LOUIS TIELENS

Contactgegevens LOUIS TIELENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LOUIS TIELENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

LOUIS TIELENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BOELEHOEF 3; 3910; NEERPELT, België

Telefoon (phone): 11640052 (+32-11640052) 11640052 (+32-11640052)

Fax (fax): +32 (9) 317-86-31 +32 (9) 317-86-31

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LOUIS TIELENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LOUIS TIELENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LOUIS TIELENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LOUIS TIELENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LOUIS TIELENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LOUIS TIELENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LOUIS TIELENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LOUIS TIELENS
Products information LOUIS TIELENS

BTW identificatienummer (tax): BE05195678710
Ondernemingsnummer: 2502655029
Hoofdstad (capital): 430,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 742,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in LOUIS TIELENS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bloemen and planten; Tuinbenodigdheden; Tuinen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LOUIS TIELENS
(Get full report from official database of BE for LOUIS TIELENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor LOUIS TIELENS
Addition kinds of activities for LOUIS TIELENS

08310104. Gom verzamelen | Gum gathering
22990505. Verpakking, verdraaide jute | Packing, twisted jute
31310104. Veters, schoenen en laars: leer | Laces, shoe and boot: leather
33130203. Ferromolybdenum | Ferromolybdenum
35619900. Pompen en pompuitrusting, niet inbegrepen | Pumps and pumping equipment, nec
45229902. Lucht taxi's | Air taxis
73890409. Styling van mode, kleding, meubilair, textiel, enz. | Styling of fashions, apparel, furniture, textiles, etc.
91210404. Wetgevende instanties, lokale overheid | Legislative bodies, local government

Werken bij LOUIS TIELENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LOUIS TIELENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LOUIS TIELENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LOUIS TIELENS. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoopmedewerker Roeselare 38u kinderafdeling (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: AGO JOBS & HR - SHOPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Roeselare zijn we op zoek naar een gemotiveerde verkoopmedewerker (m/v) die fulltime wil werken in de kinderafdeling

  • Plaatser veranda's (TIEGEM)

    Regio: TIEGEM

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Waregem zijn we op zoek naar gemotiveerde plaatser. U zal instaan voor het plaatsen van veranda's regio West en Oost Vlaanderen.

  • Machinebediener (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: t-interim Ieper

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Machinebediener productie staat in voor het persen, omlopen en ontvormen van de aangeboden wrongelblokken op een hygiënische, gestandaardiseerde wijze zodat de gevormde kazen in ideale omstandigheden qua vorm en structuur aan hun verdere verwerking kunnen starten. Jouw takenpakket is zeer gevarieerd: voorbereiden productieinstallaties voor opstart correct opvolgen van het vooropgestelde persprogramma (ngl de kaassoort) hulp bieden bij diverse posten op de productielijn correcte en efficiënte communicatie naar jouw collega operatoren opdat het productieproces optimaal kan verlopen

  • Logistiek bediende (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een gedreven logistiek bediende. Je zal instaan voor het plannen van transporten in de regio Oost-en West vlaanderen en Henegouwen. Je zal samen met jouw collega's de transporten zo efficiënt mogelijk inplannen. Bovendien ben jij het aanspreekpunt voor logistieke vragen. Je zal zowel telefonisch als per mail contact hebben met klanten zowel in het Nederlands, Frans en Engels. Ten slot sta je in voor de daarbijhorende administratie.

  • LABORANT VOEDINGSBEDRIJF (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten, een vleeswarenfabrikant in het Gentse, zijn we op zoek naar een laborant. Ben je in het bezit van een bachelor of master diploma in de chemie of biochemie? Heb je minstens twee jaar ervaring in een voedingslaboratorium? Spreek je naast Nederlands ook goed Engels en Frans? Dan is deze job zeker iets voor jou! Als laborant zal je takenpakket voornamelijk bestaan uit: je neemt de verantwoordelijkheid over het uitvoeren van standaardanalysen je bewaakt de kwaliteit van het eindproduct je voert standaard analysen op monsters van grondstoffen, hulpgrondstoffen, eindproducten, ... uit je geeft en verstrekt informatie ivm de analyseresultaten je reinigt de hulpmiddelen en labo apparatuur je houdt de labovoorraad bij je vult keurringskaarten in je helpt bij het uittesten van nieuwe toestellen enzovoort Je werkt van maandag tot en met vrijdag binnen daguren.

  • Junior Marketeer regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim met optie "vast werk"

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Junior Marketeer (M/V). Dit voor een bedrijf gelegen in Kortrijk. Als Junior Marketeer regio Kortrijk heb je onderstaand takenpakket: je verzorgt de offline communicatie (banners, folders, verpakkingen, …); je bent verantwoordelijk voor het ganse social media gebeuren (Instagram, Pinterest, Facebook, …); je denkt mee met het bedrijf en zoekt naar marketingopportuniteiten. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Kontich – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent verkoopsmedewerker (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Studentenjob

