DE BUNSWYCK (KASTEEL)

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • DE BUNSWYCK (KASTEEL)
Private companiesTransportation Services • DE BUNSWYCK (KASTEEL)

Contactgegevens DE BUNSWYCK (KASTEEL): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE BUNSWYCK (KASTEEL): address, phone, fax, email, website, opening hours

DE BUNSWYCK (KASTEEL)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Tiensesteenweg 343; 3010; Leuven (Kessel-Lo), België

Telefoon (phone): 0477 34 22 86 (+32-0477 34 22 86) 0477 34 22 86 (+32-0477 34 22 86)

Fax (fax): +32 (71) 981-58-25 +32 (71) 981-58-25

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE BUNSWYCK (KASTEEL): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE BUNSWYCK (KASTEEL)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE BUNSWYCK (KASTEEL)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE BUNSWYCK (KASTEEL), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE BUNSWYCK (KASTEEL). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE BUNSWYCK (KASTEEL), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE BUNSWYCK (KASTEEL). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE BUNSWYCK (KASTEEL)
Products information DE BUNSWYCK (KASTEEL)

BTW identificatienummer (tax): BE03899841308
Ondernemingsnummer: 7044952392
Hoofdstad (capital): 737,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 270,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Halls - Rental

Product categorie (product category): Party planning

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE BUNSWYCK (KASTEEL)
(Get full report from official database of BE for DE BUNSWYCK (KASTEEL))

Aanvulling soorten activiteiten voor DE BUNSWYCK (KASTEEL)
Addition kinds of activities for DE BUNSWYCK (KASTEEL)

806399. Psychiatrische ziekenhuizen, nec | Psychiatric hospitals, nec
28690310. Oleïnezuuresters | Oleic acid esters
28699904. Camphor, synthetisch | Camphor, synthetic
28999916. Kleurstoffen en tinten, huishoudens | Dyes and tints, household
32720205. Meter dozen, beton | Meter boxes, concrete
42269904. Lumber terminal (opslag voor verhuur) | Lumber terminal (storage for hire)

Werken bij DE BUNSWYCK (KASTEEL): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE BUNSWYCK (KASTEEL): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE BUNSWYCK (KASTEEL). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE BUNSWYCK (KASTEEL). Looking for open vacancies in other companies

  • Kwaliteitsmedewerker | Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Synergie Bornem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een groeiend farmaceutisch bedrijf in Puurs is op zoek naar een kandidaat met verantwoordelijkheidsgevoel en een passie voor productie. Als kwaliteitsmedewerker zal je de verschillende productielijnen controleren voor opstart. Je rapporteert je bedenkingen bij lijnverantwoordelijke of ploegbaas en voert op regelmatige tijdstippen controles uit. Aan de hand van staalnames ga je na of de kwaliteit van het product op niveau is.

  • Projectleider interieur m/v (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de opvolging van de leads, maakt offertes op en je staat in voor de verkoop. Je doet de bestellingen aan de hand van de werkvoorbereiding. Je zorgt er ten allen tijde voor dat je projecten vlekkeloos opgeleverd worden. Je bent verantwoordelijk voor de verkochte projecten van A tot Z. De projecten bestaan uit volledige interieurinrichtingen, kantoorinrichtingen, maatkasten, binnendeuren en parketvloeren. Enige kennis hiervan is dus een grote troef! Je rapporteert wekelijks de opvolging van de offertes en de lopende projecten. (Trefwoorden: projectleider, werfleider, projectverantwoordelijke, hout,...)

  • Bekister - polierder (OESELGEM)

    Regio: OESELGEM

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn dringend op zoek naar een bekister/polierder voor onze klant uit Oeselgem (Dentergem). Het is een familiebedrijf die gespecialiseerd is in gepolierde betonvloeren voor woningbouw. Je werkt voornamelijk in de regio West- en Oost-Vlaanderen.

