangrijke parameters in opdracht van de sectieleider. Nazicht op wisselstukken gemaakt in montage. - Opstellen en up-to-date houden van checklijsten. - Nazicht op het herstel uitgevoerd in vorige secties. - Onderzoeken van klachten, bepalen van oorzaken, gebaseerd op ervaring van de montagecyclus

  • Chauffeur C + ADR tank: mazout (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Is een job met afwisseling, sociale contacten en zelfstandig werken je op het lijf geschreven? Zoek je een job in een dynamisch bedrijf met grote werkzekerheid? Dan is deze vacature misschien iets voor jou. Als vrachtwagenchauffeur sta je in voor de verdeling van mazout bij particulieren en bedrijven. Je hebt een leuke afwisseling tussen rijden met de vrachtwagen en klantencontact. Zo kom je dagelijks met meer dan 20 van onze klanten in contact. Dankzij je regio-gebonden ritten en de verschillende leveringen die je dagelijks uitvoert, heb je geen last van files en zit je niet voortdurend in je vrachtwagen. Je bent bereid om te werken van maandag tot en met vrijdag. De nodige flexibiliteit naar een beurtrol op zaterdag of langere werkdagen vormen voor jou geen struikelblok. Je verzorgt de nodige administratie op een correcte manier zoals het vervolledigen van de rittenbladen, werken met de boordcomputer en het afhandelen van de betalingen.

  • Schrijnwerker (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Kortrijk zoeken we een schrijnwerker (M/V): In deze functie sta je in voor productie, montage en afwerking van maatwerk douches en trappen, alsook plaatsing van design-profielen met afwerking in onze vloersystemen. Je werkt in hedendaagse interieurs in een team van twee, met soms meerdere locaties per dag.

  • Magazijnier Reachtruck bij Beliès te Tessenderlo (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Start People Antwerpen GT RETAIL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Paletten controleren en op de juiste plaats zetten + scannen Laden en lossen van containers Orde en netheid bewaren op de werkplek Helpen bij het laden en lossen van goederen Allerhande voorraadmateriaal van leveranciers uitpakken en in bergruimte stockeren

  • Chauffeur C - regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Brugge zijn wij op zoek naar een Chauffeur C (M/V). Functie: - Je staat in voor de ophaling en levering van afzetcontainers - Je rapporteert dagelijks aan de planners - Je werkt op een veilige en milieubewuste manier - Je zorgt ervoor dat de vrachtwagen volledig in orde is en je voert het eerste lijn onderhoud uit. - Je bent het gezicht van het bedrijf waardoor je correct bent in omgang met klanten.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Heusden-Zolder – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Merelbeke solliciteer via sms (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Dendermonde (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Vrijwillige ANIMATOREN regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STERKKAMP

    Type: Studentenjob

    Wat verwachten we van jou? Je geeft volgens een uitgewerkt draaiboek (waarbij eigen inbreng mogelijk is) animatie aan maximum acht deelnemers Je ondersteunt de therapeut tijdens de therapie Je begeleidt je groepje kinderen gedurende een hele week In Antwerpen tijdens herfst-, krokus-, paas-, en zomervakantie. #opvoeder#begeleider#therapeut#psycholoog#leerkracht#animator#psychologie

  • Elektromechanisch ingenieur - specialist elektrische installat (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: LGA Engineering

    Type: Vaste Job

    Elektromechanisch ingenieur - specialist elektrische installaties Dit bedrijf, marktleider in de kunststofindustrie, heeft een internationaal karakter en meerdere vestigingen in België. Zij gaan op zoek naar een specialist in elektrische installaties, dit in regio Lokeren. Wil je werken in een sterke economische organisatie waar je de kans krijgt om uw talenten maximaal te ontplooien, waar de werknemers centraal staan en een bedrijf dat makkelijk bereikbaar is? Dan is deze opportuniteit zeker iets voor jou. Taken Je begeleidt een klein team van techniekers en stuurt deze aan Je lost diverse elektrische en mechanische problemen op in de productieafdelingen Je rapporteert rechtstreeks aan de elektrisch verantwoordelijke en tevens functioneer je als zijn rechterhand Je werkt voornamelijk hands-on maar je neemt ook administratieve taken op Je voert voorbereidend werk uit, je werkt de elektrische schema's uit Je bewaakt de vooruitgang van de verschillende projecten waaraan je werkt Je communiceert regelmatig met leveranciers