    Als medewerker verkoop m/v vervul je in je filiaal een belangrijke rol. 1. Omgaan met goederen Presentatie Het is je taak om ervoor te zorgen dat de winkel er steeds netjes, proper en verzorgd uitziet. Naast een degelijk dagelijks onderhoud, zorg je ervoor dat de binnenkomende en uitgaande zendingen op de juiste manier verwerkt worden. Als verkoopster ben je verantwoordelijk voor de presentatie van de goederen in het filiaal, het aanvullen, het spiegelen, het uitzetten van het actieplan. Je doet dit in onderling overleg met je collega's en onder direct toezicht en op aanwijzen van de filiaalmanager. Door deze taken krijg je een goed beeld van hoeveel er verkocht wordt, hoe regelmatig er besteld wordt, zodat je spoedig in staat zal zijn zelf op vraag van de filiaalmanager bestellingen te plaatsen bij de leveranciers. 2. Advies en kassa Klanten zullen beroep op je doen voor informatie over producten en hun toepassingen. We rekenen erop dat je dit op een vriendelijke, hulpvaardige manier doet en tevens je productkennis steeds verder opbouwt door ervaring en interesse. Het met zorg inpakken of verpakken van de goederen en een vriendelijke "dank je wel en tot weerziens" met de glimlach, maken daar deel van uit. 3. Administratie Naarmate je langer werkzaam bent zal je ook meer en meer betrokken worden bij de administratieve taken in het filiaal. Onder het motto "iedere medewerker kent iedere taak" zullen je collega's je inwijden in de administratie. Zo zal je kunnen instaan voor de kassa-opmaak en het invullen van het kasboek en het dagontvangstenboek, naast andere af te handelen taken van organisatie en administratie. Het is bovendien de taak van iedereen in het filiaal om erop toe te zien dat de filiaalbenodigdheden voldoende voorradig zijn. 4. Ploeg vormen Het is belangrijk om samen met je collega's en je filiaalmanager een sterke ploeg te vormen: kunnen rekenen en steunen op elkaar om zoveel mogelijk voldoening te halen uit je job, rekening houdend met elkaars kwaliteiten en minder sterke eigenschappen.

  • DRINGEND: bijverdienste/student magazijnier (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Als magazijnier ben je verantwoordelijk voor het sorteren, het scannen en het labelen van (zware) pakketten, alsook het sorteren & het in- en uitladen van vrachtwagens, Wil je iets bijverdienen en schrikt zwaar werk je niet af? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken!

  • TA Manager (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: NOHAU

    Type: Vaste Job

    De Turn Around Manager leidt en voert de stilstanden/Turn Arounds uit op de site in Antwerpen. De belangrijkste verantwoordelijkheid is het initiëren, faciliteren en managen van het TA-proces. De Turn Around Manager heeft de eindverantwoordelijkheid voor alle fasen en de bijhorende mijlpalen en activiteiten. Verzamelen van gegevens en valideren van de scope van de werkzaamheden; Voorzien van de nodige bezetting in de verschillende fasen van de TA; Opzetten van de TA-organisatie en definiëren van de rollen en verantwoordelijkheden van de teamleden; Zorgen voor een nauwe samenwerking met het management van de plant en met de reliability-verantwoordelijke; Melden van potentiële gevaren, risico's en afwijkingen aan de TA-stuurgroep; Dragen van de verantwoordelijkheid voor de budget- en kostenbeheersing van de TA; Zorgen voor een veilig verloop van de TA, met een nul-effect op het milieu; Ervoor instaan dat alle Turn Around-werk, inclusief projecten, wordt geïntegreerd in één plan.

  • Vrachtwagenchauffeur CE (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ETS FRATEUR DE POURCQ

    Type: Vaste Job

    - Zelfstandig besturen van een vrachtwagen met of zonder aanhangwagen of trekker met oplegger, vervoer van kranen en bull - Intern vervoer – vervoer van materiaal en machines - Laden en lossen - Zorgen voor het basisonderhoud van het voertuig

  • Vacature erkend loopbaanbegeleider VDAB (M, V, X) (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: DYNE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze nieuwe locatie in Merelbeke zijn we op zoek naar een gemotiveerde, loopbaanbegeleider (M,V, X) voor de doelgroep volwassenen.

Zoek naar antwoorden van LOUIS TIELENS in sociale netwerken
Look for responds of LOUIS TIELENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor LOUIS TIELENS. Laat een reactie achter voor LOUIS TIELENS. LOUIS TIELENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LOUIS TIELENS. Leave a respond for LOUIS TIELENS. LOUIS TIELENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LOUIS TIELENS op de google maps. Adres en contacten LOUIS TIELENS
Location of LOUIS TIELENS on the google maps. Address and contacts of LOUIS TIELENS

Andere gerelateerde bedrijven als come LOUIS TIELENS LOUIS TIELENS: FRANCISCUS VER ELST | JAN KERCKHOF | Association de Psychologie R. Grosjean | Pr茅 Fleuri | Concepto/B.A.Q. BVBA-SPRL

Other related companies as LOUIS TIELENS: FRANCISCUS VER ELST | JAN KERCKHOF | Association de Psychologie R. Grosjean | Pr茅 Fleuri | Concepto/B.A.Q. BVBA-SPRL

LOUIS TIELENS is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LOUIS TIELENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05195678710. Het bedrijf LOUIS TIELENS bevindt zich op het adres: BOELEHOEF 3; 3910; NEERPELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 430,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 742,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Bloemen and planten; Tuinbenodigdheden; Tuinen. Producten gemaakt in LOUIS TIELENS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LOUIS TIELENS is Meubels en uitrustingen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LOUIS TIELENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LOUIS TIELENS, openstaande posities, locatie van LOUIS TIELENS op de kaart.

LOUIS TIELENS is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is LOUIS TIELENS, company assigned to the tax number BE05195678710. The company LOUIS TIELENS is located at the address: BOELEHOEF 3; 3910; NEERPELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 430,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 742,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Bloemen and planten; Tuinbenodigdheden; Tuinen. Products created in LOUIS TIELENS were not found.
The main activity of LOUIS TIELENS is Furniture and Fixtures, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of LOUIS TIELENS is not available. You also can look at reviews of LOUIS TIELENS, open positions, location of LOUIS TIELENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LOUIS TIELENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LOUIS TIELENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LOUIS TIELENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LOUIS TIELENS, employees, financial statistics.