  • chauffeur C (SINT-ELOOIS-VIJVE)

    Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Vervoer volgens beurtrol: Goederen en materiaal van het magazijn naar de winkels brengen zodat deze verkocht kunnen worden. Goederen materiaal en andere benodigdheden naar de juiste winkel brengen. Goederen materiaal en andere vanuit de winkels terug meebrengen naar het magazijn of afgeven in de juiste winkel. In- en uitscannen van de goederen volgens de afgesproken methode. Klusjes en onderhoud: Uitvoeren van klusjes voor een goede werking in winkels en magazijn. Uitvoeren van taken in winkels en magazijn in opdracht van logistiek manager. Bij aankomst in magazijn alle goederen materiaal en benodigdheden terug zetten op de afgesproken plaats. Boodschappen in opdracht van logistiek manager. Goederen scannen en klaar zetten voor vervoer. Laden van de container. Klaar zetten van gerief voor acties in de winkels.

  • Vloerder (SIJSELE)

    Regio: SIJSELE

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT Brugge

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je job bestaat uit vloeren, cementeren, fiaencen, chappen. Je werkt hoofdzakelijk bij particulieren, communiceert met de klanten en werkt zelfstandig.

  • Arbeider metaal - afvoer reachtruck Nacht (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt samen met een collega aan de verpakkingslijn. Om beurt bedien je de verpakkingsmachine of verplaats je de goederen in het buitenmagazijn. Taken verpakkingsmachine: Piepschuim opleggen Machine voorzien van folie Folie op – nieuwe rol voorzien Eenvoudig machine bedienen Zelf horen/zien of de folie gescheurd is of als er iets misloopt Taken reachtruck: Moet de pak buiten zetten Moet zelf redeneren waar hij de pak zal zetten en geeft de locatie dan ook in in het computer (SAP systeem in de reachtruck) Er zijn plaatsen van  6 rijen na elkaar, andere plaatsen waar er maar 2 rijen achter elkaar zijn Is het een bestelling van maar 1 pak, best plaatsen waar er maar 2 rijen zijn, anders moet er bijvoorbeeld eerst 5 rijen verzet worden voor de juiste pak genomen kan worden Er wordt onderling beslist wie wanneer wat doet.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20u bij een gezin te Izegem , combineren met andere gezinnen mogelijk! (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! 20 u te presteren bij 1 gezin, de uren zijn bespreekbaar. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • HUISHOUDHULP OUDENAARDE (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    DOMOCURA is op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit te maken van het grootste dienstenchequebedrijf uit de streek. We zorgen voor een "job op maat van de medewerker" waarin medewerkers graag werken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

  • Jobstudent bediende (KORTESSEM)

    Regio: KORTESSEM

    Bedrijf: Konvert Interim Hasselt

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor verschillende administratieve taken en ondersteunt verschillende afdelingen.

  • Bullchauffeur - aantrekkelijke verloning (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: KAREL STERCKX

    Type: Vaste Job

    Deze functie bestaat uit 70% bullwerk en 30% onderhoudsmatig werk. Je staat in voor het vullen en lossen van bunkers, alsook bediening van de vulunit. Hiernaast ben je verantwoordelijk voor het onderhoud van de bull: controle oliepeil, controle koelstofvloeistof en vetsmering. Je staat eveneens mee in voor de reiniging van de productie-omgeving, alsook voor de machines en installaties na gebruik.

  • Brunel - Helpdesk IT (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Help!! Mijn PC start niet op, ik krijg mijn mail niet open, ik kan niet printen, Ik kan niet inloggen van thuis... Alledaagse It problemen waar we allemaal mee te maken krijgen. Slimme ICT'ers zijn van onschatbare waarde voor onze klanten. We zijn daarom op zoek naar jou! Goed opgeleid, een kei in jouw vakgebied, en vooral gemotiveerd om samen met andere ICT-professionals vanuit een organisatie een belangrijke steen bij te dragen. Profiel Communicatie is uw 2de nature. Jouw klanten verder helpen en ondertussen kennis op doen, daar krijg je voldoening van Je hebt een zeer goede kennis van IT. Deze kunnen zich situeren op niveau van Hardware (PC, laptop, server, printers) of software. Est-ce que tu parles français? Ah oui, bien sûr! I know what being a team player means Adedia company 60K aministratief de binnenkomende It problemen verwerken, schrikt je niet af. (ticketing systeem, etc.) Aanbod Wij bieden je een uitdagende functie binnen een stabiele omgeving Een uitdagende baan binnen een internationale organisatie met een work Hard en play Hard mentaliteit. Aantrekkelijk loonpakket aangevuld met interessante voordelen (firmawagen, tankkaart, maaltijdcheques, hospitalisatie- en groepsverzekering...). Een functie waarin je jezelf kan blijven ontplooien. Reële doorgroeimogelijkheden. Ben jij de helpdeskmedewerker die we zoeken... bezorg ons nu je CV!