  • stabiliteitsingenieur/bouwkundig tekenaar (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: WILLY NAESSENS GROUP

    Type: Vaste Job

    Deze job is tweeledig: Als stabiliteitsingenieur ben je verantwoordelijk voor de stabiliteitsberekeningen van verschillende projecten waarbij je de dimensionering van funderingen, beton- & staalstructuren, gevel- & dak-elementen bepaalt en optimaliseert. Je wapent de structuurelementen in het 3D-tekenmodel en controleert alle productietekeningen van de verschillende elementen voordat deze in productie worden gegeven. Je werkt nauw samen met de verschillende ontwerptekenaars alsook met de operationele- en projectleiding. Daarnaast werkt je ook voor een stuk als tekenaar. Als bouwkundig tekenaar ben je verantwoordelijk voor het uitwerken van de plannen van fundering, betonstructuur, dak- en wandbekleding met inbegrip van de verschillende stuktekeningen van kolommen, balken, dak- & wandelementen dewelke noodzakelijk zijn voor de productie van deze elementen.

  • Mechanisch technieker 2 ploegen (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: OMBRELO

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever, een dynamische familieonderneming actief in de voedingsproductie, rekruteert momenteel een onderhoudstechnieker twee ploegen (vast contract) voor hun productiesite regio Deinze. Je bent verantwoordelijk voor het herstellen van elektrische en mechanische storingen aan de verschillende productie - en inpaklijnen. Je voert op autonome wijze preventief onderhoud uit volgens de geldende veiligheidsnormen en hygiëneregels. Je verleent technische assistentie aan de ploegverantwoordelijke en de operatoren wanneer nodig. Je staat mee in voor het uitwerken van verbeterprojecten in de productie. Je werkt in een twee-ploegensysteem (05u-13u en 13u-21u).

Zoek naar antwoorden van LA CENSE DE LALOUETTE SC in sociale netwerken
Look for responds of LA CENSE DE LALOUETTE SC in social networks

Lees alle opmerkingen voor LA CENSE DE LALOUETTE SC. Laat een reactie achter voor LA CENSE DE LALOUETTE SC. LA CENSE DE LALOUETTE SC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LA CENSE DE LALOUETTE SC. Leave a respond for LA CENSE DE LALOUETTE SC. LA CENSE DE LALOUETTE SC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LA CENSE DE LALOUETTE SC op de google maps. Adres en contacten LA CENSE DE LALOUETTE SC
Location of LA CENSE DE LALOUETTE SC on the google maps. Address and contacts of LA CENSE DE LALOUETTE SC

Andere gerelateerde bedrijven als come LA CENSE DE LALOUETTE SC LA CENSE DE LALOUETTE SC: Ergostar SPRL | GLOBAL ONE COMMUNICATIONS | Falmagne Caroline | Humblet Ph | V. VAN DEN HAUTE

Other related companies as LA CENSE DE LALOUETTE SC: Ergostar SPRL | GLOBAL ONE COMMUNICATIONS | Falmagne Caroline | Humblet Ph | V. VAN DEN HAUTE

LA CENSE DE LALOUETTE SC is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LA CENSE DE LALOUETTE SC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04463989257. Het bedrijf LA CENSE DE LALOUETTE SC bevindt zich op het adres: Rue de Tournai 188; 7333; Saint-Ghislain (Tertre). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 916,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 285,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Party planning. Lijst met producten zijn Restaurants; Caterers.
De hoofdactiviteit van LA CENSE DE LALOUETTE SC is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LA CENSE DE LALOUETTE SC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LA CENSE DE LALOUETTE SC, openstaande posities, locatie van LA CENSE DE LALOUETTE SC op de kaart.

LA CENSE DE LALOUETTE SC is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is LA CENSE DE LALOUETTE SC, company assigned to the tax number BE04463989257. The company LA CENSE DE LALOUETTE SC is located at the address: Rue de Tournai 188; 7333; Saint-Ghislain (Tertre). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 916,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 285,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Party planning. List of products are Restaurants; Caterers.
The main activity of LA CENSE DE LALOUETTE SC is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of LA CENSE DE LALOUETTE SC is not available. You also can look at reviews of LA CENSE DE LALOUETTE SC, open positions, location of LA CENSE DE LALOUETTE SC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LA CENSE DE LALOUETTE SC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LA CENSE DE LALOUETTE SC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LA CENSE DE LALOUETTE SC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LA CENSE DE LALOUETTE SC, employees, financial statistics.