  • Bewakingsagent (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: OBSIN

    Type: Werfreserve

    OBSIN Security is steeds op zoek naar professionele en gemotiveerde bewakingsagenten om ons huidig team te komen versterken! Ben jij de juiste man/vrouw die wij zoeken? Je profiel Je bent een teamspeler maar je kan tevens zelfstandig werken Je spreekt goed Nederlands en kan je goed behelpen in het Frans en/of Engels Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden Je hebt een verzorgd voorkomen Je bent flexibel ingesteld Je bent bereid om Weekend- en nachtwerk te doen Je hebt een gezonde security awareness en je beschikt daarnaast over een grote dosis verantwoordelijkheidszin Je positieve houding maakt dat je erin slaagt om elke situatie op een discrete en professionele en manier te benaderen en af te handelen Je beschikt over een eigen wagen Je bent reeds in het bezit van het algemeen bekwaamheidsattest bewakingsagent en het PTO-atttest

Zoek naar antwoorden van DE BUNSWYCK (KASTEEL) in sociale netwerken
Look for responds of DE BUNSWYCK (KASTEEL) in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE BUNSWYCK (KASTEEL). Laat een reactie achter voor DE BUNSWYCK (KASTEEL). DE BUNSWYCK (KASTEEL) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE BUNSWYCK (KASTEEL). Leave a respond for DE BUNSWYCK (KASTEEL). DE BUNSWYCK (KASTEEL) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE BUNSWYCK (KASTEEL) op de google maps. Adres en contacten DE BUNSWYCK (KASTEEL)
Location of DE BUNSWYCK (KASTEEL) on the google maps. Address and contacts of DE BUNSWYCK (KASTEEL)

Andere gerelateerde bedrijven als come DE BUNSWYCK (KASTEEL) DE BUNSWYCK (KASTEEL): Vlaminck Marc | BAKKERIJ P. & M. | JOZEF VAN DIJCK | RING SERVICES | SPORTING CAR

Other related companies as DE BUNSWYCK (KASTEEL): Vlaminck Marc | BAKKERIJ P. & M. | JOZEF VAN DIJCK | RING SERVICES | SPORTING CAR

DE BUNSWYCK (KASTEEL) is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE BUNSWYCK (KASTEEL), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03899841308. Het bedrijf DE BUNSWYCK (KASTEEL) bevindt zich op het adres: Tiensesteenweg 343; 3010; Leuven (Kessel-Lo). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 737,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 270,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Party planning. Lijst met producten zijn Halls - Rental.
De hoofdactiviteit van DE BUNSWYCK (KASTEEL) is Transportdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE BUNSWYCK (KASTEEL) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE BUNSWYCK (KASTEEL), openstaande posities, locatie van DE BUNSWYCK (KASTEEL) op de kaart.

DE BUNSWYCK (KASTEEL) is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE BUNSWYCK (KASTEEL), company assigned to the tax number BE03899841308. The company DE BUNSWYCK (KASTEEL) is located at the address: Tiensesteenweg 343; 3010; Leuven (Kessel-Lo). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 737,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 270,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Party planning. List of products are Halls - Rental.
The main activity of DE BUNSWYCK (KASTEEL) is Transportation Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DE BUNSWYCK (KASTEEL) is not available. You also can look at reviews of DE BUNSWYCK (KASTEEL), open positions, location of DE BUNSWYCK (KASTEEL) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE BUNSWYCK (KASTEEL), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE BUNSWYCK (KASTEEL), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE BUNSWYCK (KASTEEL), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE BUNSWYCK (KASTEEL), employees, financial statistics.